- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.441
ayy aslıcım kilom az gitmiş ama inşallah olmam adet
canım ilk defa duyuyorum sen uyguladınmı hiç
Fatmacığım, bir tek seni o nline görüyorum şu an nasılsın canım?
Bu hafta diyetle ilgili neler yapmayı düşünüyorsun?
çok teşekkürler deliriyordum neredeyse 2.kısmı yaptım oldu.msj 1
çizelge yaparken kopyalamada 1. bölümün 2. kısmı kopyalanıyor fatmacım...ben de 5 aylık uğraştan sonra ancak yapabildim...sinir krizi geçiriyordum olmayınca...
evet canım 1kere denemiştim işe yaramıştı.
iyiyim canım bayrama kadar bir şeyler yapıp şu 3.500 atacam canım ama tam bir şey yok kafamda.
atık az yemek,bol sıvıyla geçircem günleri
hangisini canım.....Ben de 2 günlük sağlıklı yağ yakıcı bi detoks buldum. Onu yapmayı düşünüyorum.
Aleeeevvv gel kız nerelerdesin yazmadan çıkma sakın...
Nasıl iyi misin biraz daha?
Ayran detoksu diye birşey. 2 litre ayranın içine 4 er yemek kaşığı haşlanmış nohut, bulgur ve yeşil mercimek koyuluyor. Yapmak isteyen olursa tam bir şekilde yazarım inşallah.hangisini canım.....
msj 8
iyi olmaya çalışıyorum canım biraz canım sıkkın bildirimde bulunamadım bugün..
zaten tartıdada artıdayım canım...izne ayrılmak istiyorum..kafamı toplamam lazım...
iyi olmaya çalışıyorum canım biraz canım sıkkın bildirimde bulunamadım bugün..
zaten tartıdada artıdayım canım...izne ayrılmak istiyorum..kafamı toplamam lazım...
günaydın kızlar az önce tartıldım sanırım adet olacağım için çok az gitmiş...
başlangıç 78kg
geçen hafta 75,8
bu hafta 75,5
giden 0.300gr
kızmar mrb oncelıkle alewcım senn ayrılmana cok uzuldm canım ıns en kısa zamnda donersın aramıza
kızlar nısanlım glcektı bayramda ama gelemıomus cok uzuldm patronları bayramdan once gıt 2 gunlugune dems pazrtesı aksamı gelıo ıns zayfladıgımı fark eder yaa:26:
günaydın kızlar bildirimimi yapayım hemen sizleride çok merak ediyorum
hedef kilo:55
başlangıç kilo:63
geçen hafta kilo:60.2
bu hafta kilo:59.1
giden kilo:1.1 kg
kızmar mrb oncelıkle alewcım senn ayrılmana cok uzuldm canım ıns en kısa zamnda donersın aramıza
kızlar nısanlım glcektı bayramda ama gelemıomus cok uzuldm patronları bayramdan once gıt 2 gunlugune dems pazrtesı aksamı gelıo ıns zayfladıgımı fark eder yaa:26:
Hasretciğim şimdiden gözünaydın canım.
Bence farkeder bir de sen şu önünde ki üç günü daha dikkatli ve spor yaparak geçirirsen emin ol daha iyi olur hem de bayrama hazırlık maiyetinde olur.
msj 6
hasretcim,sevgili rakibim beni geçmişsin ya .......
bana nasıl kıydın yaaaaaaaaa......
tebrikler canım,gözünaydın...bu azimle bayrama 1-2 kilo daha gider eminim....yazın ,narin ve incecik güzel bir gelin olacaksın canım....
msj 4
evet canım haftaya daha çok verirsin..tebrikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?