Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fatmacığım, bir tek seni o nline görüyorum şu an nasılsın canım?
Bu hafta diyetle ilgili neler yapmayı düşünüyorsun?

hangisini canım.....
msj 8
Ayran detoksu diye birşey. 2 litre ayranın içine 4 er yemek kaşığı haşlanmış nohut, bulgur ve yeşil mercimek koyuluyor. Yapmak isteyen olursa tam bir şekilde yazarım inşallah.
iyi olmaya çalışıyorum canım biraz canım sıkkın bildirimde bulunamadım bugün..
zaten tartıdada artıdayım canım...izne ayrılmak istiyorum..kafamı toplamam lazım...

Alevcim sen keyfii kilo almadın ki canım benim. Sağlığın her şeyden daha önemli. Sen biraz kafanı dinle gelmek istersen ve sağlığın buna müsaade ederse biz hep buradayız canım arkadaşım.

kızmar mrb oncelıkle alewcım senn ayrılmana cok uzuldm canım ıns en kısa zamnda donersın aramıza
kızlar nısanlım glcektı bayramda ama gelemıomus cok uzuldm patronları bayramdan once gıt 2 gunlugune dems pazrtesı aksamı gelıo ıns zayfladıgımı fark eder yaa:26:

Hasretciğim şimdiden gözünaydın canım.
Bence farkeder bir de sen şu önünde ki üç günü daha dikkatli ve spor yaparak geçirirsen emin ol daha iyi olur hem de bayrama hazırlık maiyetinde olur.

msj 6

hasretcim,sevgili rakibim beni geçmişsin ya .......

bana nasıl kıydın yaaaaaaaaa......

tebrikler canım,gözünaydın...bu azimle bayrama 1-2 kilo daha gider eminim....yazın ,narin ve incecik güzel bir gelin olacaksın canım....

Hasretciğim şimdiden gözünaydın canım.
Bence farkeder bir de sen şu önünde ki üç günü daha dikkatli ve spor yaparak geçirirsen emin ol daha iyi olur hem de bayrama hazırlık maiyetinde olur.

ıns canım ıns ama bn su spor olayını bı turlu yapamıorum kı yaa

oooooooooooooooof canıma deysın gectm senı canım bnm cok tesk ederm tabıkı saka yapıorum herkesn zayflamasını ısterm ınsallah hepımz zayfck hatunlar olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…