Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eveet artık kesin dönüşümü yaptım..
bayramdan sonra sınavlar ağırlaşacak ama ben hazır bayramda buralar boşken derslerimi çalışıcam..ki sonra takıma gelebileyim bugünkü menüm:
sabah 1 kepçe yoğurt çorbası

öğle 1,25 tabak yoğurt çorbası

akşama az bişey kabak var biraz da çorba içerim(mercimek ya da ezogelin)

imkanlarım böyleydi ama kaçamak yoktu en azından ..

eğer bu akşamdan gopa gidip bayram alışverişi yapabilirsem yarın allah kısmet ederse oruç tutmak istiyorum hazır Arife günü bahaneyle tutarım...ama annem pek özgür bırakıcak gibi görünmüyo

msj 2

sayın kaptanım maşallah bu hafta uğramadın ama kiloları da vermişsin....

herkes beni geçiyor....

neyse çok sevindim tebrikler ececim....

şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.....

bayram sonrasını dört gözle bekliyorum....

ÖNERİ=6. takım olarak bayram haftasında bildirim yapılmamasını rica ediyoruz...
1. Takım Kabul
2. Takım Kabul
3. Takım Kabul/Red
4. Takım Red
5. Takım Kabul/Red
6. Takım Kabul
7. Takım Kabul
8. Takım Kabul
9. Takım Red
10. Takım Kabul/Red
13. Takım Red
14. Takım Red

bugün kahvaltımı geç yaptım..
1 yumurta haşlaması biraz peynir 2 dilim kepekli ekmek çaya zaman ayırmadım annemler evde yokken özgürce iş yapmanın bilgisayarın başında durmanın tadını çıkarmak istedim..

bulaşıkları yıkadım ammada birikmişler :)
evi süpürüyorum ama arada pc başına geçiyorum..
ütümü yaptım..
bazı kişisel temizliğimi tamamladım..

az yapmışım yaa :)
ama daha 4 tane çekmece var düzeltilecek..hepsi de büyük hepside benim :)

tüm işlerimi bitirdim bi tek kişisel bakım ve duş kaldı..o da en son ki iş..bugün oruç tutamadım

üstelik büyüüüüük bi kaçamak yaptım lokum yedim hem de 1-2 tane değil 3,5-5 tane
su da içmedm bugün su demişken susadım alayımda içeyim bari..

sıkıldım kızlar yaa...çok yalnız hissediuorum kendimi..

msj 3

ben de geç kalktım,gündüz alışverişe çıktım ...şimdi de kendimi çok yorgun hissediyorum.

bu hafta kimse uğramaz,herkes bayram tatilinde ,gezmeler ,yemekler ,,,,

inş verdiğimiz kiloları almayız.ben eskisi kadar dikkat edemiyorum..çok sıkılıyorum yaaaa

iyi geceler kızlar bugun baya kaçırdım makarna filan yedim öle işte yarınıda bi atlatsak az bir kaçamakla çok süper olucak

ben tamamen saldım kızlar toparlayamıyorum ama elimden geleni yapıcam valla bu bayram diyetime hiç iyi gelmedi annem yaprak sarması yaptı kendilerine karşı zaafım vardı istesem de tutamıyorum kendimi
lokumlar, dolmalar..
ama normal tatlı az yedim şu ana kadar..

msj 4

canlarım öncelikle hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun.....

sağlıklı ,zayıf ,mutlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle....

kaçamakları sormayın,korkumdan tartılamıyorum....bu bayram arası bize yaramadı .herkes diyetlerini ve yaptığı sporları anlatınca biz de motive oluyorduk...

artık bayram sonrası bahane yok ,tam hız diyete devam...hepinizi öpüyorummmmmmmm

iyi bayramlar kızlar bugun tüm gün bişi yemedim ama sonuna doğru kaçırdımm valla çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…