Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar biriniz kulağımı çekmeli bence beni buraya motive edicek bişey bulmalı yoksa ben hiçbir kararımı uygulayamıycaım..olmuyo yaa..şu leslie sansone yi indirdim ama hiç yapasım gelmiyo
adam gibi spor yapamıyorum kaçamaktan paçamı kurtaramıyorum

canlarım nolur kusura bakmayın ıc gıremedım bayramda herkesın gecmıs bayramı kutlu olsun bnde ne rejm kaldı ne bısı gıttı hersey ew cok kalabalıktı kayın waldem geldı halamlar amcAMLR herkesckler bızdeydı 2 3 gun kaldılar we ewde ınanlmaz bı seklde yemk yenıodu abıkı her yemkte hasrette wardı amaaaaaaaaaaan dedım ye asret bayrmdan sonra werırsn pısmanmısın dıılım bugunden ıtıbaren tekrr basladım amerkn kalp wakfı dıyetne artık yetr dedım we basladım adı bakalm herkes toplasın kendısını

peki başlangıç süper oldu mu bari :)
ben bugün yine baştan batırdım evde kahvaltılık bulamayınca yarım patatesli poğaca 1 bardak ayran bir tane de dolma yedim
duş almaya üşenmessem gopa çıkmayı düşünüyorum da olmıycak gibi :)

Kızlar kimse yokken buraları boş bırakmak istemiyorum hazır fırsatım varken elimden geleni yapıyorum umarım geldiğinizde sohbet açılacak birşeyler bulunur..
3. takım o kadar kötü bir durumdaki onlara yardım etmeye çalışıyorum..burayıda boş bırakmıycam tabi..

kızlar kendimizi motive etmemiz lazım ama nasıl..hani öyle bişey ki ilk zamanlarda duyduğumuz heyecanla sabırla devam edelim ..

msj 5

arkadaşlar hepiniz toplanınca eski motivasyonumuz geri gelecektir eminim...

bayram dolayısıyla kaçamaklar olacaktır.bence bugün son olsun ....yarın yeni güne merhaba

msj 6

kalanlar ve ayrılanlar belli olunca tüm hızla başlarız...zaman çok cabuk geçiyor.kasımın ortası olacak istediğim gibi kilo veremedim daha .hep bu kaçamaklar yüzünden ,gerçekten istersek verebiliriz...beyinde bitirmek lazım...ben ayşe yi herzaman takdir ediyorum.çok iradeli,hepimize örnek oluyor,hasret ve alev de öyle,,

hadi 5. takım toparlanma vakti,bize hiç yakışmıyor...

13. mesaj
deryacım biliyor musun büyük destek oluyorsun şu anda bana..ayın üyesi mi seçsem ne yapsam

Son düzenleme:
n kahvaltımı daha yeni yicem kepekli tost, bir bardakta ayran..
bugün nöbetçiydim normalde daha fazla yürüdüm :)
durumlar yavaşta olsa düzeliyor :)

selam kızlar nasılsınız ben evdeyim diet bozuldu benim valla bayram yaramadı hiç bana ama sıkı bir dönüş yapıcam dietime yeniden böyle olmuyor kızıyorum kendime hadi görüşmek üzere kimse yok sanırım

evet kimse yok böyle giderse önümüzdeki hafta ki bildirimde sonuncu oluruz..5. takım kendimize gelelim artık yavaş yavaş toplanalım...

çıtırlar diyorum ki haaftalık mesaj sayısını 70 yapalım...
haftanın ve ayın üyelerini seçelim...hatta bunu 2 türlü yapalım bi paylaşım ve takıma manevi katkı olarak hem de kilo yüzdesi olarak...
günde en az 1 mesaj zorunluluğu ağır gibi geldi bana yaa:/buna bişey bulucam ama...
pazartesiden önce gelenler içinde sürprizim var

msj 3

zaten bu hafta çok dengesiz bir kilo olayı oldu.bir 67.7 çıktım

sonra 68.6

bugün zaten facia 69.2 heralde bğrs tembelliğinden

msj 1

yeni haftaya merhaba.....

kızlar artık gelseniz diyorum...

bak motivasyonumu kaybediyorum...
canım yavaş yavaş toplanıcaz inş. şimdi haftasonu ya normalde cuma günleri herkes bildirim yapıp çıkıyordu :)
msj 2

sabah ılık ballı su
1 dlm ekmek ve peynir
şekersiz çay

şimdi okulda ılık su içiyorum
oh oh iyi bir başlangıç tebrikler canım.
msj 3

zaten bu hafta çok dengesiz bir kilo olayı oldu.bir 67.7 çıktım

sonra 68.6

bugün zaten facia 69.2 heralde bğrs tembelliğinden

kötü olmuş

:18::18:ben hiç tartılmadım ya ben de öyleysem eyvah derim:2:

kahvaltım 200 ml süt 108 kalori(bi tek bunu biliyorum)

öğle yemeğim sebzeli etli bulgur pilavı bol yoğurtla(toplam 1,10 tabak)
şimdilik bu kadar :)

kızlar matematikten 50 almışım çok üzüldüm yaa o kadar çalışmıştım bi de..Gerçi hoca sınıfta zayıf alan çok var senin notun onlara göre çok iyi dedi ama ne biliyim

weeeeeeeeeee bugun bısmıllah dedım basladım tekrrdan rejımıme bak soluorum eer bole dewam edersenz ben 2 3 ay sonra ıdeal kılomdayken sız hala aynı kalmıs olursunz wee cok pısman olursunuz hadı hadı baslayın sızde ben bulentm gelmeden tartılmstm 72.8 dım dun tartıldm 73.6 eee olacak okadr hem bulentımn gelmesı hemde bayramın araya gırmesı halıyle kılo aldırdı bana bunada sukur gecmıse baglanıp aglıck dıılım yaa toparladım kndımı artık. bıde yengemn kardesyle konustm kız 1 bucuk ayda 15 kılo wermıs dedım hasret o werrse sende werrsın basla hemn wee ole sıkı bı dıyet yapmamıs bol su we 6 dan sonra mywe dhı yememıs sıra bızde artık

selam kızlar bugün bende başladım bakalım haftaya cumaya kadar kaç kilo gidicek çok heyecanlıyım yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim ehehe özledim sizi yahu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…