Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah maşallah hırs diye buna derim..o zaman ne yapıyoruz bizde 6dan sonra bişey yemiyoruz yapabilirsek tabi ehehe :)
Nasılsınız kızlar.
Ne zamandır gelmiyordum bir selam vereyim dedim, ececim sıkma canını düzeltirsin notunu.
hoşgeldin canım aleyküm selam iyi ki geldin..inş. düzelticem canım saol desteğin için..
selam kızlar bugün bende başladım bakalım haftaya cumaya kadar kaç kilo gidicek çok heyecanlıyım yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim ehehe özledim sizi yahu:)

öyle bi gelip bi gitmek yok amaaa :) bizim sana ihtiyacımız var..

takımın son durumunu bir gözden geçireyim o sıradada 5i 1 yerdemi içeyim...epeydir içmiyordum....

kızlar ya son zamanlarda çok fazla kararsız kalıyorum ama moralim fena değil :)

Çıtırlarım bu hafta mesaj sayısı sonuçlarını yazmıyorum.Malum bayram haftasıydı.
Eveet haftanın üyesi uygulamasına bu hafta başlıyorum.Gözlemlerime göre bayram haftası olmasına rağmen elinden geleni yapmaya çalıştınız ama şartlarını ayarlayıp giren desteğini hissettiğim arkadaş sıradaki mesajdaki eklentide...
bu iki mesajı bir mesaj sayıcam..

merhabalar canlarım kimse gelmemiş gerçi ama olsun..
bugün geç kalktım çok yorulmuşum :)
önce koca 1 bardak ılık su içtim.
5 dk sonra 1 tabak taze fasülye azıcıkta ekmek yedim...
bu hafta bir sürü sınavım var o yüzden şimdi ders çalışmalıyım öptüm hepinizi...

kızlar nolur toparlanalım artık sıız yokken cok zor oluo ıradaye sahp olmak canm herseyden ıstıo we azcıkta olsa yıorum sız olsanız emınım bole olmaz hadı hepımz bı rejım bulalım we baslayalım lutfenn

Hasret haklı kızlar toplanmamız lazım.Eğer devam edemeyecekseniz de bildirin.ben haftasonu olduğu için umutluyum.He birde girdiğinizde kimse yok ya da başkaları bişey yazmamış diye yazmamazlık etmeyin birileri yazmıyor diye toplanmıyor takım..

selam kızlar tümgün evde yoktum cocugu kocama bırakıp bu soğuk havada kaban aramaya cıktım kendime zar zor bitane buldum yahu çokmu kiloluyum ben off 44 zor oluor morelim bozuldu cok eski günlerimi özledim doğumdan önce ne güzel hersey olurdu şimdi nerde araki bulasın uygun kıyafet neyse bugun cok yürüdüm cok yoruldum eve cok yorgun döndüm birde rüzgar carptı yüzüm ellerim dudaklarım kızardı çatladı dışarıda uzun kalınmaz anlaşılan bu havada ama yinede istanbulda gezmek süper :)

bugun ne yedim ne içtim onuda yazım da gidip uyuyayım artık yoksa sızıcam:)

sabah:klasık 1 dilim ekmek peynır domates

ara:sekersiz kahve

öğlen:ızgara köfte 2 tane sigara böreği ve ekşimiş hiç güsel değildi aşüre yedim pişmanda pek olmadım cumku cok tatsızdı ve 5 saat yürüdüm ayakta kaldım yaktıgımı dusunuorum içim huzurlu

akşam:buğlama hamsi yedim ve ara yok uyucam şimdi iyi geceler kızlar umarım herkezler geri döner takıma vazgecmezler..en umutsuz ben gibiyi zaten aranızda 8 ay oldu dogum yapalı ve kilolar gitmior

msj 4

kızlar karnım çok kötü yaaaaaaa

bir hafta oldu , bğrsk tembelliğine devam ....

hiç istemesem de bugün form çayı aldım,bu hafta acil kilo vermem lazım.

msj 5

bu bayram tatili hiç iyi olmadı ...

sanki boşuna kürek çektim , o kadar haftada 1.5 kilo ver,sonra 4 günde al , ne biçim metabolizma bu offfffffff

zaten bildirim olmayınca sanki rahat geçti.halbuki siz olunca sorumluluk hissediyorum.kilo vermeyince insan utanıyor....

msj 6

pazartesi günü heralde hepiniz dönersiniz,artık toparlanmamız gerek .....

hasretcim bu hafta seni ve eceyi geçeceğim canım ,,,,

bir de ben en çok ayıflayan olayım değil mi...

senin azmini görünce birden heyecanlanıyorum.

msj 8

ayrıca bu haftanın paylaşım birincisi ben olacağım,rakiplerim nerede görelim sizi,kendi kendime konuşuyorummmm

ececim notuna üzülme canım , sen istersen herşeyi başarırsın

msj 9

evet yarın neler yaptığımı yazarım,sizce 6 günde en fazla kaç kilo verebilirim,

Ayşe 3 kilo vermişti birden ,,ama o çok sıkı yapıyor,işi ciddiye alıyor,hem spor da yapmıştı ,,,belki aldığım kiloları veririm ,,,

dua edin olur mu ?

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...

gopta mı aradın kız kaban :/ evet yaa çok soğuk bu havada dışarı çıkılmaz tabi yinede dediğin gibi istanbulda gezmek süper
bence menün kötü değil sonuçta bugün bünyen zorlanmış soğuk ve yorgunluk..

msj 4

kızlar karnım çok kötü yaaaaaaa

bir hafta oldu , bğrsk tembelliğine devam ....

hiç istemesem de bugün form çayı aldım,bu hafta acil kilo vermem lazım.
o kadar acele etme bence birden verirsen kalıcı olması için daha fazla uğraşırsın hem de kendini ve psikolojini zorlarsın
aynen valla bu bayram tatili hiç iyi olmadı
görücez bakalım se mi ben mi :)
msj 7

dün uğrayamadım ,,,bugünden itibaren sıkı diyet ve spor varrrrr

dönüşüm muhteşem olacak kızlarrrrr
owww hadi gel kapışalım ama ben bu hafta kilo yönünden hırslı olabilirim mesaj sayısını bilemem full sınavım var bu hafta :)onu da katalım biz içine en kötü ihtimal 1e1 oluruz :) kararlıyım devirecem seni :)
msj 8

ayrıca bu haftanın paylaşım birincisi ben olacağım,rakiplerim nerede görelim sizi,kendi kendime konuşuyorummmm

ececim notuna üzülme canım , sen istersen herşeyi başarırsın
sen haftanın üyesi oldun takımda onu da bilyor musun?
desteğin için saol canım
amin :)
msj 10

canlarım iyi geceler ,, hepinizi çok özledim....

İyi Geceler

kızlar bugün 6,30dan önce yemeğimi yedim ondan sonra kitap kapladık annemle bi yandan dizi izledim gülme krizlerine girdim yine :)
babam bugün işteydi çook geç geldi acıkmış annem kavurma ısıttı o kokuyu duyunca hem canım istedi hem acıktım ben de susuz ekmeksiz az bişey taze fasülye yedim (2,5 tam dolu olmayan kaşık)
dayanabilirsem bişey yemiycem sabaha kadar :)
şimdi de roman dinliyorum :) hareketli olunca daha hareketli oluyorum :)

bu arada tarfile mesaj atıp izine mi ayrılıcaksın diye sordum düşük tehlikesi varmış tamamen ayrılacakmış...inş. allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder :/

msj 11

ececim bilmiyordum , haftanın yıldızı olmuşum sağolun canlarımmmmmmmmm...

inş kilo vermede de 1. olurum he he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…