- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.581
maşallah maşallah hırs diye buna derim..o zaman ne yapıyoruz bizde 6dan sonra bişey yemiyoruz yapabilirsek tabi ehehe :)weeeeeeeeeee bugun bısmıllah dedım basladım tekrrdan rejımımebak soluorum eer bole dewam edersenz ben 2 3 ay sonra ıdeal kılomdayken sız hala aynı kalmıs olursunz wee cok pısman olursunuz hadı hadı baslayın sızde ben bulentm gelmeden tartılmstm 72.8 dım dun tartıldm 73.6 eee olacak okadr hem bulentımn gelmesı hemde bayramın araya gırmesı halıyle kılo aldırdı bana bunada sukur gecmıse baglanıp aglıck dıılım yaa toparladım kndımı artık. bıde yengemn kardesyle konustm kız 1 bucuk ayda 15 kılo wermıs dedım hasret o werrse sende werrsın basla hemn wee ole sıkı bı dıyet yapmamıs bol su we 6 dan sonra mywe dhı yememıs sıra bızde artık
hoşgeldin canım aleyküm selam iyi ki geldin..inş. düzelticem canım saol desteğin için..Nasılsınız kızlar.
Ne zamandır gelmiyordum bir selam vereyim dedim, ececim sıkma canını düzeltirsin notunu.
selam kızlar bugün bende başladım bakalım haftaya cumaya kadar kaç kilo gidicek çok heyecanlıyım yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim ehehe özledim sizi yahu:)
selam kızlar tümgün evde yoktum cocugu kocama bırakıp bu soğuk havada kaban aramaya cıktım kendime zar zor bitane buldum yahu çokmu kiloluyum ben off 44 zor oluormorelim bozuldu cok eski günlerimi özledim doğumdan önce ne güzel hersey olurdu şimdi nerde araki bulasın uygun kıyafet neyse bugun cok yürüdüm cok yoruldum eve cok yorgun döndüm birde rüzgar carptı yüzüm ellerim dudaklarım kızardı çatladı dışarıda uzun kalınmaz anlaşılan bu havada ama yinede istanbulda gezmek süper :)
bugun ne yedim ne içtim onuda yazım da gidip uyuyayım artık yoksa sızıcam:)
sabah:klasık 1 dilim ekmek peynır domates
ara:sekersiz kahve
öğlen:ızgara köfte 2 tane sigara böreği ve ekşimiş hiç güsel değildi aşüre yedim pişmanda pek olmadım cumku cok tatsızdı ve 5 saat yürüdüm ayakta kaldım yaktıgımı dusunuorum içim huzurlu
akşam:buğlama hamsi yedim ve ara yok uyucam şimdi iyi geceler kızlar umarım herkezler geri döner takıma vazgecmezler..en umutsuz ben gibiyi zaten aranızda 8 ay oldu dogum yapalı ve kilolar gitmior
o kadar acele etme bence birden verirsen kalıcı olması için daha fazla uğraşırsın hem de kendini ve psikolojini zorlarsınmsj 4
kızlar karnım çok kötü yaaaaaaa
bir hafta oldu , bğrsk tembelliğine devam ....
hiç istemesem de bugün form çayı aldım,bu hafta acil kilo vermem lazım.
aynen valla bu bayram tatili hiç iyi olmadımsj 5
bu bayram tatili hiç iyi olmadı ...
sanki boşuna kürek çektim , o kadar haftada 1.5 kilo ver,sonra 4 günde al , ne biçim metabolizma bu offfffffff
zaten bildirim olmayınca sanki rahat geçti.halbuki siz olunca sorumluluk hissediyorum.kilo vermeyince insan utanıyor....
görücez bakalım se mi ben mi :)msj 6
pazartesi günü heralde hepiniz dönersiniz,artık toparlanmamız gerek .....
hasretcim bu hafta seni ve eceyi geçeceğim canım ,,,,
bir de ben en çok ayıflayan olayım değil mi...
senin azmini görünce birden heyecanlanıyorum.
owww hadi gel kapışalımmsj 7
dün uğrayamadım ,,,bugünden itibaren sıkı diyet ve spor varrrrr
dönüşüm muhteşem olacak kızlarrrrr
sen haftanın üyesi oldun takımda onu da bilyor musun?msj 8
ayrıca bu haftanın paylaşım birincisi ben olacağım,rakiplerim nerede görelim sizi,kendi kendime konuşuyorummmm
ececim notuna üzülme canım , sen istersen herşeyi başarırsın
amin :)msj 9
evet yarın neler yaptığımı yazarım,sizce 6 günde en fazla kaç kilo verebilirim,
Ayşe 3 kilo vermişti birden ,,ama o çok sıkı yapıyor,işi ciddiye alıyor,hem spor da yapmıştı ,,,belki aldığım kiloları veririm ,,,
dua edin olur mu ?
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
msj 10
canlarım iyi geceler ,, hepinizi çok özledim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?