- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.761
msj 6
yok canım bozar mıyım rejimi , zaten kaşıkla verip kepçeyle geri alıyorum.zaten beni akşam çayı bitiriyor, o zaman çok kaçamak yapıyorum,
ablam gezmeye gelmişti onunla oturup yiyordum. sabah diyet , öğlen diyet akşam yemekten sonra bittiğim an .....
bayramdan sonra artık 6 dan sonra birşey yemiyorum..eminim haftaya 67 .5 olurum...
msj 7
yoğurt , salata yiyebilirsin, yemeğini 6.30 gibi yemeye çalış , sonrada süt , yeşil çay vb içebilirsin . yanında 2-3 kuru kayısı da iyi olur . hem enerji verir.
canım ben de çok sıkı şeyler istemiyorum zaten mutlaka olucak bişeyler..Ayrıca ben bazı nedenlerle tercihimi bir yıl erteledim yani herhangi bir fikir değişikliği olmazsa...Tabi zamanı da boş geçirmiyorum hem üni. sınavlarına tam gaz çalışıyorum hemde okul derslerimi olması gerektiği gibi çok daha yüksek seviyeye çıkarmaya çalışıyorum..
Ama onlarla da bunalıyo insan...Valla inan şu diyet ve sizler olmasanız hiçbir aktivite olmayacak :)güya 18 yaşındayım :)
off sen 18 ben 28 benimde hiç bir farkım yok sürekli evdeyim ve oğluma zaman ayırıyorum çocuk büyütmek çok zor hep evdeyiz haftasonları eşim bi yere götürüse gezioz..size sürekli yazmak istiorum ama oğlum izin vermior anca geceleri o uyuduktan sonra.. evde zaman gecmek bilmior televizyondaki programları ezberledim artık hepsi çok sıkıcı gelior. bazen dieti bozuyorm istediğimi yiyorum o zaman hayat daha da bi anlamsız aktivitesiz gelior sanki burada olmak ve diette olmak nebilim bişey yapıyormusum bir amacım varmış gibi hissettirior her ne kadar çok fazla kilolar veremesemde ki bunu sürekli evde olmama bağlıorum hareketsizim hamladım resmen burda olmak beni mutlu ediyor
evet canım sen kilonu koru çok güzel vermişsin tebrik ederim seniben bu hafta rakip düşünmüyorum canım kendime biraz yerleştireyim kilomu malum birden verdim ve fazla verdim(genel durumuma göre)..
birileri çıkacaktır mutlaka..
bi de artık haftanın ve ayın üyesi seçilecek...bunda da rekabete başlasanız iyi edersiniz :) çünkü derya iki haftadır haftanın üyesi..
hoşbulduk canım benim ben belli bi diyete bağlı kalmak istemiyorum yediklerime dikkat edeyim diyorum belli bi diyete bağlı kalamam çalışıyorum diyette yazan yiyecekleri iş yerimde yapamayabilirim hadi u haftda bomba gibi bi giriş yapalım bayram sonrası ne dersin?aslıcıgım canım hosgeldın kusurumuza bakma sen bızım bı dalgınlık aldı gıdıo bende kendıme rakıp arıorum deryacıgımda rakıbm zaten ama s ende bızımle olablırsın bu sıralr deryadada bndede duraklamalr war ama hadı bı dusunelm napablırz bnce uygun bı dyet bulup yapalm bu arada derya rakıbm dedım ama buradakı hepmz rakıbz tabıkı bunu da belırtme geregı duydm bırden
hoşbulduk deryacığım evet canım azimliyim öyle birden olmayacak bu iş onu anladım yavaş olsun kalıcı olsunmsj 4
Aslıcım hoşgeldin canım ,,
başlangıç azmin çok güzel , birbirimizi etkilemeye başladık yeniden ,
kaptanım
bu hafta ben il dışındayım ,seminerim var.pazartesi günü gidip pazar akşm nasip olursa döneceğim.int olmayabilir, beni bu hafta izinli sayın , pazar günü ( 27 kasım ) tekrar gelirim ...
evet bende ara ara bakıyorum başarı öykülerine resimlerine millet 50 kilo veriyor azime bakarmısnız.. evet onun 5 te birini biz versek yeter arkadşlar onlar yapıyor biz niye yapamayalım onlardan dahamı azimsiziz??msj 5
yarın kendime kıyafet alacağım nasip olursa ...ah keşke biraz daha zayıf olsaydım .....
zaten uzun çizme hiç olmuyor, ancak ölçü alıp yaptırıyorum ....
inş haftaya çok sıkı başlayacağım, sporda başlıyor , arkadaş çalıştıracak , bu soğukta ne kadar devam edebilirsek ,
hasretcim ve aslı , artık toparlanalım ve bu işe kendimizi verelim, biraz dikkt, biraz sporla inanın herşey olur.
bıkkınlık olunca diyet başarı öykülerini okuyun , çok faydası oluyor, onlar yapıyorsa ben de yapabilirim . herkes 95 den 55 lere inmiş , biz şurada 10 kilo veremiyoruz.
tekrardan tebrikler ececiğmkızlar sonuç listelerini hazırlama sırasında bi karışıklık oldu listeler şimdilik hazır değil...
ama bakabildiğim kadarıyla 3.yüz ve ben bireyselde birinci olabilirim genel olarak bi baktım durum böyleydi...
yatayım artık bugün öğlen de uyumadım:)
İyi Geceler:119::123::126::127::130::101::98:
lütfen ececiğim yetenksiz olduğunu düşünme bende resime çok merklıyımdır ama o konuda yeteneğim yoktur mutlaka başka konularda yeteneğin vardır... yaşın daha 18 sen bi resim egzersizlerine katıl belki orada sana yardımcı ve destek olan arkdaşlarında olur sıkı çalışırsan yapabileceğini söylüyorsun çalış ve yapmamazsanda bu yeteneksiz olduğunu göstermez... ben kendimin yetenksiz olduğunu düşünürdüm lise çağlarında nerelerden nerelere geldiğimi bilsen şaşırırsın yeterki iste...liseyi bile bırakan biriyim sonrasınıda anlatırım bi ara..kızlar benim sizin desteğinize ihtiyacım var
o kadar uzun şeylerle anlatabilirim ki size bunu bence anlatma işini zamana bırakalım..
sadece şunu söyleyim:Benim sanat dallarına karşı ilgim vardır ama yeteneğim yoktur.Ben düşündüm de benim hayatım sadece üni.den veya en yüksek otlardan ibaret olmamalı.Ve bir yerden başlamalıyım.Okulun resim hocasıyla konuştum.Egzersizlere başlayacaklarmış gelirsin bir bakarsın dedi.Yapamayacağım büyük ihtimal ama mecburum yapmaya...müzik hocasıyla konuşamadım korktum.Şimdi biraz araştırma yaptım da, sıkı çalışırsam olur gibi.Ama bu süreçte desteğe ve sabredebilecek bir yardımcıya ihtiyacım var
kızlar bir bilseniz öyle böyle değil çok üzülüyorum bu yeteneksizliğimeYa da çaresizliğime...İstiklal marşını bile okumaya cesaretim olamayacak kadar kötü durumdayım... :105::106:
teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına :)evet canım sen kilonu koru çok güzel vermişsin tebrik ederim seni
tekrardan tebrikler ececiğm
lütfen ececiğim yetenksiz olduğunu düşünme bende resime çok merklıyımdır ama o konuda yeteneğim yoktur mutlaka başka konularda yeteneğin vardır... yaşın daha 18 sen bi resim egzersizlerine katıl belki orada sana yardımcı ve destek olan arkdaşlarında olur sıkı çalışırsan yapabileceğini söylüyorsun çalış ve yapmamazsanda bu yeteneksiz olduğunu göstermez... ben kendimin yetenksiz olduğunu düşünürdüm lise çağlarında nerelerden nerelere geldiğimi bilsen şaşırırsın yeterki iste...liseyi bile bırakan biriyim sonrasınıda anlatırım bi ara..
tbi seve seve anlatayım umarım sanada ışık olurum...teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına :)
aslıcığım desteğin için çok teşekkür ederim isterim devamını da dinlemek kendime daha da güvendim şimdi :)
benimde başım çok ağrıyorGüNaYdIn 5. TaKıM
Nasılsınız..
Benim başım ağrıyor.Çok yattım galiba.Sabah bir kalktım tekrar uyuyakalmışım 2.sinde istedim ama uyuyamadım baş ağrısından.Bende kalktım biraz müzik dinledim.Sabah sporu niyetine hareketlendirdi biraz.Şimdi ılık limonlu su içiyorum.Balı bulamadım evde :)
tbi seve seve anlatayım umarım sanada ışık olurum...
lisede ergenlik dönemi falan hiç ders çalışmadım sonra lise 1 de sınıfta kalınca ben okula gitmeyeyeceğim dedim ders çalışmak okula gitmek çok sıkıcıydı sanki evde oturmak çok eğleceli ya işte ergenlik çağı annem ve babam ne kadar ısrar etselerde gitmedim. sonra ne mi oldu 1 sene evde geçti ve ben tabiki çok pişman oldum okula geri dönmek istedim tastiknamemi almadığımız için 2. yılda devamsızlıktan okula gitmediğim için kalmışım normal liselerde okuma hakkım kalmamıştı o zaman öyleydi 2 yıl üstüste kalırsan normal lisede okuma hakkın bitiyordu şimdi nasıl sistem bilmiyorum. bende açık öğretim lisesine yazıldım. yaşıtlarımdan 2 yıl geride olarak liseyi bitirdim bu süre zarfında sürekli kendimi geliştirdim bilgisayar kursuna gittim. belki okulu bırakmam yanlıştı ama hakkımda hayırlı olmuştu çok pişman olmuş okumak istiyordum sonra dershaneye gittim ünv hazırlandım gelen bölümlere babam şehir dışına göndermedi bende açıköğretim ünv önlisans halkla ilişkiler okudum sonra yine açıktan lisans işletme diplomamı aldım. ünvyide açık öğretim okuduğum için evdeydim 20 li yaşlarımın başında kuaförlük ve cilt bakımı bölümü okula gittim 2 sene çok hevesliydim bu tarz şeylere ve elimde yatkındır okul bitti çalışma hayatım oldu bi kaç yıl ve ben kendi iş yerimi açtım güzellik salonumu demekki benimde yetenkli olduğum sanat güzellik üzerineymiş (yeteneksiz değilmişim). ünv dilomalarımla çalışıp memurda olabilirdim ama ben kendime ait iş yerim olsun istedim allahım isyenlerede nasip etsin. mesela benim iş yerime gelen diplomalarımı görüp neden halkla ilişkiler veya işletme üzerine bi yerde çalışmadın diyorlar bende diyorumki yaptığım iş zaten halkla ilişkiler ve burasıda bi işletme evet haklısın diyorlar. insan sevdiği işi yapmalı.
demem o ki benim senin yaşlarında durumum çok vahim okudun işte.. onun için kendini üzme mutlaka yeteneklerin çıkacaktır...
çok uzun yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?