- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.921
ben seni çok sevdimm ya oturuyorumm simdi yerimme bende uslu sulu durucamm :)))
ama şimcik kızcem uyandı 8 aylık kendisi onunla ilgileneyim devam edicemm inşallahh
evet cicişim haklısın bende çalışırken düzenim çok bozuldu o yüzden de göbişim cıktı birazayrıldım işten şimdi düzene sokuyorum öğünlerimi
göbişten nolcek yaa 15 günlük işi var onun.her gün 30 mekik çek 15 günde gidiyo o göbiş.ben öyle hallediyorum.ara ara göbek yapıyorum sonra yok ediyorum.benim için hobi olmuş bu göbek işi.bendede 0 göbek.ama kollarım ve bacaklarım sanki bana ait deilmiş gibi duruyor
ayhh maşallah :) fulya coşturdu takımı :)
eskilerden olduğu nasıl da belli :)
Arkadaşlar tekrar hepiniz hoşgeldiniz...
derya da gelince tam olacak :)
terzi kendi söküğünü dikemez patron.sizde beni çoşturun
ya bi yerde okudum şimdi forumda.haftada 1 kilo vermek normalmiş.ozaman benim bu işi 7 haftada bitirmem gerekiyor hehe hiç mümkün değil.zaten cuma günleri görüceksiniz ben böyle 100 gram 300 gram vermiş oluyorum anca 1 haftada.herkeşler nasıl 1 kg veriyor yaa.keşke koşturmacalı bi işim olsaydı puffff
fulyacım süpersin yaa o kadar şey okudum hangi birine cevap vereyim şaşırdım valla :)
iklimacım öncelikle kızını allah bağışlasın.Teyzoş sayılırız bugüne bugün desene :)
ben ne teyze ne hala valla tekim
kızlar bugün takıma sıkı sıkıya kenetlendim yine hiç çıkmak istemiyorum :)
fulyacım yaaa benim bir derdim var.Sanırım bunu seninle konuşabilirim ama şu an canım hiç o konuyu açmak istemiyor :)
Bir de sonunda okulda birileri beni diyete kenetlemeyi başardı.Abur cubur uzatıyorlar almıyorum meyve uzattıkları zaman alıyorum.Kahvaltı edemiyordum bazı nedenlerle şimdi ya süt içiyorum ya meyve götürüyorum.Bazen peynir vs. yiyorum :)
vs. vs. yakında limonlu maydonozlu suya başlamayı düşünüyorum
yaz yaz yoruldum valla hee :)
kızlar menüm berbat
sabah 1 armut
öğle 1,25 tabak şehriye çorbası
akşam(daha yemeyi düşünmüyorum) 2 yk pırasalı yumurta(fazladan yağ yok)
biraz peynir.
biraz önce fulyanın yazdığı bir yazıda su kelimesini okuyunca susadım şimdi su içiyorum :)
akşama kına gecesi var ve ben hiç istemiyorum gitmek...Ama benim de kendimi bu konuda geliştirmem lazım bakarsınız sevdiğime kavuşurum da lazım olur hem fulyanınkine hazırlık olur :)
derdin nedir patron söyle hemen çözeyim ben.kahvaltı önemlidir ya ama okul hayatında kahvaltı diye bir öğün yoktur zaten.bizde liseydeyken hergün diyetteydik ama çok zor.etiform yiyerek zaafiyet geçiriyoduk.aman dikkat et he düzgün bişeyler ye.
o nasıl bi menü yaa.yemeseymişin bişey.bence varya sabahları hiçbişey yiyemiyorsan yarım simit ye onun üstüne meyve ye.
ya bu aralar amma çok evlenen var.bi ben evlenemedim he.git git kınaya iki göbek atarsın spor niyetine
kızcem ben o göbeciği evde de atarım bea :)
roman mı dersin, oryantel mi hem ben oraya gitsem muhtemelen oynamayacağım dalga geçiyorlar oynamaya çalışıyor ama kilolu ya oynayamıyor diyorlar
gerçi o eskidendi ben şimdi söyletmem kendime laf hem epeydir görmüyolar beni zayıflamış süslenmiş halimi görünce bakakalıcaklar :)canım simitin diğer yarısına acıyorum yahu :)
Bir de para biriktirmem gerekiyor :) ama evden bir 2 dilim ekmek kötü olur mu ki?
hayır bebik kötü olmaz.madem kahvaltı olmuyor tok tutan bişeyler atıver ağzına.bide meyve ye işte.acıkırsanda suya aban.su şişirir.ama keşke evden çıkmadan beynir domatez hiç olmadı nesfit falan yesen çok daha iyi.
ya bende oynamayı hiç beceremem ama çıkar oynarım yani inadımdan heheh.kilomla dalga geçeni yağlarımla döverim agresifim.git oyna ya çatır çatır.sen lise sondasın dimi.sınava girmicenmi sen git ders çalış hadi
ben tercihimi 1 sene erteliyorum canım :) bu yıl zaten maddi durumumuzda yoktu.Biraz da başka başka düşünceler vardı işte :) okul derslerimi kafaya çok taktım...Sınav dersleriyle yoğunlaşamıyorum pek..Çok şey var canım yaa.Ama tqabi ben sandığın gibi boş oturmuyorum bir yandan dönem ödevi, sunu ödevi, geçmiş sınavlarda çıkan sorular vs. vs. araştırıyorum :)
hatta şimdi çıkıcam çünkü bazı işlerim var :)
olsun bi sene ertelemekten bişey olmaz nolcak.daha verimli çalışırsın hem.merak etme Türkiyedeki sınav sistemine tamamen karşı olan bir bireyim bende.okulla öss sınavının bir arada iyi gitmesi çok zor.eskiden bu kadar zor değildi tabi.ama artık devir dershane devri olduğu için e ben okula niye gidiyorum diye sorguluyor insan.
ay maşallah bugün son zamanlara göre çok daha iyiydik :)
taze kan dedikleri sizin gibi olur valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?