Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba Seng davet ettin geldim,
hoşgeldin canım

elbette canım ediyorum hemen

Merhaba eski takımım ve takım arkadaşlarım.bilmiyorum benim zamanımdan kalan varmı ama herkese selamlar

begüüüüüm ben varım ben ben ben.bugun tekrar kilo verme isteğine girdim 4.takıma alındım.lakin hiç paylaşım olmuyor

Seng sizin grupta aynı vaziyette sanırım.valla ben böyle çok sıkılıyorum ya motivasyon falan yok.garip

senin kararın canım ben kararlıyım bu takım öyle ya da böyle toparlanacak.Ama ara ara eski takımını ziyaret edersin artık :)

samanyolu gel canım tanışalım
Tekrar merhaba,aslında tam bilgisayarı kapatıyordum ki davetini aldım,iyi geldi doğrusu,umarım takım biraz canlanır yeni üyelerle...Kendimi tanıtayım,42 yaşındayım,üniversite 3 te ve lise 3 te okuyan 2 oğlum var...çalışmıyorum,İstanbulda yaşıyorum.Başka soruların olursa cevaplarım....

ya benide bu takıma alsana hadi hadi hadi
buyur gel canım. bildir 4. takıma da.Bu takımın kapıları önceki üyelerine her zaman açık.
Diyecek bir şey bulamadım bir an canım.Biz burada aile gibiyiz zaten.Zamanla sorulmadan da konuşulur tekrar hoşgeldin.
Tamam canım teşekkür ederimm ..

rica ederim canım.

Normal de yönetimde olanları seçmiyoruz.Ama hem bu hafta yeteri kadar üye yoktu hem de bence bu takımın oylamasına sunulan birşey.İşte haftanın üyesi.Önümüzdeki hafta Ayın üyesi de belli olacak.

tebrikler betülcüm

Son düzenleme:
Samanyolu canım kusura bakma ilgilenemedim seninle.Ben ece.Takımın kaptanıyım.Lise sona gidiyorum.
Ortak yanımız kurtulmamız gereken kilolarımız.

Biz paylaşıma teşvik için mesaj sayılarını sayıyoruz ama tutmadı.Yine de biraz daha denemekte fayda var.Aklına takılan oldumu lütfen sor.

Diyecek bir şey bulamadım bir an canım.Biz burada aile gibiyiz zaten.Zamanla sorulmadan da konuşulur tekrar hoşgeldin.
.
Yarından itibaren artık diyete devam,sizlerle birlikte başaracağıma eminim,Yediklerinizi hergün yazıyor musunuz,takım kurallarınızı yazarsan sevinirim,akşama tekrar girerim,şimdi bir hasta ziyaretine gitmem gerekiyor.Görüşmek üzere,davet ettiğin için tekrar teşekkürler.....

ben de eminim canım birlikte başaracağız.Takım kurallarını fırsat buldukça yazarım canım.bu arada rica ederim.

ne yazık ki benim şimdi çıkmam gerek ama tekrar geleceğim canlarım.
fuliascım seni yalnız bırakmak istemiyorum ama okula çıkmam lazım hocaya defter götürmem lazım

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin benim sevgili üyem :)

hoşbuldum patron.benim patronum benim mezun olduğum gün ayrıldı.sonra sen geldin gruba.ara ara girdim yazdım bişeyler ama tanıtiyim kendimi.
fulya ben 25 yaşındayım 55 kiloyum.48 olucam umarım.boyum 1.57
sistem muhendisiyim işim masa başı.kilo vermem zor oluyor.ben bu grupta 7 kilo verdim.yine vericem.geçen sene aralıkta girmiştim takıma 57 kilo olarak.yaza doğru mezun oldum.o kadar ayda anca 8 kilo verdim.ama 49 u gördüm yani eeheh.yazın tatilde yedim içtim.sporuda bıraktım.tekrar şiştim.haziranda evleniyorum kısmetse.çıtır gelin oliyimde alem gelin görsün eheh
ayrıyetten hala iktisat 4. sınıfta okumaktayım.İstanbulluyum.ayrıca müzikle uğraşmaktayım provalarımız konserlerimiz oluyor.bu sebepten haftasonları paylaşımda bulunamıyorum.bunu baştan ileteyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…