- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #48.881
hoşgeldin canımMerhaba Seng davet ettin geldim,
13 .TAKIM 232.ETAP SONUÇLARI
Aysecig ( 63.0 / 62.0 / 1.0 / 1.59 %) Yeni üye. Hedef 50
eski_bir_masal ( 57.9 / 57.0 / 0.9 / 1.55 %)
elisya ( 51.2 / 50.8 / 0.4 / 0.79 % )
irras ( 87.3 / 87 / 0.3 / 0.34 %)
Mutedeyyin: 75.2 / 74.7 / 0.5 / 0.64 % )
bugungunlerdenaralik ( 66.8 / 67.7 / 0.45 / - 0.67 % ) 231. Etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 2’ye bölündü.
Hulk ( 76.0/ / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
elmaliturta ( 63.0 / 61.9 / 1.1 / 1.75 %)
maviyesil ( 65.0 / 65.0 / 0.0 / 0.0 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
ferdici_( 64.4 / 64.2 / 0.2 / 0.31 % )
salihakaya ( 76.6 ) Kendi isteği ile ayrıldı.
Takım Ortalaması : % 0.56
Ececim listemizi kontrol edebilecek misin ?
Merhaba eski takımım ve takım arkadaşlarım.bilmiyorum benim zamanımdan kalan varmı ama herkese selamlar
begüüüüüm ben varım ben ben ben.bugun tekrar kilo verme isteğine girdim 4.takıma alındım.lakin hiç paylaşım olmuyor
Seng sizin grupta aynı vaziyette sanırım.valla ben böyle çok sıkılıyorum ya motivasyon falan yok.garip
Tekrar merhaba,aslında tam bilgisayarı kapatıyordum ki davetini aldım,iyi geldi doğrusu,umarım takım biraz canlanır yeni üyelerle...Kendimi tanıtayım,42 yaşındayım,üniversite 3 te ve lise 3 te okuyan 2 oğlum var...çalışmıyorum,İstanbulda yaşıyorum.Başka soruların olursa cevaplarım....samanyolu gel canım tanışalım
senin kararın canımben kararlıyım bu takım öyle ya da böyle toparlanacak.Ama ara ara eski takımını ziyaret edersin artık :)
hilalcim;
elisya 0,78
mutedeyyin 0,66
olmalı.
sonuçta 0,53 çıkıyor.
buyur gel canım.ya benide bu takıma alsana hadi hadi hadi
Diyecek bir şey bulamadım bir an canım.Biz burada aile gibiyiz zaten.Zamanla sorulmadan da konuşulurTekrar merhaba,aslında tam bilgisayarı kapatıyordum ki davetini aldım,iyi geldi doğrusu,umarım takım biraz canlanır yeni üyelerle...Kendimi tanıtayım,42 yaşındayım,üniversite 3 te ve lise 3 te okuyan 2 oğlum var...çalışmıyorum,İstanbulda yaşıyorum.Başka soruların olursa cevaplarım....
Tamam canım teşekkür ederimm ..
Ececim ortalama 0.57 çıkıyor.
11'e bölmedin mi_
pardon canım yaa kusuruma bakma.ben 12 saymışım :)doğru :)
Yarından itibaren artık diyete devam,sizlerle birlikte başaracağıma eminim,Yediklerinizi hergün yazıyor musunuz,takım kurallarınızı yazarsan sevinirim,akşama tekrar girerim,şimdi bir hasta ziyaretine gitmem gerekiyor.Görüşmek üzere,davet ettiğin için tekrar teşekkürler.....Diyecek bir şey bulamadım bir an canım.Biz burada aile gibiyiz zaten.Zamanla sorulmadan da konuşulurtekrar hoşgeldin.
.
bildirdim 4. takıma geldim yuvamaaa
beeeen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
Yarından itibaren artık diyete devam,sizlerle birlikte başaracağıma eminim,Yediklerinizi hergün yazıyor musunuz,takım kurallarınızı yazarsan sevinirim,akşama tekrar girerim,şimdi bir hasta ziyaretine gitmem gerekiyor.Görüşmek üzere,davet ettiğin için tekrar teşekkürler.....
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin benim sevgili üyem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?