Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben hemen bildirim yapıp çıkacam sonuçlar verildimi bilmiyorum geç kaldım net yoktu
geçen hafta:71
bu hafta:71

merhaba kızlar bugün ki kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim etimek

Biraz öncede kek yidim ohh :))

akşamda biraz bal kabağı yemeği
1 kase çorba içicem bugün biraz öğünlerim kötü oldu aklımda diyet planlaması yoktu gruba katılınca uydurayım bari diyete dedim :)
iyi şanslar canlarım umarım hepimiz fıstık gibi oluruz öpüyorum hepinizi :)

hoşgeldin gruba nelii.bende bugun katıldım
bugunki yemek menümü yazmiyim hiç.çünkü sabahtan beri bişey yemedim.su içtim.akşam evde ne var bilmiyorum
size bi tavsiyede buluniyim.
yemek yemeden zayıflanmıyor.nerden biliyorum.çünkü ben yemek yemeyi resmen sevmiyorum yaa 1 senedir iş yerinde sadece kahvaltı ediyorum.akşam evde de ne varsa çok az yiyorum.midem bayaa küçüldü ama zayıflamama yardımcı olmuor aksine bütün bağışıklık sistemim bozuldu.düzenli yemek ve yeterince yemek lazım.azıda zarar fazlasıda

müzik miiii?ayy heyecanlandım :)
götür sen defterini ben buralardayım.bide gelince haber eyle eyseher bişey sorcam
byby
sor canım
katılıyorum çok doğru fulyacum azı da zarar çoğu da :)
hoşgeldin canım ama böyle yazıp kaçmak yok
ben hemen bildirim yapıp çıkacam sonuçlar verildimi bilmiyorum geç kaldım net yoktu
geçen hafta:71
bu hafta:71

canım benim üzgünüm geç kaldın ama zaten izinden dönmüş gözükmüyorsun geçen hafta da gecikmiştin..

müzik miiii?ayy heyecanlandım :)

sor canım

katılıyorum çok doğru fulyacum azı da zarar çoğu da :)

evet dünyaca ünlü rock starım ben ama kimliğimi ifşa etmiyorum hehehe
şey sorcam.şimdi ben deneme sürecine alıncakmıyım.bodoslama başliyim diyorum hemen.sen ne dersin patron?

evet dünyaca ünlü rock starım ben ama kimliğimi ifşa etmiyorum hehehe
şey sorcam.şimdi ben deneme sürecine alıncakmıyım.bodoslama başliyim diyorum hemen.sen ne dersin patron?
e hadi bu da eski takımının sana kıyağı olsun canım :)
bnde geldim nerdenbaşlıyorum
direk başla işte :)
vauww bugun takımımıza yoğun ilgi var yaşasıın.kalabalık oluyoruz.kaptan sen bu işi biliyosun

:)

memnun oldumm bnde iklimaa anladımm şimdii işin aslında
kahkaha atıyorum halime sinirlerimm çok yıpranmış çünküü

evet cicişim haklısın bende çalışırken düzenim çok bozuldu o yüzden de göbişim cıktı biraz ayrıldım işten şimdi düzene sokuyorum öğünlerimi

şimdi nasıl zayıflıcamm bnn

öncelikle ben bişiy söyliycem.takımlara katılmak isteyenler başlığında yazını okudum.dışarı bile çıkmak istemiyorum demişsin.olmadı buuuu.fazla kilomuz olduğunda hastaymışız gibi bir tavır içine girmemiz kendimize olan güvenimizi kaybettirir.zayıf olmak diye bir kavram ne kadar doğrudur arkadaşlar kime göre neye göre zayıf olucaz.sadece aynaya baktığımızda kendimizi sağlıklı dinç görmektir olay.eğer olumlu düşünürsek kilo vermek çok daha kolay.birde kendimizi iyi hissettiğiniz kiloda durmamız gerekiyor.çünkü bunun sonu yok.
nasıl zayıflıyoruz.kendimizi bir plan içine sokup irademize sahip çıkıyoruz.bu kadar.kendine günlük menuler hazırla ve bunun dışına çıkmamaya gayret göster.yaptığın menüyü burda paylaşki bizde onu yeme bunu ye diyerek sana yardımda bulunalım.aç kalmıyoruz.ara öğün yiyiyoruz.çok su içiyoruz.güzel bir diyet listesi bulup ona uyarakta gidebilirsiniz.listeyi burda paylaşırsanız bazı değişiklerde yapabiliriz.bu sizi motive eder emin olun.
bizim patron var takımımızın kaptanı.o size yardımcı olacaktır.tabi bizde takım arkadaşları olarak elimizden geleni yapacağız.
tekrardan aramıza hoşgeldin diyor sizi alkışlarla yerinize alıyoruz.
offf iyce sabah programı sunan insan oldum yaa.
hadi biraz zayıflayalım

canım kaçmak olur mu hep yanınızdayım pazara gitmem lazım karanlıga kalmim yazıcam yine görüşürüz :)

ben seni çok sevdimm ya oturuyorumm simdi yerimme bende uslu sulu durucamm :)))
ama şimcik kızcem uyandı 8 aylık kendisi onunla ilgileneyim devam edicemm inşallahh

e hadi bu da eski takımının sana kıyağı olsun canım :)

:)

kaptan büyüksün.

ben 15 dakika önce
-1 adet domates
-kibrit kutusu kadarda tulum peyniri yedim

az sonrada yeşil çay içicem.(başlarda yeşil çay içerken midem bulanıyodu nefret ediyordum sonra takımdakiler yeşil çaya şunu koy şu markayı al gibi tavsiyelerde bulundular artık günde 2 bardak seve seve içiyorum.nane limonlu yeşil çayı herkese tavsiye ederim)

ya ben niye böyle pazarlamacı gibi oldum anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…