- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #48.961
ekledim canım özel mesaj gönderemiyorum henüz sıkıştırıp rar halinde gönderiyorum şimdi
istersen listene de ekleyebilirsin canım farketmez :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekledim canım özel mesaj gönderemiyorum henüz sıkıştırıp rar halinde gönderiyorum şimdi
ben eşit ağırlıktayım canım :) senin işin daha zor gibi lys de fizik falan :)
mesleğine karar verebildin mi canım?
Fizik sorun değil de biyoloji olmasa çok daha iyi olabilirdi tatlım yaa
Otopsi doktoru olmayı çok istiyorum tercihim bu yönde ama genel olarak tıp yani![]()
istersen listene de ekleyebilirsin canım farketmez :)
ayyy bayılmak istiyorum :) bir zamanlar beni tmdeyken bile hem tm hem fen derslerini deli gibi çalışmaya iten ve sbütün sınıfın açıkta bırakan hayalimdi tıp :)
Geç kalmışta sayılmazsın bence bu hayali gerçekleştirmek için![]()
biliyormusun sevilaycım hayatım da ilk defa sen söyledin bunu :)
daha önce dertleştiğim diğer arkadaşlar yanlış anlamasın onlar da tam olarak bu konu olmasa bile başka konularda destek verdi.
canım bana istek gelmedi ama![]()
Aslında güç içinde sadece sen onu eşip bulman gerekiyo okadar. Bu aralar fazlasıyla nil gün ün motivasyon ve hipnomeditasyon serisine kafayı takmış durumdayım canım bana çok iyi geliyo. Özelliklede sınavlardan önce çok güzel motive ediyo sanada tavsiye ederimDestek olmak sadece öyle sözde olması racona yakışmaz canım her zaman yardımcı olabilirim
![]()
kuzum mail gönderiyorum videoları tek tek bitanesini gönderdim şimdi geldi mi o geldiyse adresimi ordan ekliyebilirsin
canımmmm
saol sende aynı şekilde canım istediğin konuda yardım isteyebilirsin elimden geliyorsa seve seve yardım ederim :)
Teşekkür ederim tatlım. Bu arada ben iyice alıştım buraya yaaBi de sadece kızlara özel olması ayrı bi güzellik katıyo foruma.
Vee ilk sorumu sormak istiyorum ozaman
Şimdi bugünden itibaren mi başlıyoruz diyet uygulamaya ve yazmaya.
istersen yeni olduğun için yarın başlayabilirsin ama bugün başla bence :) bir ara deyince devamı gelmiyor çünkü :)
hoşgeldin fulyacığım eski olduğun ne çok belli gel bizi canlandır bi motive düşüklüğü yaşıyoruz canımbildirdim 4. takıma geldim yuvamaaa
beeeen geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm![]()
hazirana daha var canım 200- 300 gr veriyorum demişsin ya ayda 2 kilo versen 4 ayda bu iş tamamdır yavaş olsun kalıcı olsun değilmi fulyacığım hadi ince gelin ol sende bi de takımımızda hasret var oda yaza gelin olacak bizim takımımızın yeni gelinleri hadi görelim sizihoşbuldum patron.benim patronum benim mezun olduğum gün ayrıldı.sonra sen geldin gruba.ara ara girdim yazdım bişeyler ama tanıtiyim kendimi.
fulya ben 25 yaşındayım 55 kiloyum.48 olucam umarım.boyum 1.57
sistem muhendisiyim işim masa başı.kilo vermem zor oluyor.ben bu grupta 7 kilo verdim.yine vericem.geçen sene aralıkta girmiştim takıma 57 kilo olarak.yaza doğru mezun oldum.o kadar ayda anca 8 kilo verdim.ama 49 u gördüm yani eeheh.yazın tatilde yedim içtim.sporuda bıraktım.tekrar şiştim.haziranda evleniyorum kısmetse.çıtır gelin oliyimde alem gelin görsün eheh
ayrıyetten hala iktisat 4. sınıfta okumaktayım.İstanbulluyum.ayrıca müzikle uğraşmaktayım provalarımız konserlerimiz oluyor.bu sebepten haftasonları paylaşımda bulunamıyorum.bunu baştan ileteyim dedim.![]()
kapatanım özür haftaya perşembe akşamından bildirim yapayımda izinden dönmüş olayım gerçi değişen bişe yok hala 71 im:18::18:canım benim üzgünüm geç kaldın ama zaten izinden dönmüş gözükmüyorsungeçen hafta da gecikmiştin..
hoşgeldin iklimabnde geldim nerdenbaşlıyorum
6 ayda 17 kiloyu nasıl aldın canım ya sen bi troid hormonlarına baktır triod bezlerin yavaş çalışıyor olabilir 6 ayda 17 kilo almak çok fazla geldi bana şuan 71 mişsin ama dediğim gibi troidine baktırtanıtayım cicişim ismim selin neli 18 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum 71 kiloyum hedef kilom 53 nişanlıyım ilk nişanlandıgım da 50 kiloydum( 6 ayda 77 kilo oldum neyse ki verdim biraz 71'e düştüm yinede kötü hissediyorum kendimi yardımınızla eritcem inşallah :))
sende hoşgeldin takmımız canlanıyor ne güzel :)Merhabaaaa :)
Bende geldiimmmm :)
hoşgördüm hayatım :)aslıcığım da gelmiş :)hoşgeldin tatlım ..
kapatanım özür haftaya perşembe akşamından bildirim yapayımda izinden dönmüş olayım gerçi değişen bişe yok hala 71 im:18::18:
hoşgördüm hayatım :)
çok kötükızlar 9. olduk :18:![]()
aynen canım yeni bitidim yeni gelen arkadaşlarımız olmuş mutlu oldum takım eski günlerindeki gibi canlanmışaslı çıtırım sen geçmişi bitiremedin galiba eheheheh :)