Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok kötü:43::43: ama inanıyorum yeni üyelerimiz çok istekli haftaya birincilik bizden gelsin kızlarr :21::21:

aynen canım yeni bitidim yeni gelen arkadaşlarımız olmuş mutlu oldum takım eski günlerindeki gibi canlanmış :32::32:

evet canım :)
bana öyle geliyor ki önümüzdeki hafta haftanın üyesini çok zor seçeceğiz :)

kızlar bende hipertroidi var 1.5 yılı geçkindir tedavi oluyorum ilaç kullanıyorum ama düzelmedi galiba bana ameliyat görünüyor ilaç kullanırken düzeliyor ilacı bırakınca yine yükseliyor öünmüzdeki günlerde dra gideceğim yine ameliyat diyecek ama ben olmk istemiyorum ne olacak bilmiyorum moralim bozuk :(

kızlar bende hipertroidi var 1.5 yılı geçkindir tedavi oluyorum ilaç kullanıyorum ama düzelmedi galiba bana ameliyat görünüyor ilaç kullanırken düzeliyor ilacı bırakınca yine yükseliyor öünmüzdeki günlerde dra gideceğim yine ameliyat diyecek ama ben olmk istemiyorum ne olacak bilmiyorum moralim bozuk :(
canım riski mi büyük sen mi korkuyorsun?
fulya güzel bi giriş yapmış takıma bence haftanın üyesi oda olabilir bu arada bizimkızlar yok ortalıkta betül, hasret neredeler?

hasret buradaydı biraz önce :) betülde sabah buralardaydı :)

anaaaa 8 aylık bebişinmi var. :nazar::nazar:
vericez kiloları telaş yok.acelemiz yok.
:54:

canım 8 aydır veremedim diye eşim bi yandan söylenirr
başkaları başka yandan söylenr
kızm 5 aylıkken emmeği bıraktı emseydi veriridimm ama öle kaldımm işte
kime kızimm şimdii off off

canım 8 aydır veremedim diye eşim bi yandan söylenirr
başkaları başka yandan söylenr
kızm 5 aylıkken emmeği bıraktı emseydi veriridimm ama öle kaldımm işte
kime kızimm şimdii off off

hepsine :) kızın hariç :) yeğenime kızdırtmam :)
sen hiiiç merak etme cicişim gidecek o kilolar..

buradaım canım buradaım gecmısı okuodum ck mtluyum ınan suan ne guzl motıve olcz tekrrdan:52:
fulyacım canım neredesınnnnnn:26: hemncık tanısalm sennle bbnde temmz da gelın oluorum we supr bı geln olmak ıstıorum hade hep beraber zayflayalm:52::52:

yokk kızz yanlızz olmakk çokk ii keyfini çıkarr
evlenince başını kşımaya fırsat bulamayınca anlıyon yanlızlık güzel diyonn

buradaım canım buradaım gecmısı okuodum ck mtluyum ınan suan ne guzl motıve olcz tekrrdan:52:
fulyacım canım neredesınnnnnn:26: hemncık tanısalm sennle bbnde temmz da gelın oluorum we supr bı geln olmak ıstıorum hade hep beraber zayflayalm:52::52:

fulyanın mesaisi bittti canım haftasonu meşgulmuş..

hasretciğim ne güzel olmuş dimi canım takımımız bugün takımımıza can geldi :))
ececim risklerini drla konuşacağım sonuçta ameliyat korkuyo insan :(

benimde düğünüm seneye şimdiden gelinliklere bakıyorum ama eritmem lazım popişi göbişi :))

hasretciğim ne güzel olmuş dimi canım takımımız bugün takımımıza can geldi :))
ececim risklerini drla konuşacağım sonuçta ameliyat korkuyo insan :(

evet hayatm ya walla sıkılıodk artık ınan ck guzl olmus keske dha once gelseyms arkdslarımız ama olsn gec olsn temz olsun:1:

Back
X