Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ee tabiki muhteşem yüzyıl vazgeçilmezi ve iffet :)

vaayy ben bu yıl sabahçıyım yorgun oluyorum diye iyice azalttım dizilri :) ama geneli şöyle:

öyle bir geçer zaman ki
muhteşem yüzyıl
fatmagülün suçu ne?
hayat devam ediyor
bizim yenge
yahşi cazibe
umutsuz ev kadınları
o ses türkiye
:):60:

yokk kızz yanlızz olmakk çokk ii keyfini çıkarr
evlenince başını kşımaya fırsat bulamayınca anlıyon yanlızlık güzel diyonn
iyi o zaman sen ara sıra hatırlatta biz yalnızlığımızın keyfini bilelim :)
benimde düğünüm seneye şimdiden gelinliklere bakıyorum ama eritmem lazım popişi göbişi :))

bak baaaak :) küçük gelin seni :)

vaayy ben bu yıl sabahçıyım yorgun oluyorum diye iyice azalttım dizilri :) ama geneli şöyle:

öyle bir geçer zaman ki
muhteşem yüzyıl
fatmagülün suçu ne?
hayat devam ediyor
bizim yenge
yahşi cazibe
umutsuz ev kadınları
o ses türkiye
:):60:

unuttuklarımı yazdın kuzum :))
bizim yenge yahşi cazibe öyle bir geçer zaman ki umutsuz ev kadınları

nelı tekrrdan hg canım
nasıl dusunuosun bakıım gelnlıgını
bnde sureklı gelnlıklere mkanlara bakıorum :34:

nelı tekrrdan hg canım
nasıl dusunuosun bakıım gelnlıgını
bnde sureklı gelnlıklere mkanlara bakıorum :34:

hoş bulduk canım straplez tek parça gelinliklere bakıyorum ablam evlendi tecrübeli sayılırım yaz gelini olucaz malum rahat bi gelinlik tercih et derim ablamın gelinliği çok agırdı mahfoldu kız düğün bitene kadar kol altını kesti hep gelinlik çok güzel ama taşımak çok zor

:60:

allahım ikinizinde gönlüne göre versin bana da sevdiğimi :)

amıııııııııııın ıns allahım gercekten sewnlerı ayrı koymasın bz cok zorlanıoruz o kadr ozluorum kı dızılerde ask sahnelernde hemn aglıorum uzak olmamıza ragmen ayda bı kac kere gelmeye calısıo erkekım benm yaa ayyy yne aglamaklı oldum:nazar:

hoş bulduk canım straplez tek parça gelinliklere bakıyorum ablam evlendi tecrübeli sayılırım yaz gelini olucaz malum rahat bi gelinlik tercih et derim ablamın gelinliği çok agırdı mahfoldu kız düğün bitene kadar kol altını kesti hep gelinlik çok güzel ama taşımak çok zor

bnde straplz tek parca dusunuorum ama cok gosterslı bısı ıstıorum normaldede gsterısı ck sewıorum cnku katlanırım yanı herseye taslı kabarık olması sart:52:

siz tecrübeyi edinin ben evleneceğim zaman yardım edersiniz :)

amıııııııııııın ıns allahım gercekten sewnlerı ayrı koymasın bz cok zorlanıoruz o kadr ozluorum kı dızılerde ask sahnelernde hemn aglıorum uzak olmamıza ragmen ayda bı kac kere gelmeye calısıo erkekım benm yaa ayyy yne aglamaklı oldum:nazar:

oyy kuzum bilirim benim aşkımda askerdeyken çok kötü oluyodum kıyamam size ben :(

amin bitanem sana da verir inş :))

bnde straplz tek parca dusunuorum ama cok gosterslı bısı ıstıorum normaldede gsterısı ck sewıorum cnku katlanırım yanı herseye taslı kabarık olması sart:52:

ay durun beni de ağlatıcaksınız akşam akşam :)

guzel kaptanımızsen de buradayken solıım pzartesı ızıne ayrılmak ıstıorum nısanlımn yanına gıtcm 10 gun faln kalmayı dusunuorum problm olmaz dmı

aynen bendeeee :)) ama ben taşlı değilde parıltılı istiyorum canım pırıl pırıl pırıldıyalımm :) balon gibi kabarık olsun istemiyorum boyum kısa oldugundan hehe biraz kabarık olsun yeter :D

Back
X