- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.081
İyi akşamlar arkadaşlar,ben misafirden bıktııııııım artık,yoruldum ya.Yarın yine misafirim var
HASRETSana bilmiş olduklarını söylemiştim,nişanlın halletsin,ailesini zorlasın sen konuşup kötü gelin olma,baş edemezsin söyliyim...Ayrıca baban kesin konuşsun nişanlınla Temmuzda bu düğün olacak diye,ezdirmeyin kendinizi...İnşaallah herşey yoluna girer canım....
İKLİMACanım çok geçmiş olsun,inşaallah çabuk iyileşir yavrucak...
DERYACIMbende çok şişim valla yarın tartılmaya korkuyorum...:18:
ECECİMNeden ayrılıyorsun anlamadım,olmazsa perşembe akşamı yapalım bildirimi Betül de sıkışmasın....
Bir de önümüzdeki 2 cuma(yarın hariç) bildirim yapabilecek biri lazımbeetülün o gün işi oluyor.olmadı perşembe akşamından yaparsınız bildirimleri.Ben hazırlarım listeyi kontrolde ettiririm cuma günü o anda müsait olan birisi yapar bildirimi..
günaydın kızlar çok moralim kötü kilo vereceğime kilo alıyorum (adet olacağım ondamı yoksa ilaç kullanıyorum ondanmı bilmiyorum) tamm kaçamak oluyor ama en azından aynı kalmalıydım sabah tartıda şok oldum
geçen haftaki kilom:71
bu hafta: 72
kilo yüzdem: -1.41
rakibim : şirine(betül)
hedef kilo: 64
günaydın kızlar
geçen haftaki kilom:70.8
şimdiki kilom:69.3
yüzdem:2.12
rakibim: seng (ece)
hedef kilom:55
ooooooo :))))) tbrkler canm msallh dıorum
hasret hakkında söylediklerine katılıyorum arzucum...Çok doğru söylemişsin...
ben 2 hafta ara versem iyi olacak gibi canım yaa hiiç kaçamaklardan kurtaramıyorum paçayıevde ve çevremdeki herkes sanki benim inadımaymış gibi davranıyor...Bak ben söylüyorum size ben bu evde evlenmeden çıkarsam ölümü çıkarırlar.Evlenir çıkarsam da nasıl yüz bulacaklar da evime gelicekler bilmiyorum...Yok ama nasıl ki burası benim evim değil orası da onların değil yok kızımın evi diye gelip orda da huzurumu kaçırmak...Akşam akşam pişman ettiler adamı 1 haftalık mutluluğa... Ama yılmıycam yine gülüyorum yine gülüyorum inat değil mi...
İyi akşamlar arkadaşlar,ben misafirden bıktııııııım artık,yoruldum ya.Yarın yine misafirim var
HASRETSana bilmiş olduklarını söylemiştim,nişanlın halletsin,ailesini zorlasın sen konuşup kötü gelin olma,baş edemezsin söyliyim...Ayrıca baban kesin konuşsun nişanlınla Temmuzda bu düğün olacak diye,ezdirmeyin kendinizi...İnşaallah herşey yoluna girer canım....
İKLİMACanım çok geçmiş olsun,inşaallah çabuk iyileşir yavrucak...
DERYACIMbende çok şişim valla yarın tartılmaya korkuyorum...:18:
ECECİMNeden ayrılıyorsun anlamadım,olmazsa perşembe akşamı yapalım bildirimi Betül de sıkışmasın....
bnde cok sıkılıorum mısfrden bızdede sureklı bı mısfr yoruluorum walla boyle demek gunahmıs ama napıım
ben bu olanları babama we abıme anlatamıorum canım babam sınırlıdır bıde kesınlkle benm aglamama dayanamazkı eer agladıgımı felan ogrenrse hersey bıttı dugun yapsalarda olmaz artık der hep annmle teyzelermle paylasıorum ama annmde ben aglarken aglıo sasırdım ınan bende
canım kullandıgın hapların yan etkısınde yazıo mu kılo almak adet olacagndan da olabılır cunku ben bu hafta cok sıkı yaptm ama yne de 0.5 gıttı normalde rahat 1 kg gıtmesı gerekıodu ama regl donemı dıe uzulmuorum emınım haftaya daha guzel vermıs olacagız uzme sen tatlı canını
canım bende zehirli guatr var normalde bu hastalığı olanlar zayıflar iğne ipliğe döner ama ben rejimle zor veriyorum ilaçta değerlerimi düşürmek için yani metobalizmamı yavaşlatıyor . metobolizmam hızlıyken zor kilo veriyorum yavaşken hiç veremiyorum ama olsun gherşeyin başı sağlık zaten ilaçla tedavi süremde bitti. şuan ilacı almam gerekiyor değerlerimi normale getirip ameliyat olacağım dr dedi 1-2 aya ameliyat olcam
burcun ney canım sein ağlama ya ağladığını duyunca daha bi üzüldüm şimdi
Hasretcim biz seninle rakip değil miyiz canım , ne çabuk attın beni ...
geçgn hafta : 67,9
bu hafta : 68.9
gelen : 1 kg
hedef : 58
üzgünüm .....ama bir kaç güne çekilir , normale dönerim ....
amaaaaaaaaaaaaan boswer cnm bnem herseın bası saglk gerckten saglıklı oldktan snra raht raht werrırz kıloları
benım borcum koc senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?