Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaç gündür sistem onarımda diyip duruyor site bana bugun diğer bölümlere bakınca linkleri tıklayınca anladım sitenin acık oldugunu netimde güvenlik duvarındamı sorun var anlamıyorum

kızlar şimdi gördüm çok hoşuma gitti sizinle paylaşim dedim :)‎

''Bir daha kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme , benim bile . Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın onu korumalısın . İnsanlar,
kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler . Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma ;git ve al , o kadar .''

dayanırsın canım 3-5 ayda bu acıyı çekmektense temelli kurtulursun benim batık 20 lik dişim vardı ameliyat olurkn yanındada tamamen içte yavru bi diş daha varmış yani 2 diş aldılar dikiş attılar ameliyat olurken tamamen uyuşuyor hissetmiyorsun ama uyuşması geçince ilk gece çok zor ben acile gidip ağrı kesici iğne yaptırdım haplar işe yaramadı ama dediğim gibi sadece ilk gün zor bide yemek yiyemediğimden 2 kilo kendiliğinden vermiştim sonra temelli bu ağrıdan kurtuluyorsun

canım cok mısır yemegı ıstıo yesemmı ck kalorı warmıdır?
mısır kalorili canım bide mısır yemeği nasıl oluyor be bilmiyorum:18:

bnde kaçtım kızlar akşama kynanam gelicek
yeme hazırlama lazım
yarın ondan dolayı giremem herhalde öptüm herkezii
hadin kolay gelsin
çok doğru bi söz katılıyorum...

aslıcıgım mısır yemegı yne bızım buraya ozel olan bı yemek kaynwaldem bayramda buraya geldıgnde degısık degısık yemeklerın karsında sok olmustu bızım burada bayanlar hep kıloludr kaynwldem dıo bayanların masllahı war kılolular ama hepsıde cok guzller yuzlerınde hıc bısı yok yaslarını gostermıolr bıde bana bak zayıfım ama yaslı gorunuorum demıstıdemek ıstedıgm yanı napıım ben napıım yemeklerımz hep kalrlı seyler sısko olmayp napıım

menum sabah :
domates salatalık peynır 3 zeytın cay
ara : 2 mandalına 1 dılm armut
oglen mısır yemegı 4 kasık
aksam:2 parca tawuk 4 sarma 1 bıber 1 fıncan yesıl cay
ara: meywe

bizim buralarda hep kalorili canım adana mutfağı düşün sen yani bi sıkma diye hamur işimiz var çok güzel olur adana kebabını 1-2 haftada bir yeriz öyle 1 şiş falanda değil 4-5 şiş yenir. ben şişko olmayıp napim hahahaha

menum sabah :
domates salatalık peynır 3 zeytın cay
ara : 2 mandalına 1 dılm armut
oglen mısır yemegı 4 kasık
aksam:2 parca tawuk 4 sarma 1 bıber 1 fıncan yesıl cay
ara: meywe
menün güzel
ben bugün yeşilçay içmedim gidip yapem içem bari
benmde bugünkü menüm

sabah:tost-1 bardak mandalina suyu
ara:2 mandalina 1 elma
öğlen:1 kase ezogelin(dünden kalma knorum) çok az kırmızı et köfte(küçük 1 adet) domates 1 lokmacık ekmek
akşam:köri soslu tavuk (eşim istedi çok severim çokta kalorili napcam ben)

offfff offf zor bızım ısımız zor

bugünki menüm

sabah

1 haşlanmış yumurta
2 zeytin,yarım kibrit kutusu peynir
1 dilim kepek ekmek

ara

3 küçük grisini

öğlen

1 kase çorba+1 dilim kepek ekmek

ara

5 tane diyet bisküvi

akşam

1 kase sulu köfte

ara

1 tane kivi

helva yemiş bide ( canım çoık tatlı istedi bende çok az reçel yedim senin akşam menünde baya güzelmiş hani

sevgili rakibim çok beklersin bu hafta seni geçicem boşuna ugrasma
at sen göbek at ben bu 3 hafta diren(e)miyorum. sonrasında görüşücez canım benim :d
maşallah kuzuma da herkes mercimek hastası sanırım ama ben hiç hoşlanmam
ECECİMKim kimle rakip ben anlamadım,geçmişi okudum ama bir açıklama göremedim....bilgilendirirsen sevinirim,bir de benim durumum ne oldu,takımda mıyım..?:44:
canım ben nedense bunu unuttum biz bu hafta yine senin bildirimini geçeriz sonra sorarız püsküüt yanıtlar ben bir sorun çıkacağını sanmıyorum
günaydın kızlar ece cuma günü rakiplerin karşılaştırmasını da yapalım istersen bilmeyenler var
ben de tam bilmiyorum ki bilenler yazar kimle rakip olduğunu diğerlerini de eşleştiririz
ama ben cızlgemı nasl guncellycem kı cnku bırı yapmıstı bu gruptan bnm cızlgemı smdıde kım yaptıgını bulamıorum e degstrmek ıcın sıfre ıstıo napcem bn s mdık:26:

durumun epeyce kötüymüş

ay ben böyle şeylerde niye böyle kalıyorum :/ bi de ne desem boş kalıcak gibi... ama seline de katılıyorum canım o zorluklar başlayınca pişman olmak var bir de işin ucunda :/ bence elinden geldiği kadar durumun olumlu taraflarını bulmaya çalış
cumadan berı hıc ekmek surmedım agzıma zor doyuyorum ama dunaksam da 3 sarma yarım dılmden az kek patats saltası bıde bı ısırım pıdeden aldm cok mu kacrmısım bu aksm yemegmdı
bence gayet iyi canım
bende şu çizelde olayını anlamadım ya

ben de tam çözemedim daha yeni yapabildim

amaaan hepimiz aynıyız
kız niye duymıyım babam küçük brownielerden(intense), sucuk ve kaşar almış helva da almış hepsinide çıkarıcaklar sofraya nasıl bir tehlike düşün artık selin göbek atıcak yine :d
aynen yaa ben de burayı çok seviyorum
takım ort. yerlerde canım zaten
benim canımda irmik helvası istiyor pazartesi diyetime izin günüm öğlen menümde abartmadan istediğimi yiyebiliyorum irmik helvası mı yesem çikolata mı yesem

irmik helvası mı??? neyse ki ona ulaşma gibi bir imkanım yok

menüm:
sabah 1 ayran.
öğle 2 parmak intense :)
akşam 1 kase çorba 10 gr kaşar azcık ekmek 2 çatal da helva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…