Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de önümüzdeki 2 cuma(yarın hariç) bildirim yapabilecek biri lazım beetülün o gün işi oluyor.olmadı perşembe akşamından yaparsınız bildirimleri.Ben hazırlarım listeyi kontrolde ettiririm cuma günü o anda müsait olan birisi yapar bildirimi..

nasıl yapılıcak ki canım

canım üyelerin 1 haftalık durumlarını paylaşım, diyet, spor vs. değerlendireceğiz.Ve tabiki verdikleri kiloları da...Bu da motive açısından iyi olur.Ama ben doğru bir değerlendirme yapabileceğimi sanmıyorum.Hep kıyamadığım için iyimser yaklaşırım

hmm bende bu sorumluğu alamam

Yarın bilenler bildirim yaparken rakiplerini de yazsın olmayanlar da rakibim yok diye bildirsin.

yarın herkes kendisi hesaplıycak yüzdesini yüzde anlatımını yazıcam birazdan.

Her hafta birisi durum değerlendirmesi yapıcak.Ve yine her hafta birisi takım içi dereceleri sıralayacak.

Her hafta birisi haftanın üyesi oylamasını yapacak.

bu ay en çok derya haftanın üyesi seçildi.O nedenle ayın üyesi olarak deryayı seçiyorum.Bir daha ki ay oylama yapılacak.

gösterirsen yaparım canım da her hafta yapamayabilirim romatizmam olduğu için bazen hiç pcye oturamıyorum bile

Örnekle açıklarsam daha iyi olur diye düşünüyorum.

Örneğin ayın üyesi deryanın geçen haftaki bildirimini ele alıyorum.tdgd 68,2/67,9/0,3/%0,44

En son yapılan bildirimde 68,2 imişti.geçen hafta 67,9 çıkmış tartıda.68,2 den 67.9 çıkarıldığında etapta verdiği kilo tespit edildi.Sonra verdiği kilo (yani 0,3) 100 ile çarpıldı. 0,3*100=30 bu sonuçta bir önceki bildirimdeki kiloya bölünür. 30/68,2=0,439882.... gibi birşey çıktı virgülden sonraki ilk iki rakamdan sonraki rakam 5 ve 5ten büyükse sayı yuvarlanır.0,439 da 9 5ten büyük olduğundan sayı yuvarlandı ve 0,44 oldu.

geçen etaptaki kilosu/bu etaptaki kilosu/aradaki fark/yüzde

dolayısıyla bu hafta ki yüzde hesabında geçen etaptaki kilosu 67,9 ...
Eğer kilo vermediyseniz aynıysa kilonuz farkı ve yüzdeyi 0,0/%0,00 olarak geçiyorsunuz.
kilo aldıysanız bunu da aslının geçen etaptaki bildiriminden anlatalım. chosen1234 70,7/71/-0,3/-%0,42
önceki etapta 70,7 mişti.Ancak geçen hafta 71 çıkmış tartıda.hesap makinesinde şöyle hesaplayabilirsiniz:70,7-71=-0,3
bunu 100 le çarpın -30. bunu da bir önceki etaptaki kiloya bölün.-30/70,7=-0,4243281... 4 5ten küçük olduğundan sayı yuvarlanmaz. sonuç -0,42dir.Ve toplam sonuca bu şekilde yansır.

anladım kuzum denedim doğru yapmışım onayladın zaten

hatunlarben çıkıyorum lütfen yarın bildirimlerinizi yapın...Bir de 2 hafta izne ayrılcma yarın :) kurtuluyonuz benden

İyi akşamlar arkadaşlar,ben misafirden bıktııııııım artık,yoruldum ya.Yarın yine misafirim var
HASRETSana bilmiş olduklarını söylemiştim,nişanlın halletsin,ailesini zorlasın sen konuşup kötü gelin olma,baş edemezsin söyliyim...Ayrıca baban kesin konuşsun nişanlınla Temmuzda bu düğün olacak diye,ezdirmeyin kendinizi...İnşaallah herşey yoluna girer canım....
İKLİMACanım çok geçmiş olsun,inşaallah çabuk iyileşir yavrucak...
DERYACIMbende çok şişim valla yarın tartılmaya korkuyorum...:18:
ECECİMNeden ayrılıyorsun anlamadım,olmazsa perşembe akşamı yapalım bildirimi Betül de sıkışmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…