- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.061
menüm:
sabah 1 ayran.
öğle 2 parmak intense :)
akşam 1 kase çorba 10 gr kaşar azcık ekmek 2 çatal da helva
evet canım o kadarcık yedimyuuuh o kadarcık mı yedin
kızlar spordan geldim her yerim ağrıyor 1.30 saat yaptım bugün acaip derecede irmik helvası istiyor canım
evet canım o kadarcık yedimumarım acıkmam o an doymuştum
kız irmik helvası diyip durma bi tarafımız şişcek
napim canım deli gibi istiyo canım
Hatunlar aranızda ben durum değerlendirmesi iyi yaparım diyenler var mı?
nasıl yapılıcak ki canım
canım üyelerin 1 haftalık durumlarını paylaşım, diyet, spor vs. değerlendireceğiz.Ve tabiki verdikleri kiloları da...Bu da motive açısından iyi olur.Ama ben doğru bir değerlendirme yapabileceğimi sanmıyorum.Hep kıyamadığım için iyimser yaklaşırım
Yarın bilenler bildirim yaparken rakiplerini de yazsın olmayanlar da rakibim yok diye bildirsin.
yarın herkes kendisi hesaplıycak yüzdesini yüzde anlatımını yazıcam birazdan.
Her hafta birisi durum değerlendirmesi yapıcak.Ve yine her hafta birisi takım içi dereceleri sıralayacak.
Her hafta birisi haftanın üyesi oylamasını yapacak.
bu ay en çok derya haftanın üyesi seçildi.O nedenle ayın üyesi olarak deryayı seçiyorum.Bir daha ki ay oylama yapılacak.
Örnekle açıklarsam daha iyi olur diye düşünüyorum.
Örneğin ayın üyesi deryanın geçen haftaki bildirimini ele alıyorum.tdgd 68,2/67,9/0,3/%0,44
En son yapılan bildirimde 68,2 imişti.geçen hafta 67,9 çıkmış tartıda.68,2 den 67.9 çıkarıldığında etapta verdiği kilo tespit edildi.Sonra verdiği kilo (yani 0,3) 100 ile çarpıldı. 0,3*100=30 bu sonuçta bir önceki bildirimdeki kiloya bölünür. 30/68,2=0,439882.... gibi birşey çıktı virgülden sonraki ilk iki rakamdan sonraki rakam 5 ve 5ten büyükse sayı yuvarlanır.0,439 da 9 5ten büyük olduğundan sayı yuvarlandı ve 0,44 oldu.
geçen etaptaki kilosu/bu etaptaki kilosu/aradaki fark/yüzde
dolayısıyla bu hafta ki yüzde hesabında geçen etaptaki kilosu 67,9 ...
Eğer kilo vermediyseniz aynıysa kilonuz farkı ve yüzdeyi 0,0/%0,00 olarak geçiyorsunuz.
kilo aldıysanız bunu da aslının geçen etaptaki bildiriminden anlatalım. chosen1234 70,7/71/-0,3/-%0,42
önceki etapta 70,7 mişti.Ancak geçen hafta 71 çıkmış tartıda.hesap makinesinde şöyle hesaplayabilirsiniz:70,7-71=-0,3
bunu 100 le çarpın -30. bunu da bir önceki etaptaki kiloya bölün.-30/70,7=-0,4243281... 4 5ten küçük olduğundan sayı yuvarlanmaz. sonuç -0,42dir.Ve toplam sonuca bu şekilde yansır.
anladım kuzum denedim doğru yapmışım onayladın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?