- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.181
dolma tenceresini aldım önüme mutfaga bagdaş kurdum oturdum gece 12 de yedim
yarın amcama gıdıorum orada kalıcm 1 hafta felan ıns oradada dıkkt edebılırım ya
kuzenlerım sureklı kola felan ıcıolr dayanamıorum bnde ıcıorum bakalm ıns hakım olurum kndıme
kızlar googleye let it snow yazın aratın :) sonra googleye kar yagıyor mausle temizleyin :)
yağdıkca yağıyor sil sil bitiremedim ehehe
ben cumadan cumaya kahwaltıdan once we ustmde kıyaft yokken tartılıorum cnm snde ole yap 1 bardak su ıcsen bıle bazen + ckıosun kıyftlerde + cıkartıo habern olsn
kızlar bu hafta 1. olan 4. gruba baktım . ne kadar hırslılar , her hafta 1. olmak istiyorlar ..
çok dikkatli diyet yapıyorlar ve spor da var . 1. olduklarının şerefine 100 mekik ,imrendim vallahi ..
bugün evdeydim ama çok verimli geçtiği söylenemez ...
bir baktım akşam olmuş...zaten grip başımı ağrıtıyor. kendime iş bulmam gerekiyor.canım sıkıldıkça mutfağa gidip dolabı açıyorum .domates salatalık mevsimi geçti , sabah kahvaltısında ne yesem diye düşünüyorum ..
elma , limon , kabuk tarçın kürü yapıp içeyim . hem metabolizmayı çalıştırıyor, hem de iştah azaltıyor,
ama benim derdim sporrrrrrrrr .....offfff kır artık şu zincirleri , yeter ..........
1 lt suya 1 yeşil elma 4 e bölüyorsun , 1 limon 4 e böl, kabuk tarçın , tane karabiber , karanfil kaynatıyorsun , ocağı kapatınca biraz yeşil çay atıyorum ..
yemeklerden önce veya aralarda içiyorum ..metabolizmayı hızlandırıyormuş..
aralarda su içmeye gayret et, o zaman çok acıkmazsın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?