Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dolma tenceresini aldım önüme mutfaga bagdaş kurdum oturdum gece 12 de yedim
:111::111::111:insan arkadaşını da çağırır dimi ama tek başına da yenmezki dolma....Bir daha olmasın....Şaka bir yana diyet yapınca sanki vücut isyan ediyor,benim de tutar ara ara krizim...

hemen hemen hepsi kilo vermiş , en az 500 g

biz işi çok hafife alıyoruz ....

evet 5. takım atağa hazırlanın lütfen ...
Baktım da gerçekten çok iyiler,gerçekten de biraz daha dikkat etmeliyiz.....

kızlaaaar ben burayı çok özledim ama derslerime ağırlık vermek zorundyım annemi de susturmak

içim sıkılıyor yahu
Bu sene gerçekten de önemli senin için,biraz sık kendini sonra rahat edersin...

aslı , nurcan , betül , arzu , iklima nerelerdesiniz , bugün hiç uğramadınız ? kaptanımız yok, hasret amcasında ,Selin ablasında bizim takım nerede yaa.....

GELDİM deryacım ,kızma ya...Valla temizlik,ütü,yemek derken bu saat oldu...:111:Birde duş aldım gözlerim kapanıyor anla halimi....

aslı , nurcan , betül , arzu , iklima nerelerdesiniz , bugün hiç uğramadınız ? kaptanımız yok, hasret amcasında ,Selin ablasında bizim takım nerede yaa.....

geldim geldim oğlum netin kablosunu cekip duruor net gidior bugun berbat birgünü öff neyseki akşama doğru düzeldi biraz kızlar bugun hiç bişi yemedim sabah aç karnına komposto ıctım 7 kayısı 3 haftadır hep kabızım şiştim akşam üstü bir dilim pizza yedim birde yürüyüş rejime devam yılmak yok bugun markette diet ürün arıyorum şu formun varya ustu cikolatalı olanlarından buldum sonunda kızın teki sevgilisi galete alıcak cocuk rejım yapıyormus bakıordu o da hangısını alım die kıza soruor kız ayy ben nerden bilim rejime ihtiyacım yokki dior şölee bi baktım dicektim senin artık yoksa rejime ihtiyacın dana gibiydi basenleri şaşkın hatun:)

evet ya bizde hırs mı yok ne tam hırs yapıom buraya geliom bakıom kimseler yok hevesim içimde patlıor

canım ben bi deneyeceğim mesela taze fasulye bulamadım kabak aldım kerviz yok..
elimdeki malzemeler: kuru soğan,domates,havuç,yeşil biber,kırmızı biber,kabak(lahana rahatsızlığımdan dolayı yasak almadım)
bakalım bunlardan çorba yapacağım inş tadı güzel olur belki köri güzel bi tat vverir
inş güzel olurda afiyetle içerim....
bana 2. gün fırında patates mantıklı gelmedi en azından tereyağlı olmamalı bence

bide benm metobolizmam denesin

menum sabah :
az salatalık 3 zeytın cay
oglen : 3 mandalına
aksam : sebze yemegı yogurt
ara : meywe
çok istikrarlı gidiyorsun

kızlar bu hafta 1. olan 4. gruba baktım . ne kadar hırslılar , her hafta 1. olmak istiyorlar ..

çok dikkatli diyet yapıyorlar ve spor da var . 1. olduklarının şerefine 100 mekik ,imrendim vallahi ..
yaa bizde öyle olalım

nesfit ye canım az yağlı sütle ne dersin?

Aslıcım lütfen bu hafta kilo verelim yoksa ben hiç iyi değilim , pes edicem artık , bir karınca boyu yol alamadım yaaaaa
benimde pes etmeme az kaldı ama etmek istemiyorum yaz gibi hamilelik planlıyorum allah izin verirse şişko hamile kalmak istemiyorum haziran ayında hala burda 70 li kilolarda dolanıp durmak istemiyorum

ben bugün sabah girdim görmedin herhalde canım hatta bi diyet listesi paylaştım burda bakim yarın başlıcam inş iyi sonuç verir

evet ya bizde hırs mı yok ne tam hırs yapıom buraya geliom bakıom kimseler yok hevesim içimde patlıor

evet bencede biz onlar kadar hırslı değiliz bi an hırslanıyoruz bi süre sonra o hırsımız gidiyor ama bişeyler yapmak lazım kilo vermek lazım adet olacam zaten daha olamadım ağlıcam şimcik burda

gunaydnn dun nerdeyse hıc gıremedm kusura bakmayn dha smdı geldm amcama babam bıraktı allah hergn erken uyannlara kolaylık wersn tartımıda getrdm yanımda yengm dunyann seyını yapmıs aglayan pastalar kurabıyeler sımıtler off off yemıcm ama karrlıyım onlar yuzunden hep mutsuz oluorum ben bızde 1. takım gıbı olabılırz nekı yanı ben bugun sporda yapacagım yazarm sıze yne

Kızlar hayırlı sabahlar...
Hepinize özel mesaj gönderdim. Karın bölgesini eritmek için egzersiz video linki. Ben de dahil hepimiz yapalım o hareketleri olur mu canım arkadaşlarım. Bundan sonra böyle ödev verirsek birbirimize ve yaptığımızı da gelir burada paylaşırsak daha çok motive olabileceğimizi umuyorum. (Tabi bu benim düşüncem. Katılmak veya katılmamak size kalmış)

hanı su kurklu yelekler warya cok sewıorum onları onlardn almak ıstıorum annmde dıo gıt al gerckten cok guzller ama demıokı bna kızım senı ayı gbı gosterr dıe of offffff

ben smdı kahwltı yapacagm snra hemn uygulayacagm canm ck teskller

hanı su kurklu yelekler warya cok sewıorum onları onlardn almak ıstıorum annmde dıo gıt al gerckten cok guzller ama demıokı bna kızım senı ayı gbı gosterr dıe of offffff

ayy hasret sabah sabah beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah(inşallah cuma günü en az2 kilo vererek sevinirsin canım)
Bu arada ben de geçen sene takmıştım o kürk gbibi olan yeleklere. Bir de beyazına. Ta geçen sene zayıflayayım alayım diyordum. Geçen seneden beri yerimde sayıyorum sen düşün artık

nısanlım her magazaya gıttıgmızde gıtdırıo bna onlardan dıorum dalga gecmek ıcın gydırıosun yemn edıo guzl oldu alalım ama bnm ıcıme sınmıo bı turlu bn cıkamm ole dısarya herkes bna bakar guler
2 kılo mu:26: dun adet olmam gerekıodu olmadm onn sıskınlıgıde war hıc sanmıorum 2 kılo gıdecgını bn her hadta 500 gr ada razıyım canm yetrkı gıtsn

kahwltı ıstemedı cnm 2 kuck dlm peynr 1 cay bardagı kola 2 kere sucukdan aldm kahwltıdan snra 2 catalda aglayan pastadan aldm smdı de spor yapacagm

benimde hoşuma gidiyor ama kilolu gösteriyor diye almıyorum.. senn annen iyiymiş benimki direk der yani:)
mutlaka yapacağım sağol betülcüğüm

bende geçen sene zyıflayımda alayım demiştim hala aynıyım bide biz bayanlar bedenimizden küçük şeyler alıp nasılsa zayıflayacaz o zamn giyeriz deriz ama zayıflamayamayınca onlar öyle dolapta bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…