- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.201
:111::111::111:insan arkadaşını da çağırır dimi ama tek başına da yenmezki dolma....Bir daha olmasın....Şaka bir yana diyet yapınca sanki vücut isyan ediyor,benim de tutar ara ara krizim...dolma tenceresini aldım önüme mutfaga bagdaş kurdum oturdum gece 12 de yedim
Baktım da gerçekten çok iyiler,gerçekten de biraz daha dikkat etmeliyiz.....hemen hemen hepsi kilo vermiş , en az 500 g
biz işi çok hafife alıyoruz ....
evet 5. takım atağa hazırlanın lütfen ...
Bu sene gerçekten de önemli senin için,biraz sık kendini sonra rahat edersin...kızlaaaar ben burayı çok özledim ama derslerime ağırlık vermek zorundyımannemi de susturmak
içim sıkılıyor yahu
aslı , nurcan , betül , arzu , iklima nerelerdesiniz , bugün hiç uğramadınız ? kaptanımız yok, hasret amcasında ,Selin ablasında bizim takım nerede yaa.....
aslı , nurcan , betül , arzu , iklima nerelerdesiniz , bugün hiç uğramadınız ? kaptanımız yok, hasret amcasında ,Selin ablasında bizim takım nerede yaa.....
hemen hemen hepsi kilo vermiş , en az 500 g
canım ben bi deneyeceğim mesela taze fasulye bulamadım kabak aldım kerviz yok..ahh aslıcım ahbnde yaptm daha once bu corbayı ama 1 kase ıcemedn hepsı cope gıttı tadını hıc begenmedım ama benım bı tanıdıgım yaptı ınanılmaz zayfladı aynn bu dıyetle o corbann tadınıda begenmıstı damak tadına gre degısıo eer tadını begenırsen sıddtle tawsıye ederım gerckten
bide benm metobolizmam denesinbende bunu yaptım ama işe yaramadı bende harfi harfine uydum ama 1 kg falan gitti 1 hafta da spor salonundaki diyetisyene sordum bunlar işe yaramaz 2 günden sonra vücut alışıyor arada metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor hatta öğlen menünde aynı çorba akşam yine aynı çorbayı bile içme dedi
çok istikrarlı gidiyorsunmenum sabah :
az salatalık 3 zeytın cay
oglen : 3 mandalına
aksam : sebze yemegı yogurt
ara : meywe
hemen hemen hepsi kilo vermiş , en az 500 g
yaa bizde öyle olalımkızlar bu hafta 1. olan 4. gruba baktım . ne kadar hırslılar , her hafta 1. olmak istiyorlar ..
çok dikkatli diyet yapıyorlar ve spor da var . 1. olduklarının şerefine 100 mekik ,imrendim vallahi ..
nesfit ye canım az yağlı sütle ne dersin?bugün evdeydim ama çok verimli geçtiği söylenemez ...
bir baktım akşam olmuş...zaten grip başımı ağrıtıyor. kendime iş bulmam gerekiyor.canım sıkıldıkça mutfağa gidip dolabı açıyorum .domates salatalık mevsimi geçti , sabah kahvaltısında ne yesem diye düşünüyorum ..
benimde pes etmeme az kaldı ama etmek istemiyorum yaz gibi hamilelik planlıyorum allah izin verirse şişko hamile kalmak istemiyorumAslıcım lütfen bu hafta kilo verelim yoksa ben hiç iyi değilim , pes edicem artık , bir karınca boyu yol alamadım yaaaaa
ben bugün sabah girdim görmedin herhalde canım hatta bi diyet listesi paylaştım burda bakim yarın başlıcam inş iyi sonuç veriraslı , nurcan , betül , arzu , iklima nerelerdesiniz , bugün hiç uğramadınız ? kaptanımız yok, hasret amcasında ,Selin ablasında bizim takım nerede yaa.....
evet ya bizde hırs mı yok ne tam hırs yapıom buraya geliom bakıom kimseler yok hevesim içimde patlıor
Kızlar hayırlı sabahlar...
Hepinize özel mesaj gönderdim. Karın bölgesini eritmek için egzersiz video linki. Ben de dahil hepimiz yapalım o hareketleri olur mu canım arkadaşlarım. Bundan sonra böyle ödev verirsek birbirimize ve yaptığımızı da gelir burada paylaşırsak daha çok motive olabileceğimizi umuyorum. (Tabi bu benim düşüncem. Katılmak veya katılmamak size kalmış)
hanı su kurklu yelekler warya cok sewıorum onları onlardn almak ıstıorum annmde dıo gıt al gerckten cok guzller ama demıokı bna kızım senı ayı gbı gosterr dıe of offffff
ben smdı kahwltı yapacagm snra hemn uygulayacagm canm ck teskller
ayy hasret sabah sabah beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah(inşallah cuma günü en az2 kilo vererek sevinirsin canım)
Bu arada ben de geçen sene takmıştım o kürk gbibi olan yeleklere. Bir de beyazına. Ta geçen sene zayıflayayım alayım diyordum. Geçen seneden beri yerimde sayıyorum sen düşün artık
benimde hoşuma gidiyor ama kilolu gösteriyor diye almıyorum.. senn annen iyiymiş benimki direk der yani:)hanı su kurklu yelekler warya cok sewıorum onları onlardn almak ıstıorum annmde dıo gıt al gerckten cok guzller ama demıokı bna kızım senı ayı gbı gosterr dıe of offffff
mutlaka yapacağım sağol betülcüğümKızlar hayırlı sabahlar...
Hepinize özel mesaj gönderdim. Karın bölgesini eritmek için egzersiz video linki. Ben de dahil hepimiz yapalım o hareketleri olur mu canım arkadaşlarım. Bundan sonra böyle ödev verirsek birbirimize ve yaptığımızı da gelir burada paylaşırsak daha çok motive olabileceğimizi umuyorum. (Tabi bu benim düşüncem. Katılmak veya katılmamak size kalmış)
bende geçen sene zyıflayımda alayım demiştim hala aynıyımayy hasret sabah sabah beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah(inşallah cuma günü en az2 kilo vererek sevinirsin canım)
Bu arada ben de geçen sene takmıştım o kürk gbibi olan yeleklere. Bir de beyazına. Ta geçen sene zayıflayayım alayım diyordum. Geçen seneden beri yerimde sayıyorum sen düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?