- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.341
ne guzl artık herkes menusunu yazıo boyle daha ıı olacagını umuyorum carsıdan geldk amcam ewe yemk soledı durumler lahmacnlar amaa amaaa bn naptn yemedm we suan coook mutluyum
yeseydm ya kızlar dayanamadm yedım bılmm ne bılmm ne derdm walla ohh ne guzl ırademe sahp ckıorum artık
ama sey kızmayn ama tamamcok kucuk yengmn yaptıgı sımıtten yedm malesf ama gerckten ck kucuktu
menn guzl canm kacamklar olmasaydı yıldzlı pekıyı werecktm
Canım bu hafta karatay diyetini yapıyorum ekmek yok ,kilo verene kadar,tabii ben 1 hafta denicem bakalım ne olacak,aslında kötü bir dönemi seçtim,çünkü regl dönemim,şişkinlik çok :44:afiyet olsun canım ben daha yemedim ekmek yememişin hiç yemiyormusun ekmek diette
İnşaallah iyi haberlerle gelir nişanlın,dualarım seninle,artık üzmesinler seni ya,gidip pataklıcam onlarıcarsya gıdıp geldm kızlar acılms oldm bıraz ama belım agrıo smdıde adetın belırtısı ıns dha fazla artmaz buarada bıde grıp oldm bu hafta ıı gelmedı bna
nısanlm aılesınn yanına gıdıo bu aksm tekrr konusack dugun ısını dua edın nolur yolnda gıtsın hersey
Canım çok güzel bilgiler,evde de var yarın sabah yürümeden kullanayım sağolasın....kızlar spor salonundaki diyetisyen bana keten tohumu kullan metobolizman hızlansın dedi şimdi internetten araştırdım şöyle yazıyor
Keten Tohumu Zayıflatırmı? Kan şekeri düzeyini korur ve tokluk hissi vererek daha az yemek yemeyi sağlar. Bu yüzden keten tohumu zayıflamak isteyenlerin kulanılabileceği bir besindir. Bağırsağı harekete geçirip metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır. Bu yönüyle keten tohumu kilo kontrolü içinde bir yardımcıdır. Günde 3 defa yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı alınmalı ve ardından bol su içilmelidir.
satılmaktadır.
(alıntıdır)
Bak hala çikolata diyormaviyeşilin diet çikolataları vardı hiçbi markette bulamıorum kaldırıldımı siz görüyormusunuz marketlerde
maviyeşilin diet çikolataları vardı hiçbi markette bulamıorum kaldırıldımı siz görüyormusunuz marketlerde
Canım çok güzel bilgiler,evde de var yarın sabah yürümeden kullanayım sağolasın....
Merhaba arkadaşlar
Aslıcım sende benim gibi Karatay a merak sarmışsın anlaşılan,ben kitabını aldım okudum bugün başladım bakalım ne kadar devam edecek,gerçekten de acıkmadım bugün....Psikolojik mi acaba
menün süper çok beğendimMenümü de yazayım
SABAH 2 haşlanmış yumurta,salatalık,peynir,4 tane hurma
ÖĞLEN 1 kase mercimek çorba+yumurtalı kabak+yoğurt
ARA şekersiz sade neskafe
AKŞAM Çorba,bezelye ve yoğurt yicem,1 tane de mandalina yerim
SPOR 1 saat hızlı tempoda koşu bandında yürüyüş
Su 2 litre oldu bile....
Şimdi yemeye gidiyorum 7. 30 olmadan yemek faslı bitsin....Hoşçakalın......
afiyet olsun selinciğim ama hiçbişe yememişsin sankibana öyle geldi... (tabi akşamki tulumbadan hariç bişe yememişsin..sabah 5diyet bisküvi,bitki çayı
öğlen yağsız tuzsuz salata,1 dilim kepek ekmek
ara diyet çubuk kraker 2 3 tane
akşam 1 kase çorba,1dilimkepek ekmek
spora gittim 1 saat 25 dk spor yaptım çıktıktan sonra babam aldı beni bitane tulumba tatlısı bitane mini browniden yedim
o kadarcıktan bişe olmaz... seni tebrik ediyorum çok iradelisin lahmacunlar fala yememişsinne guzl artık herkes menusunu yazıo boyle daha ıı olacagını umuyorum carsıdan geldk amcam ewe yemk soledı durumler lahmacnlar amaa amaaa bn naptn yemedm we suan coook mutluyum
yeseydm ya kızlar dayanamadm yedım bılmm ne bılmm ne derdm walla ohh ne guzl ırademe sahp ckıorum artık
ama sey kızmayn ama tamamcok kucuk yengmn yaptıgı sımıtten yedm malesf ama gerckten ck kucuktu
canım buradaki arkadaşlar bilir ben keten tohumu içiyordum her sabah çokta faydasını gördüm ama sonra unuttum 1 aydır içmiyorum dur yeniden başlayayım.. ben her sabah aç karnına çekilmiş keten tohumunu 2 tatlı kaşığı olarak suyla içiyorumkızlar ender saraçın keten tohumuyla ilgili yazısı :
Öncelikle diyet sırasında vücutta birçok protein ve mineralin eksilmesi söz konusu olabilmektedir. Keten tohumu bu noktada size yardımcı olmakta ve kaybedilen proteini geri kazandırmaktadır. Diğer yandan kabızlık sorununu gidermekte ve düzenli bir boşaltıma yardımcı olmaktadır. Boşaltım sorunlarının giderilmesi diyet ve sağlık açısından önemli bir noktadır. Günlük olarak 1 veya 1.5 kaşık keten tohumunun tüketilmesi bu noktada epey yararlı olacaktır. Ayrıca sabah saatlerinde alınması etkisini gün boyu sürdürmesi açısından tercih nedenidir.
afiyet olsun selinciğim ama hiçbişe yememişsin sankibana öyle geldi... (tabi akşamki tulumbadan hariç bişe yememişsin..
bende akşam 2 kaşık irmik helvası yedim napim eşim istedi kendim pişirdim mis gibi koktu 2 kaşıkcık yedim ama bende senin gibi nerdeyse gün boyu doğru dürüst bişe yememmiştim
canım buradaki arkadaşlar bilir ben keten tohumu içiyordum her sabah çokta faydasını gördüm ama sonra unuttum 1 aydır içmiyorum dur yeniden başlayayım.. ben her sabah aç karnına çekilmiş keten tohumunu 2 tatlı kaşığı olarak suyla içiyorum
gunydıınn guzelıkler
çiğneyip yemk daha iyiymiş ama ben öyle yiyemiyorum evde çekme makinası var onla çekip suyla içiyoru... ahh o tatlı ahh hep o beni yakıyortatlıya dayanamıyorum bende irmik helvası olsa dibini görmeden bırakmazdım tebrik ediyorum seni :))
bende unutmustum şimdi içeyim canım ama ben keten tohumunun çekilmişi değilde çekirdek gibi hali var
gunydıınn guzelıkler
çiğneyip yemk daha iyiymiş ama ben öyle yiyemiyorum evde çekme makinası var onla çekip suyla içiyoru... ahh o tatlı ahh hep o beni yakıyor
günaydın şekrcim nasılsın?
ıyıyım hayatm sen nasılsın
smdı hazırlanıp carsya cıkcm kredı kartı odemelerımı yapcm we bıde alıswers ıns kndıme uygun bısıler bulabılırım :26kurklu yelkten kesn alcm
kızlar demıstm ya nısanlm aılesyle goruseck dıe dn aksm konustu demıs annesıne dugun salonunu tutuum demıs bısı dememıs bı kac hafta gecsn az bkle bartnada gıderz demıs ama ablaları dıomuskı bulentın dugunune gıtmıcz nedenıde dugunu ertelemıoruz dıe ayy allahm cok da umurmda yanı yetrkı bn erkekıme kawusayım
selam kızlar sabah 1 dilim ekmekile klasık kahvaltı yaptım
öğlen bir bardak süt 3 keten tohumlu diet bisküvi ay bi üşüme geldi ya öğle için corba içmeyi düşünüyorum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?