- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.321
öğlen müsli yedim , biraz da aşure yedim ...
akşam
1 kase yoğurt çorbası , 1 tabak etli patates
menum :
sabah: 1 ymrtadan omlet 5 zytın az pynır az recl
oglenle aksm aynı oldu: corba 1 kofte
acıkırsam meywe yerım
şu aşure ayınıda atlatsaydık bir hayırlısıyla
canım dukan çok sınırlı onuda inceledimde.. karatay çok mantıklı bi diyet çok doyurucu..
güzel olmuş , su içiyor musun Hasretcim
evet canım ama şekerli bol bakliyatlı dün sabah yedim bende ayy ama adet oldum ben mutlu oldumevet canım , hamurişi değil ama yine de kalori var ...
çok güzel olmuşmenum :
acıkırsam meywe yerım
bende uymam ama uymam lazım artık sıkıldım canım bi ileri bi gerizaten ben sınırlara hiç uyamam ..benim şifam sporrrrrrr, onu da ben beceremiyorum ..
ohh çikolatasız bir gün geçirdiğine göre ilerleme var sende...Pirinçten daha az kaloriye sahipmiş bulgur.Bende 1 tabak bulgur pilavı yedim bugün.1 kase yoğurt.çok az da olsa çekirdek yedim.Bugün çikolata yemedim büyük bi gelişme görüyorum kendimde
Aslıcım sende benim gibi Karatay a merak sarmışsın anlaşılan,ben kitabını aldım okudum bugün başladım bakalım ne kadar devam edecek,gerçekten de acıkmadım bugün....Psikolojik mi acababu canan karatayın kitabını alıp yılbaşından sonra başlasammı diye düşünmeye başladım kızlar... çünkü öğünler doyurucu sadece ekmek,pirinç,makarna,şeker uzak dur diyo hangi diyette var pastırmalı yumurta,tereyağı? yani bana sağlıklı yaşama biçimi gibi geldi sizde bakın netten ararştırın derim sağlıklı yaşam biçimini öğretiyormuş ne zamana kadar böyle diyet yapacağız? bırakınca hemen alıyoruz sağlıklı yaşam biçimini öğrenmek benimsemek gerekiyor
Hasret canım ihmal etme yarında ağrırsa dr a görün,idrar yolu iltihabı falan olabilirsin....Geçmiş olsun....soguk almısda olabılırım canm ama blemıorz ıste gecmzse doktra gıtcm mecbren
şu çatlayan ojelerden kullananlar var mı
saat bu saat oldu hala oglen yemegı yıyemedm ne ıstah kalıo ne bısı hep moral bozklugu hep moral bozklugu sankı nısanlmla ayrılıga yaklsaıorz gbı hıssedıorum
Yine benAKŞAM Yemeğimde değişiklik yaptım,çorba ve yoğurt yemedim.Bezelye ve 2 çatal havuç salatası aldım ve 2 mandalina....
menum :
acıkırsam meywe yerım
geçmiş olsun canım yatmaktan daha iyi olur ben hastayken yatınca hiç kalkamıyorumJillian Michaels la beraber spor da yaptım tabi 30 dk
Ama grip olmuşum ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Menümü de yazayım
SABAH 2 haşlanmış yumurta,salatalık,peynir,4 tane hurma
ÖĞLEN 1 kase mercimek çorba+yumurtalı kabak+yoğurt
ARA şekersiz sade neskafe
AKŞAM Çorba,bezelye ve yoğurt yicem,1 tane de mandalina yerim
SPOR 1 saat hızlı tempoda koşu bandında yürüyüş
Su 2 litre oldu bile....
Şimdi yemeye gidiyorum 7. 30 olmadan yemek faslı bitsin....Hoşçakalın......
oneki o hiç duymadım canım
sabah 5diyet bisküvi,bitki çayı
öğlen yağsız tuzsuz salata,1 dilim kepek ekmek
ara diyet çubuk kraker 2 3 tane
akşam 1 kase çorba,1dilimkepek ekmek
spora gittim 1 saat 25 dk spor yaptım çıktıktan sonra babam aldı beni bitane tulumba tatlısı bitane mini browniden yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?