- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #50.361
güzel menün canım akşamda sebze yersen nazar boncugunu takarım artık :))
geldm carsıdan hc bısı almadm sadce 2 parfm sac bakım yagları we yesl caybankada ck bkledm sınırlendm kıyafete bakmak ıstemedı canm
carsya gıdıp geldm kızlar acılms oldm bıraz ama belım agrıo smdıde adetın belırtısı ıns dha fazla artmaz buarada bıde grıp oldm bu hafta ıı gelmedı bna
nısanlm aılesınn yanına gıdıo bu aksm tekrr konusack dugun ısını dua edın nolur yolnda gıtsın hersey
hasretcim , bak herşey yoluna giriyor ,sen kendini üzme ..zayıflamaya bak , çok güzel bir gelin olacaksın . herkes sana bayılacak ...
sabah 1 dilim eti form ile kahvaltı yaptım .
öğlene kadar 3 su brd ılık su ve form çayı içtim .
öğlen sütle müsli yedim . yarım lt su içtim
akşam 1 kase çorba , yemek ve bir portakal yedim ...5. 00 yemek işi bitti.
İnşaallah canım,siz birbirinize hayırlısıyla kavuşunda düğüne gelen gelsin boşver....smdı hazırlanıp carsya cıkcm kredı kartı odemelerımı yapcm we bıde alıswers ıns kndıme uygun bısıler bulabılırım :26kurklu yelkten kesn alcm
kızlar demıstm ya nısanlm aılesyle goruseck dıe dn aksm konustu demıs annesıne dugun salonunu tutuum demıs bısı dememıs bı kac hafta gecsn az bkle bartnada gıderz demıs ama ablaları dıomuskı bulentın dugunune gıtmıcz nedenıde dugunu ertelemıoruz dıe ayy allahm cok da umurmda yanı yetrkı bn erkekıme kawusayım
Canım Allah huzurunuzu bozmasın,çook uzun yıllar sürsün birlikteliğiniz....kızlar bende cıkıcam bu akşam pazara oğluma bişiler alıcam bağlardan birde eşimle evlilik yıldonumumuz haftaya salı bişiler almak istiyorum koca bebeğe gidiyorum şimdi görüşürüz
Yaa bende öyleyim bu aralar canım diyet yapmakta dahil hiç bir şey istemiyor,depresyona mı girdim ne?:44:bazen ben de umutsuzluğa kapılıyorum , hiç zayıflayacakmışım gibi gelmiyor. kendimi çok sıkamıyorum , çok katı diyet yapamıyorum .
merhaba kızlar çorba diyeti serüvenim 3 gün sürdü buraya kadarmış arık içemiyorum ben zaman uzun süre aynı şeyi yapamıyorum..
sabah
kepek ekmeğiyle tost yanında 3 tane çeri domates
ara: 1 tane muz yedim
şimdi ne yesem diye kara kara düşünüyorum iş yerindeyim yemek getirmedim yoktu çünkü dışardan istesem hep fast food ne yicem ben yaa
güzelmiş canım menun ne işle mesgulsun sen
merhaba kızlar çorba diyeti serüvenim 3 gün sürdü buraya kadarmış arık içemiyorum ben zaman uzun süre aynı şeyi yapamıyorum..
sabah
kepek ekmeğiyle tost yanında 3 tane çeri domates
ara: 1 tane muz yedim
şimdi ne yesem diye kara kara düşünüyorum iş yerindeyim yemek getirmedim yoktu çünkü dışardan istesem hep fast food ne yicem ben yaa
menum sabah corba
ara 2 mandalına
oglen corba
aksam corba salata
ara: 1 muz
bugun canm hc yemek ıstemedı rahatsızım bıraz sanırım ondan hep corba ıctım
bugun tartıldım 1 kılo fazla cıkıorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur arkadaş ya of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?