Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel menün canım akşamda sebze yersen nazar boncugunu takarım artık :))

geldm carsıdan hc bısı almadm sadce 2 parfm sac bakım yagları we yesl cay bankada ck bkledm sınırlendm kıyafete bakmak ıstemedı canm

bakıcam neli akşama buyuk ihtimal sebze yiyecegım..

sac bakım yagları süper kokuyor bi ara saclarım dölüordu kullanmıstım dietteydim ve vitaminsiz kalmıstım saclarım dökülordu ama fizik muhtesemdi ah ah o yagların o güsel kokusu geldi burnuma

kızlar bende cıkıcam bu akşam pazara oğluma bişiler alıcam bağlardan birde eşimle evlilik yıldonumumuz haftaya salı bişiler almak istiyorum koca bebeğe gidiyorum şimdi görüşürüz

canım inş herşey gönlünüzce olur , dualarımız sizinle ...

hasretcim , bak herşey yoluna giriyor ,sen kendini üzme ..zayıflamaya bak , çok güzel bir gelin olacaksın . herkes sana bayılacak ...

sabah 1 dilim eti form ile kahvaltı yaptım .

öğlene kadar 3 su brd ılık su ve form çayı içtim .

öğlen sütle müsli yedim . yarım lt su içtim

akşam 1 kase çorba , yemek ve bir portakal yedim ...5. 00 yemek işi bitti.

bazen ben de umutsuzluğa kapılıyorum , hiç zayıflayacakmışım gibi gelmiyor. kendimi çok sıkamıyorum , çok katı diyet yapamıyorum .

hasretcim , bak herşey yoluna giriyor ,sen kendini üzme ..zayıflamaya bak , çok güzel bir gelin olacaksın . herkes sana bayılacak ...

deryacıgm ne guzl seler solemıssın ıns artık tersıne gıtmez hc bısı cok yıprandm gerckten eet zayfcık gelın olcm ıns

3 gundr hepımz guzl menulerle bıtırıorz gunumuzu ıns bu hafta gıtmıstr kılolar

menum sabah corba
ara 2 mandalına
oglen corba
aksam corba salata
ara: 1 muz
bugun canm hc yemek ıstemedı rahatsızım bıraz sanırım ondan hep corba ıctım

İyi akşamlar kızlar,biraz üşütmüşüm hiç halim yok bugün,dökülüyorum resmen....

İnşaallah canım,siz birbirinize hayırlısıyla kavuşunda düğüne gelen gelsin boşver....
kızlar bende cıkıcam bu akşam pazara oğluma bişiler alıcam bağlardan birde eşimle evlilik yıldonumumuz haftaya salı bişiler almak istiyorum koca bebeğe gidiyorum şimdi görüşürüz
Canım Allah huzurunuzu bozmasın,çook uzun yıllar sürsün birlikteliğiniz....

bazen ben de umutsuzluğa kapılıyorum , hiç zayıflayacakmışım gibi gelmiyor. kendimi çok sıkamıyorum , çok katı diyet yapamıyorum .
Yaa bende öyleyim bu aralar canım diyet yapmakta dahil hiç bir şey istemiyor,depresyona mı girdim ne?:44:

günaydın kızlar dün nişanlımla yemeğe çıktık baya kaçırdım ama napım zorla yedirdi. Bakalım yarın sonuç ne çıkıcak

merhaba kızlar çorba diyeti serüvenim 3 gün sürdü buraya kadarmış arık içemiyorum ben zaman uzun süre aynı şeyi yapamıyorum..
sabah
kepek ekmeğiyle tost yanında 3 tane çeri domates
ara: 1 tane muz yedim
şimdi ne yesem diye kara kara düşünüyorum iş yerindeyim yemek getirmedim yoktu çünkü dışardan istesem hep fast food ne yicem ben yaa

bugun tartıldım 1 kılo fazla cıkıorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur arkadaş ya of

güzelmiş canım menun ne işle mesgulsun sen

canım burger kingde çok güzel tavuklu salata var onu yiyebilirsin

menum sabah corba
ara 2 mandalına
oglen corba
aksam corba salata
ara: 1 muz
bugun canm hc yemek ıstemedı rahatsızım bıraz sanırım ondan hep corba ıctım

harikasın kuzum

bugun tartıldım 1 kılo fazla cıkıorum bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur arkadaş ya of

bende o kadar yememe rağmen sabah tartıldım aynı çıktım acaba pskolojik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…