Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hatunlar ben artık listeyi kontrol ettiriyorum...Çıkıcam sonra...
Nurcancım takımın üyelerinin bu haftaki durumunu değerlendirir misin_ ben listeyi de vereyim kim ne kadar vermiş.Kimler bildirim yapmamış.Kim daha iyi diyet yaptı vs. vs.

Senin olman mecburi değil ama birisi yapsın bu işi..

hatunlar ben artık listeyi kontrol ettiriyorum...Çıkıcam sonra...
Nurcancım takımın üyelerinin bu haftaki durumunu değerlendirir misin_ ben listeyi de vereyim kim ne kadar vermiş.Kimler bildirim yapmamış.Kim daha iyi diyet yaptı vs. vs.

Senin olman mecburi değil ama birisi yapsın bu işi..

ece kaptan bu hafta performanslarımızı hasret yazıcaktı..ama ben nacizane fikrimi belirtim sizlere..

birincisi ece kaptan sen yokken dağınık gibiyiz sen hep olmaya çalış burda yoksa toparlanamıoz bazen:)bu önümüzdeki hafta korkuyorum acıkcası burası iyice tenhalıcak gibi chossen arkadaşın ameliyat işi kötü oldu o gündüzleri aktifti baya burda hasret hastaydı bu hafta şok diet yaramadı gelinimize:)geçmişolsun yeniden tgtg vardı isimde nickte cok doğru tutamıyorum aklımda ara ara geldi baktı samanyolu çok düzenli her akşam uğradı sağolsun şirin de gelmeye çalıştı sanırım ben gibi bazen o da ipin ucunu kaçırıyor rejimde iklima yeni evine yerleşmek mesguldu sanırım tüm hafta ve ben kendimi bu hafta hiç beğenmedim adet dönemindeyim die asabiyet yüksekti ve adet olamadım kilolar duruyor
bütün hafta aklımda kalanlar bunlar oldu benin sizlerin aklında nasılız ben onu çok merakediyorum:)keşke herkez yazsa birbirimize yorumlarda bulunsak haftayl ilgili

*** 13. Takım 238. Etap ***

Aysecig ( 58.7 / 56.9 / 1.8 / % 3.07 )
Balkaymak ( 73.3 / 72 / 1.3 / % 1.77 )
Betüld ( 65.8 / 65.8 / 0.0 / % 0.00 ) Bildirimde bulunmadı.
Bugungunlerdenaralik ( 66.4 / 66 / 0.4 / % 0.60 )
Elisya ( 50.7 / 50.2 / 0.5 / % 0.99 )
Elmaliturta ( 61.7 / 62 / -0.3 / % -0.49 )
_ferdici_( 64.4 / 63.4 / 1 / % 1.55 )
Mutedeyyin: ( 73.9 / 73.1 / 0.8 / % 1.08 )
Özlew_19 ( 75.2 / 74.7 / 0.5 / % 0.66 )
Ysfmir ( 61.6 / 60.7 / 0.9 / % 1.46 )

13. Takım Ortalaması: % 1.06

5. Takım 238. Etap

seng 57,8/59,5/-0,43/-%0,74 235. etapta izne ayrılmıştı kilosu 4e bölündü.
hasretttt 71,1/71,4/-0,3/-%0,42
tdgd 68,1/68,1/0,0/%0,00
sirine35 69,9/69,7/0,2/%0,29
chosen1234 69,5/69,5/0,0/%0,00
maway 76,5/76,5/0,0/%0,00
nelii 67,3/67,3/0,0/%0,00 Geri dönmek üzere ayrıldı.
iklimam 71.6/71,2/0,4/%0,56
samanyolu 65/65/0,0/%0,00

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (-%0,03)

doğru ececim..

Son düzenleme:
evet degerlendrmeyı normlde benım yapmam gerekıodu blıordum yapmam gerektıgını ama sonucların acıklanmasını beklemıstm ondan yapmamaıstm ama nese yapmıssınz bnm yerıme teskkurler sızede

5 OCAK 2012 PERŞEMBE

SABAH:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Domates
Şekersiz çay

ÖĞLE:
90 gr tavuk ızgara
100 gr light yoğurt

ARA:
1 kupa yeşil çay
1 elma

AKŞAM:
90 gr tavuk ızgara
100 gr light yoğurt
3-4 parça pırasa yemeğinin pırasasından aldım

ARA:
1 kupa şekersiz, sütlü neskafe

2,1 lt su
1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş.

msj 2

betülcüm canım menü çok sağlıklı ,sporu zamanla farklı kasları çalıştırmaya yönelik yaparsan işe yarayacağına inanıyorum.

5. Takım 238. Etap

seng 57,8/59,5/-0,43/-%0,74 235. etapta izne ayrılmıştı kilosu 4e bölündü.
hasretttt 71,1/71,4/-0,3/-%0,42
tdgd 68,1/68,1/0,0/%0,00
sirine35 69,9/69,7/0,2/%0,29
chosen1234 69,5/69,5/0,0/%0,00
maway 76,5/76,5/0,0/%0,00
nelii 67,3/67,3/0,0/%0,00 Geri dönmek üzere ayrıldı.
iklimam 71.6/71,2/0,4/%0,56
samanyolu 65/65/0,0/%0,00

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (-%0,03)

doğru ececim..

msj 3

Arkadaşlar geçen hafta çok kilo verildiği için bu hafta durması normal . Bir hafta verip bir hafta korumak gerekiyor. en azından çok alan olmamış.:52:

saat 3 oldu hatunlar yaa deryayla selin nerede kaldı ki..

msj 4

zorla da olsa yetiştim kızlar , kriz geçirecektim bildirim yapamadım diye....

bundan sonra erken kalkıp evde yazacağım , sonra problem çıkınca telaşlanıyorum .

çok değişiklik olmadı ama en azından kilo almadım . bu da züğürt tesellisi galiba ..:52:

şu şok diyeti 2 gün yaptım ama akşam açlıktan ne yiyeceğimi şaşırdım . drs 1 : şok diyet yok , sağlıklı beslenmeye devam ...:52:

msj 5

kızlar şu kbzlığa bir çözüm bulun bana , 8 gün oldu , her akşam kıvranıyorum . metabolizma hiç çalışmıyor. keten tohumu mu kullanıyordunuz.toz mu , tane mi ?

msj 6

ben de bu haftayı değerlendireyim :

hasret : paylaşımı en üst düzeyde tuttu her zaman , yorumları harika ...sporu ve su içmeyi hiç bırakmadı ...
Betül : iradeli bir şekilde diyet yapıyor, aksatmadan uğramaya çalışıyor.
Aslı : Gündüz bizleri hiç yalnız bırakmadı , her zaman spor ve paylaşım vardı , en kısa sürede iyileşip aramıza dönmesini bekliyoruz.
Nurcan : Siteye ben girdiğimde çok karşılaşamıyoruz ama aksatmadan uğruyor . bebek de var ....maşallah yine de paylaşım da bulunuyor.
Arzu : her akşam bizim yazdıklarımızı yorumladı , bize destek oldu , spor da yapıyor...
İklima : çocuk hastaydı , sonra da taşınma meselesi pek uğrayamadı ,
Neli : bu hafta pek görünmedi
Ece : kaptanımız seni de çok oyalamak istemiyoruz , zaten sınavların var ...
ve ben : her akşam uğruyorum , 5 ile 8 arasında ,ondan sonra eşim bilg başında , gündüz okuldayım ..su içiyorum (1,5 , bazen 2 lt ) yarım sa yürüyüş ve akşam bacak hareketleri yapıyorum , ama spor yeterli olmuyor ...daha fazla yapmak gerekiyor..

msj 7

Kaptanım bence haftalık mesaj sayısını en az 60 yapalım , bir de takıma 2 kişi daha alalım , bizi motive edecek , ısrarcı ve kararlı olmalı , ne drsiniz ?

bu hafta haftanın üyesi için ben Hasret diyorum ....:72::72:

haftanın spor ve su , yeşilçay , diyet kontrol başkanı Nurcan heralde , İklima yok çünkü ,,,,

Aslında daha şimdiden 7-8 mesaj oldu , bence günde 10 mesajdan 7 günde 70 paylaşım olur...

ama gıtmıs derya:1:kızlar ben yarın yıne amerkan dıytne baslıorum bn o dıyettede zayflıyordum bna da uygın sok dıyet de degl bakalm nolck

Merhaba benim güzel arkadaşlarım:16:
kızlar durum vahim benden de ya taşınma stresi bitirdi beni
71.2 yimm hec bi değişme olmamıs havalarda soğuyor pazartesi salı inşallah güzel olur
Kolay gelsin canım,taşında tekrar katıl aramıza,özledik seni....:34:

ay bu hafta dökülüoz neoldu bize bişi anlamadım bu işten bişi yemedim gitmedi yarım kilo bile off adet olunca belki gider şölee 2 kgr:))
Bu hafta gerçekten kötüyüz canım ya,haftaya toparlanmalıyız...:50:Paylaşımlarımız da azaldı.....

bugün gidecektim de çok kalabalıktı herkes sıra bekliyordu...Acaba diyorum saat 3 gibi gitsem mi okula...Anneme de söyleyemedim kızıcak diye :( okulu arasam duyucak..

aynen canım kimse tutamayacak.Bir de bakmışsınız seneye tercih yapıcam diyen ben önümüzdeki yıl edebiyat öğretmenliği öğrencisi ehehheehe :)
Canım ben sana güveniyorum çalışırsan başarırsın,ille dersaneye gitmen şart değil sadece düzenli çalış,çok test çöz...Ben de Edebiyat fakültesini kazanmıştım aaaah ah..Ailem dersaneye yollayamamıştı beni,hırs yaptım bol bol test çözdüm ve sonunda başarmıştım,hiç unutmam babam sevinçten ağlamıştı.....Kendine güven,yapabilirsin....:54:

msj 4

zorla da olsa yetiştim kızlar , kriz geçirecektim bildirim yapamadım diye....

bundan sonra erken kalkıp evde yazacağım , sonra problem çıkınca telaşlanıyorum .
:34:
çok değişiklik olmadı ama en azından kilo almadım . bu da züğürt tesellisi galiba ..:52:

şu şok diyeti 2 gün yaptım ama akşam açlıktan ne yiyeceğimi şaşırdım . drs 1 : şok diyet yok , sağlıklı beslenmeye devam ...:52:
Canım ya ben de aynı durumdayım oruç tutuyorum sahurda az yiyorum ama akşam kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum biraz ara vericem oruca....Sonrası pişmanlık...:14:
msj 5

kızlar şu kbzlığa bir çözüm bulun bana , 8 gün oldu , her akşam kıvranıyorum . metabolizma hiç çalışmıyor. keten tohumu mu kullanıyordunuz.toz mu , tane mi ?
Yulaf ezmesini denedin mi?1 kase yoğurdun içine 1 -2 yemek kaşığı katıp aç karnına ye,ara öğün yap.çok fayda ediyor...:34:
ama gıtmıs derya:1:kızlar ben yarın yıne amerkan dıytne baslıorum bn o dıyettede zayflıyordum bna da uygın sok dıyet de degl bakalm nolck
Evet Hasretim ya şok diyet falan işe yaramadı,sağlıklı bir diyet yapmalı...Bende pazar günü doktorum da çıkan diyetiyenin diyetine başlıcam,kararlıyım bu sefer....:21:

Back
X