- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #51.161
saat 3 oldu hatunlar yaa deryayla selin nerede kaldı ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni yollarmışın bide en eski kan ben kaldım burda ehehe şu 70 bi görsem kendim gidecemde![]()
sen gitme hatunum yaa..
selin choseenmiydi o ameliyat olucaktı
olur kalım yaza kadar ben forma girim de:) ben gider şimdi eyüp can uyandı haydi görüşürüz
hatunlar ben artık listeyi kontrol ettiriyorum...Çıkıcam sonra...
Nurcancım takımın üyelerinin bu haftaki durumunu değerlendirir misin_ ben listeyi de vereyim kim ne kadar vermiş.Kimler bildirim yapmamış.Kim daha iyi diyet yaptı vs. vs.
Senin olman mecburi değil ama birisi yapsın bu işi..
5 OCAK 2012 PERŞEMBE
SABAH:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Domates
Şekersiz çay
ÖĞLE:
90 gr tavuk ızgara
100 gr light yoğurt
ARA:
1 kupa yeşil çay
1 elma
AKŞAM:
90 gr tavuk ızgara
100 gr light yoğurt
3-4 parça pırasa yemeğinin pırasasından aldım
ARA:
1 kupa şekersiz, sütlü neskafe
2,1 lt su
1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş.
5. Takım 238. Etap
seng 57,8/59,5/-0,43/-%0,74 235. etapta izne ayrılmıştı kilosu 4e bölündü.
hasretttt 71,1/71,4/-0,3/-%0,42
tdgd 68,1/68,1/0,0/%0,00
sirine35 69,9/69,7/0,2/%0,29
chosen1234 69,5/69,5/0,0/%0,00
maway 76,5/76,5/0,0/%0,00
nelii 67,3/67,3/0,0/%0,00 Geri dönmek üzere ayrıldı.
iklimam 71.6/71,2/0,4/%0,56
samanyolu 65/65/0,0/%0,00
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (-%0,03)
doğru ececim..
Kolay gelsin canım,taşında tekrar katıl aramıza,özledik seni....kızlar durum vahim benden de ya taşınma stresi bitirdi beni
71.2 yimm hec bi değişme olmamıs havalarda soğuyor pazartesi salı inşallah güzel olur
Bu hafta gerçekten kötüyüz canım ya,haftaya toparlanmalıyız...ay bu hafta dökülüoz neoldu bize bişi anlamadım bu işten bişi yemedim gitmedi yarım kilo bile off adet olunca belki gider şölee 2 kgr:))
Canım ben sana güveniyorum çalışırsan başarırsın,ille dersaneye gitmen şart değil sadece düzenli çalış,çok test çöz...Ben de Edebiyat fakültesini kazanmıştım aaaah ah..Ailem dersaneye yollayamamıştı beni,hırs yaptım bol bol test çözdüm ve sonunda başarmıştım,hiç unutmam babam sevinçten ağlamıştı.....Kendine güven,yapabilirsin....bugün gidecektim de çok kalabalıktı herkes sıra bekliyordu...Acaba diyorum saat 3 gibi gitsem mi okula...Anneme de söyleyemedim kızıcak diyeokulu arasam duyucak..
aynen canım kimse tutamayacak.Bir de bakmışsınız seneye tercih yapıcam diyen ben önümüzdeki yıl edebiyat öğretmenliği öğrencisi ehehheehe :)
Canım ya ben de aynı durumdayım oruç tutuyorum sahurda az yiyorum ama akşam kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum biraz ara vericem oruca....Sonrası pişmanlık...msj 4
zorla da olsa yetiştim kızlar , kriz geçirecektim bildirim yapamadım diye....
bundan sonra erken kalkıp evde yazacağım , sonra problem çıkınca telaşlanıyorum .
çok değişiklik olmadı ama en azından kilo almadım . bu da züğürt tesellisi galiba ..
şu şok diyeti 2 gün yaptım ama akşam açlıktan ne yiyeceğimi şaşırdım . drs 1 : şok diyet yok , sağlıklı beslenmeye devam ...![]()
Yulaf ezmesini denedin mi?1 kase yoğurdun içine 1 -2 yemek kaşığı katıp aç karnına ye,ara öğün yap.çok fayda ediyor...msj 5
kızlar şu kbzlığa bir çözüm bulun bana , 8 gün oldu , her akşam kıvranıyorum . metabolizma hiç çalışmıyor. keten tohumu mu kullanıyordunuz.toz mu , tane mi ?
Evet Hasretim ya şok diyet falan işe yaramadı,sağlıklı bir diyet yapmalı...Bende pazar günü doktorum da çıkan diyetiyenin diyetine başlıcam,kararlıyım bu sefer....ama gıtmıs deryakızlar ben yarın yıne amerkan dıytne baslıorum bn o dıyettede zayflıyordum bna da uygın sok dıyet de degl bakalm nolck