- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.281
msj 21
Arzucum spor salonunda nasıl hareketler yapıyorsunuz , step , aerobik ya da plates mi ? ne güzel düzenli yaparsın en azından , ben de dört gözle bekliyorum açılmasını .Evde çok tembelin , kendimi kaldırıp da koşu bandına bir türlü çıkamıyorum .
bugn dha hc oturmadım temzlık yaptm bıber dolması aglayan pasta sewdıgm gelıo ya hc yorlmadım bıle hycandan
msj 19
Aslıcım ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim canım . Aman kendine dikkat et , ameliyat sonrası bakım önemli . Serumlar insanı çok şişiriyor.sen önce iyileş , diyeti sonra da yaparsın ...
Kulklarim cinladi ehehe çok şükür betülcüm bugunume geçmişi okudum geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.. perşembe günü ameliyat oldum 2 gece hastanede yattim o 2 gün sanki yıl gibiydi rabbim bütün hastalara acil şifa versin.. Daha evime geçmedim işe de gitmiyorum annemde kalıyorum evimi de sizleri de çok özledim şu an telefondan yaziyorum aliskin değilim telefondan internete girmeye 10 dk dır bu msj i yaziyorum.. Bu arada serummu kilo aldırdı bilmiyorum ama tartı beni çok fazla gösteriyor çarşamba günü 71 dim perşembe ameliyat oldum ve hiçbirşey yemedim cuma dan beri normal besleniyorum 3 gündür normal yiyorum ve 3 kilo almış görünüyorum çok moralim bozuldu aylarca çabaladım suan başlangıç kilomdayım. Şimdi diyeceksiniz ameliyat oldun bunumu kafaya takiyön evet takıyorum. Zor bi ameliyat geçirdim ameliyatim 2 buçuk saat sürdü yine diyorum bugunume şükür ediyorum. Aman ne çok yazdım çenem düşmüş hepimizi öpüyorum arada yazarım.10 günede aramiza dönerim. Ececim sonuçlar bölümüne beni izne ayrıldı diye yazmamışsin unuttun mu yazmayı yoksa başka bi düşüncen mi var merak ettim
Slm kızlar. Takımda yeriniz varmış sanırım. Davet aldım. Kurallarınız nedir? Bende aranıza katılmak istiyorum.
hoşgeldin canım kurallarımız çok basit her cuma tartılıp buraya bilgi veriyoruz..ve bolbol enaz günde 2 bardak yeşilçay hareket ve su içiyoruz:)
Hoşbulduumm cnm. Ben aynı zamanda 70-79 topiğindeyim cnm. Sorun olmaz değil mi? Motivasyonumu arttırmak için faydalı olur diye düşüdüm. Zaten her Cuma bizde de tarı günü sorun yok o zaman. Topiğiniz biraz sessiz gibi.
sanırım sorun olmuyor çünkü 70-79 topiğine biara ben sormuştum onlar için problem değildi ama bizim kaptan var seng asıl ona sormak gerek oda gelir birazdan söler zaten ehehe:)kendinden bahsetsene biraz kaç yaşındasın evdemisin evlimisin:126:
Canım hoşgeldin çok sevindim iyi olduğuna....kiloyu takma kafana serum ödem yapıyor,nisan ayında ben de varis ameliyatı olmuştum,bir kaç gün sonra indi şişkinlik,yeşil çay iç ödemi atsın vucudun...Takılma kiloya falan kurtuldun ya sen ona bak...Aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz,çabuk iyileş....Bu arada ne ameliyatı olduğunu bilmiyorum ben,yazar mısın sakıncası yoksa....Kulklarim cinladi ehehe çok şükür betülcüm bugunume geçmişi okudum geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.. perşembe günü ameliyat oldum 2 gece hastanede yattim o 2 gün sanki yıl gibiydi rabbim bütün hastalara acil şifa versin.. Daha evime geçmedim işe de gitmiyorum annemde kalıyorum evimi de sizleri de çok özledim şu an telefondan yaziyorum aliskin değilim telefondan internete girmeye 10 dk dır bu msj i yaziyorum.. Bu arada serummu kilo aldırdı bilmiyorum ama tartı beni çok fazla gösteriyor çarşamba günü 71 dim perşembe ameliyat oldum ve hiçbirşey yemedim cuma dan beri normal besleniyorum 3 gündür normal yiyorum ve 3 kilo almış görünüyorum çok moralim bozuldu aylarca çabaladım suan başlangıç kilomdayım. Şni izne ayrıldı diye yazmamışsin unuttun mu yazmayı yoksa başka bi düşüncen mi var merak ettim
aslıcıgm gelmıs hosgelmısmerk ederz tabı aıle olduk bz artık burada
kızlar fun aksm halamd kaldım dha yenı geldm ewe bu gece nısanlm gelıyo yarn aksm donuyoyarın berabr spor salonuna kayt olmaya gıdcz gormeden ortamı gndermıo benı sadce bayanlara ozel bı yer ıstıo ıns wardr ole bıyer edrnede de spora gıdıodm hocamz teklıf etmstı bna ogunden bu yana gndermıo benı spora tabı kıskanmasıda hosuma gtmıo degl yanı
bugn dha hc oturmadım temzlık yaptm bıber dolması aglayan pasta sewdıgm gelıo ya hc yorlmadım bıle hycandan[/,QUOTE]
Gözün aydın canım,1 günde olsa görüşmek güzel...Nişanlın haklı kıskanmakta,sen onun bay bayan karışık bir yerde spor yapmasını kıskanmaz mıydın...Bak sakın o dolmaları tatlıları yiyim deme paralarım seni...Zaten akşam akşam canım çekti dolmayı,göndersene 1 tane,acı bana ....Hasret sen hangi şehirdesin canım,ben unutmuşum...?Öpüyorum seni şaka yaptım,ye iç keyfini çıkar....
Şimdi içiyorum çayımı merak etmwe sayın bakanım....selam kızlar net bugun bende berbat durumda bir gidip gelior..
bugun 2 bardaK yeşil çay ve su içtim bol bol hareketli birgündü evi süpürdüm bugun yürüyüşe cıkamadım kendimi yarına saklıyorum
herkez yeşilçayını ve sporunu hareketlerini yapıyormu bol bol su içiyormu bu hafta yeşilçay ve hareketten sorumlu bakan benim biliosunuz:))
kızlar yeşilçay içmeyi sakın ihmaletmeyin ve tabii bol bol su içmeyi sizleri seviyorum şimdilik bu kadar görüşürüz gece
Canım step ve aerobik yapıyoruz..45 dk step,15 dk aerobik yapılıyor..Salona yürüyerek gidiyorum 25 dk sürüyor,dönerken de yürüyorum,çok iyi oluyor...Sen hangi şehirdesin Deryacım,ben istanbul dayım...msj 21
Arzucum spor salonunda nasıl hareketler yapıyorsunuz , step , aerobik ya da plates mi ? ne güzel düzenli yaparsın en azından , ben de dört gözle bekliyorum açılmasını .Evde çok tembelin , kendimi kaldırıp da koşu bandına bir türlü çıkamıyorum .
Slm kızlar. Takımda yeriniz varmış sanırım. Davet aldım. Kurallarınız nedir? Bende aranıza katılmak istiyorum.
Hım inşallah problem olmaz. Bende soracaktım kaptanınız var mı die? Bizim artık kaptanımız yok maalesef.
Evliyim 2 kızım var. 33 yaşındayım, çalışıyordum 2. çocuktan sonra ayrıldım işten. Evdeyim 2 senedir. Sıkça uğrarım topiğe. Ama bazen kızlar vermiyo beklemek zorunda kalıyorum.Sende bahsetsene cnm kendinden.
Canım hoşgeldin aramıza,evet topiğimiz genelde çok hareketli değil,ama herkes forumu okur ve cevap yazar merak etme,güzel bir dostluğumuz var...Benim adım Arzu,istanbulda yaşıyorum..Takımın en yaşlısı benim bu arada42 yaşındayım,2 oğlum var ...
Gelmişken menümü de yazayım,oruçluydum önce belirteyim
SAHUR 5 tane lahana dolma,çorba,1 kase yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı
AKŞAM çorba,balık,salata,1 kk helva
2 mandalina
SPOR 50 dk yürüyüş,1 saat step
Gelmişken menümü de yazayım,oruçluydum önce belirteyim
SAHUR 5 tane lahana dolma,çorba,1 kase yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı
AKŞAM çorba,balık,salata,1 kk helva
2 mandalina
SPOR 50 dk yürüyüş,1 saat step
Hadii kızlar gelin artık tanışalım
süpersinnn bu hafta 1 bucuk kilo gider senden kesinn ama napıyoruz bol bol su içip yeşilçayımızı eksik etmiyoruz ve tabi hareket berekettir buarada Allah kabuletsin canım
Yok be Nurcanım cuma regl günüm,çok şişim yine,dolayısıyla bu hafta pek kilo veremem gibi geliyor,bakalım diyete devam ama ümitli değilim...Merak etme sayın bakanım suyumu da yeşil çayımı da içtim bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?