Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ewde yaplmıo spor ya blkıde benım en buyuk eksıklıgım bu goruyosnz o kdr ırademe sahp ckıorum ama yne gtmıo kılo spor sart haftayada baslarm spor salonuna gtmeye 2 ay gtsem 10 kılo wersem tamm ıste

Slm kızlar. Takımda yeriniz varmış sanırım. Davet aldım. Kurallarınız nedir? Bende aranıza katılmak istiyorum.

Son düzenleme:
bugn dha hc oturmadım temzlık yaptm bıber dolması aglayan pasta sewdıgm gelıo ya hc yorlmadım bıle hycandan

eline sağlık eminim süper olmuştur pasta ama sakın yeme canım:)

msj 19

Aslıcım ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim canım . Aman kendine dikkat et , ameliyat sonrası bakım önemli . Serumlar insanı çok şişiriyor.sen önce iyileş , diyeti sonra da yaparsın ...

serumdandır kesin geçici kilo artışı bozma sen morelini

geçmiş olsun canım aman sende 3 kilo nedirki ben haftasonu 2 kilo aldım zaten ehehe takma kafana hadi biran önce iyileşte dön aramıza

Slm kızlar. Takımda yeriniz varmış sanırım. Davet aldım. Kurallarınız nedir? Bende aranıza katılmak istiyorum.

hoşgeldin canım kurallarımız çok basit her cuma tartılıp buraya bilgi veriyoruz..ve bolbol enaz günde 2 bardak yeşilçay hareket ve su içiyoruz:)

hoşgeldin canım kurallarımız çok basit her cuma tartılıp buraya bilgi veriyoruz..ve bolbol enaz günde 2 bardak yeşilçay hareket ve su içiyoruz:)

Hoşbulduumm cnm. Ben aynı zamanda 70-79 topiğindeyim cnm. Sorun olmaz değil mi? Motivasyonumu arttırmak için faydalı olur diye düşüdüm. Zaten her Cuma bizde de tarı günü sorun yok o zaman. Topiğiniz biraz sessiz gibi.

sanırım sorun olmuyor çünkü 70-79 topiğine biara ben sormuştum onlar için problem değildi ama bizim kaptan var seng asıl ona sormak gerek oda gelir birazdan söler zaten ehehe:)kendinden bahsetsene biraz kaç yaşındasın evdemisin evlimisin:126:

Hım inşallah problem olmaz. Bende soracaktım kaptanınız var mı die? Bizim artık kaptanımız yok maalesef.
Evliyim 2 kızım var. 33 yaşındayım, çalışıyordum 2. çocuktan sonra ayrıldım işten. Evdeyim 2 senedir. Sıkça uğrarım topiğe. Ama bazen kızlar vermiyo beklemek zorunda kalıyorum. Sende bahsetsene cnm kendinden.

Canım hoşgeldin çok sevindim iyi olduğuna....kiloyu takma kafana serum ödem yapıyor,nisan ayında ben de varis ameliyatı olmuştum,bir kaç gün sonra indi şişkinlik,yeşil çay iç ödemi atsın vucudun...Takılma kiloya falan kurtuldun ya sen ona bak...Aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz,çabuk iyileş....Bu arada ne ameliyatı olduğunu bilmiyorum ben,yazar mısın sakıncası yoksa....

Gelmişken menümü de yazayım,oruçluydum önce belirteyim
SAHUR 5 tane lahana dolma,çorba,1 kase yoğurt,2 kaşık bulgur pilavı
AKŞAM çorba,balık,salata,1 kk helva
2 mandalina
SPOR 50 dk yürüyüş,1 saat step

Canım hoşgeldin aramıza,evet topiğimiz genelde çok hareketli değil,ama herkes forumu okur ve cevap yazar merak etme,güzel bir dostluğumuz var...Benim adım Arzu,istanbulda yaşıyorum..Takımın en yaşlısı benim bu arada42 yaşındayım,2 oğlum var ...[/QUOTE]

Memnun oldum, şimdi yaşın gereği ben isminle hitap edemem ki sana abla mı desem ki:26: bilemedim, yardımcı olursun bana umarım. Bende İstanbuldayım. Bende hem yarışmak hemde güzel dostluklar kurarırız ümidiyle geldim. KK 3 sene önce kayıt yaptırmıştım. Ama hep girip okurdum. Anca bu kış aktif olmaya başladım. Ve şu an güzel arkadaşlıklar kurmaya başladım, inşallah sizlerlede çok iyi anlaşıp iyi dostluklar kurarız.

Allah kabul etsin inşallah. Benimde tutmam lazım ama bi başlayamadım. Ne güzel sporunu da yapmışın.

süpersinnn bu hafta 1 bucuk kilo gider senden kesinn ama napıyoruz bol bol su içip yeşilçayımızı eksik etmiyoruz ve tabi hareket berekettir buarada Allah kabuletsin canım

Hadii kızlar gelin artık tanışalım

yeniden selam rezzancım tanışalım ben Nurcan 28 yaşında evliyim 10 aylık bir oğlum var günler oğlumla ilgilenmekle ve rejim yapmakla geçiyor canım..zamanla birbirimizi daha iyi tanıcagımızı ümitediyorum :)

Memnun oldum, şimdi yaşın gereği ben isminle hitap edemem ki sana abla mı desem ki:26: bilemedim, yardımcı olursun bana umarım. Bende İstanbuldayım. Bende hem yarışmak hemde güzel dostluklar kurarırız ümidiyle geldim. KK 3 sene önce kayıt yaptırmıştım. Ama hep girip okurdum. Anca bu kış aktif olmaya başladım. Ve şu an güzel arkadaşlıklar kurmaya başladım, inşallah sizlerlede çok iyi anlaşıp iyi dostluklar kurarız.[/QUOTE]

Yok canım ben takılmam öyle şeylere,ismimle hitap et sen...Kaç kilosun,belirli bir diyet uyguluyor musun,spor yapabiliyor musun...Ayyy kaçırıcam seni forumdan,çenem düştü...İstanbul da Anadolu yakasındayım ben,arkadaşlardan 2 tanesi Avrupa yakasında...

Son düzenleme:
süpersinnn bu hafta 1 bucuk kilo gider senden kesinn ama napıyoruz bol bol su içip yeşilçayımızı eksik etmiyoruz ve tabi hareket berekettir buarada Allah kabuletsin canım

Yok be Nurcanım cuma regl günüm,çok şişim yine,dolayısıyla bu hafta pek kilo veremem gibi geliyor,bakalım diyete devam ama ümitli değilim...Merak etme sayın bakanım suyumu da yeşil çayımı da içtim bilginize...

Kızlar ben artık çıkyorum,malum çocuklar okula gidiyor erken kalkmam gerek...İyi geceler....

bende içtim bugun yeşilçay iki tane yararlı valla bu yeşilçay insana bende pek ümitli değilim bu hafta ama yinede belli olmuyor bu işler seng iklima ben avrupa yakası hatta aynı ilçedeyiz samanyolu bilionmu:)sen karşıdan nerdensin ben karşıyı çok iyi bilirim arkadaslarım vardı ordan genelde gezmeye gelirdik hep kadıköye üsküdara filan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…