- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.261
yenı geldm kızcelerım ewe ınanlmaz ıslandım dus aldım yemegımı yedım geldm hemn yanınza arkadslarım oky oynarken yedıler ıctıler bnse sdce kıwı ıcmkle yetındem
menum :
sabah : 2dılım kepk ekmegı domates salatalık peynır zeytın az 1 parca tawuk cay
aksam :taze fasulye 3 kofte 1 yemk kasıgı plaw
smdı gecen senedekı fotgraflarıma bakıorum da ınanlmaz kıloluymusum ya 86 kıloydum owwwww allhm bdaha o rakamları gormek ıstemıorum
kuzenım spora gıdıo bu aksm gordum sok oldum nasıl zayflamıs hewese geldm pazrtesı kayt olcm bnde hemen
yenı Virüsgeldm Virüskızcelerım ewe Virüsınanlmaz Virüsıslandım Virüsdus aldım Virüsyemegımı Virüsyedım Virüsgeldm Virüshemn Virüsyanınza Virüsarkadslarım Virüsoky Virüsoynarken Virüsyedıler Virüsıctıler Virüsbnse Virüssdce Virüskıwı Virüsıcmkle yetındemVirüs
menum :Virüs
sabah : 2dılım kepk ekmegı domates salatalık peynır Virüszeytın az 1 Virüsparca Virüstawuk cay
aksam :taze Virüsfasulye 3 Virüskofte 1 yemk Virüskasıgı Virüsplaw
Buz ki ne buz...Mecburen çıktık oğlumun deneme sınavı vardı,o sınavdayken şöyle bir dolaşayım vitrin falan dedim ama dondum resmen....Karlı çıktım ama para harcayamadım soğuktan...selam kızlar bende uyandım kahvaltı yaptım duş filan aldım işte bugun evdeyiz sanırım biyere cıkmıcaz havada buz gibi istanbulda
Büyük oğlum canım küçükle sorun yok çok şükür....inş. hepimiz için herşey gönlümüzce olsun canım
teşekkür ederim canım oy kullandığın için.
hangisi üzdü benim canımı?büyüğü mü küçüğü mü?
.
Merakla bekliyoruz,ne güzel kararlar vermişsin....dün çok iyiydim ama bugün çooook kötü diyetim.
birazdan yazarım menümü ama eğer allahım tamamlamayı nasip ederse roman serisi yazmaya başladım.Bir Yaşam Öyküsü...
Onu geçiriyorum world belgesine :)
Ben de kilonu görünce şaşırdım,hangisi doğru şimdi:44::44:tartımı değiştirdim çok saçma ama 5,5 fazla gösteriyor.Ama diğer tartının yanlış olma olasılığı yüksek.
bugun benimde ipin ucu kaçtı öff çok can sıkıcımsj 17
Sabah 10.30 kahvaltı yaptım , gayet normaldi , asıl sorun öğleden sonra oldu.
gezmeye gittim , yemek yapmışlar ,tatlılar , börekler , pilav , dolma ......ben de battı balık yan gider misali çılgınca yedim . 2 gün yemesem ancak midem iner.
eminim yarın 70 kilo olurum .şimdi yeterrrrrrrrr diye bağırıp , ağlayasım var. gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi ,ne yapacağım ben ya ...
ehehe hadi bakalım hayırlı olsunAyy o kadar mutluyum ki kitabıma şimdilik bir ön kapak taslağı bile yaptım ehehhehe :)
Kızlar benim de menüm şu şekilde:
sabah öğle bir oldu:
7 zeytin
1 kk peynir
domates
yarım simit
ara 2 tane küçük muz
akşam: 3 zeytin
2 dilim ç. ekmeği
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
biraz labne
Azıcık ballı kaymak
Bir de fırında patates yaptım yağlı kağıtta süper oldu bol baharatlı 1-2 damla da ayçiçek yağı damlattım. Tabi bundan da yedim. (farkındayım akşam yemeğim çok kötü oldu ama yarın telafi edeceğim söz)
2 lt. su
35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş(3.3 km 210kcal)
Yürüyüşümü sabah kahvaltıdan önce yaptım.
Ben de menümü yazayım bari,perşembe gününe kadar oruca devam ....
SAHUR 6 kaşık müsli,1 bardak süt,2 mandalina
AKŞAM (Saat 5) 1 kase çorba,kabaklı yumurta,yoğurt
SAAT 19,30 4 erik,4 hurma
Şimdide yasemin çayı içiyorum...
Spor 45 dk hızlı tempo yürüyüş...Bol su içiyorum ...
yenı geldm kızcelerım ewe ınanlmaz ıslandım dus aldım yemegımı yedım geldm hemn yanınza arkadslarım oky oynarken yedıler ıctıler bnse sdce kıwı ıcmkle yetındem
menum :
sabah : 2dılım kepk ekmegı domates salatalık peynır zeytın az 1 parca tawuk cay
aksam :taze fasulye 3 kofte 1 yemk kasıgı plaw
benim sabah yediklerime göre hiç canım :)süpersin yine :)Kızlar benim de menüm şu şekilde:
sabah öğle bir oldu:
7 zeytin
1 kk peynir
domates
yarım simit
ara 2 tane küçük muz
akşam: 3 zeytin
2 dilim ç. ekmeği
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
biraz labne
Azıcık ballı kaymak
Bir de fırında patates yaptım yağlı kağıtta süper oldu bol baharatlı 1-2 damla da ayçiçek yağı damlattım. Tabi bundan da yedim. (farkındayım akşam yemeğim çok kötü oldu ama yarın telafi edeceğim söz)
2 lt. su
35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş(3.3 km 210kcal)
Yürüyüşümü sabah kahvaltıdan önce yaptım.
hmm..onunla da düzelir inş canım aranız.Büyük oğlum canım küçükle sorun yok çok şükür....
Merakla bekliyoruz,ne güzel kararlar vermişsin....
Ben de kilonu görünce şaşırdım,hangisi doğru şimdi:44::44:
bence gayet ggüzel canım ama akşam yemeğinden sonra meyveye dikkat!Ben de menümü yazayım bari,perşembe gününe kadar oruca devam ....
SAHUR 6 kaşık müsli,1 bardak süt,2 mandalina
AKŞAM (Saat 5) 1 kase çorba,kabaklı yumurta,yoğurt
SAAT 19,30 4 erik,4 hurma
Şimdide yasemin çayı içiyorum...
Spor 45 dk hızlı tempo yürüyüş...Bol su içiyorum ...
inş. canım :)ehehe hadi bakalım hayırlı olsun
harikasınn bende dedim gidim yürüyim mağazalara doğruda gidemedim valla çok soğuktu 1milyoncuya uğrayıp bişiler alıp geri döndüm hemen eve
Aslıcığım nasıl oldu acaba merak ettim. İnşallah yakın zamanda aramıza döner...
çok şükür ablacim biraz ağrım var ama o kadarda olacak ameliyat sonuçta,. günden güne daha iyiyim sizleri özledim herkes beni merak etmiş sağolsunlar.Merhaba arkadaşlar Betül den başka gelen olmamış.Spordan geldim,duşumu aldım,birazdan pazara gidicem...Dondum resmen hava çok soğuk bugünde...
ASLI dan haber alan var mı? Merak ediyorum ...Özledim valla iklima ile Aslı yı....İKLİMA da taşınacaktı yarın...Bu soğukta çok zor Allah kolaylık versin....
Ece takıma birini davet ettim dünkü karardan sonra...
Ayy o kadar mutluyum ki kitabıma şimdilik bir ön kapak taslağı bile yaptım ehehhehe :)
Kulklarim cinladi ehehe çok şükür betülcüm bugunume geçmişi okudum geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.. perşembe günü ameliyat oldum 2 gece hastanede yattim o 2 gün sanki yıl gibiydi rabbim bütün hastalara acil şifa versin.. Daha evime geçmedim işe de gitmiyorum annemde kalıyorum evimi de sizleri de çok özledim şu an telefondan yaziyorum aliskin değilim telefondan internete girmeye 10 dk dır bu msj i yaziyorum.. Bu arada serummu kilo aldırdı bilmiyorum ama tartı beni çok fazla gösteriyor çarşamba günü 71 dim perşembe ameliyat oldum ve hiçbirşey yemedim cuma dan beri normal besleniyorum 3 gündür normal yiyorum ve 3 kilo almış görünüyorum çok moralim bozuldu aylarca çabaladım suan başlangıç kilomdayım. Şimdi diyeceksiniz ameliyat oldun bunumu kafaya takiyön evet takıyorum. Zor bi ameliyat geçirdim ameliyatim 2 buçuk saat sürdü yine diyorum bugunume şükür ediyorum. Aman ne çok yazdım çenem düşmüş hepimizi öpüyorum arada yazarım.10 günede aramiza dönerim. Ececim sonuçlar bölümüne beni izne ayrıldı diye yazmamışsin unuttun mu yazmayı yoksa başka bi düşüncen mi var merak ettim
aslıcıgm gelmıs hosgelmısmerk ederz tabı aıle olduk bz artık burada
kızlar fun aksm halamd kaldım dha yenı geldm ewe bu gece nısanlm gelıyo yarn aksm donuyoyarın berabr spor salonuna kayt olmaya gıdcz gormeden ortamı gndermıo benı sadce bayanlara ozel bı yer ıstıo ıns wardr ole bıyer edrnede de spora gıdıodm hocamz teklıf etmstı bna ogunden bu yana gndermıo benı spora tabı kıskanmasıda hosuma gtmıo degl yanı
Merhaba arkadaşlar Betül den başka gelen olmamış.Spordan geldim,duşumu aldım,birazdan pazara gidicem...Dondum resmen hava çok soğuk bugünde...
ASLI dan haber alan var mı? Merak ediyorum ...Özledim valla iklima ile Aslı yı....İKLİMA da taşınacaktı yarın...Bu soğukta çok zor Allah kolaylık versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?