- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.581
,yok canım ne debresyonu debresyondaki insan kendi çabasıyla zayıflamaya calısmazki sen burdasın çünkü zayıflayıp kendine önem verdiğini göstermek istiyorsun adet olucaksın die oluyor tüm bunlar bikaç güne bişeyin kalmaz hem sıkma kendini bişiler yemek istiorsan ye ama 1 gün en fazla sonra yine devam ipin ucunu kaçırmadan kendini özgür bırak sen hem çok azimlisin bana göre
selam kızlar bu akşam biraz eşim kullandı pc yi ondan geç kaldım. menümü yazayım
sabah
3 dilim çavdar ekmeği
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
kk dan biraz daha büyük peynir
1 yk ayva reçeli
ara
1elma
öğle
1kase yoğurt ve tavuk çorbası
ara
1 dilim çavdar ekmeği
kk yarısı beyaz peynir
akşam
1 kase tavuk çorbası
2 yk bulgur pilavı
2 yk tavuklu patates yemeği
3 yk yoğurt
saat 9 gibi salep içtim ve fındık yedim
11 bardakta su içtim
nasılsınız özledim sizleri valla.mesajlarınızı okudun hızlı hızlı
ayva reçelini bir de erken yemişsin o geçer not aldı ama saat 9 gibi saleple fındık biraz daha erken olsaymış iyi olurmuş be hayatım...Yanlış anlama böyle uyararak dikkat etmeni motivasyonunu artırmayı amaçlıyorum...
haklısın canım saat 7 ye çeyrek varken yemek yedim fındığıda bebeğim için yiyiyorum aslında o vitaminsiz kalmasın diye ama saati için doğru dedin öğleden sonraki araya alayım onu bari.
ece ben kilo bildirmiyorum haftaya kadar da tartılmayacağım haftaya bildireyim çünkü daha önceki gün tartıldım. tarih sınavı nasıldı???
bncede menn guzl saat 9 da yedıgın seyler harıc aksam 7 den sonra yenılen hersey kılo yapıomus canm meywe dahı yemıorum ben bılgıne :)selam kızlar bu akşam biraz eşim kullandı pc yi ondan geç kaldım. menümü yazayım
sabah
3 dilim çavdar ekmeği
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
kk dan biraz daha büyük peynir
1 yk ayva reçeli
ara
1elma
öğle
1kase yoğurt ve tavuk çorbası
ara
1 dilim çavdar ekmeği
kk yarısı beyaz peynir
akşam
1 kase tavuk çorbası
2 yk bulgur pilavı
2 yk tavuklu patates yemeği
3 yk yoğurt
saat 9 gibi salep içtim ve fındık yedim
11 bardakta su içtim
nasılsınız özledim sizleri valla.mesajlarınızı okudun hızlı hızlı
neden kimse yazmıyo küstünüz mü bana yoksa(((
iyi yapıyorsunuz hasret ve nurcancım :) meyveye geç saatte hayır...Sahlepede hayır :)
saat 1 2 olsada uyusamda sonra sabah olsada yemek yesem
,
Yemekle diyetle ilişkisi yok Nurcan,sadece mutsuzum,yorgunum...Yoksa diyeti bırakmış değilim,sadece yaşadıklarımdan yoruldum artık ,anlaşılamamaktan,herşeyin üstüme gelmesinden bıktım....
açsan yat bir an evvel bence :) bende annemler gelene kadar spor yapıp hemen yatıcam :) acıktım çünkü :)
saat 1 2 olsada uyusamda sonra sabah olsada yemek yesem
ayyyy utandırdınız kızlar beni tamam çay içecektim salep içtim. neyse dikkat edeyim bir dahakine bebeğime de kıyamıyorum ama bende şişko kalmak istemiyom dengeleyeyim bari. :))) sporumu bu akşam 2 tur yaparım biraz hafifletirim bari salebin etkisini :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?