Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

,
Yemekle diyetle ilişkisi yok Nurcan,sadece mutsuzum,yorgunum...Yoksa diyeti bırakmış değilim,sadece yaşadıklarımdan yoruldum artık ,anlaşılamamaktan,herşeyin üstüme gelmesinden bıktım....

selam kızlar bu akşam biraz eşim kullandı pc yi ondan geç kaldım. menümü yazayım

sabah
3 dilim çavdar ekmeği
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
kk dan biraz daha büyük peynir
1 yk ayva reçeli

ara
1elma

öğle
1kase yoğurt ve tavuk çorbası

ara
1 dilim çavdar ekmeği
kk yarısı beyaz peynir

akşam
1 kase tavuk çorbası
2 yk bulgur pilavı
2 yk tavuklu patates yemeği
3 yk yoğurt

saat 9 gibi salep içtim ve fındık yedim

11 bardakta su içtim

nasılsınız özledim sizleri valla.mesajlarınızı okudun hızlı hızlı

baharcımda gelmiş :)

Ayyy ben sevdiğimi özledim yaaa az daha spor yapıyım bari diyet için yaptığım herşey sanki beni ona biraz daha yaklaştırıyor ehehehhe :)

ayva reçelini bir de erken yemişsin o geçer not aldı ama saat 9 gibi saleple fındık biraz daha erken olsaymış iyi olurmuş be hayatım...Yanlış anlama böyle uyararak dikkat etmeni motivasyonunu artırmayı amaçlıyorum...

haklısın canım saat 7 ye çeyrek varken yemek yedim fındığıda bebeğim için yiyiyorum aslında o vitaminsiz kalmasın diye ama saati için doğru dedin öğleden sonraki araya alayım onu bari.

ece ben kilo bildirmiyorum haftaya kadar da tartılmayacağım haftaya bildireyim çünkü daha önceki gün tartıldım. tarih sınavı nasıldı???

ayy canım kusuruma bakma yaa ben bebeği tamamen unuttum o zaman menün süperin üstünde müthiş :)Kuzucuğu nasıl da unuttum yahu :) e hadi özür niyetine öpersin teyzesinin yerine :)

zaten canım ilk hafta deneme haftası biraz da geç girdin takıma :)
tarih sınavı iyiydi bebeğim :)kolaydı..Bazı şıklar kafa karıştırıcıydı ben bana en yakın geleni işaretledim :) umarım doğruları yapmışımdır :)Eski tarih olsa daha iyi mantık yürütüryorum da çağdaş olunca karıştırıyorum :) daha politik ya :)

bncede menn guzl saat 9 da yedıgın seyler harıc aksam 7 den sonra yenılen hersey kılo yapıomus canm meywe dahı yemıorum ben bılgıne :)

sahlep içmeye korkuyorum kalorisi çok yüksek onun yerine süt içiyorum ben

iyi yapıyorsunuz hasret ve nurcancım :) meyveye geç saatte hayır...Sahlepede hayır :)

bir 5 dk daha yaptım artık değiştirmeyi bir deniyim başka bir şey yapıyım :)

bu arada takım toplanmış :)

,
Yemekle diyetle ilişkisi yok Nurcan,sadece mutsuzum,yorgunum...Yoksa diyeti bırakmış değilim,sadece yaşadıklarımdan yoruldum artık ,anlaşılamamaktan,herşeyin üstüme gelmesinden bıktım....

buna dicek bişey bulamıyorum..şunu diyebilirimki hayatta herşey bizler için ve hepimizin kaderi var ne yazılmışsa o oluyor..insanlarla uğraşmak anlaşmak çok zor bu insanlar bazen kendi canından kanından bile olabiliyor nediyebilirimki belki biraz daha hep biraz daha güçlü olmak gerekiyor zor gibi görünsede başarmamız gerekli.

açsan yat bir an evvel bence :) bende annemler gelene kadar spor yapıp hemen yatıcam :) acıktım çünkü :)

uyuyamıorum kı bu saatte sabh gec kalkıorum ondan sanırım ama sabha telımı kurar gelırım hemn buraya kac cıkcm merk edıorum cnku

ayyyy utandırdınız kızlar beni tamam çay içecektim salep içtim. neyse dikkat edeyim bir dahakine bebeğime de kıyamıyorum ama bende şişko kalmak istemiyom dengeleyeyim bari. :))) sporumu bu akşam 2 tur yaparım biraz hafifletirim bari salebin etkisini :)))

sanırım boza süt yapıyordu ama onunda kalorisi yüksek ben emzirirken çok süper kilo veriyordum:)

arzu ablacıgm bn yaz gunu okadr sıkıntılar yasadm kı eer bna bırı hasret bunlar bunlar olack deselerdı kaldıramm bn okadr seyı derdım we ınan guclu gıbı gorundum hep dayandım eet bazen ınsan cok bunalıo ıns sende ustesınden gelırsın herseın bzımle paylas neyın warsa burada herkes bırbırıne cok destek oluyo bn cok seyımı paylastım burada destek oldular hep bna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…