- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.541
Ya bende + lardayım bu hasfta,malum dönem,bu sabah tartıldım gözlerime inanamadım,acayip şişim var....yarın kac cıkcam cok merk atıorum + gıbı gelıo bna ama
Menün çok güzel canım ve de sağlıklı olmuş...msj 35
sabah 1 kase mercimek çorbası ve 1 dilim ekmek ( denge lıght )
öğlene kadar 1 lt su ve 1 su brd yeşil çay içtim .
öğlen haşlanmış et , salata ve 2 kaşık pilav. ekmek yok
akşam
çorba ve patlıcan yemeği var.
yemeğimi 6.30 gibi yerim .
msj 34
merhaba kızlar , yeni eve geldim . okuldan geç çıktım . ödevlere baktım . akşam yazılıları okuyup notları vereceğim . yine yorucu bir gündü.
ayaklarım halen ağrıyor . bir de malum hafta , karnım benden önce gidiyor .yarın galiba ben de + lardayım . ama bu hafta mecburi artış . zaten 200 g vermeden haftalar geçiyor . iyice sinir olmaya başladım .
hasretcim ne zaman spora başlıyorsun canım .bakalım spordan sonra kilolar nasıl gidecek , diyetle birlikte yaparsak daha çok işe yarıyor. yoksa sıkılaşma oluyor.
msj 32
kızlar iyi geceler hepinize , bugün biraz geç kaldım , malum yazılı haftası , onları okumam gerekiyor. performans ödevleri , bu hafta beni idare edin . çok uğrayamıyorum .
inş haftaya daha aktif olurum .
Canım hem senin için hemde öğrenciler için zor haftaydı gerçekten,yarın sınav faslı bitiyor ama siz öğretmenlerin işi yeni başlıyor,kolaylıklar diliyorum.Ne öğretmenisin merak ettim...msj 39Virüs
Arzucum sen nasılsın , günün nasıl geçti. yine koşturmaca , seni çok iyi anlıyorum . benim annem de Virüshem anne hem baba oldu bize , fedakarlık hiç bitmiyor canım ..
Evet ya bizde seni özledik gel artık....sizleri çok özledim arkadaşlarım belki şuan anlamışsınızdır sizi hep takip ediyorum ama tel yazması zor oluyor. Neyse biraz alistim yazmaya. Yatmaktan sıkıldım ee gelinde şurada iki çift laf edelim
:) çok iyi oluyor insanın güzel dostluklar kurması...ece bende evliyim ve çevremde arkadaşım yok. bebekte olunca evde kapalı kaldım. tesadüfen buldum bu siteyi araştırma yaparken ve foruma üye oldum iyikide olmuşum seni ve diğer grup arkadaşlarımı buldum...
yalnızlığım gitti valla sayenizde.diyet arkadaşlarım benimDDD
ben de seviyorum hayatım özellikle eski tarih.Biz çağdaş tarih işliyoruz bu yıl..Başarılar Ececiğim. En sevdiğim derslerden biriydi lisedeyken tarih...
Benim de gözüme çok güzel gözüktü. Şu an ben de açım...
Alalım alalım iyi oluyor yeni kişi yeni umutlar ve yep yeni motivasyon..
umarım bu önündeki günleri en az zararla atlatırsın bebeğim...Merhaba arkadaşlar,bugün sıkıntılı bir gündü yada ben sıkıntılıyım neyse....Malum döneme giriyorum sinirler yay gibi....Hava da çok kapalı soğuk ve yağmurlu,tam ruh halime göre....Sanırım oruca biraz ara versem iyi olacak,yıprandım bu ara...
Sahura kalkıyorum,akşam çok kaçırıyorum,5 te yiyince de sonra acıkıyorum,metabolizmam zayıflayacak,biraz ara iyi olacak zaten 20 günüm kaldı...yarın arkadaşa davetliyim,cuma kahvaltıya misafirim var,Pazar günü Ayça Kaya nın diyetine başlıyorum,....
Bayılırım ben bu salataya,yani Ececim yapılır mı bu saatte...Aslında diyete çok uygun bir salata bu...Yarın sınavların bitiyor di mi benim oğlumda 2 haftadır çok bunaldı,inşaallah karneler güzel gelir...
ben elimden geldiğince 7den sonra yemiycem.İşe yaradığını biliyorum...Ama bazen uyuyakalıyorum ya da ben tam elime tabağı alıp yicek oluyorum annem hemen bekleyemedinn mi 2 dk. falan diyo atıyo fırçayı e tamam diyorum bekliyim saat oluyo 9...Çok sinir oluyorum o zamanda...kızlar akşam yemeklerini 7 den önce yiyiyoruz dimi aldıkmı kararı? 7 den sonra sıvı meyve falan olsunda yemek yemeyelim???
oh oh maşallah...msj 33
öğlen eve yürüyerek geldim , ama ne tempo , resmen yerlerde süründüm , halen bütün vücudum ağrıyor. akşam da yürüdüm , ayaklarımın üzerinde duramıyorum , çok yorgunum , şimdilik çıkıyorum . inş yarın uğrarım , sizinle sohbet etmeden uyumak istemedim . yazılı kağıtları halen elimde ...
canım ben profilimden yazdığım cevaplara giriyorum en sondaki mesajı göstere tıklıyorum...canlarım bir de birşey soracağım malum sürekli forumda değiliz girmediğimiz zamanlarda konuları takip edebilmek için sayfa numaralarından geriye doğrumu okuyorsunuz yada başka bi şekli varmı kaçırıyom ben bazen yardımcı olur musunuz?
ayrıca biraZ önce sporumuda yaptım kızımıda uyuttum öyle oturdum pc başına :)))
e sevcen tabi :) sevdiceğin edirneli...bılıorum ck sewıorum bn edrneyı edrne ınsanlarını <3
hayır canım tabi ki yanlış anlamam.Sizin dedikleriniz düşündükleriniz çok önemli benim için...Haklısınız söylediklerinizde ben senenin ilk başlarında öğlen uyuyamıyordum falan.Hatta ders çalışıyordum pcde takılıyordum falan...Akşamda ister istemez erkenden sızıyordum ama sonra ne oldu hiç bilmiyorum öğlen okuldan gelince uykusuzluğa dayanamaz oldum...Sonra film koptu işte.Ama yarından itibaren öğlen uyumıycam mesela yarın cuma pazarına mı insem diyorum şöyle bir bakınır eyübe inerim.Gezinirim kuşlara yem atarım.Yürüyerekte geri dönerim hem yürüyüş olur.Hem de gelince bilgisayara oturur sizle sohbet ederim erkenden çıkar ders çalışırım.Sonrada uyurum...ececim yanlış anlamazsin inşallah sana bi tavsiyede buluncam. ders çalışmayı gece çok geç saatlerde yapıyorsun bana göre mat sınavın ondan kötü geçmiş olabilir gece 3 e kadar ders çalışip sabah erken uyanıp. Okula gidiyorsun ee sabahta düzgün beslenmiyorsun sınavdada kafanın karismasi çok normal. Senin en geç gece 11 de uyuman gerekiyor gündüz okuldan gelip 1 saat uyuduktan sonra ders çalışmani tavsiye ederim. Belki gündüz çalışıp gece gözden geçiriyorsundur ama yinede o saatlere kadar uyanık kalman bana mantikli gelmiyor
ama hayatım facedeki fotoların süpperrr...Çok güzel çıkmışsınız...ıns aslıcımınan o kadr cok sıkldım bu kılolardan ornegn sewglımle fotograf cektrmekten bıle cekınıorum cırkın cıkcm dıe
bende aynı seylerı solıcktım gecen gun ama unuttm solemeyı ınsan ılk uyandıgında beyın ders calsmaya hazr olurmus gece erken yatıp sabh erken kalkp calısmanı onerırım bn ole yapıodum dogrusu
kızlar dısarya cıktıgm zamn special-k alacagm we aksam yemklerımde onu yıyecegm 1 haftada onu deneyelım bakalım deneme tahtasıyım naslolsa
umarım işe yarar kuzum...bn unıde kahwltı yapamadıgm uıcın sureklı onu tuketıordum cnm sewıorum yanı tadını smdı cıkp alcm bakalım haftaya
aksam yemklerımde special-k + spor
sonuc ne olacak
ayy bunu okuyunca içim daraldı bi an be yavrum..Çıkıp özgürce dolaşasım geldi...Mesela sevdiceğimin yanına gdebilmek...kızlar bn markete gıdıp gelıorum :)
menün güzel hayatım tebrikler...Hele ki su müthiş...menum
sabah : 1 buck dılm cawdr ekmegı (gevrek ) peynır 5 zytın az recel cay
ara : 1 elma 1yesıl cay 2 kucuk mandalına 4 5 tane badem
aksam special-k belkı 1 elma
su
3 lıtre
evet sade diyet işe yaramıyor ama sade sporda yaramıyor sadece sıkılaştırıyor amaaa biz hem kiloları defedicez hem de fit olucaz...msj 34
merhaba kızlar , yeni eve geldim . okuldan geç çıktım . ödevlere baktım . akşam yazılıları okuyup notları vereceğim . yine yorucu bir gündü.
ayaklarım halen ağrıyor . bir de malum hafta , karnım benden önce gidiyor .yarın galiba ben de + lardayım . ama bu hafta mecburi artış . zaten 200 g vermeden haftalar geçiyor . iyice sinir olmaya başladım .
hasretcim ne zaman spora başlıyorsun canım .bakalım spordan sonra kilolar nasıl gidecek , diyetle birlikte yaparsak daha çok işe yarıyor. yoksa sıkılaşma oluyor.
hmm güzelmiş menün hayatım...msj 35
sabah 1 kase mercimek çorbası ve 1 dilim ekmek ( denge lıght )
öğlene kadar 1 lt su ve 1 su brd yeşil çay içtim .
öğlen haşlanmış et , salata ve 2 kaşık pilav. ekmek yok
akşam
çorba ve patlıcan yemeği var.
yemeğimi 6.30 gibi yerim .
inş. hepimiz şu takılan ibreleri olması gereken yöne çeviricez...msj 40
benim kırılma noktam 68 onu bir 67 veya 66 ya indirsem gerisi gelecek . ibre takıldı , bir türlü ilerlemiyor.
kurabiye ve neskafe(şekerli miydi bilmiyorum.) biraz etkilemiş ama onun haricinde iyi canım menün...Bugünkü menüm çok kötüydü,
SABAH (Saat 8 ) kefir içip spora gittim
Saat 11 Kurabiye ve neskafe
Saat 14,30 patates salata,çeyrek simit
AKŞAM çorba,meyve
Spor 1 saat step,45 dk yürüyüş
Bol su,yeşil çayı birazdan içerim...:85:
Bu aralar çok gerginim ya,adet döneminden midir nedir,içim sıkılıyor,herşey çok zor geliyor bana...Çok da alıngan oldum galiba....Neyse kimse yok yine,kendi kendine yazmakda hiç zevkli değil......
sabah klasık kahvaltı
ara yesılcay sekersız nescafe
öğle tost
ara elma yeşilçay
akşam nohut yemegı 2 dilim ekmek yedim
bilmiorum neoluor ama acaip açıkmaya başladım kızlar son güne doğru enerji filan sıfırlanmaya başlıor öff
Bugünkü menüm çok kötüydü,
SABAH (Saat 8 ) kefir içip spora gittim
Saat 11 Kurabiye ve neskafe
Saat 14,30 patates salata,çeyrek simit
AKŞAM çorba,meyve
Spor 1 saat step,45 dk yürüyüş
Bol su,yeşil çayı birazdan içerim...:85:
Bu aralar çok gerginim ya,adet döneminden midir nedir,içim sıkılıyor,herşey çok zor geliyor bana...Çok da alıngan oldum galiba....Neyse kimse yok yine,kendi kendine yazmakda hiç zevkli değil......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?