Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de geldim:)

Sonunda sizi yakaladım.
Geri mi dönsem ne, çok alışmışım buraya.
Sürekli bu takımı kontrol ediyorum
Gel gel biz buradayız...

Canım Allah kimsenin yuvasını bozmasın,sevdiğinden ayırmasın.Sen de bülent le birlikte çok mutlu ol,birlikte yaşlanın inşaallah..

aılem ıstıo dugunu balayı hayallerımz de yattı artık allah saglk werrse ılerde gıderz ıns
ececıgm sen atsana bna numaranı bn numaramı blmıorum yenı aldm hattı

Hoşbulduk kuşum.

Ne kadar zaman var bilmiyorum...
Oldu ki katılmadım yine de gelemez miyim?
Kovar mısınız yoksa beni

saçmalama papatyam :) olur mu öyle şey...Sen bu takımın incisisin :) prensesimizsin bizim sen :) nasılda özlemişim senin bu takıma mesaj yazdığını görmeyi :)

canm hc bısı ıstemıo kı ece smdı mıgdem bulanıodu sıck bısıler ıceym dedım form cay yaptm
hee bıde demssın arzu abla aılesıne laf soleme dıe dayanamıorum kı ama suan bısı demıo haklısın ne desen dıo ama eet blkıde dha sonra aılesını sawunack

Bugün evdeydim,annemle babam gelmişti,biraz önce gittiler...Diyetimin ilk günü başım ağrıdı bugün,ama pes etmek yok...yani sigara böreğine,tatlılara hayır dedim bugün...zor oldu ama...
SABAH 5 kaşık müsli,1 bardak süt,1 portakal
ÖĞLEN yumurtalı kabak,yoğurt
ARA şekersiz nescafe
AKŞAM 1 kase mercimek çorba,6 kaşık kereviz yemeği,yoğurt
ARA 1 elma ,3 hurma
Bol su,2 fincan yeşil çay içtim,bugün spor yapamadım...

ıns hep bole dewam eder

maşallah canım iyi yapmışsın tatlılara sigara böreğine hayır diyerek...menünde gayet iyi tatlım :)
Yeter ki iste kuşum sen.

Ben geceleri burada nöbet tutarım tekrar

hep gel :):):) bzde laflayack bırılerını arıorz bazen

Bazen bakıyorum ya kimse yok ya da yazıyorum birşeyler ama bu kez cevap alamıyorum.
Beni görünce kaçıyorlar mı ne diyorum içimden

maşallah canım iyi yapmışsın tatlılara sigara böreğine hayır diyerek...menünde gayet iyi tatlım :)

Seng waway'ı görüyorum ama nedense bir türlü konuşamadık onunla.
O nasıl, bir sorunu yoktur inşallah...

Hee bir de hayatbeklemez baya kaldı takımda diye hatırlıyorum.
Çıktı mı mezun mu oldu?

prensesim maway yani nurcan ev işleri vs. koşturuyor işte :)

hayatbeklemez içinse yanlış hatırlıyorsun 3 haftada mezun oldu hatun ehehehehe :)

ben güya 10 da yatacaktım eheheh saat 12 oldu kaçayım artık malum yarın okul var...

Kızlar ben çıkmak zorundayım,mutfağı toparlayıp yatayım malum yarın okul var erken kalkmak lazım,9 da da spor da olucam,Yarın görüşmek üzere iyi geceler hepinize.....:79::79:

prensesim maway yani nurcan ev işleri vs. koşturuyor işte :)

hayatbeklemez içinse yanlış hatırlıyorsun 3 haftada mezun oldu hatun ehehehehe :)

Hımm hayatbeklemez için sevindim.
Evet waway'ın işleri çok yoğundu yanlış hatırlamıyorsam.

ben güya 10 da yatacaktım eheheh saat 12 oldu kaçayım artık malum yarın okul var...

Okul iyi gidiyordur umarım.
İyi geceler sana canım.
Uyu, dinlen, bol bol kilo ver...

Aminnnnnnnnn:)

Kızlar ben çıkmak zorundayım,mutfağı toparlayıp yatayım malum yarın okul var erken kalkmak lazım,9 da da spor da olucam,Yarın görüşmek üzere iyi geceler hepinize.....:79::79:

Samanyolu ne kadar zamandır spora gidiyorsun ve neredesin merak ettim:)
Ben de gidiyorum da hani benden kıdemliysen sorular sorabilirim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…