- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.821
buyur gel :) ama listeye alınabilmene kaç ay kaldı :):)
ama bunlar azzz hiçç yemeseydin bari..
Gel gel biz buradayız...Ben de geldim:)
Sonunda sizi yakaladım.
Geri mi dönsem ne, çok alışmışım buraya.
Sürekli bu takımı kontrol ediyorum
Canım Allah kimsenin yuvasını bozmasın,sevdiğinden ayırmasın.Sen de bülent le birlikte çok mutlu ol,birlikte yaşlanın inşaallaharzu ablacıgm yazmıssn ya hala da cok sewıorum da ınan okadr ıcım sızladıkı onu okuyunca ben gecelerı yattıgmda hep dua edıorum allhm benı annemsız we bulntsız bırakma dıe korkuorum bısı olmasında allah yardımcın olsun
saçmalama papatyam :) olur mu öyle şey...Sen bu takımın incisisin :) prensesimizsin bizim sen :) nasılda özlemişim senin bu takıma mesaj yazdığını görmeyi :)
Eki Görüntüle 327201
Bugün evdeydim,annemle babam gelmişti,biraz önce gittiler...Diyetimin ilk günü başım ağrıdı bugün,ama pes etmek yok...yani sigara böreğine,tatlılara hayır dedim bugün...zor oldu ama...
SABAH 5 kaşık müsli,1 bardak süt,1 portakal
ÖĞLEN yumurtalı kabak,yoğurt
ARA şekersiz nescafe
AKŞAM 1 kase mercimek çorba,6 kaşık kereviz yemeği,yoğurt
ARA 1 elma ,3 hurma
Bol su,2 fincan yeşil çay içtim,bugün spor yapamadım...
Yeter ki iste kuşum sen.
Ben geceleri burada nöbet tutarım tekrar
Bugün evdeydim,annemle babam gelmişti,biraz önce gittiler...Diyetimin ilk günü başım ağrıdı bugün,ama pes etmek yok...yani sigara böreğine,tatlılara hayır dedim bugün...zor oldu ama...
SABAH 5 kaşık müsli,1 bardak süt,1 portakal
ÖĞLEN yumurtalı kabak,yoğurt
ARA şekersiz nescafe
AKŞAM 1 kase mercimek çorba,6 kaşık kereviz yemeği,yoğurt
ARA 1 elma ,3 hurma
Bol su,2 fincan yeşil çay içtim,bugün spor yapamadım...
Yeter ki iste kuşum sen.
Ben geceleri burada nöbet tutarım tekrar
hep gel :):):) bzde laflayack bırılerını arıorz bazen
maşallah canım iyi yapmışsın tatlılara sigara böreğine hayır diyerek...menünde gayet iyi tatlım :)
Bazen bakıyorum ya kimse yok ya da yazıyorum birşeyler ama bu kez cevap alamıyorum.
Beni görünce kaçıyorlar mı ne diyorum içimden
ben güya 10 da yatacaktım eheheh saat 12 oldu kaçayım artık malum yarın okul var...
prensesim maway yani nurcan ev işleri vs. koşturuyor işte :)
hayatbeklemez içinse yanlış hatırlıyorsun 3 haftada mezun oldu hatun ehehehehe :)
ben güya 10 da yatacaktım eheheh saat 12 oldu kaçayım artık malum yarın okul var...
Kızlar ben çıkmak zorundayım,mutfağı toparlayıp yatayım malum yarın okul var erken kalkmak lazım,9 da da spor da olucam,Yarın görüşmek üzere iyi geceler hepinize.....:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?