- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #51.781
ayol bugün herkeze bir haller olmuş kimi tlf kapamış kimi debresyonda kiminin canı badana yapmak ister kimin canı herşeyi çeker oy oy oy gurupta bugun bir serzeniş var haftaortası daha normaliz sanki biz haftasonu neoluyor bize sanırım daha fazla eğlenmek ve yemek istiyoruz bu haftasonlarından korkmaya başladım ben bende bugun agresifim istanbulda elektirikler yoktu üşüdük trafikte takılı kaldık istediğimiz yere gidemedik annemlere gittik orda oturduk karanlıkta hiç iç acıcı birgün değildi berbattıı danatte yemek istiorum:))
tatlışlar naber ben geldim sizden kopamam yaaa diyet yapacağım ama çok sıkı değil alınmaz mıyım yinede diyete ece. ben sizden kopamam yaaaa bana uygun birşeyler yazsanıza devam edeyim,diyete
Merhaba Hasretim,bence sessiz kal,muhatap olma,bırak nişanlın halletsin...,Bu şekilde araya mesafe koymuş olursun..gunaydn
sabh gayet ıı uyandım moral yuksek bı seklde arkdslarla dsarya cıkcktım face ımde olanlar bılırler kına we dugunumn tarıhını yazmıstm bulentın ablası yorum yazmıs altına bz neden bılmıoruz dıe hc bısı yazamadım bulente soledım bulent msj atmıs ne yorum yapıosun bn sıze kac defa soledım sz erteleyn dıe tutturuosunz bz de tuttk dugun salonlarını dıe bende faceden msj atmak ıstıorum ama karrsız kaldım atayım mı sızce
Bu hafta takım olarak depresyondayız valla,Gerçekten zor bir gündü,bende temizlik yapıyordum herşey ayakta,elektrik yok,kafayı yedim resmen,Birde kar bastırınca ki ben ümraniyedeyim,kapı dışarı çıkamadık...ayol bugün herkeze bir haller olmuş kimi tlf kapamış kimi debresyonda kiminin canı badana yapmak ister kimin canı herşeyi çeker oy oy oy gurupta bugun bir serzeniş var haftaortası daha normaliz sanki biz haftasonu neoluyor bize sanırım daha fazla eğlenmek ve yemek istiyoruz bu haftasonlarından korkmaya başladım ben bende bugun agresifim istanbulda elektirikler yoktu üşüdük trafikte takılı kaldık istediğimiz yere gidemedik annemlere gittik orda oturduk karanlıkta hiç iç acıcı birgün değildi berbattıı danatte yemek istiorum:))
Gel gel seni bırakmayız,dengeli bir diyetle başarırsın,zaten emziriyorsun, birazda sporla daha kolay kilo verirsin...Biz çok sevdik seni :13:tatlışlar naber ben geldim sizden kopamam yaaa diyet yapacağım ama çok sıkı değil alınmaz mıyım yinede diyete ece. ben sizden kopamam yaaaa bana uygun birşeyler yazsanıza devam edeyim,diyete
Ayça Kayanın sitesine bir gir tavsiye ederim...kızlar bana bi akıl verinnnnnn... yardımcı olun hep beraber tabi benim de sizinle olmamı istiyorsanız????PP kilolarımdan da midem bulanıyo benim kalçalarım var sezeryandan dolayıda biraz göbek. yazın böyle olmak istemiyom kızımada kıyamıyom beni bu ikilemden kurtarınnnn YARDIMMMMMM
Ben de bir Derya sağlam çıktı,hepimizde bir depresyon hali var diyordum ki hoşgeldin aramızaselam canlarım , moral olarak yine çökmüşüz galiba.ben de birkaç gün kendimi kötü hissediyordum . yaşadığımız her olay bizi etkiliyor , çok duygusalız.
evet canım arkadaşlarım , sakın üzülmeyin , moraliniz yüksek olsun , hepiniz çok özel insanlarsınız . Aynaya bakın ve gülümseyin , sizin bu mutlu gülümsemeniz birçok şeyin değişmesini sağlayacaktır. Hayata nasıl bakarsak o da bize ayna olur. hepinizi çok öpüyorum...
Aman doktora mutlaka sor bir terslik olmasın.... diz kapağım da çok ağrıyor . mr da su toplaması çıkmıştı , acaba spor yapınca artar mı , pztesi doktora sorayım . ayakta kalıp yorulunca çok ağrıyor.
Ay Betülüm sen de miAblacım canım hiç bir şey yapmak istemiyor diyet bile...
sürekli uyumak istiyorum..
yorgunluk, kırgınlık hali var üzerimde...
sürekli bir şeyler yemek istiyorum, hatta evin içinde dolanıyorum ne yiyebilirim diye...
böyle işte. çok canım sıkkın çok.
hıc cewap wermedım dedıgnızı yaptım annesı aramıs mays hazıran ablann dugunu war sız erteleyecksınz demıs bulentte ertelemıoruz emıs ozamn kendınız yapın demıs kapamıs telı nolck blmıorum :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?