Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

misafirliğe gitmek kötü etkilior biliorum canım kız sen ne hırslısındır en iyi bilenlerdenimdir sen şimdi yemez içmez haftaya 1 bucuk kilo verirsin son yediklerinden etkilendi bünye demekki
bende pınarcım bence mönüleri yazmamız bize güç verior sende söle haftasonu kaçamak yapmasın kimse artık gelip yazsınlar mönüleri haftasonlarıda koskoca 2 gün doğru düzgün giremioz kopmalar oluor ondan etkilenioz baya
evet alkış alkış tebrikler :))

Kızlar bide ben öğlen 1 tane cantık yedm nolcak şimdi

yemeğim yoktu dünde misafirlerim vardı yapamadım çğlen arasıda pazara gittimzeytinyağlı hazır yiyecek bulamadım bir cantık yedim (
yarın doktorum var hadi hayırlısı

evet yaa iyi verdim sanırım dün öğlen karnımda toktu :)
kızlar durumumuz iyi gidiyor diğer takımlarda yapınca belli olacak...

merak ettim canım ya cantık ne

benim sabah sinirden yediklerimden daha mı kötü acaba :)))
maalesef menüyü önceden ayarlıyamadığında öğünler karışıyor

Ben de bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum azimlerinden dolayı
tşk cnm bende seni tebrikederim

evet yaa iyi verdim sanırım dün öğlen karnımda toktu :)
kızlar durumumuz iyi gidiyor diğer takımlarda yapınca belli olacak...

inş yüksek sırada oluruz bu hafta ama bence haftaya 1.ci biz oluruz ehehe

merak ettim canım ya cantık ne

benim sabah sinirden yediklerimden daha mı kötü acaba :)))
maalesef menüyü önceden ayarlıyamadığında öğünler karışıyor

cantık sanırım bursaya özgü bişey olabilir

lahmun tarzı bişey daha ufak nete yaz göresellerden çıkar

hamur üstü kıyma yani kötü bişey

aslı bende lahmacun yedım sınırden ama bugun serbes gunm yarın tam gaz dewam bekle benı 68

ben geldiiim...30dk yürüdüm ve geldim...
250 mblık net yapıcam telefona :)
böylece daha iyi takip edebilecem :)

veeee çoook mutluyumMM..

canım ne yapsın ya iyice huysuzlanıyor yemek vakti girdiğinde zorla yediriyorum kollarının üstünü falan tutuyorum yanii durum vahim bnde
doktor bir iki haftaya üsten cıkaracak diyo dişlerini diş etleri berbat şişmiş durumda altta ise fazla değil
geceleri 3 4 kere ağlar sallayınca veya biberonla mamasını içince susar
dünde komsu aradı gene ya en üst kata çıktık bi sorun olmasın diye bu sefer alttaki bnden rahatsız
dediği şu ağlama nöbetleri geçiriyor neden diyo Allah ım gecen aradığında ağlıyor diyordu şimdi nöbet diyoo
yok ya bnm kızım o kadar da ağlamıyorkii 9 kattan atacam kendimi ya o kadar moralim berbat yanii
kime yanim bilmiyorum

canım çok tuhaf şeyler çekiyor şimdi mercimek köftesi yaptımm
yanına krep istiyumm
sonra kabakla mücver noluyo bana kızlar ya acıkınca pis boğaz oluyorum
yemek yapmaya erinen bn bi mutfak aşığı olup çıkıverdim
size tavsiyem amerikan mutfaklı evde oturmayın oraya bakınca yemek geliyo aklıma
gecekondumu özledimm

Aslıcım üzülme , eminim yarın sabah tartılsan daha farklı gelirsin . tartı böyle işte istediğin zaman istediğin kiloyu göstermiyor. sen düzenli beslenmeye devam . 76 lardan 69 lara indin ne olacak daha ...

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum , hepiniz harikasınız , ben de sporla birlikte sıkılaşma oldu , bacaklarım eridi , ama kiloya yansımıyor. bakalım ne zaman faydasını göreceğim ..

Akşam

yoğurt çorbası ve pırasa yedim . benim de canım tatlı istiyor , inş haftaya karnımın şişi iner , şu an çok gerginim ...

bnde yptığım mercimek köftesini yedim ve şiştim suan tartım 72 gösteriyor piskolojim yememe yansımaz inşallahh

:26::26:

menü:
sabah ayran-zeytin-2 etimek
ara 1 mandalina
öğle 1 kase yumurtalı(1) pırasa 1 etimek
ara 3 tane form pirinç mısır patlağı
akşam bir kase çorba 1 kase karnabahar 1 dl ekmek yoğurt
çorbada da karnabaharda da hiç tuz yoktu.etimekler kepekli...
yine su yook yarım lt. sadece...
yeşilçay içmedim daha
30 dk yürüyüş ama 10 dk daha eklenir bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…