- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.581
misafirliğe gitmek kötü etkilior biliorum canım kız sen ne hırslısındır en iyi bilenlerdenimdir sen şimdi yemez içmez haftaya 1 bucuk kilo verirsinçarşamba annemdeydim
perşembe k.validedeydim
2 gün akşamın menüleri kötü olunca böle oldu anlamıyorum hemn nasıl kilo aldığımı
sabah wcye çıkmak için akşamdan form içtim ama sabah kahvaltısındn sonra çıktım wcye
öncesinde wc olsaydı belki eksik çıkardım
sağol canım çok güzel moral verdin
haftaya 68 li olmak istiyorum
ama sabah sinrlendim börek yedim
bunu kendime yapmamam lazım ama yaptım
bende pınarcım bence mönüleri yazmamız bize güç verior sende söle haftasonu kaçamak yapmasın kimse artık gelip yazsınlar mönüleri haftasonlarıda koskoca 2 gün doğru düzgün giremioz kopmalar oluor ondan etkilenioz bayakilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim.bu hafta grubumuz daha iyi gözüküyor.umarım haftaya daha da iyi olacağız.
ben buraya geldiğimden beri en en iyi performansımı göstermekle birlikte kilo kaybı olarak geri dönmedi ama olsun haftaya kilo veremeyen yada kilo alan arkadaşlar daha iyi olacak.heleki grunun bu azmini gördükçe çok mutlu oldum
evet alkış alkış tebrikler :))
Kızlar bide ben öğlen 1 tane cantık yedm nolcak şimdi
yemeğim yoktu dünde misafirlerim vardı yapamadım çğlen arasıda pazara gittimzeytinyağlı hazır yiyecek bulamadım bir cantık yedim(
yarın doktorum var hadi hayırlısı
tşk cnm bende seni tebrikederimBen de bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum azimlerinden dolayı
evet yaa iyi verdim sanırım dün öğlen karnımda toktu :)
kızlar durumumuz iyi gidiyor diğer takımlarda yapınca belli olacak...
ben çıkıyorum kızlar çok yorgunum yaa...akşama görüşürüz...
merak ettim canım ya cantık ne
benim sabah sinirden yediklerimden daha mı kötü acaba :)))
maalesef menüyü önceden ayarlıyamadığında öğünler karışıyor
nereye gittin misafirlie yaw sen en son annene gidiordun lahmancun filan yapcaktı onumu diorsun wc ye cıktınmı belki ondandır bende üzldüm ya bu hafta iyiydi mönüler sende hep son iki gün akşam yemeklerini kıssaydın neyse sağlıkolsun haftaya bomba gibi patlarsın sen ben biliom seni ehehe
sen hesaplamada benden de betersin iklima senin kız napıyor iyimi benimki diş çıkarıor yine çok huysuz iştahsız yedii yedii beni sinir sistemin altüst çocugu olmayan arkadaslar valla bugunlerinizin kıymetini çok iyi bilin gezin dolaşın istediiniz gibi yatın kalkın uykuya hasret kalıosun böle
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-59.html
4.yüz :) :) bu süper bişey haftalar süren sonunculuktan sonra :)
haftaya 1.lik bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?