- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.561
banada öretirmisin pınarım anlamadım ben
gecen hafta:76
bu hafta:75
giden:1 kgr
yok bebegım toplam gıden o 87 dıydım gecen hafta baslangıctan ıtıbaren 5 gıttı bu hafta gıden 2 kıloya yakın gıttıne yaptın kız ölürüm o kadar versem heralde
kızlar bndeniz %2. 09
kepelekimeleki %2.07
rakibimi buldumm sevindim arkadaşımm
KIzlar ck moralm bozk yaa ben 68 bklıodum
ben cozsem bu olayları cozemedımkı seker ya bu yuzde kac kılo verdıgımızmı:26:
çizelgemı nasıl yenılıcem ben onu dusmus gormek ıstıyorum
Selam kızlar küçük kızımı doktora götürmüştüm anca girebildim. Geç kalmadım umarım. Bildirimimi yapayım,
Geçen hafta: 68,9
Bu hafta: 68,5
Giden: 400 gr.
Hesap işini anlamadım kızlar biri yapabilirse sevabına sevinirim.
sanki kavrıyom gibi olayı tşk canımmavay 76/75/1/% 1,32
76-75=1 kg kaybedilen kilo
mantığımız ise şu geçen haftaki kilomuzdan 1 kg kaybettiysek bu yüzde olarak kaça denk gelir
76 kg de 1 kg ise
100 de x dir diye orantı kurup
100*1=100
100/76 =1,32 bu yüzde olan değerimiz
aminn bende duaettim ok azimli olursak 5 leri bile görürz eheheallahııııımmm bana 6 lı rakamları görmeyı nasıp etcuma cuma dua da ettım kızlar ınsallh hepmız hedeflerımıze ulasalım dıye ohhh
çok mutsuzum yine 7 lere çıkmışım
nereye gittin misafirlie yaw sen en son annene gidiordun lahmancun filan yapcaktı onumu diorsun wc ye cıktınmı belki ondandır bende üzldüm ya bu hafta iyiydi mönüler sende hep son iki gün akşam yemeklerini kıssaydın neyse sağlıkolsun haftaya bomba gibi patlarsın sen ben biliom seni ehehehasret geçtin beni
ben tekrar 7 lere çıktım
dün akşam yediklerimden dolayı olabilir ama 1-2 kaçamak böle kilomu aldırır ya çok moralsizleştim
kızlar ben niye yokum ya nasıl yapacağımıda bilmiyorum
başlangıç: 75
geçen hafta: 71.8b
bugun: 70.3
şimdi kaçta kaç gitmiş bilemedimm
bildirimleri hesaplayan herkese çok teşekkür ederim.Anlamayanlar varmış sorun değil.Tekrar anlatırım.Ya da birileri anlatmayı deneyebilir.Ben anşatamamış olabilirim.En azından artık birileri olsun öğrendi bu işi...
VVVVVeeeeeeeeeeee bomba haberi veriyorum...dün öğlen 63,5 çıkmıştım bugün sabah 62,6 çıktım
acayip mutluyum :) ortalamamız eskisinden çok daha iyi...
çarşamba annemdeydimnereye gittin misafirlie yaw sen en son annene gidiordun lahmancun filan yapcaktı onumu diorsun wc ye cıktınmı belki ondandır bende üzldüm ya bu hafta iyiydi mönüler sende hep son iki gün akşam yemeklerini kıssaydın neyse sağlıkolsun haftaya bomba gibi patlarsın sen ben biliom seni ehehe
sen hesaplamada benden de betersin iklima senin kız napıyor iyimi benimki diş çıkarıor yine çok huysuz iştahsız yedii yedii beni sinir sistemin altüst çocugu olmayan arkadaslar valla bugunlerinizin kıymetini çok iyi bilin gezin dolaşın istediiniz gibi yatın kalkın uykuya hasret kalıosun böle
çarşamba annemdeydim
perşembe k.validedeydim
2 gün akşamın menüleri kötü olunca böle oldu anlamıyorum hemn nasıl kilo aldığımı
sabah wcye çıkmak için akşamdan form içtim ama sabah kahvaltısındn sonra çıktım wcye
öncesinde wc olsaydı belki eksik çıkardım
sağol canım çok güzel moral verdin
haftaya 68 li olmak istiyorum
ama sabah sinrlendim börek yedim
bunu kendime yapmamam lazım ama yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?