Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

weeee dunkınden snra bugunkı menum :)))))
sabah azcık omlet 2 dılım cawdr ekmegı 1 form cay domates bıber peynır
ara : 1 yesıl cay 3 form bskuwı
oglen 3 kasık ıspanak 3 kasık yogurt 1 dlım ekmek
ara yesılcay 3 form bskuwı
aksam corba salata yogurt ıspanak (aksamları ekmek yemıcem )
ara meyve form cay

2 saatmi yürüdün tebrikler valla
ben 2 gündür spor yapamıyorum onu sıkıntısı içerisindeyim
bisiklet 15 şubatta geldi her gün yaptım 2 gündür hiç fırsat olmuyorki

benimde var bisiklet ama şuan ona vakit ayıramam cocuk rahat bırakmaz en güzeli yürüyüş

benmde menm
10.00:2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir, közlenmiş kırızı biber, domates

12.00: 5 tane siyah kuru üzüm

14.00:1 tabak barbunya, 1 dilim tb ekmeği yarın kase yoğurt

16.30:1 elma

19.00:1 kase çorba, 1 tabak fırında tavuklu pilav,salata( kayınvalidedeyim böyle olacak meburen) dolma sarma yapacak bide ama ben etli yemek yemiyorum etli sarmada yemiyorum

pazartsi: öğlen :tavuk, yoğurt, salata akşam:kabak yemeği, yoğurt,salata 1 dilim ekmek
salı : öğlen:kabak yemeği, yoğurt, salata 1 dilim tb ekmeği akşam:ıspanak kavurma yoğurt salata 1 dilim tb ekmeği
çarşamba : öğlen:ıspanak,yoğurt, salata 1 dilim tb ekmeği akşam:ton balıklı salata
perşembe :öğlen :tavuk, yoğurt ,salata akşam:brokoli, yoğurt, salata 1 dilim tb ekmeği
cuma : yağsız kıyma,salata, yoğurt akşam:tonlu salata

güzel olmuş

madem kaçış yok akşamları en az kaçamakla atlatmaya çalış bari ne diyim tatlım.ama kalabalık aileleri ben çok severim böle eltiler görümceler falan bende hiç yok

off off offf.ama ödül olarak yediysen bence hiç sorun yok doktorumda bana 20 günde bir veriyor böle

canım akşam menümde var yoğurt gözünden kaçmış...yoğurdu elimden geldiğince eklemeye çalışıyorum.Kahvaltı içinde ben onada dua ettim.Yavaş yavaş olacak ama...

pardon canım

çok güzel ama bi öğün sebze bir öğün et daha güzel olur biliyosundurda yinede sölemek istedim canım

akşamları ekmek yemememk bence büyük farklılık yaratır diye düşünüyorum.güzel bir başlangıç

bende sabah 1,5 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım

ara:yapmadım sabah 1,5 dilim yedim diye

öğle:6 kaşık z.y. yer elması

ara:doktor randevum 3,5 ta o saatten sonra yoğurt yada elma yerim

akşam:misafirim var eğer doktor serbest gün verirse misafirlere hazırladıklarımdan yerim yoksa tavuğum var onu yicem kızlar

madem kaçış yok akşamları en az kaçamakla atlatmaya çalış bari ne diyim tatlım.ama kalabalık aileleri ben çok severim böle eltiler görümceler falan bende hiç yok

öyle yapmya çalışacağım yoksa tartıya fene yansıyor
bizde çok kalabalık değiliz eşim 2 kardeş 1 görümcem var babane k.validem k.babam ortam güzel sohbetli oluyor

Harikasın Nurcanım,1 kilo vermek yaramış sana,hadi kim tutar seni...

Alemsin İklimacım,sen mutfak tarafına hiç bakma,arkan dönük otur,ben kabak mücveri teflon tavada yapıyorum yağsız olsun diye,,,Kabakları rendele,miktarına göre 1 veya 2 yumurta kır ,içine biraz un,kimyon,nane,tuz ilave et karıştır,teflon tavaya yay,kızarınca krep gibi ters çevir....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-59.html

4.yüz :) :) bu süper bişey haftalar süren sonunculuktan sonra :)
haftaya 1.lik bekliyoruz :)
İnşaallah Ececim,artık daha sık gireceğin için sevindim...

bilmemmi ama yokki sebze yemeğim bugunde yok of markete hala gidemedim

çok sağol arzu ablacım bakalım gerisi gelicekmi ehehe arkadaslarım çok hırslandırdı beni valla bu bahara fit olmam gerekli:)

bizde kv gittik geldik bişi yemedim orda habersiz gittik geldik işte bizde

Menü güzel Aslıcım,uyarsan iyi kilo verirsin bence...

Diyetisyenden iyi haberlerle gel bekliyoruz...

Bende menümü yazayım
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,domates,roka
ARA 3 dilim elma,1 çay bardağı kefir
ÖĞLEN 1 kase çorba,5 kaşık karnıbahar yemeği,yoğurt ve 3 kaşık pilav(yemeseydim iyiydi )
ARA yağsız tost,1 portakal,bitki çayı
AKŞAM yumurtalı kabak,1 köfte ve yoğurt yicem...
SPOR 45 dk yürüdüm ve evi temizledim,kızlar valla ev temizliğini sakın küçümsemeyin,benim ev 2 ev gibi(dublex) 5+1,2 banyo,2 de mutfak anlayacağınız pertim bugün bu arada camlar daha silinmedi...

Ben karatay diyetini yapamadım,ekmek olmaması sıktı beni,tamam çok yemem zatende sabah yenmeli bence...Sabah 2 yumurta ile kahvaltı çok cazip değildi,yukarıdaki diyet Ayça Kaya nın bakalım bunu deniyorum,Bu arada limonlu tarçınlı su içiyorum 1,5 litre onu hazırladım...

Son düzenleme:

hımtım pilav yerine keske 1 dilim ekmek yeseydin
portakal yarım yiyorum ben yarımda elma aralarda bazen
o yağsız tostu kim önerdi ayça kayamı?[/B]galete yense daha güzel arzu ablacım ben sadece sana fikir veriyorum yoksa ideal beslenme şeklin şuanda

kahvaltıeynir-zeytin-domates-1 br. şekersiz çay-2 dl. ekmek-1 elma
ara 1 br. süt
öğle:yarımşar kase çorba ve karnabahar(tuzsuzlar)-2 dl. etimek-yoğurt
ara 1 yeşilçay-1 elma
akşam:250 ml. çorba(bardakla içtimde)-3 dl. etimek-domates-bir çatalda peynir
0,75 lt. su
30 dk spor

teyzemler gelcek inş. ağır bişey falan yapılmaz sade çay içerler yoğsam dayanamayabilirim...

su içmeye devam...

ıyı aksamlarsevgılı hemcınslerım bugun cok uzgunum kendımı tutamadım hemde aksam aksam ablamla yemege gıdelım dedık tuttu benı hamburgercıye goturdu bıde küstü yemıyorum dıye tuttum hamburger yedım benım menumu yazmama gerek yok sanırım bugun resmen cok kotu bı dıyet programım oldu sabah cok ıyı basladım tartıda 300 gram eksılmıstım aksam herseyı berbat ettım

abla deseydin ne küsüon 87 kiloyum yapma lütfen deseydin bak cok kızdım ablana şimdibenimde annem babam cok ısrarcılardır bi kac kez afra tafra yaptım şimdi bana gelirken sekerli seyler getiremiolar yoksa cok fena insan kendine engel olamıorsırf destek yok die zayıflayamadıgımı bılırım ben aılenın destegı önemli gercekten

sabah:klasik kahvaltı
ara:10 badem
öğle:tavuk dürüm ayran
akşam:4 köfte bir dilim ekmek
ara:bir armut süt

off yine yedim haftasonu dürüm dısardan bugun yine temizlik gunumdu öğleye bişi hazırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…