- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.621
2 saatmi yürüdün tebrikler valla
ben 2 gündür spor yapamıyorum onu sıkıntısı içerisindeyim
bisiklet 15 şubatta geldi her gün yaptım 2 gündür hiç fırsat olmuyorki
weeee dunkınden snra bugunkı menum :)))))
sabah azcık omlet 2 dılım cawdr ekmegı 1 form cay domates bıber peynır
ara : 1 yesıl cay 3 form bskuwı
oglen 3 kasık ıspanak 3 kasık yogurt 1 dlım ekmek
ara yesılcay 3 form bskuwı
aksam corba salata yogurt ıspanak (aksamları ekmek yemıcem )
ara meyve form cay
pazartsi: öğlen :tavuk, yoğurt, salata akşam:kabak yemeği, yoğurt,salata 1 dilim ekmek
salı : öğlen:kabak yemeği, yoğurt, salata 1 dilim tb ekmeği akşam:ıspanak kavurma yoğurt salata 1 dilim tb ekmeği
çarşamba : öğlen:ıspanak,yoğurt, salata 1 dilim tb ekmeği akşam:ton balıklı salata
perşembe :öğlen :tavuk, yoğurt ,salata akşam:brokoli, yoğurt, salata 1 dilim tb ekmeği
cuma : yağsız kıyma,salata, yoğurt akşam:tonlu salata
günaydın kızlar menümüz yazmamız istenmiş yazayım hemen
akşama kadar bildiğiniz gibi güzel oluyor menüm
ama çarşambadan beri evde yemiyoruz çarşamba annemdeydim küçük lahmacun yedim akşam
perşembe k.validedeydim 1 dilim börek yedim ıspanaklı
cuma yani dün akşm k.validedeydim akşam çorba, fırında tavuklupilav, salata yedim, bide gllüoğlndan tatlı vardı baklava ondan yedim 2 dilim(ben bu ttlıya hayatta dayanamıyorum)
bugün akşamda k.validedeyim
pazarda sabahtan itibaren ordayız
yani şunu deyim benm menü düzenim pazartesiden itibaren oturur.
niye her akşam ordayız onunda cvbını vereyim görümcem adandada değil
o geldi onla beraber vakit geçirmek için gidiyoruz
öpüyorum hepiciğinizi
dunkı menum
sabah norml klasık kahwaltı
oglen 3 4 gıbı 1 bucuk lahmacun ayran
aksam : kola cerez cekırdek azcık dondurma bıskuwı cubuk cklata
breee bendekı mıgdeye bak ne yemısım beeee
ama bugn kesnlkle kacamak yapmıcm
canım akşam menümde var yoğurt gözünden kaçmış...yoğurdu elimden geldiğince eklemeye çalışıyorum.Kahvaltı içinde ben onada dua ettim.Yavaş yavaş olacak ama...
merhaba kızlar dnkü menümü yazım
sabah:kalasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:nesecafe sekersiz 3 form bisküvi
öğle:köfte 1 dilim ekmek ayran
akşam:tavuk yemeği salata 1 dilim ekmek
yeşilçay ve suyumu içtim 2 saat yürüdüm
weeee dunkınden snra bugunkı menum :)))))
sabah azcık omlet 2 dılım cawdr ekmegı 1 form cay domates bıber peynır
ara : 1 yesıl cay 3 form bskuwı
oglen 3 kasık ıspanak 3 kasık yogurt 1 dlım ekmek
ara yesılcay 3 form bskuwı
aksam corba salata yogurt ıspanak (aksamları ekmek yemıcem )
ara meyve form cay
madem kaçış yok akşamları en az kaçamakla atlatmaya çalış bari ne diyim tatlım.ama kalabalık aileleri ben çok severim böle eltiler görümceler falan bende hiç yok
Harikasın Nurcanım,1 kilo vermek yaramış sana,hadi kim tutar seni...merhaba kızlar dnkü menümü yazım
sabah:kalasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:nesecafe sekersiz 3 form bisküvi
öğle:köfte 1 dilim ekmek ayran
akşam:tavuk yemeği salata 1 dilim ekmek
yeşilçay ve suyumu içtim 2 saat yürüdüm
canım çok tuhaf şeyler çekiyor şimdi mercimek köftesi yaptımm
yanına krep istiyumm
sonra kabakla mücver noluyo bana kızlar ya acıkınca pis boğaz oluyorum
yemek yapmaya erinen bn bi mutfak aşığı olup çıkıverdim
size tavsiyem amerikan mutfaklı evde oturmayın oraya bakınca yemek geliyo aklıma
gecekondumu özledimm
İnşaallah Ececim,artık daha sık gireceğin için sevindim...http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-59.html
4.yüz :) :) bu süper bişey haftalar süren sonunculuktan sonra :)
haftaya 1.lik bekliyoruz :)
bilmemmi ama yokki sebze yemeğimmadem kaçış yok akşamları en az kaçamakla atlatmaya çalış bari ne diyim tatlım.ama kalabalık aileleri ben çok severim böle eltiler görümceler falan bende hiç yok
off off offf.ama ödül olarak yediysen bence hiç sorun yok doktorumda bana 20 günde bir veriyor böle
pardon canım
çok güzel ama bi öğün sebze bir öğün et daha güzel olur biliyosundurda yinede sölemek istedim canım
akşamları ekmek yemememk bence büyük farklılık yaratır diye düşünüyorum.güzel bir başlangıç
Harikasın Nurcanım,1 kilo vermek yaramış sana,hadi kim tutar seni...
Alemsin İklimacım,sen mutfak tarafına hiç bakma,arkan dönük otur,ben kabak mücveri teflon tavada yapıyorum yağsız olsun diye,,,Kabakları rendele,miktarına göre 1 veya 2 yumurta kır ,içine biraz un,kimyon,nane,tuz ilave et karıştır,teflon tavaya yay,kızarınca krep gibi ters çevir....
İnşaallah Ececim,artık daha sık gireceğin için sevindim...
Menü güzel Aslıcım,uyarsan iyi kilo verirsin bence...pazartsi: öğlen :tavuk, yoğurt, salata akşam:kabak yemeği, yoğurt,salata 1 dilim ekmek
salı : öğlen:kabak yemeği, yoğurt, salata 1 dilim tb ekmeği akşam:ıspanak kavurma yoğurt salata 1 dilim tb ekmeği
çarşamba : öğlen:ıspanak,yoğurt, salata 1 dilim tb ekmeği akşam:ton balıklı salata
perşembe :öğlen :tavuk, yoğurt ,salata akşam:brokoli, yoğurt, salata 1 dilim tb ekmeği
cuma : yağsız kıyma,salata, yoğurt akşam:tonlu salata
bende sabah 1,5 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım
ara:yapmadım sabah 1,5 dilim yedim diye
öğle:6 kaşık z.y. yer elması
ara:doktor randevum 3,5 ta o saatten sonra yoğurt yada elma yerim
akşam:misafirim var eğer doktor serbest gün verirse misafirlere hazırladıklarımdan yerim yoksa tavuğum var onu yicem kızlar
Bende menümü yazayım
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,domates,roka
ARA 3 dilim elma,1 çay bardağı kefir
ÖĞLEN 1 kase çorba,5 kaşık karnıbahar yemeği,yoğurt ve 3 kaşık pilav(yemeseydim iyiydi)
ARA yağsız tost,1 portakal,bitki çayı
AKŞAM yumurtalı kabak,1 köfte ve yoğurt yicem...
SPOR 45 dk yürüdüm ve evi temizledim,kızlar valla ev temizliğini sakın küçümsemeyin,benim ev 2 ev gibi(dublex) 5+1,2 banyo,2 de mutfak anlayacağınız pertim bugün bu arada camlar daha silinmedi...
Ben karatay diyetini yapamadım,ekmek olmaması sıktı beni,tamam çok yemem zatende sabah yenmeli bence...Sabah 2 yumurta ile kahvaltı çok cazip değildi,yukarıdaki diyet Ayça Kaya nın bakalım bunu deniyorum,Bu arada limonlu tarçınlı su içiyorum 1,5 litre onu hazırladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?