- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.841
YEME ASLICIM SAKIN YEME YAZI DUGUN PLAJI DUSUNkızlar regl olacam diye herhalde gözümün önünden bi sürü yiyecekler geçiyor ama tutuyorum kendimi
bnde öyleyim inan çikolata yiyorum valla çay kaşığıylaa kızlar dün fırında aldım 23 mart kızımın doğum günü sohbetli yapacam inşallah komsum yardım ederse baklava acıcam burdan duyrulurrrr
kızlar ınternetten kurklu yeleklerden sıpars wermıstm geldı bırazcık dar oldu 65 de lamp dıe oturur yanı hemmen 3 kg dha wermm gerek
hem yuruyus hem guzl bı menu supersın sen hayatm
60 lar demek
60 kilo olmak demek
çok uykusuzum kızlar uykum var sabahtanda saf gibi çok açıkmıstım akşamdan yaptığım bezelye yemeğimi yedimm
1 kase az bi peynir yarım sürahi su
2 gğndür yeşilçaylarımı içmiyorum onun verdiği halsizlikte olabilir
kızlar regl olacam diye herhalde gözümün önünden bi sürü yiyecekler geçiyor ama tutuyorum kendimi
bnde öyleyim inan çikolata yiyorum valla çay kaşığıylaa kızlar dün fırında aldım 23 mart kızımın doğum günü sohbetli yapacam inşallah komsum yardım ederse baklava acıcam burdan duyrulurrrr
gözümün önünde waffle dönüyor ama tabiki sadece dönecek ben yemeyeceğimbnde öyleyim inan çikolata yiyorum valla çay kaşığıylaa kızlar dün fırında aldım 23 mart kızımın doğum günü sohbetli yapacam inşallah komsum yardım ederse baklava acıcam burdan duyrulurrrr
yemiyorum canımYEME ASLICIM SAKIN YEME YAZI DUGUN PLAJI DUSUN
bnm de 22 mart canım
görürsün inşallah pınarımbende birgün 60 ları görürmüyüm acaba.ben 69zu görsem bile yeter daha çok yolum var.
tut tut sakın bırakma.tarçın çubuklu süte başla canım gene
gıcık kızlar gelim lalecim onların saçını başını yolayım zaten gerginim hırsım çıkarbugun oglen yemegınde baklava vardı su böreği vardı almadımama varya sınır oldum kızlar aldılar ve oh oh cok guzelmıs demezlermı bana ınat cok canım cektı ama yemedıııııııııııııımm kendımı bu konuda tebrık edıyorum ve saolsun yemekhanemızde calısan bayan cok yardımcı oluyo laleye corba koy salatasını bol ver falan butun ısyerı seferber oldu ama su gıcık kızlar yokmuuu
aslı senin adet günü ne zaman
hım şişkinlik varmı sende benim de bugunlerde olmam gerekiyor
carsya gıttım geldım kızlar bvankada ıslerım wardı dondum ama kar yagıyo buraya buz gıbı yanı
burası güneşliydi kapı açık oturuyorduk
ama biraz önce terketti gitti bizi
bıze gelır belkım dıcm ama ımkansızoglen yemegımı bıle smdı yedım
menum
sabah : 2 dılm cawdr ekmegı 2 dılm kasar 4 sıyah 2 yesıl zeytın form cay
ara 1 portakal yesıl cay
oglen 1 dılm cawdr ekmegı 5 kasık feln kabuska yemegı
aksam corba
ara meyve
su 2 lıtre
gözümün önünde waffle dönüyor ama tabiki sadece dönecek ben yemeyeceğim
hazır baklava yufkaları satılıyor ondan yapsan daha kolay olur iklimacım
yemiyorum canım
wayy balık burcu duygusal arkadşım benm
görürsün inşallah pınarım
tutuyorum süt açmaya korkuyorum canım hep arıya gidiyor üzülüyorum
ama tarçınlı yeşilçay içyorum
gıcık kızlar gelim lalecim onların saçını başını yolayım zaten gerginim hırsım çıkar
tebrik ediyorum canımben olsam yerdim zaten regl kapıda
oww çok acıkmışsındır sen
doydunmu bari?
bu arada akşamın az yanında 1 dilim ekmek ye bence
valla aslıcım tam soplaıklar hakedıyolarama ben cok acıktım yaa
acııııııııııııııııııııım ama yanmda suan yıyeblecegm bısıcık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?