- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.821
menune koccamanmerhaba arkadaşlar bugün işyerinde yalnızım halada ofisteyim ihalemiz var bakalım kaça kadar sürücek bi tekim off valla şiştim bugün
bugünkü mönümü yazıyım;
sabah:2 dilm kepek ekmeği arası lor ve domates maydanoz karışımı
ara:yarım armut
öğlen:3 köfte+salata+1 dilim ekmek
ara:1 kase ligh yoğurt+1 avuç leblebi
akşam:henüz ofisteyim eve gidebilirsem 6 kaşık ıspanak +bol salatam var gidemezsem ofisteki etiforma talimim
gece:1 portakal yerim
işte böle kızlar bugün acayip yoruldummm
onlar senn kv gibi 1-2 geceliğine geldiler
buyur etseydim yerleşeceklerdi ama etmedim
kakao olmaz diye düşünüyorum
tarçınlı deneyebilirsin
istiyorsan meyve yede ben duyduğumu söyledim doğruluğunu bilmiyorum googla amcaya sormak lazım
aynen canım ya seni sevdim ben :)))
bnde böyle düşünüyorum
o ülkeyi ele geçirmek için çok süper çalısma ,
bn kızıma aptamil ar kullanıyorum kusmayı önlesin diye gecen bi abla yurt dışından gelince şöyle dedii
sizin aptamilllerle bizimkiler çok farklı sizinkilerin tadı acı tıpkı zehir gibi
saka gibi geliyor insana ama gerçek buu
diyet kek yaptım canım elma sirkeli yağsız şekersiz elm rendeledim içine suyla yaptım tarcında koydum
bu tarifini de kocacığıma yapacam yarın inşallah
08.00:2 kuru kayısı, azyağda 1 yumurta 2 dilim tb ekmeği,biraz peynir,domates
10.00:2 ceviz
12.00:türk kahvesi
14.00:tavuk gögsü ızgara,salata, 2 ymk kaşığı yoğurt
17.00:4 tane siyah kuru üzüm
19.30:1 tabk kabak yemeği,salata,3 yk yoğurt
Selam bayanlar uzun zaman oldu gelemedim buraya isimler değişmiş yeni arkadaşlar gelmiş eskiler gitmiş zayıflayarak gitmişlerdir inşallah :)) begüm senin adını gördüm sadece daha bitmedimi kilolar :) şimdi diyeceksinizki bu kimdir gelmiş yazmış bunları haklısınızda :) ben daha önceki takım kaptanıydım zayıfladım gittim şükür darısı size inşallah...cümleten hayırlı akşamlar...
sabah:1 kepekli poça
ara:nescafe form biskvi
öğle:3 köfte 1 dilim ekmek salat 2 kasık barbunya
ara:10 badem yeşilçay
akşam:kabak ve biber dolması 1 bucuk dilim ekmek diet yoğurt
ara:1 elma
2 kere yeşilçay ve bol su içmeye özen gösterdim
günaydın kızlar gününüz adın olsun
alıntılarımı sonra yapacağım saçlarımı boyadık bekleme süresindeyim
kızlar bende pazar gününden beri motivasyon kalmadı.kayınvalidem tüm sinirlerimi harap edince ne yiyorum düzenli bilmiyorum inanın.iki gündür eve sadece gece yatmaya gidiyorum.evimden soğudum vallahi.kadın rahat rahat otursun evimde.eşimlede pazardan beri kavga ediyoruz.eşim öğlen işe gidip gece geliyor.sabahdan öğlene kadar annesiyle yalnız ve sabah da oğlu hizmet ediyor ona akşam ben eve geliyorum akşam da ben hizmet ediyorum.pazar günü gidecekdi ama rahatına geldi eşim abim bekliyor seni oraya götürecez demesine rağmen gitmedi ve ne zaman gidecek bilmiyorum.Günde 2,5 saat yürüyorum ve 10 saat çalışıyorum kalan zamanda da dermanım kalmıyor hafta içi eşimi bile görmüyorum o geldiğinde ben uyumuş oluyorum.belki haksızım ama yapamıyorum işte ve bu ısrarlı kalışı anlamıyorum.
ben iki günlük menümü yazmaya çalışayım
pazartesi
sabah:1 dilim kepek ekmeği-zeytin peynir domates
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:elma
akşam:1 dilim sütlü tatlı ( eve gitmedim akşam iş çıkışı arkadaşıma gittim yemek niyetine yedim)
salı
sabah:2 dilim kepek ekmeği-peynir zeytin domates
ara:1 avuç fındık
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepekli ekmek
akşam:sucuklu tereyağlı yumurta-peynir zeytin domates-2 dilim kepekli ekmek (iş çıkışı arkadaşıma hastaneye gittim.bebek sevmeye eve 10,30 gibi geldim ve bunları o saatte yedim)
sabahları 1,5 saat akşamları da 1 saat yürüdüm ve su da yeşil çayda içtim.
MENUM KISCELER
sabah :2 dılm cawdr ekmegı azcık sucuklu yumurta 1 kk peynır 1 dılım kasar 3 sıyah 2 yesıl zeytın cay
ara 3 form bskuwı yesıl cay
oglen 1 dılım cawdr ekmegı kabuska yemegı yogurt da yıcktm almayı unutmus nısanlm
ara portakal yeslcay
aksam :kabuska salata yogurt tursu
ara belkı meywe
2 lıtreden fazla su
menumu yazıyorum sekerler
sabah 2 dılım cavdar ekmegı azcıkın peynır sekersız cay
ara yok
öğlen corba ,salata,3 adet kofte
ara birtane armut
aksam salata corba
su ıcemedım yıne ya bıde form cayını unuttum aksama evde ıcıcem artık su su onumdede duruyo ıcemıyorum ya unutuyorum hep
kızlar ben artık türk kahvesini şekersiz içiyorum eskiden çok şekerli içerdim şekersiz içenlereolurdum
diyetle birlikte az şeker atmaya başladım(yarım küp şekeri kadar)
2 gündür onuda bıraktım şekersiz daha güzelmiş türk kvesi
Yaşamak için yemek
"Geç saatte yemek yiyorsun dokunmuyor mu?" diye soruyor. "Aç iken uyumam ben." diyorum. "Neden? Sonra kilo aldığından şikayet edersin bak." diyor. "Deli olma. Ya deprem olursa? Göçük altında ne kadar dayanırım aç aç? En nihayetinde yaşamak için yiyorum ben!" diyorum. O susarken ben hala yiyorum.
canlarım günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn:13:
gunaydın coook gzul bı gun dılıorum
gel berber olsun pıanarım
ay ne rahat kadınmış ya çok tuhaf geliyor bi annenin böyle olması anne dediğin yemek yapar yardım eder
saçlarımı çok beğendim gelende beğeniyor bugün senn saçının renginden yapsak olurmu banada yakışırmı senn gibi diyorlar
beyaz tenlimisin tarçın bakırını ben beyaz tenlide çok beğeniyorum
ama bakır tonları dediğin gibi çok uzun kalmıyor
süt bilgisi içinde tşkler
kızlar dun aksam kabuska yemegı yaptım cok yapmısım ben smdı kac gun yıcm onu pffff
merhaba arkadaşlar bugün işyerinde yalnızım halada ofisteyim ihalemiz var bakalım kaça kadar sürücek bi tekim off valla şiştim bugün
bugünkü mönümü yazıyım;
sabah:2 dilm kepek ekmeği arası lor ve domates maydanoz karışımı
öğlen:3 köfte+salata+1 dilim ekmek
ara:1 kase ligh yoğurt+1 avuç leblebi
akşam:henüz ofisteyim eve gidebilirsem 6 kaşık ıspanak +bol salatam var gidemezsem ofisteki etiforma talimim
gece:1 portakal yerim
işte böle kızlar bugün acayip yoruldummm
canım pınardı değilmi ismin sen onu boşver meleğim görmemezlikten gel diyecem ama diyemiyorum aslında dilimde okdar çok sey varki anşatmak istediğim netse canım ya sabır hayırlısı olsun hakkında
begümcüm diyet kekin tar,f,n, yazıyorum
2 veya 3 su bardağı un
2 bardak su
2 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 elma
az tarçın
1 yemek kaşığı istenirse yağ
kabarma tozu bn 2 tane koydum
vanilin
aklımda bunlar kalmıs bu kadar olması lazım
günaydın kızlar.Cumaya az kaldı inşallah hepimiz için güzel haberler gelirr
dünkü menüm
saat 7: 2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-3 zeytin-domates
1 saat yürüyüş
saat 9: 200 ml diyet süt
saat 11: 15 tane kader fındık
saat 13: diyet yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği (yemeğim yoktu böyle oldu)
saat 15:1 elma
75 dk yürüyüş
saat 20:büyük bir kase çorba-2 dilim kepek ekmeği-iki kaşık yoğurt
kızlar ınternetten kurklu yeleklerden sıpars wermıstm geldı bırazcık dar oldu 65 de lamp dıe oturur yanı hemmen 3 kg dha wermm gerek
günaydın kızlargünaydın kızlar.Cumaya az kaldı inşallah hepimiz için güzel haberler gelirr
dünkü menüm
saat 7: 2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-3 zeytin-domates
1 saat yürüyüş
saat 9: 200 ml diyet süt
saat 11: 15 tane kader fındık
saat 13: diyet yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği (yemeğim yoktu böyle oldu)
saat 15:1 elma
75 dk yürüyüş
saat 20:büyük bir kase çorba-2 dilim kepek ekmeği-iki kaşık yoğurt
hemn 65 olman lazım yoksa öbür sezona giyersin gerçi sizin oralar sğouk yerler bence bu sezonada yetişir ama ben alsaydım bu sene giyemezdimkızlar ınternetten kurklu yeleklerden sıpars wermıstm geldı bırazcık dar oldu 65 de lamp dıe oturur yanı hemmen 3 kg dha wermm gerek
eet cıs yokgünaydın kızlar
cumaya son gün cıss yok
menün güzel pınarcım
hemn 65 olman lazım yoksa öbür sezona giyersin gerçi sizin oralar sğouk yerler bence bu sezonada yetişir ama ben alsaydım bu sene giyemezdim
burda nisanda bahar başlar
hasretçim hangi siteden alısveriş yapıyorsunn
hepberaber 60 lara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?