Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar dun aksam kabuska yemegı yaptım cok yapmısım ben smdı kac gun yıcm onu pffff

merhaba arkadaşlar bugün işyerinde yalnızım halada ofisteyim ihalemiz var bakalım kaça kadar sürücek bi tekim off valla şiştim bugün

bugünkü mönümü yazıyım;

sabah:2 dilm kepek ekmeği arası lor ve domates maydanoz karışımı

ara:yarım armut

öğlen:3 köfte+salata+1 dilim ekmek

ara:yarım armut

ara:1 kase ligh yoğurt+1 avuç leblebi

akşam:henüz ofisteyim eve gidebilirsem 6 kaşık ıspanak +bol salatam var gidemezsem ofisteki etiforma talimim

gece:1 portakal yerim

işte böle kızlar bugün acayip yoruldummm

menune koccaman

yemeeeeeeeeeeeeeeeem cok acıkırsam belkım yerım

diyet keki nasıl yaptın tatlım bi yazsana malzemeleri tek tek bende yapayım???

maşallah pek güzel

merhaba canım benim kilocuklar gittide daha gitmesi lazım hala burdayım işte ben.sen bidaha almadın demekki ne güzel

dolmalar ve ekmek olmamış biraz tatlım dikkat

günaydın kızlar gününüz adın olsun
alıntılarımı sonra yapacağım saçlarımı boyadık bekleme süresindeyim

amanda aman güzelleşiyoruz desene

sucuklu yumurta fena değilde saati çook kötü olmuş be canım.aman diyelim

çok güzel canım dengeli gayet

suyuda atlamassan mönün çok güzel

tebrikler tatlım ben hiç denemedim şekersiz türk kahvesini.ama onun dışında çay ve nescafeyi şekersiz içiyorum.senide bu yüzden çok tebrik ediyorum

ay bende böyle diyen ve yiyenlerdendim ama kocacımda yerdi yani bn tek değil
ne manyaklıkmıs ya ver verebilirsen şimdii
ama aklıma somali afrika falan geliyor gün içinde birkaç resim nefsime yemeğe karşı kilit vurmama yetiyor
bu yazıyo okuyunca aklıma van da olan annenin bebeğine sütü bitince tükürükle beslemesi geldi
çokta stabil
Allah ım sen herşeye kadirsin kızlar bugun kızımı doktora götürdüm
doktorum çok şirin bi bayan 50 60 yaşlarında beşiktaşın yerlisi
öksürüyor kızcem dedimm bi dinlediibu öyle öksürükten değil dedi kronikmiş evde koku var diyo çamasır suyu yumusatıcı ve evde çamaşır kurutmayı yasakladı ayrıyetten süpürgemi değiştirmem lazımmıs o nun tozuda yaparmışş arnica bora düşünüyorum kızlar
oyyy kızımmm çok kaa masraflı bide yatarak yemek yediği için bronşları tıkanmıs gelirken bide istoçtan mama sandalyesi aldıkk
neyse kızım sağlıklı olsunda başka bişey istemem

kızlar bide motiveleiniz için çok çok sağolunn

canım pınardı değilmi ismin sen onu boşver meleğim görmemezlikten gel diyecem ama diyemiyorum aslında dilimde okdar çok sey varki anşatmak istediğim netse canım ya sabır hayırlısı olsun hakkında

begümcüm diyet kekin tar,f,n, yazıyorum

2 veya 3 su bardağı un
2 bardak su
2 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 elma
az tarçın
1 yemek kaşığı istenirse yağ
kabarma tozu bn 2 tane koydum
vanilin
aklımda bunlar kalmıs bu kadar olması lazım

benim bildiğim annelerde dediğin gibi ama bendeki şansızlıkmıdır nedir bilemedim ki.o değil de eşimle aramız bozuldu ona üzülüyorum.

heheh hemde reklam yapmış oluyorsun saçlarınla.hiç kuaförün dip boyası geçmi olurmu.süslen püslen ne güzel yaww

tarçın bakırı beyaz tenlilere daha çok yakışlıyor ama ben o kadar beyaz tenli değilim canım.

kızlar dun aksam kabuska yemegı yaptım cok yapmısım ben smdı kac gun yıcm onu pffff

üstüne acı döke döke mis gibi yersin canım ne güzel hazı pişmiş yemek daha ne olsun.fazla gelecekse yolla ben bayıla bayıla yerim :))

menün çok güzelmiş canım .maşallah

canım pınardı değilmi ismin sen onu boşver meleğim görmemezlikten gel diyecem ama diyemiyorum aslında dilimde okdar çok sey varki anşatmak istediğim netse canım ya sabır hayırlısı olsun hakkında

görmemezlikten gelmeye çalışıyorum ama içim içimi yiyor.saolasın sanırım birkaç güne gidecek

un kepek unu da kullanabilir.ve tatlandırmak için içine biraz kuru üzüm yada kuru incir de konulabilir.

gunaydın coook gzul bı gun dılıorum

canlarım günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn:13:

size de günaydın kızlarrrr.çok mutlu olalım hepimizzz.yarın cumaya süper hazırlanalım.

günaydın kızlar.Cumaya az kaldı inşallah hepimiz için güzel haberler gelirr

dünkü menüm

saat 7: 2 dilim kepek ekmeği-1 kk peynir-3 zeytin-domates

1 saat yürüyüş

saat 9: 200 ml diyet süt

saat 11: 15 tane kader fındık

saat 13: diyet yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği (yemeğim yoktu böyle oldu)

saat 15:1 elma

75 dk yürüyüş

saat 20:büyük bir kase çorba-2 dilim kepek ekmeği-iki kaşık yoğurt

hem yuruyus hem guzl bı menu supersın sen hayatm

kızlar ınternetten kurklu yeleklerden sıpars wermıstm geldı bırazcık dar oldu 65 de lamp dıe oturur yanı hemmen 3 kg dha wermm gerek

canlarım günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn:13:

gunaydın coook gzul bı gun dılıorum

günaydın kızlar
cumaya son gün cıss yok
menün güzel pınarcım

kızlar ınternetten kurklu yeleklerden sıpars wermıstm geldı bırazcık dar oldu 65 de lamp dıe oturur yanı hemmen 3 kg dha wermm gerek
hemn 65 olman lazım yoksa öbür sezona giyersin gerçi sizin oralar sğouk yerler bence bu sezonada yetişir ama ben alsaydım bu sene giyemezdim
burda nisanda bahar başlar

eet cıs yok bn mayısa kadr gıyerm o yelegı aslıcım ck merkım wardı ıı oldu yaa
hasretçim hangi siteden alısveriş yapıyorsunn
hepberaber 60 lara

hepberaber 60lara ne canım:26::26:ben genlde markafonı ve trendyoldan alıswers yapıorum ama bunu gıttıgıdıyordn aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…