Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım dersaneye gtmem ıcın ısten cıkmm gerekır eet cok az puanla atanıoruz gerckten 70 bıle atanablırım kı ole cok atanan war kendım calıssam basarılı olurmuyum acaba:18::18::18:

canım sole dusun eger maasın dusukse ve o kadar maasa bı ıs bulabılceksen tekrar dusunme cık kesınlıkle ama sartlara gre cok ıyı falan dıyosan bılemem kendın dıyosun hem dusuk puanlarımız dıye kı yerınde olsam bole bıseyı goze alırdım:26:

maasım ıı aslında canm sartlarda ıı sadce ıznım yok tabıkı bu cok kotu bunalıosun artk hep iş hep iş bılemedımkı smdı ben

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sapolun. Eşim tüm hafta evde. O yüzden pek yazamıyorum. Ama sizi takip ediyorum.

sen kocişle ilgilen canım
iyi üşütmüş adamcağız tekrrdan geçmişler olsun

biyendim cok :)canm bu sıyah kuru uzum ne ıse yarıyo bulentımde almıs bna kan yapsın dıe yapar mıkı:26:
siyah
tşk ederim binde seni beğeniyorum yawrummm
siyah üzüm kan yapıyor canım ama fazla tüketmemek lazım 6 taneyi geçmeyecek
bide ben siyah üzümü yemesi kolay olduğu için tercih ediyorum
malum işyerindeyim müşteri varken bile aramda onu rahatlıkla yiyebiliyorum
bazen ara öğünde elma yicem diyorum müşteri geliyor
kütür kütür elma yiyemiyeceğime göre ggidip üzüm atıyorum kolay oluyor yani

günaydın kızlarrr bugun bomba gıbıyım dun cok fenaydım ve agzıma lokma suremedım o yuzdende menumu yazamadım nasılsınız nasıl gıdıyor dıyet
günaydın tatlımcım
İşte Aslımız full motivasyon ile geri geldiiii.
kayısı sindirime iyi gelir özelliklede sabah aç karına.üzümde kan yapar.Süper seçimler canım.Sen bu işi gerçekden biliyorsun Aslıcım
eve motivem tavan yaptı yine
bu işi biliyorumda bazen uygulayamıyorum
kaynnıda okudum canım
sen rica etsen mesela anne bize kaşam kuru fasülye yaprmısın desen yapmazmı acaba
sen demişsin rahat olduğunu yapmaz diye ama sen söylesen yinede yapmazmıki?

menülerin benm haftasonunda yediklerim yanında mükemmel
ilk akşam sütlü tatlı fazla kaçmamış
dünde yumurtanın yanında kepek ekmeği yemişsin sonuçta çok kötü değil

vay süslüüüüm benim.ne renk saçların
buyrun benim:78::78:
:108::108::108::108::108:
çikolata kahvenin bi açık tonu gibi pınarım
bu arada aslında dip boyam gelmişti 3 ay oldu terzi sökük misali üşendim
bugün dip yapacaktım baktım dip boya rengim yok kalmamış iş yerinde bu renk yaptım

aaa cok merk ettım foto yukle mutlaka
canım yükleyebilirsem yüklerim ancak evde olur buiş

kızlar pazartesi sabah :70.9dum
bu sabh :69.8 im
çabuk gelen kilo çabuk gidiyo 2 günde 1 kg gitti
ama çok hafif beslendim sabah harici ekmek yemedim
bide spor yapamadım bu aralar bu akşam sporda yaparım biraz

MENUM KISCELER
sabah :2 dılm cawdr ekmegı azcık sucuklu yumurta 1 kk peynır 1 dılım kasar 3 sıyah 2 yesıl zeytın cay
ara 3 form bskuwı yesıl cay
oglen 1 dılım cawdr ekmegı kabuska yemegı yogurt da yıcktm almayı unutmus nısanlm
ara portakal yeslcay
aksam :kabuska salata yogurt tursu
ara belkı meywe
2 lıtreden fazla su

yürüyüş yapabilme imkanının olması çok güzel gercektende yediklerini erittiini düşünüyorum ama sen kv göndermenin bir yolunu bul çünkü senin düzen altüst olmuş gibi mönülerin eskiden daha iyiydi canım kimse içinde çok verici biri olma bırak kv kendi işini kendi görsün..kv oğlu sen yokken bol bol zaman gecırıyorlar belki oğluna bişiler yemesi için hazırlıordur.

maasım ıı aslında canm sartlarda ıı sadce ıznım yok tabıkı bu cok kotu bunalıosun artk hep iş hep iş bılemedımkı smdı ben

:44:ben cıkamadım mesela hem maasım standardın üstünde hemde cumtsi pazar tatıl benım boyle ısı bıdaha bulamam dıye ama acıkcası cıkmayı sınavıma 3 ay kaldı hala dusunmuyorum desem yalan olmaz:26:

menumu yazıyorum sekerler
sabah 2 dılım cavdar ekmegı azcıkın peynır sekersız cay
ara yok
öğlen corba ,salata,3 adet kofte
ara birtane armut
aksam salata corba
su ıcemedım yıne ya bıde form cayını unuttum aksama evde ıcıcem artık su su onumdede duruyo ıcemıyorum ya unutuyorum hep

SU onmlı canm ıcmeye calıs ben 1 bck lıtrelık dolduruyorm ıcıorum sureklı mennde guzl

08.00:2kuru kayısı, domatesli biber(menemenin yımırtasız hali),2 dilim tb ekmeği 2 çatal peynir

10.30:5 tane siyah kuru üzüm

12.00:türk kahvesi

13.30:80 gram yağı süzülmüş ton balığıyla bol salata

17.00:1 küçükcük portakal

19.00:1 tabak ıspanak kavurma üzerine sarımsaklı yoğurt,salata

Son düzenleme:

ama ben bunu cok begndm bnm menumden dha guzl

sennkide çok güzel tatlımcım
cumaya 2 gün kaldı hafif beslenmek gerek
bide akşamki menünden sonra meyva yerine süt iç bence
bende meyve yiyordum geçen gün biri dediki akşam yiyeceğimiz 1 portakal 1 dilim kek gibi etki yaparmış vücutta
ne derece doğru bilmiyorum

vallahi moral oldun canım yaa.iki gndr inan ne yediğimin farkında değilim.ağlamakdan gözlerimin altı mosmor olmuş.ya yap desem bu sefer evi iyice benimseyecek o zaman hiç gitmez artık.sabahları bile oğlu hazırlıyor kahvaltıyı

güle güle kullan canım saçını da.bende birkaç aydır tarçın bakırına boyuyorum.ama bakır tonları çok sıkıntılı oluyor hemen akıyor.ilk iki hafta iyi oluyor ama sonrasında akıyor.akıncaki rengide seviyorum ama o zaman çıtçıtlarımı kullanamıyorum :)))

kızlar pazartesi sabah :70.9dum
bu sabh :69.8 im
çabuk gelen kilo çabuk gidiyo 2 günde 1 kg gitti
ama çok hafif beslendim sabah harici ekmek yemedim
bide spor yapamadım bu aralar bu akşam sporda yaparım biraz

onlar zaten gelmemişti gelir gibi yapmıştı.moral de çok etkili galiba pes etmek yok olacak

turşuyu çok kaçırma canım

yok canım nerde sabahda eşim hazırlıyor kahvaltılarını

akşam doyacakmısın canım ya.ara öğünleri atlamama çalış bak bugün bir uzmanda tv de aynı şeyi söylüyordu

bugünlerde kim ıspanak dese canım çekiyor yawww.afiyet olsun

sut mu:18::18: hıc sewmm acaba kakaolu olanlarndan ıcsem olur mu kı

kızlar ben birkaç yıl önce spor salonuna gidiyordum oradaki görevliler spordan sonüiç ts armemizi önermişti.hem yağ yakmayı da hızlandırıyormuş.bu sıeg amlkla o habadi yüzüyüşden sonrada bir diyet süt içtim.bu bilgiyi sizinle de paylaşmak istedim

Yeni bir çalışmanın sonuçlarına göre ağırlık kaldırma egzersizi yaptıktan sonra süt içilmesi, soya veya karbonhidratlı içeceklere göre kas yapımını daha fazla artırırken, daha çok yağ yakılmasını da sağlıyor.

Araştırmacılar ağırlık kaldırma egzersizini tamamladıktan hemen sonra veya bir saat sonra birer bardak yağsız süt, soya proteini içeceği veya karbonhidratlı bir içecek tüketen üç ayrı grupta bu içeceklerin kas yapımı ve yağların yakılması üzerindeki etkilerini araştırmış. 12 hafta süreyle haftada beş gün ağırlık kaldırma egzersizi uygulayarak yapılan çalışmanın başlangıcında her katılımcının vücut bileşimi ölçülerek yağsız kütleleri ve yağ miktarları belirlenip, çalışmanın sonunda bu ölçümler tekrarlanmış. Kanada Ontario’da McMaster Üniversitesi fizyologları tarafından yapılan bu çalışma American Journal of Clinical Nutrition dergisinde yayımlandı.

Grupların üçünde de kas artışı olmuş, ama bu artış süt içenlerde en yüksek düzeyde saptanmış. Çalışmanın sonunda süt içen grubun, karbonhidrat grubuna göre yüzde 60 ve soya grubuna göre yüzde 40 daha fazla kas yaptığı görülmüş. Ayrıca süt içenler bazı egzersizlerde de diğer iki gruba göre daha yüksek performans göstermiş.

akşam doyacakmısın canım ya.ara öğünleri atlamama çalış bak bugün bir uzmanda tv de aynı şeyi söylüyordu

valla canımcım derse bı oturuyorum resmen savasıyorum unutuyorum aclıgııbu arada lutfen canını sıkma olurmu bosu bosuna kendını uzme nasıl olsa gıdecek az rahat ol hatta kocısıne bakıo sende bıraz kafanı dınle keyıf yap bosver :26:

kızlar ben artık türk kahvesini şekersiz içiyorum eskiden çok şekerli içerdim şekersiz içenlere olurdum
diyetle birlikte az şeker atmaya başladım(yarım küp şekeri kadar)
2 gündür onuda bıraktım şekersiz daha güzelmiş türk kvesi

ac dııl mı smdı ben sna bakıorum

gel berber olsun pıanarım
ay ne rahat kadınmış ya çok tuhaf geliyor bi annenin böyle olması anne dediğin yemek yapar yardım eder
saçlarımı çok beğendim gelende beğeniyor bugün senn saçının renginden yapsak olurmu banada yakışırmı senn gibi diyorlar
beyaz tenlimisin tarçın bakırını ben beyaz tenlide çok beğeniyorum
ama bakır tonları dediğin gibi çok uzun kalmıyor
süt bilgisi içinde tşkler

onlar zaten gelmemişti gelir gibi yapmıştı.moral de çok etkili galiba pes etmek yok olacak
onlar senn kv gibi 1-2 geceliğine geldiler
buyur etseydim yerleşeceklerdi ama etmedim

sut mu:18::18: hıc sewmm acaba kakaolu olanlarndan ıcsem olur mu kı

ac dııl mı smdı ben sna bakıorum

kakao olmaz diye düşünüyorum
tarçınlı deneyebilirsin
istiyorsan meyve yede ben duyduğumu söyledim doğruluğunu bilmiyorum googla amcaya sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…