- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.801
canım dersaneye gtmem ıcın ısten cıkmm gerekır eet cok az puanla atanıoruz gerckten 70 bıle atanablırım kı ole cok atanan war kendım calıssam basarılı olurmuyum acaba:18::18::18:
canım sole dusun eger maasın dusukse ve o kadar maasa bı ıs bulabılceksen tekrar dusunme cık kesınlıkle ama sartlara gre cok ıyı falan dıyosan bılemem kendın dıyosun hem dusuk puanlarımız dıye kı yerınde olsam bole bıseyı goze alırdım:26:
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sapolun. Eşim tüm hafta evde. O yüzden pek yazamıyorum. Ama sizi takip ediyorum.
siyahbiyendim cok :)canm bu sıyah kuru uzum ne ıse yarıyo bulentımde almıs bna kan yapsın dıe yapar mıkı:26:
günaydın tatlımcımgünaydın kızlarrr bugun bomba gıbıyımdun cok fenaydım ve agzıma lokma suremedım o yuzdende menumu yazamadım nasılsınız nasıl gıdıyor dıyet
eve motivem tavan yaptı yineİşte Aslımız full motivasyon ile geri geldiiii.
kayısı sindirime iyi gelir özelliklede sabah aç karına.üzümde kan yapar.Süper seçimler canım.Sen bu işi gerçekden biliyorsun Aslıcım
menülerin benm haftasonunda yediklerim yanında mükemmelkızlar bende pazar gününden beri motivasyon kalmadı.kayınvalidem tüm sinirlerimi harap edince ne yiyorum düzenli bilmiyorum inanın.iki gündür eve sadece gece yatmaya gidiyorum.evimden soğudum vallahi.kadın rahat rahat otursun evimde.eşimlede pazardan beri kavga ediyoruz.eşim öğlen işe gidip gece geliyor.sabahdan öğlene kadar annesiyle yalnız ve sabah da oğlu hizmet ediyor ona akşam ben eve geliyorum akşam da ben hizmet ediyorum.pazar günü gidecekdi ama rahatına geldi eşim abim bekliyor seni oraya götürecez demesine rağmen gitmedi ve ne zaman gidecek bilmiyorum.Günde 2,5 saat yürüyorum ve 10 saat çalışıyorum kalan zamanda da dermanım kalmıyor hafta içi eşimi bile görmüyorum o geldiğinde ben uyumuş oluyorum.belki haksızım ama yapamıyorum işte ve bu ısrarlı kalışı anlamıyorum.
ben iki günlük menümü yazmaya çalışayım
pazartesi
sabah:1 dilim kepek ekmeği-zeytin peynir domates
ara:1 elma
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:elma
akşam:1 dilim sütlü tatlı ( eve gitmedim akşam iş çıkışı arkadaşıma gittim yemek niyetine yedim)
salı
sabah:2 dilim kepek ekmeği-peynir zeytin domates
ara:1 avuç fındık
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepekli ekmek
akşam:sucuklu tereyağlı yumurta-peynir zeytin domates-2 dilim kepekli ekmek (iş çıkışı arkadaşıma hastaneye gittim.bebek sevmeye eve 10,30 gibi geldim ve bunları o saatte yedim)
sabahları 1,5 saat akşamları da 1 saat yürüdüm ve su da yeşil çayda içtim.
buyrun benimvay süslüüüüm benim.ne renk saçların
canım yükleyebilirsem yüklerim ancak evde olur buişaaa cok merk ettım foto yukle mutlaka
kızlar bende pazar gününden beri motivasyon kalmadı.kayınvalidem tüm sinirlerimi harap edince ne yiyorum düzenli bilmiyorum inanın.iki gündür eve sadece gece yatmaya gidiyorum.evimden soğudum vallahi.kadın rahat rahat otursun evimde.eşimlede pazardan beri kavga ediyoruz.eşim öğlen işe gidip gece geliyor.sabahdan öğlene kadar annesiyle yalnız ve sabah da oğlu hizmet ediyor ona akşam ben eve geliyorum akşam da ben hizmet ediyorum.pazar günü gidecekdi ama rahatına geldi eşim abim bekliyor seni oraya götürecez demesine rağmen gitmedi ve ne zaman gidecek bilmiyorum.Günde 2,5 saat yürüyorum ve 10 saat çalışıyorum kalan zamanda da dermanım kalmıyor hafta içi eşimi bile görmüyorum o geldiğinde ben uyumuş oluyorum.belki haksızım ama yapamıyorum işte ve bu ısrarlı kalışı anlamıyorum.
ben iki günlük menümü yazmaya çalışayım
pazartesi
sabah:1 dilim kepek ekmeği-zeytin peynir domates
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:elma
akşam:1 dilim sütlü tatlı ( eve gitmedim akşam iş çıkışı arkadaşıma gittim yemek niyetine yedim)
salı
sabah:2 dilim kepek ekmeği-peynir zeytin domates
ara:1 avuç fındık
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepekli ekmek
akşam:sucuklu tereyağlı yumurta-peynir zeytin domates-2 dilim kepekli ekmek (iş çıkışı arkadaşıma hastaneye gittim.bebek sevmeye eve 10,30 gibi geldim ve bunları o saatte yedim)
sabahları 1,5 saat akşamları da 1 saat yürüdüm ve su da yeşil çayda içtim.
maasım ıı aslında canm sartlarda ıı sadce ıznım yok tabıkı bu cok kotu bunalıosun artk hep iş hep iş bılemedımkı smdı ben
menumu yazıyorum sekerler
sabah 2 dılım cavdar ekmegı azcıkın peynır sekersız cay
ara yok
öğlen corba ,salata,3 adet kofte
ara birtane armut
aksam salata corba
su ıcemedım yıne ya bıde form cayını unuttum aksama evde ıcıcem artık su su onumdede duruyo ıcemıyorum ya unutuyorum hep
08.00:2kuru kayısı, domatesli biber(menemenin yımırtasız hali),2 dilim tb ekmeği 2 çatal peynir
10.30:5 tane siyah kuru üzüm
12.00:türk kahvesi
13.30:80 gram yağı süzülmüş ton balığıyla bol salata
17.00:1 küçükcük portakal
19.00:1 tabak ıspanak kavurma üzerine sarımsaklı yoğurt,salata
sennkide çok güzel tatlımcımMENUM KISCELER
sabah :2 dılm cawdr ekmegı azcık sucuklu yumurta 1 kk peynır 1 dılım kasar 3 sıyah 2 yesıl zeytın cay
ara 3 form bskuwı yesıl cay
oglen 1 dılım cawdr ekmegı kabuska yemegı yogurt da yıcktm almayı unutmus nısanlm
ara portakal yeslcay
aksam :kabuska salata yogurt tursu
ara belkı meywe
2 lıtreden fazla su
eve motivem tavan yaptı yine
bu işi biliyorumda bazen uygulayamıyorum
kaynnıda okudum canım
sen rica etsen mesela anne bize kaşam kuru fasülye yaprmısın desen yapmazmı acaba
sen demişsin rahat olduğunu yapmaz diye ama sen söylesen yinede yapmazmıki?
menülerin benm haftasonunda yediklerim yanında mükemmel
ilk akşam sütlü tatlı fazla kaçmamış
dünde yumurtanın yanında kepek ekmeği yemişsin sonuçta çok kötü değil
buyrun benim:78::78:
:108::108::108::108::108:
çikolata kahvenin bi açık tonu gibi pınarım
bu arada aslında dip boyam gelmişti 3 ay oldu terzi sökük misali üşendim
bugün dip yapacaktım baktım dip boya rengim yok kalmamış iş yerinde bu renk yaptım
canım yükleyebilirsem yüklerim ancak evde olur buiş
kızlar pazartesi sabah :70.9dum
bu sabh :69.8 im
çabuk gelen kilo çabuk gidiyo 2 günde 1 kg gitti
ama çok hafif beslendim sabah harici ekmek yemedim
bide spor yapamadım bu aralar bu akşam sporda yaparım biraz
MENUM KISCELER
sabah :2 dılm cawdr ekmegı azcık sucuklu yumurta 1 kk peynır 1 dılım kasar 3 sıyah 2 yesıl zeytın cay
ara 3 form bskuwı yesıl cay
oglen 1 dılım cawdr ekmegı kabuska yemegı yogurt da yıcktm almayı unutmus nısanlm
ara portakal yeslcay
aksam :kabuska salata yogurt tursu
ara belkı meywe
2 lıtreden fazla su
yürüyüş yapabilme imkanının olması çok güzel gercektende yediklerini erittiini düşünüyorum ama sen kv göndermenin bir yolunu bul çünkü senin düzen altüst olmuş gibi mönülerin eskiden daha iyiydi canım kimse içinde çok verici biri olma bırak kv kendi işini kendi görsün..kv oğlu sen yokken bol bol zaman gecırıyorlar belki oğluna bişiler yemesi için hazırlıordur.
menumu yazıyorum sekerler
sabah 2 dılım cavdar ekmegı azcıkın peynır sekersız cay
ara yok
öğlen corba ,salata,3 adet kofte
ara birtane armut
aksam salata corba
su ıcemedım yıne ya bıde form cayını unuttum aksama evde ıcıcem artık su su onumdede duruyo ıcemıyorum ya unutuyorum hep
08.00:2kuru kayısı, domatesli biber(menemenin yımırtasız hali),2 dilim tb ekmeği 2 çatal peynir
10.30:5 tane siyah kuru üzüm
12.00:türk kahvesi
13.30:80 gram yağı süzülmüş ton balığıyla bol salata
17.00:1 küçükcük portakal
19.00:1 tabak ıspanak kavurma üzerine sarımsaklı yoğurt,salata
sennkide çok güzel tatlımcım
cumaya 2 gün kaldı hafif beslenmek gerek
bide akşamki menünden sonra meyva yerine süt iç bence
bende meyve yiyordum geçen gün biri dediki akşam yiyeceğimiz 1 portakal 1 dilim kek gibi etki yaparmış vücutta
ne derece doğru bilmiyorum
kızlar ben artık türk kahvesini şekersiz içiyorum eskiden çok şekerli içerdim şekersiz içenlereolurdum
diyetle birlikte az şeker atmaya başladım(yarım küp şekeri kadar)
2 gündür onuda bıraktım şekersiz daha güzelmiş türk kvesi
vallahi moral oldun canım yaa.iki gndr inan ne yediğimin farkında değilim.ağlamakdan gözlerimin altı mosmor olmuş.ya yap desem bu sefer evi iyice benimseyecek o zaman hiç gitmez artık.sabahları bile oğlu hazırlıyor kahvaltıyı
güle güle kullan canım saçını da.bende birkaç aydır tarçın bakırına boyuyorum.ama bakır tonları çok sıkıntılı oluyor hemen akıyor.ilk iki hafta iyi oluyor ama sonrasında akıyor.akıncaki rengide seviyorum ama o zaman çıtçıtlarımı kullanamıyorum :)))
bugünlerde kim ıspanak dese canım çekiyor yawww.afiyet olsun
onlar senn kv gibi 1-2 geceliğine geldileronlar zaten gelmemişti gelir gibi yapmıştı.moral de çok etkili galiba pes etmek yok olacak
sut mu:18::18:hıc sewmm acaba kakaolu olanlarndan ıcsem olur mu kı
ac dııl mı smdı ben snabakıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?