Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

caniminici ne güzel yapmis hazirlamisya. severim caninia.s.

zenan sılmıs sanırım kallıste canım ya bı ara senın ıcın de yaparız olurmu.bende yenı dısardan geldım esımle bı bakıym dedım .reyhan ablamla zenan burdaymıs

sagol güzelim zenan. yok be canim iste becerebildigim kadar yapiyorum birseyler. ama kilo sorunum olmasaydi ozaman daha baska olurdu .simdi kendime birsey yakistiramiyorum cogu aldigim seyi zayiflar giyerim diyorum. belkide hicbirzaman giyemiyecegim icimde kalacak kimbilir.yaya cok yakisikli bu kücük bey bacaklarini dikmis yatiyor allahim sen hayirlisini nasip et yarabbim:Saruboceq:

ay ablacıgım kıyamam sana sımarıcam boyle gıderse.daha cok vermıs olama lazımdı aslında takımımızın en agır topu benım cunku ama ılerı gerı gıdıyoruz bakalım.hareketı denedım bıle ablacıgım supermıs valla cok saolasın

arkadaslar esımın uykusu gekmıs yatmak ıstıyor bende ona katılıcam sızlere ıyı geceler .yarın aksama ancak gelırım sanırım yarın yogunum bıraz.opuyorum hepınızıŞeniz

tamam cedricim iyi geceler sana fotoyuda sorun etme ne zaman istersen koyarsin ben zaten senin yuzunu unutmadim ve zayiflayincada nasil guzel olacagini tahmin ediyorum hadi opuyorum canim

unutmusum yurume yarismasi haftalik olcakti ya dun bugun yurudugumu bildirdim geldim reyhan abla sen devam edecekmisin yurumeye

Merhaba güzeller gezmeden geldim .
Kallisim evet sen diyene kadar fark etmedim takıda 11 kişi var biz sayımızı 12 tamamlayalım dönecek arkadaşların ne zaman döneceği belli değil nasılsa biz isteyen bir arkadaşı daha alalım bencede:))

tam adapte olamadim zenan canim ya bir basliyorum bir birakiyorum. basliyacagim ama ne zaman..
arabamiz geldiiiiiiiiiiiii.hihoyyyt oglan ablalarina göstermeye gitti. ben görmedim daha esim cok güzel diyor. o begendiyse sorun yok

Günaydın millet ,Emelim sanada günaydın adını görüyorum aşağıda.birazdan kahvaltı yapacağım yine görüşürüz ok:)) hoşçakalın.

sevgili mehalim günaydın,

analizini okudum, hakkımda ne güzel yazmışsın teşekkür ederim.

ama ben demiştim mahçup etmem takımımı diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…