Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bence sen gel takıma... Bir arkadaş bugün ayrılmak istediğini söylemişti.kendini tanıtır misin biraz?

merhabalar;

öncelikle çok sevindiğimi belirtmeliyim. bahsettiğim gibi ilk doğumumda aldığım kiloları da 5. takımda vermiştim. oğlum 3.5 yaşında. şimdi 4.5 aylı kbir oğlum daha var. ve ben yine doğum kilolarımı vermek için aranızdayım :)

şu an 74 kiloyum. 58 kilo olma çabasındayım:) hayatımın - hamilelikler dışında - hiçbir döneminde bu kiloda olmadım. dolayısıyla şu an üzerime hamilelik kıyafetlerimden başka hiçbir kıyafetim olmuyor :S kilolarımın çoğu karnımda birikmiş durumda ve bebni şu an görenler hamile sanıyor :S ama azimliyim, sizinle birlikte vereceğim bu kiloları.

çalışıyorum ama henüz işe dönmedim. 1 hafta daha evdeyim. 9 nisanda işbaşı var. işe döndükten sonra size daha iyi iştirak edebileceğim, akşamları yazmaya daha müsait olurum işe başlayana kadar.

Ezgicım evet sana dedim.
Hilalcım çok teşekkür ederim..
Cocostar canım hosgeldin aramıza...

canım aramıza hosgeldın.umarım sende emellerıne ulaşırsın
Ezgicım evet sana dedim.
Hilalcım çok teşekkür ederim..
Cocostar canım hosgeldin aramıza...
ya sen bı tablo yapmışşın ya onun için yazmıştım

yüzdeye göre olsun hayır diyorum:)

sabah:kepek ekmeğinden 1 tost
ara:sekersiznescafe ve 2 form bisküvi
öğle:ızgara köfte salata 1 dilim ekmek
akşam:yok
ara:bir bardak süt 2 diet bisküvi

hareketli birgündü yürüdüm yoruldım filan öğleyle akşam yemegı birleşti

Kızlar sizden yarın sınav sonrasina kadar izin istiyorum sınavdan sonra döneceğim sizlere dua etmeyi unutmayın canlarım...

canlar hepinize gunaydın 2 gun azgın bı sekılde yedığım ödül gunlerımın ardından bugun eski yememe dönme gunu dengelemek icın mutlaka basaracam.aksam menumu yazrım.
ececım umarım hersey gonlınce olur.

Günaydın kardeş takımın çıtırları....

:119: :119: :119:

Nasılsınız bakalım?

Güne sporla başlayalım, kilolardan kurtulalım...

Eki Görüntüle 380169 Eki Görüntüle 380170 Eki Görüntüle 380169

Hoop birrr kii üç...

Eki Görüntüle 380171 Eki Görüntüle 380172 Eki Görüntüle 380173

Ben başladım bile....
Hadi sizde kalkın...

Eki Görüntüle 380174 Eki Görüntüle 380174 Eki Görüntüle 380174

Fazla kilolardan kurtulmak için yeni bi egzersizimiz var, herkes yapsın

Önce başınızı sağa sola çevirin...

Bu egzersizi, size her yiyecek ikram edildiğinde, 3 kez tekrarlayın...

Nasıl ama, iyi fikir değil mi?

Böylece gitsin kilolar, gelsinn sağlıklı , kaliteli yaşam...

Eki Görüntüle 380175 Eki Görüntüle 380176 Eki Görüntüle 380175

Son düzenleme:

günaydın kızlar
bende kilo verme yüzdeye göre olsun diyorum
yani hayır diyorum
nedeni ise çok kilolu bir haftada bi insan daha fazla verebilir
eğer yüzde hesaplanırsa daha adil olur

oylamamı yaptım gidebilirim

hadin kızlar ben gider
10 nisan salı buluşmak üzere
hepiciğinizi öperem
İyi tatiller canım,bol bol gez dinlen ama az ye,bak Hasret geçer seni ona göre....

canım hoşgeldin aramıza,güle güle büyüt oğluşlarını....
Kızlar sizden yarın sınav sonrasina kadar izin istiyorum sınavdan sonra döneceğim sizlere dua etmeyi unutmayın canlarım...
Canım dualarım seninle inşaallah iyi haberlerle gelirsin.....

İyi tatiller canım,bol bol gez dinlen ama az ye,bak Hasret geçer seni ona göre....

evet apla geçecek yaaa
benm kilolarıma kilo katıp döndüğümü
onunda kilolarından kilo attığını düşünürsek aramızda 3 kgluk fark olacanı düşünüyorum
ama hemen toplayıp onu geçecem ben

Canım acayip tatlı istiyor,1-2 gün içinde regl olucam,kendimi zor tutuyorum...

tarçınlı sıcak süt iç ablacım

Ben geldim canlarım...
Haberler benim beklediğimden kötü ya da ben kendimi öyle hissediyorum size o kadar ihtiyaç duyuyorum ki...böyle bağıra çağıra ağlamak birilerine sarılmak istiyorum...

umarım sınavın iyi geçer - ya da sınav bitti ise iyi geçmiştir

Ezgi, başlangıç kilon neydi merak ettim. kilo çizelgende göremedim

Ben geldim canlarım...
Haberler benim beklediğimden kötü ya da ben kendimi öyle hissediyorum size o kadar ihtiyaç duyuyorum ki...böyle bağıra çağıra ağlamak birilerine sarılmak istiyorum...

aaa be yazana kadar sen yazmışsın bile. hayırlısı olsun üzme kendini

Ben geldim canlarım...

belki o kadar kötü değildir canım iyi düşün iyi olsun

Cocostar teşekkür ederim canım.
Adın neydi senin?

Nurcancım türkçemizin kötü değil tarihte kötü sayılmaz mat. Yapabildiklerimi boş bırakmışım netlerim düşmesin diye coğrafya neden o kadar kötü anlamadım sanırım tam da coğrafya da fazla kastım.hatta buraya da yazmıştım coğrafyadan eksiğim olduğunu...fen hiç yapmadım. Felsefeyi şimdi gösterecekler...
Ama barajı geçmiş olma ihtimalim yüksek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…