- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.481
canım bence sen gel takıma... Bir arkadaş bugün ayrılmak istediğini söylemişti.kendini tanıtır misin biraz?
Ezgicım evet sana dedim.
Hilalcım çok teşekkür ederim..
Cocostar canım hosgeldin aramıza...
canım aramıza hosgeldın.umarım sende emellerıne ulaşırsınmerhabalar;
öncelikle çok sevindiğimi belirtmeliyim. bahsettiğim gibi ilk doğumumda aldığım kiloları da 5. takımda vermiştim. oğlum 3.5 yaşında. şimdi 4.5 aylı kbir oğlum daha var. ve ben yine doğum kilolarımı vermek için aranızdayım :)
şu an 74 kiloyum. 58 kilo olma çabasındayım:) hayatımın - hamilelikler dışında - hiçbir döneminde bu kiloda olmadım. dolayısıyla şu an üzerime hamilelik kıyafetlerimden başka hiçbir kıyafetim olmuyor :S kilolarımın çoğu karnımda birikmiş durumda ve bebni şu an görenler hamile sanıyor :S ama azimliyim, sizinle birlikte vereceğim bu kiloları.
çalışıyorum ama henüz işe dönmedim. 1 hafta daha evdeyim. 9 nisanda işbaşı var. işe döndükten sonra size daha iyi iştirak edebileceğim, akşamları yazmaya daha müsait olurum işe başlayana kadar.
ya sen bı tablo yapmışşın ya onun için yazmıştımEzgicım evet sana dedim.
Hilalcım çok teşekkür ederim..
Cocostar canım hosgeldin aramıza...
Bir de bunu oylamaya sunmalıyım.
Sizce takım içindeki dereceler verilen kilo miktarına göre mi olsun, yüzdeye göre mi?Kilo miktarına göre diyenler evet yüzdeye göre diyenler hayır seçeneğini kullanacak...
lütfen isminizi kendiniz yazın ki oylama sırasını görelim.
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
yüzdeye göre olsun hayır diyorum:)Bir de bunu oylamaya sunmalıyım.
Sizce takım içindeki dereceler verilen kilo miktarına göre mi olsun, yüzdeye göre mi?Kilo miktarına göre diyenler evet yüzdeye göre diyenler hayır seçeneğini kullanacak...
lütfen isminizi kendiniz yazın ki oylama sırasını görelim.
Hasretttt evet
samanyolu evet
seng evet
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
Günaydın kardeş takımın çıtırları....
:119: :119: :119:
Nasılsınız bakalım?
Bu egzersizi, size her yiyecek ikram edildiğinde, 3 kez tekrarlayın...
İyi tatiller canım,bol bol gez dinlen ama az ye,bak Hasret geçer seni ona göre....hadin kızlar ben gider
10 nisan salı buluşmak üzere
hepiciğinizi öperem
canım hoşgeldin aramıza,güle güle büyüt oğluşlarını....merhabalar;
şu an 74 kiloyum. 58 kilo olma çabasındayım:) hayatımın - hamilelikler dışında - hiçbir döneminde bu kiloda olmadım. dolayısıyla şu an üzerime hamilelik kıyafetlerimden başka hiçbir kıyafetim olmuyor :S kilolarımın çoğu karnımda birikmiş durumda ve bebni şu an görenler hamile sanıyor :S ama azimliyim, sizinle birlikte vereceğim bu kiloları.
çalışıyorum ama henüz işe dönmedim. 1 hafta daha evdeyim. 9 nisanda işbaşı var. işe döndükten sonra size daha iyi iştirak edebileceğim, akşamları yazmaya daha müsait olurum işe başlayana kadar.
Canım dualarım seninle inşaallah iyi haberlerle gelirsin.....Kızlar sizden yarın sınav sonrasina kadar izin istiyorum sınavdan sonra döneceğim sizlere dua etmeyi unutmayın canlarım...
Harika ya,arkadaşım seni hergün bekleriz,nasıl bir enerji,Allah bozmasın....
İyi tatiller canım,bol bol gez dinlen ama az ye,bak Hasret geçer seni ona göre....
Canım acayip tatlı istiyor,1-2 gün içinde regl olucam,kendimi zor tutuyorum...
Kızlar sizden yarın sınav sonrasina kadar izin istiyorum sınavdan sonra döneceğim sizlere dua etmeyi unutmayın canlarım...
canlar hepinize gunaydın 2 gun azgın bı sekılde yedığım ödül gunlerımın ardından bugun eski yememe dönme gunu dengelemek icın mutlaka basaracam.aksam menumu yazrım.
ececım umarım hersey gonlınce olur.
Ben geldim canlarım...
Haberler benim beklediğimden kötü ya da ben kendimi öyle hissediyorum size o kadar ihtiyaç duyuyorum ki...böyle bağıra çağıra ağlamak birilerine sarılmak istiyorum...
Ben geldim canlarım...
Haberler benim beklediğimden kötü ya da ben kendimi öyle hissediyorum size o kadar ihtiyaç duyuyorum ki...böyle bağıra çağıra ağlamak birilerine sarılmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?