Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir de bunu oylamaya sunmalıyım.
Sizce takım içindeki dereceler verilen kilo miktarına göre mi olsun, yüzdeye göre mi?Kilo miktarına göre diyenler evet yüzdeye göre diyenler hayır seçeneğini kullanacak...
lütfen isminizi kendiniz yazın ki oylama sırasını görelim.

Hasretttt evet
samanyolu evet
seng evet
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır

Canım benim katılmaya hakkım varmı bilemedim ama yazayım dedim kabul ederseniz. Bana özelden yazacaktın unuttun sanırım. İzne mi ayrıldım ben? Haftaya bugün sınava gireceğim. Ondan sonra rahatlarım inşallah. Motivemi de kazanırım umarım. Vermem gereken 3 kilomu da versem de kurtulsam. Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler, takıma hareket gelmiş. Umarım herkes istediği kiloya en kısa zamanda kavuşur.

canım izne ayrıldın.dolayısıyla genel takım listesinde adın var yani oylama hakkın var.teşekkür ederim.canım evet yarın sınav var malum coğrafya dan eksiğim var onla uğraşmaktan akıl kalmadı.sınavında başarılar canım

canım sana kesin bir söz veremem ama şu an yer var gibi gözüküyor ben çok memnun olurum takım da yer almandan.

ben haftaya kadar mezun ollurum herhalde tatlım o zaman 1 kişilik yer çıkar diye düşünüyorum

böyle kuralların olması takım için daha iyi ben katılıyorum

begüm evet

benim başlangıcım 87 diye hatırlıyorum tatlım ne için lazımdı ki?

dünkü mönümü yazıyım size hemen kızçeler

sabah:2 dilim ekmek arası lor koyup tost yaptım 1 bardak şekersiz çay ile yedim

ara:çeyrek armut

öğle:3 köfte+az yağlı salata+1 dilim ekmek

ara:çeyrek armut

ara:1 yovita

akşam:6 kaşık ıspanak yemeği üzeri az yoğurtlu+salata+1 dilim ekmek

akşamki ekmek olmayaydı iyiydi ama kaçtı azcık

bugün doktor randevum var bakalım kaç kilo gitmiş ak kara çıkıcak meydana :))

Begümcüm mezun olunca unutma ama :)
bence de canım bu kurallar kalmalı...
Oy için teşekkürler canım...
Canım menün çok güzel..
Mezun olabileceğin en düşük kilo için :) elimde bulunsun istedim canım

Off yarın ki sınav yüzünden kasılıyorum yaa..
Kızlar yarın kahvalti da ne yemeliyım sizce?

canım benım tabıkıde burada olucam.sonuçta takımız ama bazen kımse olmayıınca uzuluyorum.diğer takımlar cok işliyor dıye

Selam kızlar ben kardeş takım 13. gruptan Ebru. Tebrik ediyorum hepinizi.
tesekkur ederız canım.sizide tebrık ederız

canım menun bence guzel simit yemeyı önceden ayarladıysan o gun öğünlerınde ekmek yememlısın .buna dikkat edersen olur bence

canım coooooooookkkkkk gecmış olsun .üzüldüm bak önemli olan sağlık siz ıyı olunda buraya nezamna ıstersen ozamn yaz.menuye söylıcek bıseyım yok zaten streslı gun yasamışşın cıkolata yedeım desen bile senı anlardım.ıyıkı yemmemişşn ama.tebrıkler

Selam kızlar ben kardeş takım 13. gruptan Ebru. Tebrik ediyorum hepinizi.

inşallah veririz kiloları ya bazı haftalar umutsuzluğa kapılıyorum hergün hafif bişeyler uydurmak yemek olarak zor oluor işte gercı cocugun peşinde tümgün yoruluyor insan ama yinede yetmior işte
valla canım bende zorlanıyorum.bıktım artık dessem yerıdır.bendede 1 erkek cocugu var.ama inan yemek yemekten ,yedıklerıme dıkkat etmekten okadar sıkılıyorumkı bazen.malum 83 kilodan 58 düştum .ve bundan bıle bıktım

vallavalla su beyın olayından beynıme hukmetmekten bıktım yaff yaa neden bızde yesek kilo almayanlardan değiliz

ayy canım bende katılmak ısterım tabloya yazamadım ama.ayy canım bıde hasret 1 olduya onu nereye nasıl tabloma kaydedıcem

adımın 1.likte gormek coook guzl bısı
hasretcım cooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk tebrık edrım .tam gaz devam gurur duyuyyorum bı bayan olarak .kilo gıtmesı özguvenın dahada gelmesı demektır.

kolay gelsın canım benım .

bencede kiloya göre olsun evettttttttttt yanı.ben yuzdelikten anlamıyorum yafff.ayy canım bı tablo daha yapmışşın ya bende baslangıç kilom 83

canım menu gözel .bencede her öğünde ekmek yemekten ziyade mumkunse azaltıp sadece sabah kahvaltılarında ekmek yesen super olur.tecrubem yanı

ayy benımde yegen gırcek sınava ben bıle heeyecanlandım.canım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun.küp seker atın agzınıza derler ama sınava gırmeden

Ezgicim telefondan anlatamıyorum ki şimdi.bence hepimiz aynı anda yazmayalım zaten. Yarın sınavdan sonra görüşelim konuyu...

ayy canlar ya hafta sonu yemede düzen muzen kalmıyor eşim evde olunca ee oğluşum evde durmak ıstemeyınce kahvaltı bı yapıyoz hadı dısardayız.ne buluyossam yıyorum valla dengeyı kaçırıyorum.napcam bu hafta sonları bılmıyorum.bugun 58.2 geldım yafff
menu
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmek kk peynır
öğlen 1 lahmacun 1 ayran salata
1 acık cay
1 kase dolusu fındık fıstık 2 bardak ayran 3 kasık mantı 1 halley cıkolata.işte bunlar kilo aldırıyor ya.ben cerez kurduyum fındık fıstık dayanamıyorum eve normalde sokmamda bu ara canım coooooooooooookkk ıstedıgı için aldım ve yedım.pazartesı kendımı toplamam lazım.kilo almamın sebebı zaten fındık fıstık oluyor.yaaaaaaaaaaaaaaaaa kendıme cok kızgınım hafta sonu bişey oluyor ya bana anlamıyorum.eşim yemeyı sevınce ee hafta sonu evde olup onu görunce bendede yeme ıstegı artıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Şeker ösym verecekmış
canım başlangıç kilon yarışmaya verdiğin ilk kilodur...

Ezgicim telefondan anlatamıyorum ki şimdi.bence hepimiz aynı anda yazmayalım zaten. Yarın sınavdan sonra görüşelim konuyu...

bence hepımız 1 hafta boyunca tablomuzda asılı dursun ama sen bılırsın canım.sen once sınavı dusun canım bı at su stresıde önemlı değil

Ece'cim başarılar sınavında.
Diyet miyet boşver yarın sabah patates ye haşlama.
Yanında da yumurta.
Patates malum karbonhidrat sınavda hemen enerji açığa çıkar iyi olur bir yerde okumuştum kendim sınava gireceğimde başka bir etkisi daha vardı ama hatırlayamadım yumurta da tok tutar sonra ceviz ye oomega 3 depon sağlam olsun düşünmeni kolaylaştırır hem de strese birebir.
Yanına da taze sıkılmış meyve suyu.
Ama miktarlarını çok abartma rahatsız etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…