Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım acayip tatlı istiyor,1-2 gün içinde regl olucam,kendimi zor tutuyorum...
canım benım evde kuru kayısı varsa at agzına coook ıyy gelıyor

Ben geldim canlarım...
Haberler benim beklediğimden kötü ya da ben kendimi öyle hissediyorum size o kadar ihtiyaç duyuyorum ki...böyle bağıra çağıra ağlamak birilerine sarılmak istiyorum...
canım bukadar kotu düşünme herseyde hayır vardır.hayatta neler var olmadı diye kendını uzme .sen sağlıklısın ya o bıle yeter yıne gırersın olmadıysa.nebıleyım kızma bana ama içimden bunlar geldi.

umarım sınavın iyi geçer - ya da sınav bitti ise iyi geçmiştir

Ezgi, başlangıç kilon neydi merak ettim. kilo çizelgende göremedim
canım ben 83 kiloydum suan 57 oldum.26 kilo verdım yanı

cografya da demıştın eksık oldugunu .olsun ablacım ya sağlık olsunda ne dıyeyım

kızlar selam bu sabah tartılmadım.denge gunum oldugu için yarın sabah süpriz olsun istedım.menumu yazayım bakayım
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmekği yarım armut
2 çay
aksam 2 alabalık +salata
2.5 lt su içtım yarın ne cıkcak tartıda merak edıyorum.öğlen yapamadım dısardaydık oğluşumla

Ezgim niye kızayım olur mu hiç öyle şey şimdi face de okudum da en çalışkanı en havalısı(bazı arkadaşlar bilir şu eski sevdiğimle konuşan kız hani çok üzülmüştüm)

o türkçeyi yapamamış matematik bile zordu diyor. Şimdi şimdi açılıyorum biraz.bir de sınavda biri ölmüş galiba bugün öğrencilerden ona çok üzüldüm keşke yaşasaydı da 0 da 0 yapsaydı.

Protein diyeti listesi ile güçsüz kalmadan sağlıklı bir şekilde diyet yapabilirsiniz. Protein diyeti et ürünlerini yiyerek dengeli bir şekilde kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesinin güzel yanları olduğu gibi hiç hoşunuza gitmeyecek yönleride vardır. Bol bol sebze tüketebilirsiniz bu diyette, fakat Ketçap,mayonez, tuz, çikolata, şeker gibi yemek sosları ve tükettiğimiz yiceklerde kullanmamalıyız. Verceğimiz diyet protin ağırlıklı olduğu için Maksimum 7 Gün Uygulayabilirsiniz. Bu diyet sayesinde 7 günde 3 ila 4 kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesi’nin günlük kalorisi ise 900 Kcal’dir.

Sabah kahvaltıda 1 tabak doğal yoğurt yada 200 – 250 ml süt, 100 gram yağsız peynir, 2 parça jambon, 1 adet meyve, tatlandırıcı çay yada kahve,
öğlen 150 gram et yada 200 gram balık yağsız olması kaydı yada 4 parça pişmiş jambon yada 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gram sebze yemeği, yeşil salata, domates, havuç, salatalık 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılabilir,
akşam 150 gram et yada 1 – 2 parça soğuk et, 200 gram buğulama balık yada 3 – 4 parça somon füme, 200 gram haşlanmış sebze ( patlıcan, mantar, kereviz, yeşil yada kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz) bu şekilde protein diyetini uygulayıp kısa zamanda sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Önemli: 1 Günde yeterince hareket etmiyorsanız Protein diyetini uygulamayın. Protein diyeti listesi’nin yanında kolay egzersiz hareketleri ile Isınma Hareketlerini uygulayabilirsiniz. En güzel günlerde sevdiklerinizle mutlu günler geçirmeniz dileğimle sağlıcakla kalın.
kızlar işte benım 26 kilo vermemı sağlayan dıyet senelerdır bu diyetı kendıme usul cekılde listeledım ve devam edıyorum.yararı olursa sevınırım

evet bende haberlerde duydum canım kalp krızıymış .baka neler var Rabbım sağlık versınde sevdıklerın ailen yanında olsunda hersey boş kalıyor bıyerde ablacım

Canım sıkma canını,barajı geçeceksin eminim,kime sorsam coğrafya çok zordu diyor....Sonuç ne zaman açıklanacakmış....

Gelirim gelirim sonra bıkmayın bide benden
Aaaa senden bıkmayız merak etme....

İşte Ececim kendine geldi,demin yazdıklarından sınav stresini atamadığını anlamıştım...Artık unut sınavı,keşke falan deme,herşeyin hayırlısı olsun,bak gencecik kız ölmüş....
Ezgicim ben bu diyeti yarın uygulamayı düşünüyorum teşekkür ederim...Yalnız sabah jambon yerine ne yiyebilirim....:44:

samanyolu canım benım her yazdıgını yeme canım bak kendıme bu dıyette hazırladım ornek
sabah bıber domates le guzel 2 yumurtayla menemen yapıyorum.yanındada bır meyva 1 kepek ekmeği
öğlende tavuk et ne varsa yanında koca leğenle salata
aksamda öğlenın aynısı bıtti işte
aa mutlaka enaz 2.5 lt su iç ve bu öğünlere saat koy aksam yemegın 6 yı gecmesın vermezsen ezgı değilim .

Ezgicim birden çıktım çünkü laptopun şarjı bitti,birde oğlum hasta ona baktım,geldim...
Yazdıklarını not aldım,tekrar sorularım olursa kızma,salı günü misafirim var,barbunya salatası öğlen için protein olur di mi?Misafirleri kendime uyduruyorum,kendiminde yiyebileceği bir şey olsun ama di mi,(barbunya,pancar salatası,kornişon,dereotu ve maydonoz ile yapılıyor) Ay sen benim koçum olda şu 6 kilomu vereyim...

canım mısafırlerıne ıstedıgın yap sende kendıne semız otu varmıdır bılmıyorum ama onunla salata yapabılırsın .yada tavuk salatası gb barbunya listede yok ama barbunya gb seyler karnında şişkınlik cook yapar canım benım.ben yemedım ne yalan soyleyım.dıyette bana uyan varsa onu yedım yalan söylemeyım.istersen koçun olurum kuzum

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara nescafe sekersiz 2 form bisküvi
öğle:kepekli tost salatalık
ara:yoğurt
akşam:ızgara et

evet bende haberlerde duydum canım kalp krızıymış .baka neler var Rabbım sağlık versınde sevdıklerın ailen yanında olsunda hersey boş kalıyor bıyerde ablacım
tutamadım kendimi ağladım ona ya.. ama toparladım kendimi çok şükür tahminime göre barajı aştım ama pekte boş umutlandırmayayım kendimi diyorum :)...
bilgiler için teşekkürler hayatım..
Canım sıkma canını,barajı geçeceksin eminim,kime sorsam coğrafya çok zordu diyor....Sonuç ne zaman açıklanacakmış....

Aaaa senden bıkmayız merak etme....
sonuç nisan ortasında açıklanır canım çünkü lys başvuruları nisan sonunda :)
Herkese...yaa ben ayrıntılı haber izlemedim izleyen varsa bilgilendirebilir mi?Bir site verebilir mi mesela(özelden atın ama normal link vermek yasak)

o zamaaaan önümüzdeki 2 hafta ikilisiniz rakibinizi ben seçeceğim :)

Herkese...yaa ben ayrıntılı haber izlemedim izleyen varsa bilgilendirebilir mi?Bir site verebilir mi mesela(özelden atın ama normal link vermek yasak)

SAMSUN’da bugün Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girmeye hazırlanan lise öğrencisi, 18 yaşındaki Damla Orhan, sınav stresi nedeniyle sabah kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan Damla Orhan'ın kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra belirleneceği belirtildi.
Merkez İlkadım İlçesi Bahçeli Evler Mahallesi'nde oturan 2 çocuklu 47 yaşındaki Ayhan Orhan ve 46 yaşındaki Ayla Orhan çiftinin kızları Damla Orhan, bugün gireceği YGS nedeniyle sabah saat 05.00’da annesini uyandırdı. Annesi ile birlikte sabah namazı kılan Damla Orhan, daha sonra kahvaltı hazırlanana kadar odasına gidip yatağına uzandı. Bu sırada fenalaşan genç kız, ailesinin çağırdığı ambulansla özel bir hastanenin acil servisine kaldırdı. Kalp krizi geçirdiği şüphesiyle burada genç kıza müdahale yapıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen 19 Mayıs Lisesi Türkçe-Matematik Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Damla Orhan, kurtarılamadı.Sınava dershaneye giderek de hazırlanan Damla Orhan'ın ölüm haberini alan annesi ve ablası 22 yaşındaki Duygu Orhan, sinir krizleri geçirdi. Damla Orhan, YGS'ye Ticaret Meslek Lisesi'nde gireceği belirtildi. Damla Orhan’ın teyzesinin eşi olan Davut Çatalsakal, "Sınav heyecanı bir yıldır yaşıyordu. Ailesi sınav nedeniyle çok sıkmıyordu. Ama Damla içine atan bir çocuktu. Sınav yükü ona ağır geldi. Kaldıramadı" dedi.

anlaşıldı merkezzz :)) amonra ve begümd hatırlatması yapılacak :)))

Off yarın ki sınav yüzünden kasılıyorum yaa..
Kızlar yarın kahvalti da ne yemeliyım sizce?

canım benımmmm umarımmmm emeklerin karşılığını bulursun bu arada sıcacık cıvıl cıvıl sesine de hayran kaldım :)

ya ne zaman evin içinde bi şeker bi çikolataya gözüm ilişse aklıma sen geliyon hee resmen engelliyon beni :))))) hepp menüme yaptığın yorum aklıma geliyo
- bunlar benceee çokkk fazlaaaa
bir de ben o gün sıkı bi diyet yaptım diye övünüyodum :))))) harıkasın sennnnnn

mütiş bişey bu ya ben bunu hiç bu kadar dert etmediğimi fark ettim şuan üzerimde ki tişorte baktım hakkikaten hamile gibi duruyorum sen benım artık rakibimsin ona göre
bebişini de huzurla buyutmeni nasip etsin rabbim
maşallah barekallah onlara

abooooooo bu ne enerji böle yafff
bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrr egzersize başlıcam yarın sabah itibari ile :))))) gaza geldim vallaaaa süpersin sen canım yaaa

Canım
acayip tatlı istiyor,1-2 gün içinde regl olucam,kendimi zor tutuyorum...
amanınnnn az sabredersen regli sonrası erimiş olucan daha da erirsin. adı neydi çikolatamı ne böööğğkk onlarrr :)

sen benim favorimsin şekerim her zamanki gibi süpersin

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara nescafe sekersiz 2 form bisküvi
öğle:kepekli tost salatalık
ara:yoğurt
akşam:ızgara et

amanınnn bunları okuyunca iştahım gidiyo valla
ne cok yemişim diye hayıflanmaya başlıyom :))))

( çok üzüldüm yazık offf yaa gencecik (((

kaptanımmmmmmmmmm seni seviyorummmm

aslıcım hıc merk etme canm gecememm bu gıdısle cok kotu yıorum cumadan berı:18::18:

gunaydddddddddddddınn
gıremıorum kac gundur kusura bakmayın ama yarından ıtıbaren hep buralarda olcm yıne

Günaydın canlar...

Dünkü stresi atlattım sayılır.herkes türkçeye lanet ediyor ben tam tersi türkçenin full olma ihtimaliyle karşı karşıyayım :):):)

arzucum haber için teşekkürler...

Özlem canım yardımcım bende seni coooook seviyorum :)

Cook uykum var dün sınavdan sonra amcamlara gittik onlarda yan daireye taşınmış dağınık falandı.
Bir de idrar yollarımı üşütmüşüm sanırım biraz ağrım vardı.
Bir de kuzuluktan geldiğimden beri geç uyanıyordum zor geldi bu sabah...

Acıktım yaa.. Ama yanımda çubuk kraker var en iyisi bi daha ki teneffüs inip ayran alayım da hepten kraker olmasın...
Onu da annem koymuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…