- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.501
canım benım evde kuru kayısı varsa at agzına coook ıyy gelıyorCanım acayip tatlı istiyor,1-2 gün içinde regl olucam,kendimi zor tutuyorum...
canım bukadar kotu düşünme herseyde hayır vardır.hayatta neler var olmadı diye kendını uzme .sen sağlıklısın ya o bıle yeter yıne gırersın olmadıysa.nebıleyım kızma bana ama içimden bunlar geldi.Ben geldim canlarım...
Haberler benim beklediğimden kötü ya da ben kendimi öyle hissediyorum size o kadar ihtiyaç duyuyorum ki...böyle bağıra çağıra ağlamak birilerine sarılmak istiyorum...
canım ben 83 kiloydum suan 57 oldum.26 kilo verdım yanıumarım sınavın iyi geçer - ya da sınav bitti ise iyi geçmiştir
Ezgi, başlangıç kilon neydi merak ettim. kilo çizelgende göremedim
cografya da demıştın eksık oldugunu .olsun ablacım ya sağlık olsunda ne dıyeyımCocostar teşekkür ederim canım.
Adın neydi senin?
Nurcancım türkçemizin kötü değil tarihte kötü sayılmaz mat. Yapabildiklerimi boş bırakmışım netlerim düşmesin diye coğrafya neden o kadar kötü anlamadım sanırım tam da coğrafya da fazla kastım.hatta buraya da yazmıştım coğrafyadan eksiğim olduğunu...fen hiç yapmadım. Felsefeyi şimdi gösterecekler...
Ama barajı geçmiş olma ihtimalim yüksek...
Ezgim niye kızayım olur mu hiç öyle şey şimdi face de okudum da en çalışkanı en havalısı(bazı arkadaşlar bilir şu eski sevdiğimle konuşan kız hani çok üzülmüştüm)
o türkçeyi yapamamış matematik bile zordu diyor. Şimdi şimdi açılıyorum biraz.bir de sınavda biri ölmüş galiba bugün öğrencilerden ona çok üzüldüm keşke yaşasaydı da 0 da 0 yapsaydı.
Canım sıkma canını,barajı geçeceksin eminim,kime sorsam coğrafya çok zordu diyor....Cocostar teşekkür ederim canım.
Adın neydi senin
Nurcancım türkçemizin kötü değil tarihte kötü sayılmaz mat. Yapabildiklerimi boş bırakmışım netlerim düşmesin diye coğrafya neden o kadar kötü anlamadım sanırım tam da coğrafya da fazla kastım.hatta buraya da yazmıştım coğrafyadan eksiğim olduğunu...fen hiç yapmadım. Felsefeyi şimdi gösterecekler...
Ama barajı geçmiş olma ihtimalim yüksek...
Aaaa senden bıkmayız merak etme....
Gelirim gelirimsonra bıkmayın bide benden
İşte Ececim kendine geldi,demin yazdıklarından sınav stresini atamadığını anlamıştım...Artık unut sınavı,keşke falan deme,herşeyin hayırlısı olsun,bak gencecik kız ölmüş....Ezgim niye kızayım olur mu hiç öyle şey şimdi face de okudum da en çalışkanı en havalısı(bazı arkadaşlar bilir şu eski sevdiğimle konuşan kız hani çok üzülmüştüm)
o türkçeyi yapamamış matematik bile zordu diyor. Şimdi şimdi açılıyorum biraz.bir de sınavda biri ölmüş galiba bugün öğrencilerden ona çok üzüldüm keşke yaşasaydı da 0 da 0 yapsaydı.
Ezgicim ben bu diyeti yarın uygulamayı düşünüyorum teşekkür ederim...Protein diyeti listesi ile güçsüz kalmadan sağlıklı bir şekilde diyet yapabilirsiniz. Protein diyeti et ürünlerini yiyerek dengeli bir şekilde kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesinin güzel yanları olduğu gibi hiç hoşunuza gitmeyecek yönleride vardır. Bol bol sebze tüketebilirsiniz bu diyette, fakat Ketçap,mayonez, tuz, çikolata, şeker gibi yemek sosları ve tükettiğimiz yiceklerde kullanmamalıyız. Verceğimiz diyet protin ağırlıklı olduğu için Maksimum 7 Gün Uygulayabilirsiniz. Bu diyet sayesinde 7 günde 3 ila 4 kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesinin günlük kalorisi ise 900 Kcaldir.
Sabah kahvaltıda 1 tabak doğal yoğurt yada 200 250 ml süt, 100 gram yağsız peynir, 2 parça jambon, 1 adet meyve, tatlandırıcı çay yada kahve,
öğlen 150 gram et yada 200 gram balık yağsız olması kaydı yada 4 parça pişmiş jambon yada 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gram sebze yemeği, yeşil salata, domates, havuç, salatalık 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılabilir,
akşam 150 gram et yada 1 2 parça soğuk et, 200 gram buğulama balık yada 3 4 parça somon füme, 200 gram haşlanmış sebze ( patlıcan, mantar, kereviz, yeşil yada kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz) bu şekilde protein diyetini uygulayıp kısa zamanda sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.
Önemli: 1 Günde yeterince hareket etmiyorsanız Protein diyetini uygulamayın. Protein diyeti listesinin yanında kolay egzersiz hareketleri ile Isınma Hareketlerini uygulayabilirsiniz. En güzel günlerde sevdiklerinizle mutlu günler geçirmeniz dileğimle sağlıcakla kalın.
kızlar işte benım 26 kilo vermemı sağlayan dıyet senelerdır bu diyetı kendıme usul cekılde listeledım ve devam edıyorum.yararı olursa sevınırım
samanyolu canım benım her yazdıgını yeme canım bak kendıme bu dıyette hazırladım ornek
sabah bıber domates le guzel 2 yumurtayla menemen yapıyorum.yanındada bır meyva 1 kepek ekmeği
öğlende tavuk et ne varsa yanında koca leğenle salata
aksamda öğlenın aynısı bıtti işte
aa mutlaka enaz 2.5 lt su iç ve bu öğünlere saat koy aksam yemegın 6 yı gecmesın vermezsen ezgı değilim .
Ezgicim birden çıktım çünkü laptopun şarjı bitti,birde oğlum hasta ona baktım,geldim...
Yazdıklarını not aldım,tekrar sorularım olursa kızma,salı günü misafirim var,barbunya salatası öğlen için protein olur di mi?Misafirleri kendime uyduruyorum,kendiminde yiyebileceği bir şey olsun ama di mi,(barbunya,pancar salatası,kornişon,dereotu ve maydonoz ile yapılıyor) Ay sen benim koçum olda şu 6 kilomu vereyim...
tutamadım kendimi ağladım ona ya..evet bende haberlerde duydum canım kalp krızıymış .baka neler var Rabbım sağlık versınde sevdıklerın ailen yanında olsunda hersey boş kalıyor bıyerde ablacım
bilgiler için teşekkürler hayatım..Protein diyeti listesi ile güçsüz kalmadan sağlıklı bir şekilde diyet yapabilirsiniz. Protein diyeti et ürünlerini yiyerek dengeli bir şekilde kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesinin güzel yanları olduğu gibi hiç hoşunuza gitmeyecek yönleride vardır. Bol bol sebze tüketebilirsiniz bu diyette, fakat Ketçap,mayonez, tuz, çikolata, şeker gibi yemek sosları ve tükettiğimiz yiceklerde kullanmamalıyız. Verceğimiz diyet protin ağırlıklı olduğu için Maksimum 7 Gün Uygulayabilirsiniz. Bu diyet sayesinde 7 günde 3 ila 4 kilo verebilirsiniz. Protein diyeti listesi’nin günlük kalorisi ise 900 Kcal’dir.
Sabah kahvaltıda 1 tabak doğal yoğurt yada 200 – 250 ml süt, 100 gram yağsız peynir, 2 parça jambon, 1 adet meyve, tatlandırıcı çay yada kahve,
öğlen 150 gram et yada 200 gram balık yağsız olması kaydı yada 4 parça pişmiş jambon yada 2 adet haşlanmış yumurta, 200 gram sebze yemeği, yeşil salata, domates, havuç, salatalık 1 çay kaşığı zeytinyağı ile tatlandırılabilir,
akşam 150 gram et yada 1 – 2 parça soğuk et, 200 gram buğulama balık yada 3 – 4 parça somon füme, 200 gram haşlanmış sebze ( patlıcan, mantar, kereviz, yeşil yada kırmızı biber, kabak, ıspanak, kuşkonmaz) bu şekilde protein diyetini uygulayıp kısa zamanda sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.
Önemli: 1 Günde yeterince hareket etmiyorsanız Protein diyetini uygulamayın. Protein diyeti listesi’nin yanında kolay egzersiz hareketleri ile Isınma Hareketlerini uygulayabilirsiniz. En güzel günlerde sevdiklerinizle mutlu günler geçirmeniz dileğimle sağlıcakla kalın.
kızlar işte benım 26 kilo vermemı sağlayan dıyet senelerdır bu diyetı kendıme usul cekılde listeledım ve devam edıyorum.yararı olursa sevınırım
sonuç nisan ortasında açıklanır canım çünkü lys başvuruları nisan sonunda :)Canım sıkma canını,barajı geçeceksin eminim,kime sorsam coğrafya çok zordu diyor....Sonuç ne zaman açıklanacakmış....
Aaaa senden bıkmayız merak etme....
Herkese...yaa ben ayrıntılı haber izlemedim izleyen varsa bilgilendirebilir mi?Bir site verebilir mi mesela(özelden atın ama normal link vermek yasak)İşte Ececim kendine geldi,demin yazdıklarından sınav stresini atamadığını anlamıştım...Artık unut sınavı,keşke falan deme,herşeyin hayırlısı olsun,bak gencecik kız ölmüş....
Ezgicim ben bu diyeti yarın uygulamayı düşünüyorum teşekkür ederim...Yalnız sabah jambon yerine ne yiyebilirim....:44:
samanyolu canım benım her yazdıgını yeme canım bak kendıme bu dıyette hazırladım ornek
sabah bıber domates le guzel 2 yumurtayla menemen yapıyorum.yanındada bır meyva 1 kepek ekmeği
aa mutlaka enaz 2.5 lt su iç ve bu öğünlere saat koy aksam yemegın 6 yı gecmesın vermezsen ezgı değilim .
Ezgicim birden çıktım çünkü laptopun şarjı bitti,birde oğlum hasta ona baktım,geldim...
Yazdıklarını not aldım,tekrar sorularım olursa kızma,salı günü misafirim var,barbunya salatası öğlen için protein olur di mi?Misafirleri kendime uyduruyorum,kendiminde yiyebileceği bir şey olsun ama di mi,(barbunya,pancar salatası,kornişon,dereotu ve maydonoz ile yapılıyor) Ay sen benim koçum olda şu 6 kilomu vereyim...
Herkese...yaa ben ayrıntılı haber izlemedim izleyen varsa bilgilendirebilir mi?Bir site verebilir mi mesela(özelden atın ama normal link vermek yasak)
Eki Görüntüle 379655
yukarıdaki oylamaya bu listede bulunan herkes katılabilir...
özlemcim rica etsem sınavdan sonra bana hatırlatır mısın amonra ve begümd nin kesin kayıtlı başlangıç kilolarını kaydetmeliyim.püsküüte sorunuştum o da evaplamıştı ama unuttum onu.Bir yeriine not alabilirsen...
Off yarın ki sınav yüzünden kasılıyorum yaa..
Kızlar yarın kahvalti da ne yemeliyım sizce?
valla canım bende zorlanıyorum.bıktım artık dessem yerıdır.bendede 1 erkek cocugu var.ama inan yemek yemekten ,yedıklerıme dıkkat etmekten okadar sıkılıyorumkı bazen.malum 83 kilodan 58 düştum .ve bundan bıle bıktım
vallavalla su beyın olayından beynıme hukmetmekten bıktım yaff yaa neden bızde yesek kilo almayanlardan değiliz
ayy canım bende katılmak ısterım tabloya yazamadım ama.ayy canım bıde hasret 1 olduya onu nereye nasıl tabloma kaydedıcem
merhabalar;
öncelikle çok sevindiğimi belirtmeliyim. bahsettiğim gibi ilk doğumumda aldığım kiloları da 5. takımda vermiştim. oğlum 3.5 yaşında. şimdi 4.5 aylı kbir oğlum daha var. ve ben yine doğum kilolarımı vermek için aranızdayım :)
şu an 74 kiloyum. 58 kilo olma çabasındayım:) hayatımın - hamilelikler dışında - hiçbir döneminde bu kiloda olmadım. dolayısıyla şu an üzerime hamilelik kıyafetlerimden başka hiçbir kıyafetim olmuyor :S kilolarımın çoğu karnımda birikmiş durumda ve bebni şu an görenler hamile sanıyor :S ama azimliyim, sizinle birlikte vereceğim bu kiloları.
çalışıyorum ama henüz işe dönmedim. 1 hafta daha evdeyim. 9 nisanda işbaşı var. işe döndükten sonra size daha iyi iştirak edebileceğim, akşamları yazmaya daha müsait olurum işe başlayana kadar.
Günaydın kardeş takımın çıtırları....
:119: :119: :119:
Nasılsınız bakalım?
Güne sporla başlayalım, kilolardan kurtulalım...
Eki Görüntüle 380169 Eki Görüntüle 380170 Eki Görüntüle 380169
Hoop birrr kii üç...
Eki Görüntüle 380171 Eki Görüntüle 380172 Eki Görüntüle 380173
Ben başladım bile....
Hadi sizde kalkın...
Eki Görüntüle 380174 Eki Görüntüle 380174 Eki Görüntüle 380174
Fazla kilolardan kurtulmak için yeni bi egzersizimiz var, herkes yapsın
Önce başınızı sağa sola çevirin...
Bu egzersizi, size her yiyecek ikram edildiğinde, 3 kez tekrarlayın...
Nasıl ama, iyi fikir değil mi?
Böylece gitsin kilolar, gelsinn sağlıklı , kaliteli yaşam...
Eki Görüntüle 380175 Eki Görüntüle 380176 Eki Görüntüle 380175
amanınnnn az sabredersen regli sonrası erimiş olucan daha da erirsin. adı neydi çikolatamı ne böööğğkk onlarrr :)Canım
acayip tatlı istiyor,1-2 gün içinde regl olucam,kendimi zor tutuyorum...
sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara nescafe sekersiz 2 form bisküvi
öğle:kepekli tost salatalık
ara:yoğurt
akşam:ızgara et
SAMSUN’da bugün Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girmeye hazırlanan lise öğrencisi, 18 yaşındaki Damla Orhan, sınav stresi nedeniyle sabah kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan Damla Orhan'ın kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra belirleneceği belirtildi.
Merkez İlkadım İlçesi Bahçeli Evler Mahallesi'nde oturan 2 çocuklu 47 yaşındaki Ayhan Orhan ve 46 yaşındaki Ayla Orhan çiftinin kızları Damla Orhan, bugün gireceği YGS nedeniyle sabah saat 05.00’da annesini uyandırdı. Annesi ile birlikte sabah namazı kılan Damla Orhan, daha sonra kahvaltı hazırlanana kadar odasına gidip yatağına uzandı. Bu sırada fenalaşan genç kız, ailesinin çağırdığı ambulansla özel bir hastanenin acil servisine kaldırdı. Kalp krizi geçirdiği şüphesiyle burada genç kıza müdahale yapıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen 19 Mayıs Lisesi Türkçe-Matematik Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Damla Orhan, kurtarılamadı.Sınava dershaneye giderek de hazırlanan Damla Orhan'ın ölüm haberini alan annesi ve ablası 22 yaşındaki Duygu Orhan, sinir krizleri geçirdi. Damla Orhan, YGS'ye Ticaret Meslek Lisesi'nde gireceği belirtildi. Damla Orhan’ın teyzesinin eşi olan Davut Çatalsakal, "Sınav heyecanı bir yıldır yaşıyordu. Ailesi sınav nedeniyle çok sıkmıyordu. Ama Damla içine atan bir çocuktu. Sınav yükü ona ağır geldi. Kaldıramadı" dedi.
aslıcım hıc merk etme canm gecememm bu gıdısle cok kotu yıorum cumadan berı:18::18:
evet apla geçecek yaaa
benm kilolarıma kilo katıp döndüğümü
onunda kilolarından kilo attığını düşünürsek aramızda 3 kgluk fark olacanı düşünüyorum
ama hemen toplayıp onu geçecem ben
aslıcım hıc merk etme canm gecememm bu gıdısle cok kotu yıorum cumadan berı:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?