- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.921
tamam canım :) merhaba...seng cim canım püskütün sormuş olduğu soruyu yanıtladım.sağol
herkeslerede merhabalar arkadaşlarrrr
ohh miss. her güzel şeyin bir sonu vardır be canım :) bir de şu kiloların sonu olsa çok sevincem :)
hoşgördüm kızlar
aydın didime gittim canım
bide turlarla günlük ege gezisine katıldım
süperdi tatil ama bitti
selmmm
bende öğle yemeğimi yedim 5 i bi yerde çayı içiyorum şimdi
merhaba begüm
valla hayatım yakın olsak dersten kalan zamanımda yardım etmek isterdim ama maddi mesafeler var...tabi manevi mesafeler asla
evet çok güzeldi
evet bu sabah itibariyle işteyim
evdede bi sürü iş var çamaşır var bi sürü yıkanacak
evde dağınık yarın misafir var
aksam eve gidip bide evde çalışacağım
teşekkür ederim hilalim...başarılar Ece, umarım sınavların iyi geçer
bende de var dökülme ama yaşım falan daha erken olduğu için öyle belli olanlarından değil.Sadece evi süpürürken cinnet geçirtecek seviyedeHasretcim benim saçlarım da ünv dökülmeye başladı , sonra iyice arttı. buranın suyu da çok kireçli , onun için çok dökülüyor. inş tedavi işe yarar , zamanında müdahele etmek gerekiyor..
ayy elma rendesine ben azıcıkta süt ekliyorum bazen çok güzel oluyor...tatlı yiyorum diye de kendimi avutuyorumakşam görüşürüz , şimdi çıkıyorum ....
öğlen çorba , yoğurt ve ıspanak yedim . yanında salata vardı.
Akşam da spora gitmeden yedim . yine ıspanak yedim .gelince de yoğurt ve elma rendesi yiyeceğim .
ben cıktım kızlar
menumu yazaayım çünkü bu saatten sonra artık yemıcegım için yazabılırım
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmek 1 yesıl cay
öğlen 1 küçük tost 1 kahve
aksam közlenmış bıber patlıcan kıymalı bır yemek yarım kase yogurt 2 kepek ekmek
3 lt su
valla ıyı olmuş paylaşımın valla bır yorgunum yok anam bu hafta havaladanmı ne hava hep kapalı olcak
evet hayatım benim fotom :)aa senın fotomu bu
:) allahın izniyle geçer inş.1 hafta havalar kotu olcakmış hava durumuna bakıyroum sureklı
guzel kız senı
Oooo neyse patron kızmaz,kendi de geç kalmışherkese gunaydın buradada hawa kotu
ıcım bı tuaf oluyo bole hawalrda
sabah uyanamdık gec geldım ıse:18::18:
Tamam hilalcim,yani ben o albenileri yesem ne olurum bilemedim,heleki gece...:26:bulur bulmaz paylaşıcambu arada adımı unutanlar profil resmimin yanındaki blog adresime bakıp hemen hatırlayabilirler :)
Hasret, benim o kiloları almam 1 yılı buldu. şöyle ki gece yarılarında 2-3 albeni yiyordum düzenli olarak.yoksa alacağım yoktu yani diyetin suçu yok
Canım verdiğin güzel bilgiler,hikayeler için sağol,yeşilçay bitkiçayları su yerine geçiyor mu yoksa ayrıca 2 litre mi içmek gerekiyor??? en tecrübeli sensin bu konuda....Yoğurt
Yapılan çalışmalar, günde 3 kase yoğurt yiyen insanların daha kolay zayıfladığını ve bel çevresindeki yağların da azaldığını gösteriyor. Yoğurt, kilo vermek isteyenler için hem sağlıklı bir seçim hem de karbonhidrat ve protein içerdiğinden dolayı doyurucudur
Su
Sağlıklı beslenmenin en önemli öğesi olan su, besin değeri olmamasına rağmen vücut fonksiyonlarında, sindirimde, metabolizmada ve hücre korunmasında katalizör görevi yapar. Su, kilo vermek isteyenlerin de en büyük yardımcısıdır; iştahı azaltır, metabolizmayı hızlandırır. Eğer yetersiz su içiyorsanız, vücut aldığı suyu tutar ve şişkinlik yaşanmasına sebep olur. Ödem, şişkinlik ve tansiyon problemleri yaşamamak için yeterli oranda su içmek gerekir. Sebze, meyve, yağsız süt ürünleri, maden suyu, bitki çayları da bol su içerir. Aynı zamanda kavun, portakal, marul ve domates gibi meyve ve sebzelerin de su içeriği yüksektir.
HürriyetAile
Süper menü....Bu hafta 67 olacaksın ...bende menumu sımdıden yazayımda aksama kadr bozmıım
sabah 2 dılm cawdr ekmegı cay 1 yumurtadan menemen
ara elma yesılcay
oglen k flaks ( gec kaldım sabh yanıma tek bunu alabldım aceleye dısarıdan yemekten ııdr dıe dusundum)
ara elma
aksam corba tawuk yogurt 1 dılm ekmek
2 lıtredn fazla su
nasıl sızce bu menuyle 67 yı gorrmuyum dersınız kısceler
slm kızlarr
ben geldimmm
Canım hoşgeldin ,tatilinin güzel geçmesine sevindim,hava değişiminden ödem olmuştur bence....
hoşbuldum kıslar bende sizleri özledim
artık hasret sana yetilmem imkansız ne çabuk kilo alıyorum yaww
10 günde 3 kilo aldım ama üzgün değilim yeim içtim bitti gitti
sen kaç kg oldun hasretim?
Sonra benim gibi wc de yat,,,Ya ece ben de ödemmi çok da gece sürekli wc ye taşınıyorum,dışarı çıksam napıcam bilemedim,sorun ben de mi:44:aslıııı su iç yaff enguzel metabolızma hızlandırıcısı ve ödem atıcı
Başarılar canım....kızlar ben geldim..Ama yarın tarih sınavım var o yüzden ara ara gelicem.Şu sınavlar bir atlasa kurtulacam inş...
anacıııım...tam 8 dakika ara vermeden oynadım karnıma ağrılar girdi valla :) yerlerde oynadım resmen...terler sızıyor sırtımdan...0,75 lt suyu bi kerede içtim eheheheh :)
Seni görmek isterdim,hiç oynayamam ,kazulet gibiyim..
Bende menümü yazayım yemeğimi birazdan yicem
SABAH 2 dilim çavdar ekmeği,peynir,domates,salatalık,5 zeytin,şekersiz kahve
ARA meyve soda
ÖĞLEN yumurtalı pırasa,salata,1 dilim ekmek
ARA 5 hurma,2 avuç leblebi,2 kupa yeşilçay
AKŞAM yoğurt ile pırasa yicem
SPOR 1 saat yürüdüm
Su şimdilik 1,5 litre oldu,bitki çayları hariç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?