Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm yaa hepp aklım sizdeee kaldıııı ((
sitemizin int ve tv sistemini değiştiriyolar cumartesinden beri hiçbiri yok arkadaşımdayım girip bilgilendireyim sizleri istedim
ayy siz olmayınca bende diyet miyet kamıyo umarımartık biter bu işkence ben net için zırlıyom oğlum tv için artık akşamları dvd ile idare ediyoruz :)
öpüyorum hepinizi unutmayın beni anacım byyy

tamm abla bende yok dedım buaralar.iyiki dedın anacım cabuk gel valla .yoksa yersın bız olmazsak..

ayy kızlar ben öküz gb yedımyaaaaaaaaaaaaaaaa....bu cuma benden iş cıkmaz valla bu havalardan oturu depresyondan yıyorum bu havalar carptı bana.cuma kılo bıle almış cıkabılırım

5 hurma mı pek olmamış ama genel olarak güzel canım...
amaaaaaaaaa bende sen diye zırlıycam o zaman :) nerden çıktı bu değiştirme işi yaahu
ayy kızlar ben öküz gb yedımyaaaaaaaaaaaaaaaa....bu cuma benden iş cıkmaz valla bu havalardan oturu depresyondan yıyorum bu havalar carptı bana.cuma kılo bıle almış cıkabılırım
canım ben sana güveniyorum...toparlarsın sen..

kızlar ben şimdi çıkıyorum duş alcam ondan sonra uçurum başlayana kadar tarih çalışcam annem gelirse telefondan bir uğrarım yine...benim telefonu onda da

Hiç yakıştı mı Ezgi'cim sana ..
Bak geçen konuştuğumuzdan beri benim en ufak kaçamağım yok.

Hiç yakıştı mı Ezgi'cim sana ..
Bak geçen konuştuğumuzdan beri benim en ufak kaçamağım yok.

hılalım ya valla yakışmadı bılıyorum ama ayy bu havalar benı cooook etkılıyor ıstemeden yedım valla.needeyım.bıde sabah kanal d doktorumda anokresıya nevroz hastalığını gorunce korkudan yedım.yoksa yemek yemekten tıksındıgımden korkuyordum canım bende yedım

Bahanelerini yerim senin
Tiksinmediğini gördün değil mi ?
Ezgi'cim aman sinemakiye yüklenme o kadar bağırsaklarına fazlası çok zararlı çektirir sonra.

umarım ececım ustunede 5 bardak sınamekı içtım.atmam lazım içimden

Bahanelerini yerim senin
Ezgi'cim aman sinemakiye yüklenme o kadar bağırsaklarına fazlası çok zararlı çektirir sonra.

hilale kesinlikle katılıyorum ezgicim.Sinemaki bağırsaklardaki tüyleri(dışarı itmeye yarayan) yok ediyormuş dolayısıyla bir zaman sonra bağımlılık gibi birşey yapıyor....

kızlar ben acıktım amaa bugünn...
yemiycem tabi ki...su içiyorum 1,25 ltsi bitti 0,75 lt kaldı onu da içicem kararlıyım :)

birdeeeee aslında bugün daha önce yazacaktım ama fırsat olmadı.Bilenler var yeniler o konuya denk gelmediği için şimdi pek anlamayabilir ama derslerim bitsin konuyu daha iyi paylaşabilirim.

benim şu müzik takıntısı/hevesi/isteği/sevgisi ne derseniz deyin artık bilemedim o konu var ya; hani sesim kötü şiir bile okurken istediğim sonucu alamıyorum falan.Tabi ki kararlılığım devam ediyor veee bugün farkettiğim durumu anlatmak istiyorum.artık söze geçeyim yoksa ben çatlayacağım
ben normalde kulağım sorunlu olduğu için sınıfta birşey okurken falan tüm arkadaşlarımın rahat duyması açısından birz yüksek sesle okuyordum ki bu zaten omurilik eğriliğinden dolayı kapanmış ciğerlerimin ameliyattan sonra yavaş yavaş yeni durumuna alışması biraz da benim takıntım yüzünden okurken nefes alıp verişimide etkilenerek hem benim için hem arkadaşlarım için çekilmez olmuştu(gerçi onlar hiç bir şeyi dinlemediği için sorun yok )
bugün demokrasi dersinde hoca rica edince bişey diyemedim okudum ve amaan dinlemiyolar zaten uyuyolar diye normal konuşma sesiyle okudum.Ve gayette iyiydi.Nefesimde daha iyiydi.Şimdi bundan cesaret aldım nefes egzersizleriyle geliştiricem.Bir de şarkı söyleme olayında sesimi incelttiğim zaman daha iyi olduğunu ve kulağımda müzik yokken ritmi ya da melodiyi kısmen de olsa yakalayabildiğimi keşfettim.

bir de hani benim roman vardı ya.roman yazmak bilgi istediği için ama ayrıntı takıntım olduğundan öykü de yazamayacağım için şimdilik rafta.Ama başka bir fikrim var.Şiir yazıyorum.genelde eksik ya da tam bağlayamadığım yerler olsa da daha iyisi olamıyor ben de kendi özgün hali iyidir diye düşünüyorum.Ve yazdığım şiirleri biriktirip belki bir şiir fasikülü yaratabilirim diye düşündüm.tasarımını da kendim yaparım.küçük boyda olursa sayfası normalden fazla olur ayy çok mutluyum...

cabuk don bacım aramıza topık sessız kalmasın
Bahanelerini yerim senin

kızlar bende sınemakıyı zarrlı dıye lıorum hc ıcmesenız olur mu acaba
tabı sız blırsınız yıne de ama

gunaydın cıtırcıklarım
nasılsınız off hıc yataktan kalkasım yoktu zor uyandım
6 da kalkıp temızlık yapcktım ı ıhh uyanamadım

Ezgi, oğlun kaç yaşında? bu arada, sıkma canını bence 1 kereden birşey olmaz. anoreksiyaları görünce ben de tuhaf oluyorum yaa, yemekte haklısın bir yerde. ayrıca cumaya eminim - lerde olacaksın

umarım ececım ustunede 5 bardak sınamekı içtım.atmam lazım içimden

5 bardak içtin, tuvaletten çıkamazsın zannımca umarım sıkıntısız atarsın sinamekileri

merhabalar;

işte dünkü menüm:

sabah: yulaf+nesfit+süt
çay

ara: yeşil çay

öğle:2 dilim tam buğday ekmeği ile acısos+peynir+ 6 zeytin

ara: çeyrek elma

akşam: koca bir tabak ıspanak salatası + bolca yoğurt

ara: 10 adet fındık + maden suyu

ben begendım cooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…