Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar klasık kahvaltı peynır salam 1 dilim ekmek yedım kahvemı ıcıorum sımdı öle evi temizledim baya bugun yine belki yrüyüşe giderim akşamüstü bakıcam

canlarımmm selamlar nasılsınız kızlar görüşmeyelı benım ızın bitti iş başı yaptım çok zor geldı ızınden sonra çalışmaksizler nasılsınız aksam yapıp ettıklerınızıı okuyucam artık duzenlı burdayım bugun dıetıme kaldıgım yerden devamtatılde bırqazcık kacırdım sanırsam galıba

kızlarrrrrrr birazdan yanınızda olaciğim oğluşumu yatırayım geçmişte neler kaynamış fokurdamış yokama alayım
ben buaradayım bilginize
muucccccukkkkkkkkkkkk

gunaydın cıtırcıklarım
nasılsınız off hıc yataktan kalkasım yoktu zor uyandım
6 da kalkıp temızlık yapcktım ı ıhh uyanamadım
al bendende okadar yataktan kalkasım yok ya bu ne agırlık gunes acsın artık

6 yasındaa oğlum.yok canım ya ne eksılerde artılarda olucam vallla

tebrıkler canım menu

canlar benden bu cuma gercekten iş cıkmıcak aksamda kaçırdım galıba bugun toplamaya calışıyorum işte.nazara geldım ya ...masllah deyin

ayyyy süperrr bişeyy bu yaaa benim de yan komsum dedi bana hastamısın kızım diyo yuzun ıyıce susuzldu senin ayyyy süzülsün nolurrr her bi yanım süzülsün çekilsin gitsin bu kilolar yaa

sen süpersin hayran kaldım iradene

öyle özeniyorum ki spor yapanlara yanlız başıma wc bile gidemiyom offffff offffffff

bak takip ediyom seni sakın kendini oraya buraya atma valla beni de bitirirsin heee

benzer durumda bi arkadaşım var tabi onun durumu o yogunlukda bırbırlerını hıccccc gorememek sen bi de böyle olduğunu dusunsene farklı şirketlerde yogun tempoda calışıyorlar

sahip olduklarımızın kıymetını bilelim beterin beteri var ayyy sana da ne güzell yakışacak gelinlikkkk kısmetse ne zaman düğün ????

ben bu wc sorununu aşamıyorum kızlar ne kadar dietime sadık kalsamda gitmior kilolar hep kabızım bu durumda çok zor oluyor kilo kaybetmek yaz gelsede kayısı kavun cıksa belki işe yarar

şiddetle kuru kayısıyı ve ılık suyu oneririrm helede gece yatarken sabah kendimi wc zor atıyorum güne oldukca hafif başlıyor insan

bende deneyeceğim bakalım nolucak

canım ya sen calı orneksin bi anlat bunu püf noktalarını aynen yapıcam bende
senden hep aksam 5 son yemek saatımı duyuyorum ona mutlaka uyucam bakalım neler olucak
yazacaklarını sabırsızlıkla beklıyorum

canımm yazdığın hıkayelere bayıldım ama bunda kafam karıştı yanı ne yapmak lazımmıs tam olması için anlamadım

ne güzel uğraşlar bulmuşssun kendine bayıldım sana
beni senin yaşlarındaki halime götürüyorsun yazdığım şiirlerim halaaa duruyor ajanlarımda

kimsecikler yok , benim mesai 16:30da bitiyor yarın nasipse görüşürüz
bu arada öğlen minik bir kase puding yedim, bir de 3 minik hamur kızartması

kimsecikler yok , benim mesai 16:30da bitiyor yarın nasipse görüşürüz
bu arada öğlen minik bir kase puding yedim, bir de 3 minik hamur kızartması

valla sana dıcek lafım yok cunku bende bu ara abur cubur yeme ıstegım oluştu.muhtemelen havalardan dıye dusunuyorum .ınsallah atlatırız

Cüneyd-i Bağdadi, birisi ona gelir sorar:

-İhlâsı kimden öğrendiniz?

-Mekke-i Mükerreme'de harçlıksız kalmıştım. Basra'dan para bekliyordum ama gelmemişti. Saçım sakalım çok uzamıştı. Bir berbere girdim.

- Peşin peşin söyliyeyim param yok, dedim,

- Allah rızası için saçlarımı düzeltebilir misin?

Berber o anda mevki sahibi birini traş etmekteydi. Onu bırakıp bana başladı. Adam itiraz etti.

Berber:

- Kusura bakmayınız efendim. Sizi ücreti mukabilinde traş ediyorum. Ama bu genç Allah rızası için istedi, dedi.

Berber dahasını da yaptı, bana harçlık verdi. Aradan birkaç gün geçti, beklediğim para geldi. Ona bir kese altın götürdüm.

- Asla alamam. İnan Allah'ın rızası daha değerli, dedi.

özlem abla ben bu aralar bozuk gıdıyorum.havalar sarstı beın valla cuma tık yok bende

olurmu ya oyle azımsanacak bi kilo değil 28 kilo vermişin şaka gibi bişey benim için sanki hiç boyle bişey yapamam gibi geliyor bana
sen bu süreçde neler yaptın kuralların nelerdi?

olurmu ya oyle azımsanacak bi kilo değil 28 kilo vermişin şaka gibi bişey benim için sanki hiç boyle bişey yapamam gibi geliyor bana
sen bu süreçde neler yaptın kuralların nelerdi?

ben proteın dıyetı artı 2.5 saat spor yaptım hergun.ama 55 57 kılo arasınnda gıdıp gelıyorum.hedefım 53 ama bakalım.kılo azaldıkce vermekte zorlasıyor.ve 5 ten sonra bısey yemedım hergun en az 2.5 lt su içtım.zzaten aksam yeme bak sabah tartıda hemen farkı göruyosun

özlem abla senın kılo cetvelınden bişey anlaşılmıyor.kaç kıloydun kaçsın vs.daha anlaşılır yapaydın ya

en son 83 görmüştüm zamanında belkıde 85 tı bılmıyorum. ama felakettım suratım ,kollarım,sırtlarım,vs.almış basını gıdıyordu.gercı hala kendımı şişko hıssedıyorum.acaba dıyorum.yetermı ama 53 olsam tam olcam

ablacım ben bırzacık yatayım bır yorgunluk var ustumde gözlerımı kapatmadan rahat edemıcem sonra görusuruk.onlıne ama kapatmıcam

protein diyetleri kan şekerini dengede tuttugundan dr. tarafından da öneriliyormuş bir kaç gazete haberini okudum şimdi
bende şimdi kendi kurallarımı oluşturucam

özlem abla senın kılo cetvelınden bişey anlaşılmıyor.kaç kıloydun kaçsın vs.daha anlaşılır yapaydın ya
nşiye canım yaa ben net görüyorum alalla lalalaal :26: ben şuan 92 kiloyum canım :26:

oyyyyy ben kendimden iyi bilirim yani o durumu kocaman bi göbüşüm var ve daha neler nelerrrr
vucudumda çatlamadık yerim kalmadı ya bu konuyla da ilgilenmem lazım benim
sabahları egzersize başlamalıyım duzen kurmalıyım artık kendim için bişeyler yapmam lazım tehlike çanları çalmaya başladı

ablacım ben bırzacık yatayım bır yorgunluk var ustumde gözlerımı kapatmadan rahat edemıcem sonra görusuruk.onlıne ama kapatmıcam
tamam canımcım teşekkür ederim öpüyorum seni

1-her gün 2-2,5 lt su içilecek
2-günün hangi saatinde olursa olsun egzersizler mutlaka yapılacak(kol,bacak,göbek ve basenler için)
3-4fincan bitki çayı tuketilecek bunu iki fincanı yeşil çay olacak
4-akşam 5den sonra yemek yemek yasak
5-hergün istinasız burada yemek günlüğü raporu verilecek
6-kim olursa olsun ısrar eden, pastaya böreğe HAYIRdenilecek aksi taktirde ertesi gün ekmeksiz ve porsyonlardan yarıma duşurulmuş gün geçirilecek
7-diyetime de sadık kalıp cuma günleri istinasız birinci gelinecek

uyarsan cuma gunku 1 .mız sensın abllacım.ayy ben menumu yazayımda kızın bana

bugun menu berbat valla
sabah 2 yumurtayla omlet 2 kepek ekmek 1 yesıl cay
1 lımonlu soda
öğlen patlıcan bıber kozü yarım yogurt 1kepek ekmek
3 tane halley cıkolata 1 çilekli süt
aksam 1 yufkayla yapılmış azıcık yağlı gözleme 1 domates 1 salatalık 1 ayran
2 .5 lt su içtım.
bır an önce eve tavuk et salata malzemesı alarak duzene gırebılırım ancak benı tok tutan anca bunlar.

uyarsan cuma gunku 1 .mız sensın abllacım.ayy ben menumu yazayımda kızın bana
bu cuma için bi birinci gelirim asla diyemem cunku homili gırtlak yuttum

bunları o minicik miğdeye nasıl sığdırdın allasennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…