- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.961
al bendende okadar yataktan kalkasım yok ya bu ne agırlık gunes acsın artıkgunaydın cıtırcıklarım
nasılsınız off hıc yataktan kalkasım yoktu zor uyandım
6 da kalkıp temızlık yapcktım ı ıhh uyanamadım
6 yasındaa oğlum.yok canım ya ne eksılerde artılarda olucam valllaEzgi, oğlun kaç yaşında? bu arada, sıkma canını bence 1 kereden birşey olmaz. anoreksiyaları görünce ben de tuhaf oluyorum yaa, yemekte haklısın bir yerde. ayrıca cumaya eminim - lerde olacaksın
5 bardak içtin, tuvaletten çıkamazsın zannımcaumarım sıkıntısız atarsın sinamekileri
tebrıkler canım menumerhabalar;
işte dünkü menüm:
sabah: yulaf+nesfit+süt
çay
ara: yeşil çay
öğle:2 dilim tam buğday ekmeği ile acısos+peynir+ 6 zeytin
ara: çeyrek elma
akşam: koca bir tabak ıspanak salatası + bolca yoğurt
ara: 10 adet fındık + maden suyu
haydeeeeeeeeeeeee gelsın yesılcaylar
markete su almaya gıttım marketcı amca hayrdır kızım rejımmı yapıosun sen dedı ben tabı hemn eet eet bellı oluyo mu dedım evet hemde nasıl erıdın dedı
ayyy dıcktm amca senn o lafları dıyen agzını yırım ben yırım yırım dıe
ayyy walla cok sewındırık oldum hemnn bu lafın ustune yeslcay yaptım
ama ben hıc erımıs bıyer goremıyorum hahahyyy
bı kendımı duzeltemıorum hahahay
canm oldu bıkere dıe bısı kalmadı artk yanı yaza cok yaklastk gerckten dun aksm yemege gıttık arkdsa neler yapmamıskı
ama kendıme dur demm gerektıgı ıcın kendımı corbayla sısrdm dıgerlerınden mınnacık aldım
kacamagım sadce kola oldu bugun ekmek yemeyerek dengeledıgımı sanıorum
öyle özeniyorum ki spor yapanlara yanlız başıma wc bile gidemiyom offffff offffffffAkşam hiç halim yoktu ama yine de spora gittim . kendimi yormadan step yaptım ve aletlerde çalıştım . çok canım sıkılıyor . haziranın sonuna kadar en az 60 kilo olmalıyım .
nasıl becereceğim bilmiyorum . yarın 8 nisan ve her hafta 1 kilo verirsem haziran sonunda 57 kilo olurum inşallah ...60 bile yeter bana ,yeter ki kilo vereyim . geçen hafta ağlamamak için kendimi zor tuttum . zayıflamak ne kadar zor bir olay ya....
gunaydın menkenlerim menim nasılsınız
ben cok ıyıym sabh yıne tartldm musmutluyum bekleyın benı kızlar bomba gıbı gelıorum
ayy bıde cuma odem toplanıomus tartıda fazla ckıomusum atarım lan kendımı
off kızlar yıne dusunceler ıcındeyım
allaha sukur benımde nısanlımında ısı war ama bı gun bıle ıznımız yok ALDIGIMIZ maas guzl ıs rahat yanı benım rahat nısanlımın pek rahat oldugu soylenemez ama
nısanlım bazı seyler duzene gırsın ızın kullancm dıo ama ne zamn duzene gırck merak edıorum ben zaten ewlendıkten sonra bı sure calısmıcm dıorum tamm ben 1 yıl kadr ızın kullanmadn calısırım kı ıstedıgım zamn ıse gelmemezlkde yapablıorum ama nısanlım nereye kadr dayanck kı hıc ıstemıorum bu ıste calısmayı ama bu ısten ayrılsak bu kadr maas alcamızı sanmıorum ıcımden suan hungur hungur aglamak gelıo
bu hafta sonu gelır herlde ablacım gelsn artık
nısanlm bı otobus fırmasında mudur aynı zamnda muhasebesylede ılgılenıo ama yorucu gerckten yanı bana gore ole aslında o sewıo ısını waktın nasıl gectıgını anlamıorum dıo hatta ben trıp atmasam 7ye 8e kadar calısacak bnm calısmama gelınce rahatım cok ıı patronm nısanlm sonucta hıc karısanm yok tum gun tw basında net basındayım ama 1 gun bıle ıznımız yok nısanlımnda benımde we gerckten nsıanlımn cok sorumlulukları war bazen bana bıle zor wakıt ayırıo we ben cıldırıorum bazen bu konuda tartısıoruz uzuorum ıstemedn onu haksızım aslında ama elımde dııl
ben bu wc sorununu aşamıyorum kızlar ne kadar dietime sadık kalsamda gitmior kilolarhep kabızım bu durumda çok zor oluyor kilo kaybetmek yaz gelsede kayısı kavun cıksa belki işe yarar
bende deneyeceğim bakalım nolucak
canım yemeklerınde acı pul bıber nane cok kullan kabızlığa bırebır
canım evet proteın dıyetıyle verdığım 28 kıloyu almadım.tabıkı ama bunu hayat felsefesı edındım kendıme.naparsan yap yedıkten sonra herzamn gerı alırsın bu yeme duzenını alışknalık halıne getırmekle mumkun
Resulullah (s.a.v.) Efendimiz, bir gün mescitte ashabıyla birlikte otururken, isni Hallad olan, yeni öğrenmiş bir bedevi zat girdi. Rüku ve secdesini tam yapmadığı bir namaz kıldı.
Sonra huzura gelerek selam verdi. Resulullah Efendimiz selamını aldı ve.
- Dön namazını tekrar kıl, buyurdu.
O zat dönerek, önceki kıldığı gibi namazını tekrar kıldı. Resul-i Zişan (s.a.v.),
- Dön tekrar kıl; çünkü sen, namaz kılmış olmadın!, buyurdu.
Bu hal üç defa tekerrür edince Hallad (r.a.) :
- Ya Resulullah! Seni hak ile gönderen Allah'a yemin olsun ki, ancak bu kadar biliyorum, doğrusunu bana öğretirmisin? dedi.
Bunun üzerine Efendimi z (s.a.v.):
- Namaz kılmak isteyince güzelce abdest al, kıbleye dön, iftitah tekbirini al, kolayına geldiği kadar Kur'an oku, sonra rükua varıp sukunet buluncaya kadar dur. Sonra başın büsbütün doğruluncaya kadar ayakta kal, sonra secdeye varıpmutmain oluncaya kadar dur, başını kaldırıp hareketsiz kalıncaya kadar otur. Bunları bütün namazlarda böylece yaparsan namazın tam olur, bundan neyi eksiltirsen namazı eksiltmiş olursun, buyurdu.
birdeeeee aslında bugün daha önce yazacaktım ama fırsat olmadı.Bilenler var yeniler o konuya denk gelmediği için şimdi pek anlamayabilir ama derslerim bitsin konuyu daha iyi paylaşabilirim.
benim şu müzik takıntısı/hevesi/isteği/sevgisi ne derseniz deyin artık bilemedim o konu var ya; hani sesim kötü şiir bile okurken istediğim sonucu alamıyorum falan.Tabi ki kararlılığım devam ediyor veee bugün farkettiğim durumu anlatmak istiyorum.artık söze geçeyim yoksa ben çatlayacağım
ben normalde kulağım sorunlu olduğu için sınıfta birşey okurken falan tüm arkadaşlarımın rahat duyması açısından birz yüksek sesle okuyordum ki bu zaten omurilik eğriliğinden dolayı kapanmış ciğerlerimin ameliyattan sonra yavaş yavaş yeni durumuna alışması biraz da benim takıntım yüzünden okurken nefes alıp verişimide etkilenerek hem benim için hem arkadaşlarım için çekilmez olmuştu(gerçi onlar hiç bir şeyi dinlemediği için sorun yok)
bugün demokrasi dersinde hoca rica edince bişey diyemedim okudum ve amaan dinlemiyolar zaten uyuyolar diye normal konuşma sesiyle okudum.Ve gayette iyiydi.Nefesimde daha iyiydi.Şimdi bundan cesaret aldım nefes egzersizleriyle geliştiricem.Bir de şarkı söyleme olayında sesimi incelttiğim zaman daha iyi olduğunu ve kulağımda müzik yokken ritmi ya da melodiyi kısmen de olsa yakalayabildiğimi keşfettim.
bir de hani benim roman vardı ya.roman yazmak bilgi istediği için ama ayrıntı takıntım olduğundan öykü de yazamayacağım için şimdilik rafta.Ama başka bir fikrim var.Şiir yazıyorum.genelde eksik ya da tam bağlayamadığım yerler olsa da daha iyisi olamıyor ben de kendi özgün hali iyidir diye düşünüyorum.Ve yazdığım şiirleri biriktirip belki bir şiir fasikülü yaratabilirim diye düşündüm.tasarımını da kendim yaparım.küçük boyda olursa sayfası normalden fazla olurayy çok mutluyum...
kimsecikler yok, benim mesai 16:30da bitiyor yarın nasipse görüşürüz
bu arada öğlen minik bir kase puding yedim, bir de 3 minik hamur kızartması
özlem abla ben bu aralar bozuk gıdıyorum.havalar sarstı beın valla cuma tık yok bende
olurmu ya oyle azımsanacak bi kilo değil 28 kilo vermişin şaka gibi bişey benim için sanki hiç boyle bişey yapamam gibi geliyor bana
sen bu süreçde neler yaptın kuralların nelerdi?
ben proteın dıyetı artı 2.5 saat spor yaptım hergun.ama 55 57 kılo arasınnda gıdıp gelıyorum.hedefım 53 ama bakalım.kılo azaldıkce vermekte zorlasıyor.ve 5 ten sonra bısey yemedım hergun en az 2.5 lt su içtım.zzaten aksam yeme bak sabah tartıda hemen farkı göruyosun
nşiye canım yaaözlem abla senın kılo cetvelınden bişey anlaşılmıyor.kaç kıloydun kaçsın vs.daha anlaşılır yapaydın ya
en son 83 görmüştüm zamanında belkıde 85 tı bılmıyorum. ama felakettım suratım ,kollarım,sırtlarım,vs.almış basını gıdıyordu.gercı hala kendımı şişko hıssedıyorum.acaba dıyorum.yetermı ama 53 olsam tam olcam
tamam canımcım teşekkür ederim öpüyorum seniablacım ben bırzacık yatayım bır yorgunluk var ustumde gözlerımı kapatmadan rahat edemıcem sonra görusuruk.onlıne ama kapatmıcam
1-her gün 2-2,5 lt su içilecek
2-günün hangi saatinde olursa olsun egzersizler mutlaka yapılacak(kol,bacak,göbek ve basenler için)
3-4fincan bitki çayı tuketilecek bunu iki fincanı yeşil çay olacak
4-akşam 5den sonra yemek yemek yasak
5-hergün istinasız burada yemek günlüğü raporu verilecek
6-kim olursa olsun ısrar eden, pastaya böreğe HAYIRdenilecek aksi taktirde ertesi gün ekmeksiz ve porsyonlardan yarıma duşurulmuş gün geçirilecek
7-diyetime de sadık kalıp cuma günleri istinasız birinci gelinecek
bu cuma için bi birinci gelirim asla diyemem cunku homili gırtlak yuttumuyarsan cuma gunku 1 .mız sensın abllacım.ayy ben menumu yazayımda kızın bana
bugun menu berbat valla
sabah 2 yumurtayla omlet 2 kepek ekmek 1 yesıl cay
1 lımonlu soda
öğlen patlıcan bıber kozü yarım yogurt 1kepek ekmek
3 tane halley cıkolata 1 çilekli süt
aksam 1 yufkayla yapılmış azıcık yağlı gözleme 1 domates 1 salatalık 1 ayran
2 .5 lt su içtım.
bır an önce eve tavuk et salata malzemesı alarak duzene gırebılırım ancak benı tok tutan anca bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?