- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.701
kızlar 2 ay once aldıgım bir pantalonum vardı dar gelıordu bacaklarda hafif katlanıordu yakısmıor die giymiordum bugun giydim ve öyle bir bol geldiki hem belden hem bacaklardan annem dedi cok bol olmus hıc yakısmamıs pantalon çok salaş duruyordu gercekten ama nebilim yinede o pantalonun o kadar bol gelmesı hosuma gitti ama paramda gitti yine.. neyse avm gittim bugun ama hiçbişi almadım kendime yine hiçbişi beğenmedim öle eski ve bol kıyafetlerimle dolanıorum artık:)
zumra adlı kişi 70-79 topiğinede aynı msjı bırakmış
inanmayın kızlar reklam kokan hareketler bunlar
ne kadar fedekarmış kendisi bütün zayıflama topiklerine girip aynı msjı bırakıyor demekki
önyargı kotudur arkadas helede tanımadan yen uyeyım nereye yazacağımı bılemedığım için kpyala yapıstır bı çok yere yazdım
yazan kişi çayın içinde ne oldugunu bilmiyormuş sadece o aktar satıyormuş
bilmediği çayı içmiş yani
kimse içinde ne oldugunu bilmediği şeyi içmez
zaten 3 ayda 10 kiloyu hiç çay içmeden sağlıklı beslenerek veren arkadaşlar var yani
olay tamamen ticarii
bu tek benm görüşüm değil 70-79u dün akşamki yazışmaları okursanız anlarsınız
kızlar 2 ay once aldıgım bir pantalonum vardı dar gelıordu bacaklarda hafif katlanıordu yakısmıor die giymiordum bugun giydim ve öyle bir bol geldiki hem belden hem bacaklardan annem dedi cok bol olmus hıc yakısmamıs pantalon çok salaş duruyordu gercekten ama nebilim yinede o pantalonun o kadar bol gelmesı hosuma gitti ama paramda gitti yine.. neyse avm gittim bugun ama hiçbişi almadım kendime yine hiçbişi beğenmedim öle eski ve bol kıyafetlerimle dolanıorum artık:)
Ayy seni anlıyorum insan çook sevindirik oluyor. Benimde bol geliyor bir çok kıyafetim. Umarım daha da bollaşırlar.
Merhaba kızlar,hepinize iyi haftasonları diliyorum,malum hava güzel herkes dışarıda,bende yeni geldim eve,oğluma ayakkabı almaya çıktık,Anadolu yakasındaki tüm amv leri dolaştık ama 47 numara bulamadıkYani istediği modelde olanı,artık başka model bakması gerekecek,yarın tekrar gidicez...
Dün yemeyi çok abarttım:78::78::78:Bugün 2 günlük protein diyetine başladım,sonra da 2 gün pirinç lapası diyetini yapıcam,reglim yakın diye çok şişim var...Menüm şöyle
SABAH 1 yumurta
ÖĞLEN 5 köfte,salata ve yoğurt,şekersiz neskafe
ARA 1 elma
AKŞAM tavuk ve salata
Bol bol su içiyorum,bugün yürüyüş bandına binemedim ama bol bol yürüdüm...Akşam yeşil çayımı içerim...
Mutfağı toparlayıp anneme gitmem gerekiyor,akşama görüşürüz....
bittim yorgunluktan bazanın altındaki yorgan battaniye yastık kullanmadık beşik ıvızr zıvır ne varsa annemin boş evine yolladım temizle temizle bitiremiorum en üst katta neden küf olur yaa off bıktımm üst katlardan cok yoruldum sımdı nescafe ıcıorum öyle yani görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?