- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.721
büyük ihtimal istanbulun havası yazın olmuorda kışın mahfediorNurcancım ben de kışlıkları kaldıracağım ama hava bir türlü tam ısınmadı ...biraz daha bekleyeceğim , sonra yavaş yavaş dolapları toplayıp temizliğe başlarım inş ...ablamında dubleks ve o kadar küf oldu ki anlatamam ...camların etrafı , duvarlar hep küf , heralde ist nemli olduğu için bu problem bitmiyor orada ..
msj 12
Ececim ark sana bakışları ve davranışları nasıl , sen anlarsın , o neler hissediyor kendini belli eder , ona göre sende kendine bir yol çizersin , böyle sana da zor oluyor , ayyyyy çok tatlısınız
hem zamanınızda az kaldı mezun olacaksınız , okul sonrası görebilecek misin ? bir taraftan sınav hazırlığı , bir taraftan aşk heyecenı , ay tatlım bu kadar heyecana nasıl dayanıyorsun ..
bir de bizimle uğraşıyorsun ...
1 saat yürümeye çalışıyorum...yürüyüş bandında ne kadar yürüyosunuz
Menün kötü değil Deryacım,bence tamamen psikolojikmsj 11
ben de bugünkü listeyi yazayım , yine kaçamak oldu galiba
sabah .. çay , peynir ve kabak mücveri , 1 dilim tam buğday ekmeği , ekm biraz kalın dilimdi , çok üzgünüm ...
öğlen yemedim , akşam için 17.00 gibi türlü , salata ve yoğurt yedim , 1 tatlı kaşığı da nutella yedim
ah tatlı dayanılmazdı , bıraksalar bir kavanoz yiyebilirdim ....dün Giresun dan ark gelmişti . spora gidemedim ...sanki 1 günde göbeğim çıktı ( heralde psikolojik )
Ben de laz değilim ama balığa asla dayanamam,boşver o kadar hareket etmişsin,hakettinkızlar ben bu akşam hamsi tava üstüne koska lıght helva yedim azcık:18:
dün bişicik yeme onca enerjı harca bugunde pestilin cıkana kadar evi kaldır kondur akşama hamsi tava yok laz filanda deilim yani nedir bu hamsi tavaya tavv olma durumları çözemedim var herhalde ucundan biyerlerden
Nurcancım senin durumu çözdüm ben paylaşım alanında bildireceğim geçen hafta 73 yerine 74 yazmışım.onu tekrar kontrol edip paylaşım alanında belirteceğim...
MESAJ 26msj 15
merhaba kızlar , hepinizin egemenlik bayramı kutlu olsun .
okulda gösteriler vardı , çok eğlenceli oldu ..hava da güzeldi ...bu telaşta bitti . yarın bize tatil ...yaşasın uyku ....
sabah yarım dilim ( biraz kalındı ) tahıl ekm ve peynir vs kahvaltı ... saat 11 di
akşam 16.30 yemek
çorba ve patlıcan musakka , yoğurt , az ekm
biraz sonra yürüyüşe çıkacağım , akşamda evde kendim spor yaparım , 1 lt su içerim ancak ....
MESAJ 27
slm kızlar
23nisan bayramınız kutlu olsun
ben çalışıyorum
boşluk buldum yazayım dedim
adet olmadım dha dün olmam gerekiyordu olmadım
bugün olurum inşallah
çok şişim gögüslerim faln patlıcak gibi
dün çok kaçamağım oldu ama bugün kaçamksız devm ediyorum
Bu arada bir şey sormak istiyorum. Akşam yeşilçay içmek sakıncalı mı kızlar?
günaydın, umarım herkes iyidir. geçmişi okumadan hemen yazmak istedim. internet bağlantımda sorun vardı, evdeyken yazamadım o nedenle. özledim buraları. kaçamaklarım olduğunu itiraf ediyorum. bugün size saha önce bahsettiğim diyeti yapmaya başlıyorum. hadi bakalım Bismillah..
iyi bir hafta olsun hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?