- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.821
Biri 3,5 , diğeri 10 yaşında cnm.
Bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah cnm.
Bu hafta çok yoğundum sanki iş kadınısın diyeceksiniz ama hergün bir aktivite vardı. Çok yoruldum. Giremedim de nete. Zaten bilgisayar yapılmadı daha bu laptopla da girmek işkence ondan sanırım girmek bile istemiyorum. Sayfa zor açılıyo bekle bekle fenalık geliyor. Motivasyonum sıfır bu hafta fena çozuttum. Bayağıdır olmamıştı reglim beni fena çarptı. Bir tatlı krizine girdim sormayın. Yedim de valla. Offf ne yapayım hiç birşey istemiyo cnm. Küçük çok fena benim. Biraz önce sinir krizi geçirtti. Çok inatçı, yaramaz ne desem boş. Ömrümden 10 yıl gitti yani, çökertti beni. Offffff allah sağlık versin ne diyeyim. Moralim bozuk.
MENUM
sabah
1 dılım gewremıs cawdr ekmegı
az peynır
1 dılm salam
3 yesıl 3 sıyah zeytın
domates salatlk bıber cay
ara
portakal yesılcay
oglen
2 dılım cawdr ekmegının arasına peynır salam
aksam :
mantar salata corba
nasıl acepp kısceler
MESAJ 42msj 31
günaydın canım , aslında öğlen oldu ben yazıncaya kadar ...
her tarafım ağrıyor. yürüyemiyorum ... sporda yaptığım birkaç hareket bacak kaslarımı çalıştırdı ve şu an özellikle üst bacak ve kalçam çok ağrıyor . merdiven inip çıkarken ve oturup kalkınca çok canım yanıyor...akşam nasıl spor yapacağım bilemiyorum ...
MESAJ 43Biri 3,5 , diğeri 10 yaşında cnm.
Bebeğiniz hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah cnm.
Bu hafta çok yoğundum sanki iş kadınısın diyeceksiniz ama hergün bir aktivite vardı. Çok yoruldum. Giremedim de nete. Zaten bilgisayar yapılmadı daha bu laptopla da girmek işkence ondan sanırım girmek bile istemiyorum. Sayfa zor açılıyo bekle bekle fenalık geliyor. Motivasyonum sıfır bu hafta fena çozuttum. Bayağıdır olmamıştı reglim beni fena çarptı. Bir tatlı krizine girdim sormayın. Yedim de valla. Offf ne yapayım hiç birşey istemiyo cnm. Küçük çok fena benim. Biraz önce sinir krizi geçirtti. Çok inatçı, yaramaz ne desem boş. Ömrümden 10 yıl gitti yani, çökertti beni. Offffff allah sağlık versin ne diyeyim. Moralim bozuk.
MESAJ 44iyi akşamlar kızlar cok sıkıcı birgündü off
msj 38
Maaşallah , Allah sağlık versin , bir gün kocaman olacaklar ve bugünleri anımsayıp güleceksin ..tabi küçükken anneleri çok zorluyorlar ...benim de iki oğlum var ve yaşları çok yakın , 15-16
ikiz gibi büyüdüler , Allah razı olsun annem hep yanımdaydı , bana çok yardım etti ...
Ayrıca ben de çok fazla tatlı yemek istiyorum , zaten ona dur diyebilsem daha kolay kilo verirdim heralde ..
MESAJ 45
Merhaba canlar,bu aralar yoğunum pek fırsatım olmuyor,yarın da annemde dua var sabahtan ona gidicem...Bakalım yarın tartı bize neler gösterecek...Ben 2 gün protein,2 günde lapa diyeti yaptım,bugün normal yedim,yarın regl olmam gerek,şişim fazla,buna rağmen vermişsem mutlu olurum...Buraya ilk geldiğimde 66 kiloydum,benim için kilo alma topiği oldu...Şu an 63 olsam razıyım... Kilo gitmiyor ama spordan dolayı sıkılaşma var...Dün 1 etek ve pantolon aldım kendime ikisi de 40 beden sevindim doğrusu,38 e ineceğim günler gelecek mi acaba???
Hepimizde bir gevşeme var ama bırakmayalım,destek olalım birbirimize...Artık yatmalıyım çok yoruldum bugün şu ev işleri hiç bitmiyor,üstüne oğluma ayakkabı almaya gittik,6 dan sonra,neyse bulduk en sonunda valla 1 haftadır fenalık geldi içime,ayakkabı numarasını duyan tekrar soruyor,inşaallah bu numarada kalır daha büyümez...İyi geceler hepinize.....
msj 39
Hasretcim senin listen her zaman güzel zaten , gerçekten oldukça iradelisin canım ...hepimiz senin gibi düzenli yemek yesek ne güzel olurdu . ben hergün söz verip hep ertesi gününe erteliyorum ...
Günaydın kızlar,Umarım bu hafta hepimiz için iyi geçer,ben birazdan çıkıcam
BU gün tartı beni sev,ndirdi,çünkü reglim yarın ve ben kilo vermişimArtık daha hırslandım....Annem beni öldürmeden gideyim...Öğleden sonra görüşürüz...
SAMANYOLU 69/68,2/0,8/%1,16
BU gün tartı beni sev,ndirdi,çünkü reglim yarın ve ben kilo vermişimArtık daha hırslandım....Annem beni öldürmeden gideyim...Öğleden sonra görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?