Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 36

Akşam spora gittik , ısınma hareketlerini yaptık ve elektrikler kesildi. biz ısrarla devam edelim dedik ama herkes dağıldı ....öylece eve geri döndük ...

canım iyice sıkıldı , en azından 200 cal yakardım , o da olmadı ...

msj 37

mesaj sayımda bu hafta ancak 40 ı bulur . gündüz yazmayınca akşam zaten arkadaşlar olmuyor ... fazla yazamadım ...

msj 38

Maaşallah , Allah sağlık versin , bir gün kocaman olacaklar ve bugünleri anımsayıp güleceksin ..tabi küçükken anneleri çok zorluyorlar ...benim de iki oğlum var ve yaşları çok yakın , 15-16

ikiz gibi büyüdüler , Allah razı olsun annem hep yanımdaydı , bana çok yardım etti ...

Ayrıca ben de çok fazla tatlı yemek istiyorum , zaten ona dur diyebilsem daha kolay kilo verirdim heralde ..

msj 39

Hasretcim senin listen her zaman güzel zaten , gerçekten oldukça iradelisin canım ...hepimiz senin gibi düzenli yemek yesek ne güzel olurdu . ben hergün söz verip hep ertesi gününe erteliyorum ...

msj 40

Kızlar burada tek başıma yazıp duruyorum , neyse bu hafta daha iyi oluruz inş ...şimdilik iyi geceler ...yarın için çok umutlu değilim 500 g almış olabilirim veya aynı kalmıştır ...hiç tartılmadım , artık korkudan tartıya yaklaşmıyorum bile ..

MESAJ 42
ayyy o kas ağrıları çok fenadır bilmez miyim...Menülerin güzel geliyor bana Deryacım,hepimiz ara sıra kaçamak yapıyoruz,ben de yarını merak ediyorum...:44:
MESAJ 43
Canım Allah kolaylık versin,zor yaşlar...Aslında büyüdükçe başka dertler çıkıyor,Allah acılarını göstermesin...Regl dönemi olunca gergin oluyoruz zaten,yuvaya gidiyor mu ufaklık...
iyi akşamlar kızlar cok sıkıcı birgündü off
MESAJ 44
Benim Nurcanıma ne olmuş ,kimler canını sıkmış....Topikte paylaşım olmadıkça hiç bir şey paylaşamaz olduk,şurada kaç kişiyiz,gelen gidiyor...Hiç birimizde heves,heyecan kalmadı maalesef...Nasıl çözücez bilemiyorum,yaz gelince iyice dağılırız bu gidişle...mesaj sayımı da işe yaramadı bence...

MESAJ 45
Merhaba canlar,bu aralar yoğunum pek fırsatım olmuyor,yarın da annemde dua var sabahtan ona gidicem...Bakalım yarın tartı bize neler gösterecek...Ben 2 gün protein,2 günde lapa diyeti yaptım,bugün normal yedim,yarın regl olmam gerek,şişim fazla,buna rağmen vermişsem mutlu olurum...Buraya ilk geldiğimde 66 kiloydum,benim için kilo alma topiği oldu...Şu an 63 olsam razıyım...Kilo gitmiyor ama spordan dolayı sıkılaşma var...Dün 1 etek ve pantolon aldım kendime ikisi de 40 beden sevindim doğrusu,38 e ineceğim günler gelecek mi acaba???
Hepimizde bir gevşeme var ama bırakmayalım,destek olalım birbirimize...Artık yatmalıyım çok yoruldum bugün şu ev işleri hiç bitmiyor,üstüne oğluma ayakkabı almaya gittik,6 dan sonra,neyse bulduk en sonunda valla 1 haftadır fenalık geldi içime,ayakkabı numarasını duyan tekrar soruyor,inşaallah bu numarada kalır daha büyümez...İyi geceler hepinize.....

MESAJ 46
ECECİM geçmişi okurken seni kaçırdım,bebeğiniz hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün..Ne tatlıdır şimdi,ne güzel kokar...
Sen nasıl oldun,iyileştin mi...
Bence de hafta sonu alma yeni üye,kimse girmiyor yine kaçırmayalım gelenleri...Gerçekten kimse olmayınca,mesaj yorumu dışında yazacak birşey bulunmuyor...:44:

Saol cnm, valla keşke benimde yardım edenim olsa. Babaları bile fazla ilgilenemiyor. Benim şansıma işte vardır bir hayır. Konuşup günaha sokmayayım kendimi. Kız çocuğu olunca birde büyüdüklerinde arkadaş gibi oluruz inşallah. Annelerin en büyük destekçisi oluyor kızlar. Rabbim affetsin çok yakınıyorum bu aralar. İnşallah vermişindir kilo. Bende veremedim bence. Hatta almışımdır. Çok kaçırdım bu hafta.

Allah kabul etsin cnm. Bizleride unutmayın dualarınızda. İnşallah 38e de gireriz. Benim umudum yok 40ta yeter bana. Yat dinlen cnm.
Yaa bende fazla yazamadım ceza varmıydı msj sayısında. İyi geceler.

Yepyeni bir etap yepyeni mesaj sayılarıyla yeni hafta ve geleniyle gideniyle yetişmeyen mesaj sayilariyla biten hafta...bu hafta hepimize süper olsun ınş.hayırlısıyla olsun aynı zamanda...

msj 39

Hasretcim senin listen her zaman güzel zaten , gerçekten oldukça iradelisin canım ...hepimiz senin gibi düzenli yemek yesek ne güzel olurdu . ben hergün söz verip hep ertesi gününe erteliyorum ...

cok saol deryacm ben aksmları cayın yannda bısıler yemesem super olck gerckten
ama dayanamıorum ıste

Başlangıç kilo:76,6
Geçen hafta: 68,3 :18::18:
Bu hafta: 67,1
Giden veya gelen: 1,2
Toplamda verilen: 9,5
Hedef: 60

kızlar sabh kalkar kalkmaz wc ye sonra cıbıl cıbıl tartılmaya
tartıya cıktm 68.5 gosterdı
ındım tekrr cıktım 67.1 ucucaktım hawaya
dedım tekrr cıkayım yıne aynı
1 kg makrna aldım elıme tekrr cıktm bakalm dogrumu dıe
68.1 yanı dogruymus 67 ım
yuruyuslere basladık ıns her hafta bole gıder
cok yuruyemıoruz yarım saat hızlı ama belkı onnda faydası olur

Günaydın kızlar,Umarım bu hafta hepimiz için iyi geçer,ben birazdan çıkıcam
BU gün tartı beni sev,ndirdi,çünkü reglim yarın ve ben kilo vermişimArtık daha hırslandım....Annem beni öldürmeden gideyim...Öğleden sonra görüşürüz...

SAMANYOLU 69/68,2/0,8/%1,16

Ben burada olmaya çalışıyorum :)
hoca ders işliyor da :)hasret tebrikler canım ona da şükür...
Hilalim sen regl falan mi olacaksın acaba..ben atlattım çok şükür bugün - 1 ciktim :)

canım çok sevindim.allahım ınş. Sabır verir de verimli geçer reglin...
Senin oğlanın ayakkabi araması mi eritti seni acaba

tebrk ederm ablacım
daha da fazla werırız ıns

tebrk ederm ablacım
daha da fazla werırız ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…