- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.861
ececım ben dıorum kı yenı uyeler alalım
ılk sartımız calısıo olsun we pc bası ıs yapsın
ne dersın:18::18::18:
Nacizane fikrimi belirtmek istedim.
Yeni üyeler bence de çağırın ama 2 hafta deneme süresi verin ve ( kuralınız haftada 50 mesaj mıydı ? ) 50 mesajı geçemezlerse 1 haftada listede olmayacaklarını söyleyin.
Ben de hepinizi çok seviyorum. Gerçi kimse gitme demedi senden başka. Demek gerçekten bi yararım olmuyormuş. Doğru karar o zaman. Muhabbete gelirim ara ara. Saol cnm. Haklarınızı helal edin canlar. Öptümmm.
Ben de hepinizi çok seviyorum. Gerçi kimse gitme demedi senden başka. Demek gerçekten bi yararım olmuyormuş. Doğru karar o zaman. Muhabbete gelirim ara ara. Saol cnm. Haklarınızı helal edin canlar. Öptümmm.
Yok canlarım ben aslında öyle yazmak istemedim. Aceleden gülücük falan koyacaktım unutmuşum. Çok alıngan bir msj olmuş. Gidecek olanan gitme desende gider zaten. Ben biraz komiklik yapmak istemiştim kendimce batırmışım yahuuuu.Kusuruma bakmayın. Gitmek her durumda zaten kötüdür. Ama zaten vakit buldukça gelirim aranıza, alırsanız tabii.
MESAJ 3canım çok sevindim.allahım ınş. Sabır verir de verimli geçer reglin...
Senin oğlanın ayakkabi araması mi eritti seni acaba
huuuuuuuuu
nerdesınz sekercıkler
MESAJ 4yazıorum yazıorum cıkmıo
ıns bu cıkar
arzu ablacm tebrk ederm ıns herhafta - leri gorrurz
MESAJ 5gecen hafta:74
bu hafta(
gelen:1 kgr
msj sayım 44 morelim bozuldu yaw şiştimmi neoldu bölede olmazki yaw
MESAJ 6msj 1
Ah kızlar çok kötüyüm ya ..moral sıfırlandı , inanın Aslı gibi bırakmayı düşünüyorum ciddi ciddi ...sabah çevredeki 6 ilin elektrikleri yoktu ...
dün heralde ayaklarımı üşüttüm , karnım çok şişti ...sabah tartıda rakamları görünce şok oldum ya ...
başlangıç : 69.6
geçen hafta : 66.9
bu hafta : 68.2
gelen : - 1.3
msj : 40
tgdg / 66.9 / 68.2 / -1.3 / % -1.94
tam bir felaket .....
MESAJ 7aynen tam bir felaket valla motive bozuldu pls ece yeni arkadaslar çağır takım beni ve dier arkadaslarıda cok motive etmior artık doğru düzgün kimse kimsenin yemek listesine cvp bile yazmıor yeni kanlar lazım
Yok canlarım ben aslında öyle yazmak istemedim. Aceleden gülücük falan koyacaktım unutmuşum. Çok alıngan bir msj olmuş. Gidecek olanan gitme desende gider zaten. Ben biraz komiklik yapmak istemiştim kendimce batırmışım yahuuuu.Kusuruma bakmayın. Gitmek her durumda zaten kötüdür. Ama zaten vakit buldukça gelirim aranıza, alırsanız tabii.
MESAJ 9mesaj sayım yurt dışına çıkmadan yakalayabildim neyse kiay biliyorum kötüydü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?