Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ececım ben dıorum kı yenı uyeler alalım
ılk sartımız calısıo olsun we pc bası ıs yapsın
ne dersın:18::18::18:

evet üye almayı bende düşünüyorum hasretcim evet güzel fikir en azından öyle arada girerler..
hilalcim evet 50 mesajdı evet doğru söylyorsun ama ben pazar günü davet etmeyi düşünüyorum çünkü haftasonu hiçbirimiz yokuz...kaçarlar...haftabaşında kardeş takımdan da destek gelirse onlar yerleşir zaten takıma...

Ben de hepinizi çok seviyorum. Gerçi kimse gitme demedi senden başka. Demek gerçekten bi yararım olmuyormuş. Doğru karar o zaman. Muhabbete gelirim ara ara. Saol cnm. Haklarınızı helal edin canlar. Öptümmm.

caım biliyorsun hepsinin işi var bugün görmemişlerdir.Biz burda o gitsin bu gitmesin demiyoruz ki birbirimizde hepimizin ayrı yeri var...sen de hakkını helal et canım ama sakın unutma bizi...

Ben de hepinizi çok seviyorum. Gerçi kimse gitme demedi senden başka. Demek gerçekten bi yararım olmuyormuş. Doğru karar o zaman. Muhabbete gelirim ara ara. Saol cnm. Haklarınızı helal edin canlar. Öptümmm.

rezancm dıkkat ettysen bugn nerdeyse hıc yazamıorum
cok yogunm yanls anlama lutfen
kesınlkle ole bı dusuncem yok benm

Yok canlarım ben aslında öyle yazmak istemedim. Aceleden gülücük falan koyacaktım unutmuşum. Çok alıngan bir msj olmuş. Gidecek olanan gitme desende gider zaten. Ben biraz komiklik yapmak istemiştim kendimce batırmışım yahuuuu. Kusuruma bakmayın. Gitmek her durumda zaten kötüdür. Ama zaten vakit buldukça gelirim aranıza, alırsanız tabii.

birde senle mi uğraşacaaıııız canııım biliyorsun takımın durumunu bu durgunlukla muhtacız diyebiliriz

MESAJ 2
Merhaba çıtır arkadaşlarım,eve yeni geldim,oğlan da peşimden,açım deyip duruyor ve pat.kızartması istiyorHiiiiç havamda değilim de çenesini çekecek kadar enerjim yok maalesef...Şimdi buna kızart,akşam küçük geç gelecek ona kızart of ki of...Evden mi kaçsam acaba...
canım çok sevindim.allahım ınş. Sabır verir de verimli geçer reglin...
Senin oğlanın ayakkabi araması mi eritti seni acaba
MESAJ 3
Allah iyiliğini versin Ececim,sorma 47 numara bulmak çok zor oldu inan ki...
huuuuuuuuu
nerdesınz sekercıkler

yazıorum yazıorum cıkmıo
ıns bu cıkar
arzu ablacm tebrk ederm ıns herhafta - leri gorrurz
MESAJ 4
Bu ne güzellik Hasretim,nişanlın haklı seni seçmekte...Kilo vermene çok sevindim ,tebrikler......
gecen hafta:74
bu hafta(
gelen:1 kgr

msj sayım 44 morelim bozuldu yaw şiştimmi neoldu bölede olmazki yaw
MESAJ 5
Nurcanım regl olamadın diyed,ir,birde kabızlık var haliyle,sıkma canını...

MESAJ 6
Şişliktir ya Deryacım ,bu hafta menülerin güzeldi,sporda var:44:Reglin yakın mı?Sakın bırakmayı falan düşünme,biraz ödem atıcı çay iç,rezene falan yarın bir daha tartıl bakalım farklı mı çıkacak...Merak ettim şimdi...
aynen tam bir felaket valla motive bozuldu pls ece yeni arkadaslar çağır takım beni ve dier arkadaslarıda cok motive etmior artık doğru düzgün kimse kimsenin yemek listesine cvp bile yazmıor yeni kanlar lazım
MESAJ 7
Gerçekten haklısın Nurcan,çoğumuz yazılanları bile okumuyorMenüleri yazmıyoruz,yazılana yorum yok...Gelen de kaçmasa bari...

MESAJ 8
Canım inan ben de şimdi gördüm mesajını,gitmene bir anlam veremedim,sonuçta hepimiz girebildiğimiz kadar yazıyoruz,biz seni idare ederdik,ben seni ve mesajlarını seviyordum,gitme desem kalır mısın ki

Ayy ay biz gençlik :) çok güzelmiş diyeceğine saçma bi abartı yapmış benim çok seyrek kullandığım bir sözcük grubu hoş türkçede böyle bir şey yok :) ben de oğlundan coooook daha saçma bişey söyledim :) unutuyorum ya saymayı daha fazla birikmeden sayım dedim.son mesajımda goreyim diye de saçma bi espri yaptım.:)

msj 5

Ay kızlar hiç anlamadım niçin böyle oldu . karnım gerçekten şişti , healde yumrtalıklarda iltihap var , sancıda oluyor ..birkaç gündür sırtımda çok ağrıyor , öksürük çok az ama bugün antibiyotik ve ağrı kesici alacağım ...inş sırt ağrılarım geçer ..

regl haftaya , bir de önümüzdeki hafta şiş geçecek , yandım valla ...iki hafta benden hayır yok heralde ...kilo verme ve boşuna sporda işkence çek ,,,of ya ...

msj 6

kızlar ben markete çıkıyorum , havada yağmurlu ,iyice içim karardı ....akşam güzel bir film bulsamda izlesem ...

Deryacım ne güzel hatırlattın bilg.da bi film vardı eniştem güzel demişti ama lzlememiştim bu akşam izliyim hem değişik olur...

Aaa kactınız ama siz. Tabi o son espriden sonra şüphe ettiniz tabi... :)

menüyü en son yazmayı düşünüyorum...

trendyoldan aldıgım ceketm geldı
ben olmaz sanıordm ama oldu
hahay demkkı 38 beden oluyomus

bir markete çıkayım babama püskevüt alayım dedim üstelik açık renk pantolon ve ayakkabılarla...yağmur yağmaya başladı..bir de radyoda dolu alarmını alınca üstüne de radyodaki 2 gecelik tatil ödülünü kaçırınca yeterince kalori yakmış oldum :) sorunun cevabını biliyordum ama dışarıda olunca mail atamadım :) :) amaaan nhat ağabeycik daha çok yarışma yapar :)

msj 7

Antbiyotik aldım , çok büyüktü midem bulandı , bir tarafı yapsın , diğer tarafı bozsun , .....marketten su aldım , akşam içerim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…