Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

işte bu bilgeyi listeye almakla çok iyi yaptık :)
bence de ama bunun için sana teşekkür etmek lazım...
Tebrik ederim kızlar 1.liğinizii ..
teşekkürler canım ...

çok üzüldüm canımBaşın sağolsun.Allahım eşiyle evladının yüzünü güldürsün inş...

cok zor basınızsaolsun iyi yaptın canım bizimle paylaşarak

bence de ama bunun için sana teşekkür etmek lazım...

teşekkürler canım ...

çok üzüldüm canımBaşın sağolsun.Allahım eşiyle evladının yüzünü güldürsün inş...
utandırıyorsun ececim benitakımımız 1.ciliği hakediyor

yaa moralim bozuldu şimdi...

şu gitar dersinden bahsettim annemlere...Haklılar ama ben yine de izin vermeyecekler diye korkuyorum.Neredeyse ben bir gelicem nereye gidicen görücem dedi babm.Haklı olduklarını biliyorum.Ama kadın evinde ders verecek ya istemeyebilirler

iveeet bengelmiş bulunmaktayım ozaman .. yarın itibari ile sizlerlen birlikte oliciim.. akşamları paylaşım yapabilirim we bazen fazla mesai olduğu günlerdede 2. akşama sarkabilir ama burada sizlerle oliciim..

şimdi kaç kişiyiz neyiz neciyiz bilmiyorum formun ne kadar gerisinden başlamalıyım onuda bilmiyorum ama yarın bakacam..

bilgilerimi vermelimiyimkine acaba ...

boy:168

kilo 75

hedef 55

şimdiye kadar vermiş olduğum en fazla kilo : 2009-2011 yılı 22 kilo

80 den 58 e ... nasıl yaptım ben bunu yaaawww

herkese iyi akşamlar. davet ettiğiniz için teşekkür ederim. ben 158 cm boyunda 67.4 kiloda e 55 kilo olmak isteyen ama diyet yaparken bir süre sonra sıkılıp bırakan biriyim. bu yüzden aranıza katılıp sizlere karşı sorumlu olmak istedim. o zaman bırakmam belki. elimden geldiğince paylaşımda olacağıma inanıyorum. sanırım cuma günleri kiloları ölçüp söylyoruz anladığım kadarıyla. beraberce, motivasyonumuz yüksek şekilde hoş akit geçirmek dileğiyle...

ne iyi ettinizde geldiniz kızlar hoşgeldiniz ben nurcan istanbuldan bir oğlum var doğumda aldıgım kiloları budan destek alarak vermeye çalışıyorum sizler evlimisiniz bekarmısınız kilolar nerden miras size hangi şehirdensiniz

teşekkür ederim nurcancım. hoşbulduk. evliyim banada doğumdan kalma kilolar. iki yıldır hala iradesizlikten veremedim. yani versemde azıcık ve kısa sürelli oldu. umarım bu sefer hep beraber olur. güzel olur:)

derya geldiysen kapıyı 2 kere tıkla :111::80::80:

msj 4

Nurcancım geldim ama geçmişi okuyordum sana yetişemedim ..

kız bu ne ya sonunda başardın ....tebrikler tebrikler .....harikasın , bu azimle haftaya da kilo verirsin eminim canım , maşallah ...

takımımızın 1. olmasında katkılarınızdan dolayı sizlere kocaman yolluyorum ....

msj 5

hoşgeldiniz , inş hep birlikte başarırız , birbirimize destek oluruz..ben derya , öğretmenim , 2 oğlum var , 38 yaşındayım ...155 boy ve 68 kilo , 58 olmak istiyorum ...

msj 6

canım başınız sağolsun , çok üzüldüm , Rabbim sabır versin , geride kalanlara sağlıklı bir hayat nasip etsin inş ...insan bir süre kendini toparlayamıyor ..çok gençmiş , hayat işte , gerçekten imtihan dünyası ,,,Rabbim sonumuzu hayır etsin ..

Kızlar tekrar ediyorum ilk haftanız deneme olacak.En az 1 hafta yani.umarım taze kan olur bu katılım takıma...
derya geldiysen kapıyı 2 kere tıkla :111::80::80:
koptu yafuu :)

ahh deryacığım gözlerimiz yollarda kaldı yahu...

sonunda deryacım kedi olalı fare tuttuk ehehe inş haftaya geri almam
teşekkür ederim nurcancım. hoşbulduk. evliyim banada doğumdan kalma kilolar. iki yıldır hala iradesizlikten veremedim. yani versemde azıcık ve kısa sürelli oldu. umarım bu sefer hep beraber olur. güzel olur:)
hadi bakalım burası sana iyi gelirde iradene sahip cıkarsın canım bende çok iyi biliorum ne kadar zor oldugunu önemli olanda geri almamak verdiklerini

msj 7

Canım sen de haklısın , ama ailende haklı , dünya çok kötü , insanlara güvenemiyorsun , her gün neler okuyoruz ... olmaz dediğimiz bir çok şey gerçek hayatta yaşanıyor , ailenin tedbirli davranması ondan canım ..onlara da hak ver ...

msj 8

Nurcancım heyecanın ve mutluluğun mesajlarından belli oluyor , gerçekten dört elle sarıldın ve eminim bu hırs seni haftaya da 1. yapacak ...

insan yarım kilo verse bile mutlu oluyor ki sen zoru başardın , kaç haftadır , verip tekrar alıyordun ...bence vücut düzenli yemek yiyince vermeye başladı ...

bende bazen anlamıyordum ece yaşındayken ailemin çok baskıcı bazen hiçbişeye izin vermediklerini beni sıkboğaz ettiklerini düşünürdüm asileşirdim
ama şimdi anne oldum ya aman Allahım herşeyden sakınmak korumak istiyorsun evladını ona zarar gelebilcek herşeyi düşünüyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…