- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.261
bence de ama bunun için sana teşekkür etmek lazım...işte bu bilgeyi listeye almakla çok iyi yaptık :)
teşekkürler canım ...Tebrik ederim kızlar 1.liğinizii ..
Herkese hayırlı akşamlar kızlar. Dertleşmek istedim sizlerle, geçen hafta cumartesi günü ( büyük kızımın doğumgününde ) Yurtdışında yaşayan kuzenimin kötü haberiyle tam anlamıyla şoka girdim. Maalesef 32 yaşında kalp krizinden kaybettik arkadaşlar. 1 haftadır çok kötüyüm. Birilerine anlatmak istedim. Uzun zamandır orada yaşıyorlar 3 senedir görüşemiyorduk. Ama beraber büyüdük. Çok anılarımız var. Ama maalesef çarşamba günü kargo uçağıyla cenazesini getirdiler. Ölümünün 5. gününde anca defnedildi. O kadar kötüyüm ki. Anlatamam. Halam çok kötü. Allah ona sabırlar versin. Evlat acısı çok kötüüüü. Nasıl dayanır bilemiyorum. 2 tane daha evladı var allah onlara uzun ömür versin inşallah. 3 senelik evliydi. Karısı da 5 aylık hamile. Kızları olacakmış. Allahımmm dayanma gücü ver hepimize. Off offfff. Allah mekanını cennet eylesin, günahlarını bağışlasın inşaallah.
cok zor basınızsaolsun iyi yaptın canım bizimle paylaşarakHerkese hayırlı akşamlar kızlar. Dertleşmek istedim sizlerle, geçen hafta cumartesi günü ( büyük kızımın doğumgününde ) Yurtdışında yaşayan kuzenimin kötü haberiyle tam anlamıyla şoka girdim. Maalesef 32 yaşında kalp krizinden kaybettik arkadaşlar. 1 haftadır çok kötüyüm. Birilerine anlatmak istedim. Uzun zamandır orada yaşıyorlar 3 senedir görüşemiyorduk. Ama beraber büyüdük. Çok anılarımız var. Ama maalesef çarşamba günü kargo uçağıyla cenazesini getirdiler. Ölümünün 5. gününde anca defnedildi. O kadar kötüyüm ki. Anlatamam. Halam çok kötü. Allah ona sabırlar versin. Evlat acısı çok kötüüüü. Nasıl dayanır bilemiyorum. 2 tane daha evladı var allah onlara uzun ömür versin inşallah. 3 senelik evliydi. Karısı da 5 aylık hamile. Kızları olacakmış. Allahımmm dayanma gücü ver hepimize. Off offfff. Allah mekanını cennet eylesin, günahlarını bağışlasın inşaallah.
utandırıyorsun ececim benibence de ama bunun için sana teşekkür etmek lazım...
teşekkürler canım ...
çok üzüldüm canımBaşın sağolsun.Allahım eşiyle evladının yüzünü güldürsün inş...
utandırıyorsun ececim benitakımımız 1.ciliği hakediyor
inşallah canımcım ya şimdi planlıyorum bu hafta nasıl beslenim diet yapiminş. iyi paylaşım yapabilen arkadaşlar bulabillirz..
iveeet bengelmiş bulunmaktayım ozaman .. yarın itibari ile sizlerlen birlikte oliciim.. akşamları paylaşım yapabilirim we bazen fazla mesai olduğu günlerdede 2. akşama sarkabilir ama burada sizlerle oliciim..
şimdi kaç kişiyiz neyiz neciyiz bilmiyorum formun ne kadar gerisinden başlamalıyım onuda bilmiyorum ama yarın bakacam..
bilgilerimi vermelimiyimkine acaba ...
boy:168
kilo 75
hedef 55
şimdiye kadar vermiş olduğum en fazla kilo : 2009-2011 yılı 22 kilo
80 den 58 e ... nasıl yaptım ben bunu yaaawww
herkese iyi akşamlar. davet ettiğiniz için teşekkür ederim. ben 158 cm boyunda 67.4 kiloda e 55 kilo olmak isteyen ama diyet yaparken bir süre sonra sıkılıp bırakan biriyim. bu yüzden aranıza katılıp sizlere karşı sorumlu olmak istedim. o zaman bırakmam belki. elimden geldiğince paylaşımda olacağıma inanıyorum. sanırım cuma günleri kiloları ölçüp söylyoruz anladığım kadarıyla. beraberce, motivasyonumuz yüksek şekilde hoş akit geçirmek dileğiyle...
ne iyi ettinizde geldiniz kızlar hoşgeldiniz ben nurcan istanbuldan bir oğlum var doğumda aldıgım kiloları budan destek alarak vermeye çalışıyorum sizler evlimisiniz bekarmısınız kilolar nerden miras size hangi şehirdensiniz
derya geldiysen kapıyı 2 kere tıkla :111::80::80:
herkese iyi akşamlar. davet ettiğiniz için teşekkür ederim. ben 158 cm boyunda 67.4 kiloda e 55 kilo olmak isteyen ama diyet yaparken bir süre sonra sıkılıp bırakan biriyim. bu yüzden aranıza katılıp sizlere karşı sorumlu olmak istedim. o zaman bırakmam belki. elimden geldiğince paylaşımda olacağıma inanıyorum. sanırım cuma günleri kiloları ölçüp söylyoruz anladığım kadarıyla. beraberce, motivasyonumuz yüksek şekilde hoş akit geçirmek dileğiyle...
Herkese hayırlı akşamlar kızlar. Dertleşmek istedim sizlerle, geçen hafta cumartesi günü ( büyük kızımın doğumgününde ) Yurtdışında yaşayan kuzenimin kötü haberiyle tam anlamıyla şoka girdim. Maalesef 32 yaşında kalp krizinden kaybettik arkadaşlar. 1 haftadır çok kötüyüm. Birilerine anlatmak istedim. Uzun zamandır orada yaşıyorlar 3 senedir görüşemiyorduk. Ama beraber büyüdük. Çok anılarımız var. Ama maalesef çarşamba günü kargo uçağıyla cenazesini getirdiler. Ölümünün 5. gününde anca defnedildi. O kadar kötüyüm ki. Anlatamam. Halam çok kötü. Allah ona sabırlar versin. Evlat acısı çok kötüüüü. Nasıl dayanır bilemiyorum. 2 tane daha evladı var allah onlara uzun ömür versin inşallah. 3 senelik evliydi. Karısı da 5 aylık hamile. Kızları olacakmış. Allahımmm dayanma gücü ver hepimize. Off offfff. Allah mekanını cennet eylesin, günahlarını bağışlasın inşaallah.
iveeet bengelmiş bulunmaktayım ozaman .. yarın itibari ile sizlerlen birlikte oliciim.. akşamları paylaşım yapabilirim we bazen fazla mesai olduğu günlerdede 2. akşama sarkabilir ama burada sizlerle oliciim..
şimdi kaç kişiyiz neyiz neciyiz bilmiyorum formun ne kadar gerisinden başlamalıyım onuda bilmiyorum ama yarın bakacam..
bilgilerimi vermelimiyimkine acaba ...
boy:168
kilo 75
hedef 55
şimdiye kadar vermiş olduğum en fazla kilo : 2009-2011 yılı 22 kilo
80 den 58 e ... nasıl yaptım ben bunu yaaawww
derya geldiysen kapıyı 2 kere tıkla :111::80::80:
msj 4
Nurcancım geldim ama geçmişi okuyordum sana yetişemedim ..
kız bu ne ya sonunda başardın ....tebrikler tebrikler .....harikasın , bu azimle haftaya da kilo verirsin eminim canım , maşallah ...
takımımızın 1. olmasında katkılarınızdan dolayı sizlere kocamanyolluyorum ....
sonunda deryacım kedi olalı fare tuttuk ehehe inş haftaya geri almammsj 4
Nurcancım geldim ama geçmişi okuyordum sana yetişemedim ..
kız bu ne ya sonunda başardın ....tebrikler tebrikler .....harikasın , bu azimle haftaya da kilo verirsin eminim canım , maşallah ...
takımımızın 1. olmasında katkılarınızdan dolayı sizlere kocamanyolluyorum ....
hadi bakalım burası sana iyi gelirde iradene sahip cıkarsın canım bende çok iyi biliorum ne kadar zor oldugunu önemli olanda geri almamak verdikleriniteşekkür ederim nurcancım. hoşbulduk. evliyim banada doğumdan kalma kilolar. iki yıldır hala iradesizlikten veremedim. yani versemde azıcık ve kısa sürelli oldu. umarım bu sefer hep beraber olur. güzel olur:)
yaa moralim bozuldu şimdi...
şu gitar dersinden bahsettim annemlere...Haklılar ama ben yine de izin vermeyecekler diye korkuyorum.Neredeyse ben bir gelicem nereye gidicen görücem dedi babm.Haklı olduklarını biliyorum.Ama kadın evinde ders verecek ya istemeyebilirler
sonunda deryacım kedi olalı fare tuttuk ehehe inş haftaya geri almam
hadi bakalım burası sana iyi gelirde iradene sahip cıkarsın canım bende çok iyi biliorum ne kadar zor oldugunu önemli olanda geri almamak verdiklerini
msj 7
Canım sen de haklısın , ama ailende haklı , dünya çok kötü , insanlara güvenemiyorsun , her gün neler okuyoruz ... olmaz dediğimiz bir çok şey gerçek hayatta yaşanıyor , ailenin tedbirli davranması ondan canım ..onlara da hak ver ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?