- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.281
msj 7
Canım sen de haklısın , ama ailende haklı , dünya çok kötü , insanlara güvenemiyorsun , her gün neler okuyoruz ... olmaz dediğimiz bir çok şey gerçek hayatta yaşanıyor , ailenin tedbirli davranması ondan canım ..onlara da hak ver ...
hilalim aynı gidiyoruz şekerim gördüm bende 6 yı
başlangıç:76
geçen hafta:71.5
bu hafta:69.8
giden:1.7
toplamda giden:6.2
hedef :60
Bir yukarı bir aşağı koşturdum, şimdi yeniden yukarı çıkmam lazım. Hemen bu arada bildirimimi yapayım yoksa gecikecek:
70.5 / 69.7/ 0,8 / % 1,135
Şükür 6'lı rakamları gördüm bakalım, ama kilo verimim azaldı bana ne önerirsiniz. Sanırım vücudumu şaşırtmam lazım bir süre.
msj 7
Canım sen de haklısın , ama ailende haklı , dünya çok kötü , insanlara güvenemiyorsun , her gün neler okuyoruz ... olmaz dediğimiz bir çok şey gerçek hayatta yaşanıyor , ailenin tedbirli davranması ondan canım ..onlara da hak ver ...
bende bazen anlamıyordum ece yaşındayken ailemin çok baskıcı bazen hiçbişeye izin vermediklerini beni sıkboğaz ettiklerini düşünürdüm asileşirdim
ama şimdi anne oldum ya aman Allahım herşeyden sakınmak korumak istiyorsun evladını ona zarar gelebilcek herşeyi düşünüyorsun..
yaa off ben çok istediysem birden bire iyi şeyler yapmaya yöneltmişse bişey ve bu şekilde hevesim kırıldıysa bi daha uzun süre sendeleyorum..
amaaan olsun...benimde canım istedi..birisi bana tatlıların üzerindeki böceklerin masalını anlatsııın...msj 11
kızlar bugün alışverişe gitmiştik , saat 9 da döndük , çok yoruldum , dün gece de uyuyamamıştım , başım çok ağrıdı ..
sabah 8.00 süt ve special k , elma
saat 4 te 1 ince lavaş ve ızgara köfte yedim ...
yanında salata ve mantarlı yoğurt vardı ..
saat 5.30 da (bu kısım çok kötüydü biliyorum) kadayıf dolması yedim ....
bana ceza verebilirsiniz , yediklerimizi yazacaktık değil mi ...böylece hatalarımızı görürüz ....
bende gopta resim kursuna gidim dedim hamile kaldım sonrada cocuk olunca gıdılmıor öle kaldı hevesim yani
yaa off ben çok istediysem birden bire iyi şeyler yapmaya yöneltmişse bişey ve bu şekilde hevesim kırıldıysa bi daha uzun süre sendeleyorum..
oyoyoy kadayıf dolması kalori bombası sütlü tatlı en masumları tatlılarda neyse bugun kacamak gunun olsun artıkmsj 11
kızlar bugün alışverişe gitmiştik , saat 9 da döndük , çok yoruldum , dün gece de uyuyamamıştım , başım çok ağrıdı ..
sabah 8.00 süt ve special k , elma
saat 4 te 1 ince lavaş ve ızgara köfte yedim ...
yanında salata ve mantarlı yoğurt vardı ..
saat 5.30 da (bu kısım çok kötüydü biliyorum) kadayıf dolması yedim ....
bana ceza verebilirsiniz , yediklerimizi yazacaktık değil mi ...böylece hatalarımızı görürüz ....
msj 12
canım öyle düşünme ne olur , seni de anlıyorum , kendini geliştirmek istiyorsun ...yapabileceğin birçok şey var , hem belki hocayı ailene tanıtırsan kabul ederler ...kursun evde olması biraz kararlarını etkiliyor heralde ..halk eğitim veya belediyenin olsaydı , herkesin katıldığı bir kurs , eminim onlarda birşey demezlerdi canım ...
seni üzgün görmek istemiyoruz ...gül bakalım hadi ...
Filiz Merhaba,
Hoş geldin. Kör oldum resmen. Mesajını yazımı yazdıktan sonra anca gördüm. Kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?