Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun canım menun cok guzel (tavuk doner ekmeklimi?)

bak yine sende bana hatırlattın :)) yatmadan bir tane daha iceyim yesil çay. bugun birbirimize icirdik zaten :))

ya aynen oyle tatlım cok saglıklı, oyy bide minnosun var, al da minnosun mis gibi yesin tosunucuk olsun.

Nasil tosuncuk olur bu bebisler anlayamıyorum, benimki aslında cok guzel ve dengeli yiyor ama hareket pikk, dakika yerinde durmayan minik bir canavar onun için cokta ümidim yok yanakları sıkılası bı minnos olmasindan

Evet canım 10 aylik bı sincabım var:))) ya kusura bakma ben tam hatirlayamadim (birkaç kisi aynı başlayınca) karıştırdım sanırım senin varmiydi bebis.?

masallah canım benim
bende yok bebiş canım simdilik 2 tane köpüş var onları yumuruyorum :)

Tavuk donerin ekmegini hiiic karıştırmasak olmazmiii:)))

karıstırdım bile yakalandın :)))) gece gece yaz menuyu araya kaynat yok oyle :))))))) sana yarın oglen ceza sadece salata yıyeceksın ogle yemeginde, menune bakcam tartı stresi bitince hemen kacamak yaptın dimi :))))))

Nasil tosuncuk olur bu bebisler anlayamıyorum, benimki aslında cok guzel ve dengeli yiyor ama hareket pikk, dakika yerinde durmayan minik bir canavar onun için cokta ümidim yok yanakları sıkılası bı minnos olmasindan

aaa tatlım olsun formda bebiş demek ki o masallah oldugu kadar yumur sende :)) hımmm bıde baldırlar hersekılde doludur yanaklardan hızını alamayınca, baldırlara hücummmm :)))))

bende sabah ve ilk ara ogunden sonrasını yazmamısım

ogle
1 kucuk kofte
2 dilim karpuz

ara
3 kayısı
1 yeşil çay

aksam
3 kasık piyaz (yag yok denecek kadar az koydum)
2 ızgara kofte
1 kucuk bardak ayran

yeşil çay

karıstırdım bile yakalandın :)))) gece gece yaz menuyu araya kaynat yok oyle :))))))) sana yarın oglen ceza sadece salata yıyeceksın ogle yemeginde, menune bakcam tartı stresi bitince hemen kacamak yaptın dimi :))))))

Ehe ehee:)) cezayı Pazartesi'ye erteleyebilirmiyiz hocam hafta sonu tutamayacağım sözler vermek istemiyoruum:)))

E ama simdi ben sabahı nası hatirliycam:)) ama kahvaltıda kaçamak olmaz pek hafta sonu hariç tabi...
Ama menün guzel olmus kendine güvenin tam ,benim tavuk donerimi hemen gördün tabi:))

bugün çok yorucu kimi kötü kimi iyi bir gündü.En azından tartıda hedefimi epeeeyce geçmiş bulunuyorum...Doktora gittim daha doğrusu mecbur kaldım.Doktorum sabahın köründe aradı çağırdı.Uzuuuun uzuuun muayene tahliller falan derken afedersiniz ama anneciğim ağladı :)

menüm:

sabah klasik kahvaltı 1 br çay

ara 1 elma

öğle 1 ayran birde annem döner ekmek aldı ama ben içindeki salatayı 1 kk kadar da ekmeğinden yedim.

ara yok o sıra müsaitte değildim zaten

akşam yoğurt çorbası semizotu 2 yk makarna yr. kase yoğurt bolcaa salata 0 ekmek...

1 yeşilçay spor yerine 1 saat eforda kaldım :) 1,5 lt su...

Veee lise bitti sonunda..biraz ot gibi bitti ama olsun :)

bugün sevdiceğim kendiliğinden geldi yanıma gözlerinin içi gülüyordu.(dün akşam yarın okulda mısın dedim evet neden sordun dedi cevap vermedim ) ama şimdide o bana yazmıyo :)

Hayırlı olsun:)) ins guzel bı üniversite kazanırsın..

Ve tahmin ettigim gibi oğlusum Cook erkenden kaldırdı bizi, babasıyla top oynuyorlar simdi, bende bakayım dedim o arada:))
Bugun ben arkadaşlarla gezmeye tozmaya gideceğim eşimde bebeğe bakacak ins:))
İcime sinmedi ama o ısrarla sen git ben bakarım dedi, birkaç saatligine bakmışligi çoktur ama kızlarla planımız farklı bugun sehir dısında bı yere gideceğiz ve aksamı ederiz, bakalım nasil olacak:)) sürekli telefonla taciz edilmem ins:))
Sizede iyi hafta sonları
Kaçamaksiz ve bol egelenceli ins:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…