- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.521
Bı bakayım canım ya, sonuçta oğlusum icinde super olur, katkısiz mis gibi:)))
Menümü yazmamisim, hemen yazıyorum, hic atlamam bilirsiniz:))
Sabah nesfit
Ara 3 eti form limonlu
Öğle tavuk doner
Ara 1 avuc leblebi, 3 yesil erik
Aksam zeytinyağlı bamya, cacik, 1 dilim tam tahlili ekmek
1 bardak yesil cayı sinemin sayesinde hatirlayip icmistim, simdi yazarken yine aklıma geldi, hemen icicem 3 bardağa tamamlayayım:))
ya aynen oyle tatlım cok saglıklı, oyy bide minnosun var, al da minnosun mis gibi yesin tosunucuk olsun.
afiyet olsun canım menun cok guzel (tavuk doner ekmeklimi?)
bak yine sende bana hatırlattın :)) yatmadan bir tane daha iceyim yesil çay. bugun birbirimize icirdik zaten :))
ya aynen oyle tatlım cok saglıklı, oyy bide minnosun var, al da minnosun mis gibi yesin tosunucuk olsun.
Evet canım 10 aylik bı sincabım var:))) ya kusura bakma ben tam hatirlayamadim (birkaç kisi aynı başlayınca) karıştırdım sanırım senin varmiydi bebis.?
Tavuk donerin ekmegini hiiic karıştırmasak olmazmiii:)))
Nasil tosuncuk olur bu bebisler anlayamıyorum, benimki aslında cok guzel ve dengeli yiyor ama hareket pikk, dakika yerinde durmayan minik bir canavar onun için cokta ümidim yok yanakları sıkılası bı minnos olmasindan
karıstırdım bile yakalandın :)))) gece gece yaz menuyu araya kaynat yok oyle :))))))) sana yarın oglen ceza sadece salata yıyeceksın ogle yemeginde, menune bakcamtartı stresi bitince hemen kacamak yaptın dimi :))))))
masallah canım benim
bende yok bebiş canım simdilik 2 tane köpüş var onları yumuruyorum :)
bende sabah ve ilk ara ogunden sonrasını yazmamısım
ogle
1 kucuk kofte
2 dilim karpuz
ara
3 kayısı
1 yeşil çay
aksam
3 kasık piyaz (yag yok denecek kadar az koydum)
2 ızgara kofte
1 kucuk bardak ayran
yeşil çay
Sinemcim iyi geceler, yatayım artık, oğlusum sabah cok erkenden kaldıracağı için bizi, ne kadar uyursam kardir:))
Veee lise bitti sonunda..biraz ot gibi bitti ama olsun :)
bugün sevdiceğim kendiliğinden geldi yanıma gözlerinin içi gülüyordu.(dün akşam yarın okulda mısın dedim evet neden sordun dedi cevap vermedim) ama şimdide o bana yazmıyo :)
ben takımda değil miydim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?