Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menu cok guzel canim ya merak ediyorum bu yesil cay gercekten o kadar etkili mi? Bazen midem bulaniyor diyorum ki bunu bu kadar iciyorum ins biseye yariyodur :)))

Menun super sinemcim yaaa :)

Canim cok gecmisler olsun ins kotu bisi yoktur. Bu arada ona ragmen yemegi kacirmamissin

Canim napalim o da babasi bakacak tabi:) hem anlasin annelerin butun bir bebekle ugrasmasinin ne kadar zor oldugunu :))

Ben de dunku menumu tazayim

Sabah
1 dilim ekme
1 dilim peynir
1 dilim domates

Ara yapamadim

Oglen
Salata
yogurt
Biber ezmesi vardi biraz
1 dilim ekmek

Ara 2-3 kuru kayisi

Aksam
Babam yemege goturdu bizi
1 adana kebap( ama sadece koftesini yedim pide ve pilavini yemedim)
Ve masadaki mezelerden bir kac catal
1 bardak ayran

selamlar kızlar tadilat bitti fakat evi temizlemem gerekli sanırım p.tesinden itibaren aranızdayım bu hafta tam gazz inşallah 2 gündür cıss yok diette:)

sizleri çok özledim gecmıse bakamıyrum ececim okul bitti sanırım tebrikederim canım inşallah herşey gönlünce olur bundan sonra..

çok yorgunum ama evi toplamak silmek beni bekler kaçtım

canım kolay gelsin en zor kısmı bitmiş artık temizleyip evinin keyfini sür :) kolay gelsin

ben varım ben olabilirim kaptan yardımcısı:79:en eskilerdenim ehehe kuralları ezberledim artık örnek öğrenci gibi
:) tamam o zaman seni yardımcı yapalım.Umarım kaptan adayı da çıkar :) Aslında hiç bırakasım yok görevimi acaba mezun olsamda yapabilir miyim ki? Ama o zamanda sana iş düşüyor beim yoğun olduğum zamanlar da

kolay gelsin canım..

evet okul bitti :) :)

Adayı sormayacaksın Ece'cim bence sen seçeceksin

Koruma döneminde takımda kalıp kaptanlık yapabilirsin bence. Yerine tam anlamıyla kaptanlık yapabiliecek birisini bulduğun anda bırakırsın kaptanlığı.

Birçok takımda problem var şuanda birden bire bırakma kaptanlığı bence.

ohooo bana kalsa :) ben hiç bırakmam :) ama ne zaman işim olacağı belli olmuyor...

Kimse uğramaz oldu artık...Takım da kimse olmayınca gelenlerde kaçacak.Son gelenler gözükmüyor zaten.Yeniden mesaj saymaya başlamalıyız kızlar...günde 10 mesaj iyidir şimdilik...

Eveet ben başlamış durumdayım.Herkes günün sonunda o gün kü mesaj sayısını yazacak.Ececim bu haftaki günlük mesaj listelerini sen hazırlayacaksın.Cuma günü Nurcan Bütün haftanın mesaj sayılarını toplayıp ona göre sıralama yapacak

canım bu uygulamanın nası bişi olduğu konusunda pek fikrim yok ama ne yapmam gerektiğini tam olarak söylersen ok'dir

Oooo yine pek sakın buralar, ben geldigimde sayfalar dolmuştur okurum demiştim ama herkesmi geziyor
Kızlar oluyorum yorgunluktan, hava cok siacaktı cok yürüdük yolculukta cabası
Sagolsun esim bebise pek guzel bakmış çıkmış gezmiş tozmuslar, bahaneye ananeye gitmişler
Aksamda bı arkadasın kına gecesi vardı, surunerek gittm desem yeridir, yarım saat ancak durabildim, geldim
Gözlerim güneşten sanırım cok ağrıyor, iyiki yarında tatil, yatıp yuvarlanasim var tüm gün:))

E hadi zor kısmı atlatmissin, o ustalarda aynı evde durmak kabus gibi bilirim:)) gerçi temizlik iside kolay sayılmaz ama, kolay gelsin sana:))
Aman canım o Adana o kadar kaloriki ekmeksiz yesen bile 800 kusur kalori((

Yesil çay konusunda hic şüphen olmasın canım, ben hic icemezdim önce, simdi şifa niyetine deyip iciyorum, ama yesilcayla ciddi kilo veren ve verdikten sonra içerek koruyan cok kisi tanıyorum:))

adana konusunda şaka yapıyor olmalısın (( ben de ekmeğini pilavını yemezsem masum bişi olur diye düşünmüştüm
ama yeşil çayı zorla da olsa ben de içmeye çalışıyorum

adana konusunda şaka yapıyor olmalısın (( ben de ekmeğini pilavını yemezsem masum bişi olur diye düşünmüştüm
ama yeşil çayı zorla da olsa ben de içmeye çalışıyorum

Ah ececim Ahh
Cok üzgünüm ama doğru
Bende duyunca sok olmuştum ama icine cok yağ koyuyorlarmis onun için kalori deposu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…