- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.541
ben takımda değil miydim yaaaa
Menümü yazmamisim, hemen yazıyorum, hic atlamam bilirsiniz:))
Sabah nesfit
Ara 3 eti form limonlu
Öğle tavuk doner
Ara 1 avuc leblebi, 3 yesil erik
Aksam zeytinyağlı bamya, cacik, 1 dilim tam tahlili ekmek
1 bardak yesil cayı sinemin sayesinde hatirlayip icmistim, simdi yazarken yine aklıma geldi, hemen icicem 3 bardağa tamamlayayım:))
bende sabah ve ilk ara ogunden sonrasını yazmamısım
ogle
1 kucuk kofte
2 dilim karpuz
ara
3 kayısı
1 yeşil çay
aksam
3 kasık piyaz (yag yok denecek kadar az koydum)
2 ızgara kofte
1 kucuk bardak ayran
yeşil çay
Canim cok gecmisler olsun ins kotu bisi yoktur. Bu arada ona ragmen yemegi kacirmamissinbugün çok yorucu kimi kötü kimi iyi bir gündü.En azından tartıda hedefimi epeeeyce geçmiş bulunuyorum...Doktora gittim daha doğrusu mecbur kaldım.Doktorum sabahın köründe aradı çağırdı.Uzuuuun uzuuun muayene tahliller falan derken afedersiniz ama anneciğim ağladı :)
menüm:
sabah klasik kahvaltı 1 br çay
ara 1 elma
öğle 1 ayran birde annem döner ekmek aldı ama ben içindeki salatayı 1 kk kadar da ekmeğinden yedim.
ara yok o sıra müsaitte değildim zaten
akşam yoğurt çorbası semizotu 2 yk makarna yr. kase yoğurt bolcaa salata 0 ekmek...
1 yeşilçay spor yerine 1 saat eforda kaldım :) 1,5 lt su...
Ve tahmin ettigim gibi oğlusum Cook erkenden kaldırdı bizi, babasıyla top oynuyorlar simdi, bende bakayım dedim o arada:))
Bugun ben arkadaşlarla gezmeye tozmaya gideceğim eşimde bebeğe bakacak ins:))
İcime sinmedi ama o ısrarla sen git ben bakarım dedi, birkaç saatligine bakmışligi çoktur ama kızlarla planımız farklı bugun sehir dısında bı yere gideceğiz ve aksamı ederiz, bakalım nasil olacak:)) sürekli telefonla taciz edilmem ins:))
Sizede iyi hafta sonları
Kaçamaksiz ve bol egelenceli ins:))
Kaptan adayı yok mu kızlar aranızda ?
selamlar kızlar tadilat bitti fakat evi temizlemem gerekli sanırım p.tesinden itibaren aranızdayım bu hafta tam gazz inşallah 2 gündür cıss yok diette:)
sizleri çok özledim gecmıse bakamıyrum ececim okul bitti sanırım tebrikederim canım inşallah herşey gönlünce olur bundan sonra..
çok yorgunum ama evi toplamak silmek beni bekler kaçtım
:) tamam o zaman seni yardımcı yapalım.Umarım kaptan adayı da çıkar :) Aslında hiç bırakasım yok görevimi acaba mezun olsamda yapabilir miyim ki? Ama o zamanda sana iş düşüyor beim yoğun olduğum zamanlar daben varım ben olabilirim kaptan yardımcısı:79:en eskilerdenim ehehe kuralları ezberledim artık örnek öğrenci gibi
selamlar kızlar tadilat bitti fakat evi temizlemem gerekli sanırım p.tesinden itibaren aranızdayım bu hafta tam gazz inşallah 2 gündür cıss yok diette:)
sizleri çok özledim gecmıse bakamıyrum ececim okul bitti sanırım tebrikederim canım inşallah herşey gönlünce olur bundan sonra..
:) tamam o zaman seni yardımcı yapalım.Umarım kaptan adayı da çıkar :) Aslında hiç bırakasım yok görevimi acaba mezun olsamda yapabilir miyim ki? Ama o zamanda sana iş düşüyor beim yoğun olduğum zamanlar da
kolay gelsin canım..
evet okul bitti :) :)
Adayı sormayacaksın Ece'cim bence sen seçeceksin
Koruma döneminde takımda kalıp kaptanlık yapabilirsin bence. Yerine tam anlamıyla kaptanlık yapabiliecek birisini bulduğun anda bırakırsın kaptanlığı.
Birçok takımda problem var şuanda birden bire bırakma kaptanlığı bence.
Eveet ben başlamış durumdayım.Herkes günün sonunda o gün kü mesaj sayısını yazacak.Ececim bu haftaki günlük mesaj listelerini sen hazırlayacaksın.Cuma günü Nurcan Bütün haftanın mesaj sayılarını toplayıp ona göre sıralama yapacak
Aman canım o Adana o kadar kaloriki ekmeksiz yesen bile 800 kusur kaloriBen de dunku menumu tazayim
Sabah
1 dilim ekme
1 dilim peynir
1 dilim domates
Ara yapamadim
Oglen
Salata
yogurt
Biber ezmesi vardi biraz
1 dilim ekmek
Ara 2-3 kuru kayisi
Aksam
Babam yemege goturdu bizi
1 adana kebap( ama sadece koftesini yedim pide ve pilavini yemedim)
Ve masadaki mezelerden bir kac catal
1 bardak ayran
Yesil çay konusunda hic şüphen olmasın canım, ben hic icemezdim önce, simdi şifa niyetine deyip iciyorum, ama yesilcayla ciddi kilo veren ve verdikten sonra içerek koruyan cok kisi tanıyorum:))Menu cok guzel canim ya merak ediyorum bu yesil cay gercekten o kadar etkili mi? Bazen midem bulaniyor diyorum ki bunu bu kadar iciyorum ins biseye yariyodur :)))
Menun super sinemcim yaaa :)
Canim cok gecmisler olsun ins kotu bisi yoktur. Bu arada ona ragmen yemegi kacirmamissin
Canim napalim o da babasi bakacak tabi:) hem anlasin annelerin butun bir bebekle ugrasmasinin ne kadar zor oldugunu :))
canım bu uygulamanın nası bişi olduğu konusunda pek fikrim yok ama ne yapmam gerektiğini tam olarak söylersen ok'dir
E hadi zor kısmı atlatmissin, o ustalarda aynı evde durmak kabus gibi bilirim:)) gerçi temizlik iside kolay sayılmaz ama, kolay gelsin sana:))
Aman canım o Adana o kadar kaloriki ekmeksiz yesen bile 800 kusur kalori((
Yesil çay konusunda hic şüphen olmasın canım, ben hic icemezdim önce, simdi şifa niyetine deyip iciyorum, ama yesilcayla ciddi kilo veren ve verdikten sonra içerek koruyan cok kisi tanıyorum:))
adana konusunda şaka yapıyor olmalısın(( ben de ekmeğini pilavını yemezsem masum bişi olur diye düşünmüştüm
ama yeşil çayı zorla da olsa ben de içmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?