- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #59.561
bugunku menum:
dün akşam çok geç yattığım için sabah da geç kalktım ve sabahla öğleni birleştirdim
sabah kalkınca 1 tane salatalık
1 saat spor (duş falan derken aradan 1,5 saati buldu)
sonra öğlen yemeğinde 1 kase tavuklu salata
ara 4 tane tuzlu sunta bisküvi
akşam 4 tane köfte 1 bardak ayran salata
saat 22:00 1 elma 1 kayısı
2 litre su
1fincan biberiye çayı
bugun biraz protein ağırlıklı yaptım ekmek ara öğündeki 4 bisküviyi saymazsak hiç yok
boyle hafif yemek istedim midemde dünden bi ağırlık vardı sanki o yüzden
adana konusunda şaka yapıyor olmalısın(( ben de ekmeğini pilavını yemezsem masum bişi olur diye düşünmüştüm
ama yeşil çayı zorla da olsa ben de içmeye çalışıyorum
E sen dünkü adanayi dengelemissin bence Zaten:))
Poşetmi iciyorsun yesil cayı .? Eğer öyleyse daha guzel bisey tavsiye edebilirim, daha içilebilir bisey:))
Dılara Kocaktan bir öneriymis bu bilmem duymusmuydunuz ben ilk defa duydum sizinkide paylaşayım dedim
VİCDAN ÇORBASI
2 orta boy kabak, 2 orta boy soğan, 2 orta boy domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane, 1 demet maydanoz, 3-4 diş sarımsak, kuru nane, tuz, kekik, kimyon. Tüm malzemeler az suyla (1-2 su bardağı) haşlanıp blender’dan geçirilip servis edilir.
ÇOK YEDİĞİNİZ VE PİŞMAN OLDUĞUNUZ GÜNLERİN ERTESİNDE VİCDANINIZI VE KİLONUZU HAFİFLETMEK İÇİN DENEYİN..
evet canım poşet içiyorum ve tavsiyeni dört gözle bekliyorum :))
ohooo bana kalsa :) ben hiç bırakmam :) ama ne zaman işim olacağı belli olmuyor...
O zaman hemen aktara gidip yesil çay ve kabuk tarcin alıyorsun:)) 1 tatli kasığı yesil cayla bir kabuk tarcinin üzerine kaynar su döküp birkaç dk demledikten sonra bardağa suzuyorsun, sonra bardağa bir ince dilim limon kesip kabuğuyla atıyorsun, cok guzel oluyor, tarcin yerine 5 6 karanfilde olabilir, tarcin biraz fazla demlenirse acilastiriyor onun için ben karanfille daha cok sevdim:))
Poşet cayın her türlüsünü denedim, yaseminlisini elmalisini vs ama hiçbirini icememistim
Ama böyle gercekten guzel:)) dene mutlaka:))
Kızlar günaydın...
Kaptan yard. Olarak ben nurcanı uygun buluyorum. Içinizde en eski o var. Sorduğumda da bir o istedi. Bildiriyorum paylaşıma...
Yahu ben hilali göremiyorum bu aralar yoğun mu acaba? Aman hasta olmasında...
Selam kızlaar
İyi pazarlar
Kimse yokmu?
O kadar erken kalktikki yine uyumayı unuttum sanırım:))
Erken kalkınca insan, bı gün iki gün gibi oluyor:))
Bebisim uyudu, uyuduğunda yarın saat ancak uyur, ortalığı topladım yesilcay yaptım oturdum, ama maşallah biraz daha uyacak galiba:))
Siz neler yaptınız bakalım?
Cikicam dedim çıkamadım, yeni bir hayata bakıyorum, zayifladiklarini gördükçe cok hoşuma gidiyor:))
Bu arada bugun ku msj sayım su an itibarıyla 20 oldu
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?