Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sanada afıyet olsun kardeşim ye bakalım tavuklu yada balıklı soyleseydın tok tutar

kardeşim salatada faln balık sevmıorum tavuklı sölicem burgern sıtesnde br türlü açılmıor tıkla gelsin bölümü mc donaldsa saltalrı var ama doğrayışları falan güzel oıluormu die düşünuorumm msnde nedn yoksun yaaaaa titreşim attım :=)

merhaba kızlarrr,

öğle yemeğinde tost ayran yedim, aslında kaşarlı beyaz ekmekli tost yemyrm normalde ama bugün mecbur kaldım. zaten yarısının saat 1 buçuk gibi yarısını da bir toplantıdan sonra saat 15.45 gibi bir ayranla birlikte yiyebildm. biraz ara öğün gibib de oldu o nedenle ara öğünde tekrar birşey yemem arrrtık. akşam da yoğurt ve meyve düşünyrm bugün. canım şöyle güzel bir meyce tabağı istyr:))

sabah kahvaltım: 5 form bisküvi, 2 üçgen peynir, domates, biber, salatalık

1 yeşil çay

öğlen: 1tabak etli türlü (içinde 2-3parça et, 3 küp patates vardı)
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği, 3 kiraz

ara:1 yeşil çay
12 kuru üzüm
200 ml süt

akşam: gün gibi bişey var, ne yapcam hem de saat 6da....of depo şekerim de 6,1 çıkmış ilk defa bu kadar yüksek çıktı göbek bölgem yağladnı o yüzden olabilir. sağlık ocağındakile bugünküler hep yüksek çıktı dedi yanlış ölçülmüş de olabilir ama moralim bozuldu.

Ara ara bakip cikiyorum bugun yazamadim ama okuyorum hep :)
Sabah:bi kase nesfit
araogun:3kayisi
Oglen: 5-6 yk. Kiymali kabak yemegi-2kasik yogurt. Corbada 2 kasik ictim begenmedigim icin icmedim :)
Birazdan bi ara ogun daha yapmaliyim aciktm sanki 7 ye kadar beklersem aksam yemegindr saldiririm kesin :) ama simdi ne yesem bilmiyorum. Bi dilim cvdr ekmegi ile peynir yesem araogun icin uygun olurmu?

Ara ara bakip cikiyorum bugun yazamadim ama okuyorum hep :)
Sabah:bi kase nesfit
araogun:3kayisi
Oglen: 5-6 yk. Kiymali kabak yemegi-2kasik yogurt. Corbada 2 kasik ictim begenmedigim icin icmedim :)
Birazdan bi ara ogun daha yapmaliyim aciktm sanki 7 ye kadar beklersem aksam yemegindr saldiririm kesin :) ama simdi ne yesem bilmiyorum. Bi dilim cvdr ekmegi ile peynir yesem araogun icin uygun olurmu?

olur aksam yemegını hafıf tutarsın olur :34:

merhaba kızlarrr,

öğle yemeğinde tost ayran yedim, aslında kaşarlı beyaz ekmekli tost yemyrm normalde ama bugün mecbur kaldım. zaten yarısının saat 1 buçuk gibi yarısını da bir toplantıdan sonra saat 15.45 gibi bir ayranla birlikte yiyebildm. biraz ara öğün gibib de oldu o nedenle ara öğünde tekrar birşey yemem arrrtık. akşam da yoğurt ve meyve düşünyrm bugün. canım şöyle güzel bir meyce tabağı istyr:))

mmmhh soğuk soğuk dolaptan çıkar meyveleri:) walla benim bile canım çekti. yalnız dikkat tabağın boyutu fazla büyü olmasın canım ;)

sabah kahvaltım: 5 form bisküvi, 2 üçgen peynir, domates, biber, salatalık

1 yeşil çay

öğlen: 1tabak etli türlü (içinde 2-3parça et, 3 küp patates vardı)
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği, 3 kiraz

ara:1 yeşil çay
12 kuru üzüm
200 ml süt

akşam: gün gibi bişey var, ne yapcam hem de saat 6da....of depo şekerim de 6,1 çıkmış ilk defa bu kadar yüksek çıktı göbek bölgem yağladnı o yüzden olabilir. sağlık ocağındakile bugünküler hep yüksek çıktı dedi yanlış ölçülmüş de olabilir ama moralim bozuldu.

depo şekeri ne oluyor canım bildiğimiz kan şekerinden farklı mı ?
bu arada değişim listesini biliyorsan bugun öyle idare edebilirsin.mesela
2 yemek kaşığı kısır= 1 dilim ekmek + 1 yk yağ.
1 adet mercimek köfte=1 dilim ekmek+ 1 yk yağ.
2 yemek kaşığı patates salatası=1 dilim ekmek+1 yk yağ.
2 adet sarma= 1 dil ekmek+1 yağ.
zeytinyağlı biber dolma(orta boy)= 1 dil. ekmek+ 1 yağ.
1 tam gözleme= 6 dil. ekmek+2 yağ
1 küçük boy pizza=6 dil. ekmek+ 5 yağ+2 et
1 orta boy içli köfte(haşlanmış)= 1 ekmek+1 et+1 yağ
2 kibrit kutusu su böreği=1 ekmek+1 et+ 1 yağ
6 yk mantı= 1 et+ 2 ekmek+1 yağ

daha var da şimdilik bunları yazabildim..

selam ben 14. takımın kaptanıyım yarın listeleri hazırlama görevi bizde
benim işim var o yüzden listenizi erkenden yayınlamanız mümkün mü acaba
saat 1 e kadar teşekkürler

mmmhh soğuk soğuk dolaptan çıkar meyveleri:) walla benim bile canım çekti. yalnız dikkat tabağın boyutu fazla büyü olmasın canım ;)

depo şekeri ne oluyor canım bildiğimiz kan şekerinden farklı mı ?
bu arada değişim listesini biliyorsan bugun öyle idare edebilirsin.mesela
2 yemek kaşığı kısır= 1 dilim ekmek + 1 yk yağ.
1 adet mercimek köfte=1 dilim ekmek+ 1 yk yağ.
2 yemek kaşığı patates salatası=1 dilim ekmek+1 yk yağ.
2 adet sarma= 1 dil ekmek+1 yağ.
zeytinyağlı biber dolma(orta boy)= 1 dil. ekmek+ 1 yağ.
1 tam gözleme= 6 dil. ekmek+2 yağ
1 küçük boy pizza=6 dil. ekmek+ 5 yağ+2 et
1 orta boy içli köfte(haşlanmış)= 1 ekmek+1 et+1 yağ
2 kibrit kutusu su böreği=1 ekmek+1 et+ 1 yağ
6 yk mantı= 1 et+ 2 ekmek+1 yağ

daha var da şimdilik bunları yazabildim..

canım meyvemi yedim yoğurtla birlikte, ben tatlıyı çok sevdiğimden meyveyi deçok kısarsam dayanamam:))
normalde çok dikkat ederim ama sonra tatlıya dayanamayıp kıstığım boşa gider, şimdi böyle tatlı ataklarını en azından meyveyle minimal zararla atlatmaya çalışıyorum.:)

bir de canım bu değişim listesini biraz daha paylaşabilirmisin acaba?bunu diyetisyenin mi vermişti?

canım meyvemi yedim yoğurtla birlikte, ben tatlıyı çok sevdiğimden meyveyi deçok kısarsam dayanamam:))
normalde çok dikkat ederim ama sonra tatlıya dayanamayıp kıstığım boşa gider, şimdi böyle tatlı ataklarını en azından meyveyle minimal zararla atlatmaya çalışıyorum.:)

bir de canım bu değişim listesini biraz daha paylaşabilirmisin acaba?bunu diyetisyenin mi vermişti?

evet canım doğru söylüyosun.ben de meyveyi kısmaktan yana değilim sadece tek bir öğünde çok fazla tüketilmemli diye düşünüyorum.

değişim listesini de diyetisyen verdi canım yeni değil 1 sene falan oldu ama çok uzun olduğu için parça parça yazarak paylaşırım sizle. etler karbonhidratlar her şey var

canım sen diyetisyene ankarada mı gittin? ben de gitmeyi düşünüyorum da, belki bana fikir verebilirsin?

canım ben değil ama benim en yakın arkadaşım gitti. biz o zamanlarda da takmıştık diyet zayıflama falan. bu listeler de ondan kalma.
tunalı hilmi caddesinde bir yerdi özel muayenehane hastane değil yani kadının adını hatırlamıyorum ama arkadaşıma sorayım istersen.

Gunaydin kizlar
Kalkar kalkmaz tartildim moralim bozuldu :((
Gecen hafta kilo bildirimi yapamamistim cunku baslayali 4 gun olmustu. 1 kilo vermisim ama bi haftadan biraz fazla surede. Bu haftadan itibaren tarti gunum duzene girdi.
Kilo bildirimini nasil yapiyorduk ?
81/80/1/ yuzdeyi nasil hesaplayacagimi bilmiyorum :(

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Kalkar kalkmaz tartildim moralim bozuldu :((
Gecen hafta kilo bildirimi yapamamistim cunku baslayali 4 gun olmustu. 1 kilo vermisim ama bi haftadan biraz fazla surede. Bu haftadan itibaren tarti gunum duzene girdi.
Kilo bildirimini nasil yapiyorduk ?
81/80/1/ yuzdeyi nasil hesaplayacagimi bilmiyorum :(

(fark/ ilk kilo )*100 = (1/81)*100 = %1,24

Back
X