Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar dün giremedim
bildirimimi yapayım
geçen hafta 76.5
bu hafta 75.7
fark 0.8
76.5/75.7/0.8/%1.04

yani şu an itibariyle henüz iki hafta önceki kilomdayım, sinir oluyoruum:(((
sadece geçen haftaki şişliği atabilmişim demekki kilo verememişim:((

talılmamak lazım geçmişe. ona kalırsa ben de mens.ten sonra atamadığım ödemi attım. 800 gram hiç de az değil. ramazana 73 olacaktın değil mi bak 800 gram yaklaştın.2,7 kilo daha versen tamamdır benim de 2,4 kaldı:34:

evet canım benim ailemde de hemen hemen herkes şeker hastası. ben de daha yeni açlık şekeri tokluk şekeri yüklemeli şeker açlık insülini ne varsa ölçtürdüm. ama A1C hiç aklıma gelmedi doktorumun da aklına gelmedi heralde. nese 2 temmuzda kontrolum var söyliyim baksın

şeker yüklemesi yapıldıysa A1c gereksiz gibi. şeker yüklemesi biraz zahmetli olduğu için pratik bir test olarak yapılıyor genelde a1c. açılıkla tokluk şekerinin ortalaması demek ya açlık şekeri normal a1csi yüksekse tokluk şekerinin yüksek olduğunu dolaylı yolllardan öğrenmiş oluyorsun. sen zaten tokluk şekerini direkt olarak öğrenmişsin. bu arada şeker yükleme sonucun nasıl çıktı?doktor ne dedi, ilaç verdi mi_?

Açlık:?
Şeker yükleme 1. saat :?
Şeker yükleme 2. saat:?

çok soru sordum, 2 gündür insülin direncine takmış durumdayım. göbek bölgesindeki yağlanma ve yağ yakımı ile alakalı bir durum olduğu için ilgimi çekiyor.

kilo bildirimi yapıyorum

(64.9/64.6/0.3/% 0.46)

:(( pek mutlu değilim

sopam nerde benim sopam:47: 300 gram senin kilondaki biri için fena sayılmaz. bundan sonra böyle gider. ben hep söylüyorum önceki sefer 63.0 kiloda 3 ay takıldım kaldım diye.3 aydan sonra diyetime sıkıca sarılarak ve 1 ay koşu bandında haftanın 3 günü yarım saat yürüyerek o direnci kırabilmiştim.

şeker yüklemesi yapıldıysa A1c gereksiz gibi. şeker yüklemesi biraz zahmetli olduğu için pratik bir test olarak yapılıyor genelde a1c. açılıkla tokluk şekerinin ortalaması demek ya açlık şekeri normal a1csi yüksekse tokluk şekerinin yüksek olduğunu dolaylı yolllardan öğrenmiş oluyorsun. sen zaten tokluk şekerini direkt olarak öğrenmişsin. bu arada şeker yükleme sonucun nasıl çıktı?doktor ne dedi, ilaç verdi mi_?

Açlık:?
Şeker yükleme 1. saat :?
Şeker yükleme 2. saat:?

çok soru sordum, 2 gündür insülin direncine takmış durumdayım. göbek bölgesindeki yağlanma ve yağ yakımı ile alakalı bir durum olduğu için ilgimi çekiyor.

canım şöyle söyliyim ben doktora tatlıya dayanamama acıkınca bayılır gibi olma ve sebepsiz kilo alma şikayetiyle gittim.

benim açlık şekerim 73 çıktı(referans değer 74-106)
yüklemeden sonra ilk saat 136
ikinci saat kan veremedim bayılır gibi oldum yine açlıktan doktorumu aradılar tahlili yarıda kesin hastayı riske atmayalım demiş :(

tüm bunların sonucunda bana hipoglisemi tanısı kondu. zaten kilo almam da sebepsiz değilmiş bu yüzdenmiş.
önce biraz kilo vermeye çalış spor yap düzelmezse ilaca başlarız dedi. şu metformin içeren ilaçlar bilirsin.

ha bi de benim açlık insülinim de çok yüksek 18lerde çıktı (max 5 olması gerekmiş). o da insülin direnci demekmiş. zaten o olmasa ben bu spor ve diyetle ayda 4-5 kilo verirdim :(

çiğdemcim bence moralini sakın bozma. verdiğin kilo çok güzel. ben bir buçuk aydır tepiniyorum daha iki kilo verebildim
tebrikler canım

tebrikler canım süper :46:

evet canım benim ailemde de hemen hemen herkes şeker hastası. ben de daha yeni açlık şekeri tokluk şekeri yüklemeli şeker açlık insülini ne varsa ölçtürdüm. ama A1C hiç aklıma gelmedi doktorumun da aklına gelmedi heralde. nese 2 temmuzda kontrolum var söyliyim baksın

canım butik pastacılık diyebilriz kısaca
eşimin amcasının bir yemek dükkanı var. ev yemekleri yapıyor. ben de hem ordan hem de diğer kanallardan hamur işi siparişi alıyorum.
butik pasta, butik kurabiye. hani olur ya düğünlerde falan gelin damat şeklinde kurabiyeler. bebek doğumlarına bebek arabası biberon vs şeklinde. sünnet doğum günü diş buğdayı her şey var yani :))

canım yaa benim de öyle 500grdan fazla gitmiyor. kilomuz az diye heralde:(

ben artık o listeyi çantamda taşıyorum. bi yere falan gittiğimde çaktırmadan bakıp ona göre yiyorum walla :))

bayılıyorum böyle becerikli insnalara:) helede butik pasta işini becerebilenlere:))
ben sade keki zor yaparım, insanlar neler yapıyor:))

***13. Takım 262. Etap Sonuçları ***

akashha : (73/ 71.1/1.9/ % 2.60 ) Yeni üye hedef 60
betuld: ( 59.2 /58.7 /0.5 /0.84 % )
elmaliturta: (64 / 63.7 / 0.3 / % 0.47 )
gurbet_dmr: (90 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
LAydLiNe: ( 65,6 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
nesdii28: (73 / 70.8 /2.2 / % 3.01 )Yeni üye hedef 65
NorA_ : (75.5 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia : ( 70 / 67.5 /2.5 / % 3.57 ) Yeni üye hedef 60
UZAYIM: ( 65.0 /64.8 / 0.2 / % 0.31 )
Zaum: (101.4 /100.6 / 0.8 /0.79 % )

13. TAKIM ORTALAMASI: 1.16 %

Listemiz bu şekilde kızlar kontrol ederseniz sevinirim. Bu arada maşallah takım pek kalabalık göründü gözüme. Hep böyle gider inşallah. :16:

sopam nerde benim sopam:47: 300 gram senin kilondaki biri için fena sayılmaz. bundan sonra böyle gider. ben hep söylüyorum önceki sefer 63.0 kiloda 3 ay takıldım kaldım diye.3 aydan sonra diyetime sıkıca sarılarak ve 1 ay koşu bandında haftanın 3 günü yarım saat yürüyerek o direnci kırabilmiştim.

ya ama işte bu kadar dikkat etmeme haftanın 5 günü spor yapmama vs. rağmen 300gr gitmesi biraz can sıkıyo. bence bunun sebebi de dediğim gibi insülin direnci :(

canım şöyle söyliyim ben doktora tatlıya dayanamama acıkınca bayılır gibi olma ve sebepsiz kilo alma şikayetiyle gittim.

benim açlık şekerim 73 çıktı(referans değer 74-106)
yüklemeden sonra ilk saat 136
ikinci saat kan veremedim bayılır gibi oldum yine açlıktan doktorumu aradılar tahlili yarıda kesin hastayı riske atmayalım demiş :(

tüm bunların sonucunda bana hipoglisemi tanısı kondu. zaten kilo almam da sebepsiz değilmiş bu yüzdenmiş.
önce biraz kilo vermeye çalış spor yap düzelmezse ilaca başlarız dedi. şu metformin içeren ilaçlar bilirsin.

ha bi de benim açlık insülinim de çok yüksek 18lerde çıktı (max 5 olması gerekmiş). o da insülin direnci demekmiş. zaten o olmasa ben bu spor ve diyetle ayda 4-5 kilo verirdim :(

Canım yazını başındaki şikayetlerini okur okumaz insülün direnci olduğunu anladım hemen. Bunun en güzel çaresi hiç ilaç kullanmadan zayıflayarak başa çıkmak. İnşallah burda bunu başarırsın. Diyetisyene gittin mi?

Canım yazını başındaki şikayetlerini okur okumaz insülün direnci olduğunu anladım hemen. Bunun en güzel çaresi hiç ilaç kullanmadan zayıflayarak başa çıkmak. İnşallah burda bunu başarırsın. Diyetisyene gittin mi?

diyetisyene gitmedim canım. kendim diyet yapıyorum aslında şikayetlerim büyük ölçüde azaldı ama malesef kilo çok zor gidiyor :(

canım benim. ben eminim istesen yaparsın da canın istemiyodur senin :34:

çook tembelim ben çook:))
yatsam yuvarlansam evime gelse kadın yapsa bütün işlerimi bend oğluşumla boğuşsam:))
ama daha evime bir gün temizlikçi almışlığım yoktur
hep almak isterim ama alamam, cesaret edemem
nasıl temizler tezgah beziyle yeride siliverirmi, tuvaleti yıkıyorken dışarı sıçratırmı vs gibi pskopatik düşünceler yüzünden:)9

hem iş yapmayı sevmem hem yaptırmam, öyle de olunca püfürdeye püfürdeye yaparım:))

Back
X